Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Lillard ko na traci gubi lopte 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Raspad u napadu, akcije se ne igraju do kraja vec se pokusava nesto isolirati sto nece radit protiv ove odbrame OKC
Dva puta krade loptu Georgeu 
I naravno Damme I CJ mase sve......

I naravno Damme I CJ mase sve......

Nevjerovatno glupo izgubise mec. Juka je u drugom poluvremenu profulao tri mrtva zicera.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- StevieFranchise
- Kontakt:
Vratio ih u tekmu sa 2 ukradene na PGu a onda certificirani PO chokeri Dame i CJ pokazali zavidnu formu i u regularnoj sezoni. Dobra trenutna forma i partija za Jusufa, prvo poluvrijeme fantastičan, u drugom je dobijao loptu dosta daleko od koša a i bio ignorisan na mismatchu dosta puta u korist ISO igre. Dominirao Adamsa kao i u svakom matchupu dosad. Idemo dalje, sutra Capela. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Dobro je ovo bilo od strane Juke, samo da nastavi u ovom ritmu najveća pozitivna konstanta u Portlandu trenutno.
CJ 15 šuteva za 10 poena ....
CJ 15 šuteva za 10 poena ....
Vala iskreno je los bio u cetvrtoj, Adams je poceo da igra dobru odbranu, vidjelo se da su promjenili taktiku. Imao je i par propustenih, vaznih, odbrambenih skokova. Sto se tice ofanzive, cijela ekipa se raspala a Juka bez kreatora ne moze sam nista svakako. Spustali su mu loptu dole da igra jedan na jedan s jednakim balvanom koji se ne pomjera. Pozitivno je sto je uvezao par ekstra utakmica i sigurno se gura kao drugi najbolji igrac u ekipi. CJ je katastrofaStevieFranchise je napisao/la:Vratio ih u tekmu sa 2 ukradene na PGu a onda certificirani PO chokeri Dame i CJ pokazali zavidnu formu i u regularnoj sezoni. Dobra trenutna forma i partija za Jusufa, prvo poluvrijeme fantastičan, u drugom je dobijao loptu dosta daleko od koša a i bio ignorisan na mismatchu dosta puta u korist ISO igre. Dominirao Adamsa kao i u svakom matchupu dosad. Idemo dalje, sutra Capela.
stotts ovakvak stotts onakav
veliki procenat ukupnog posla koji trener obavlja u toku sezone jeste stalni "tweaking" kroz dosta eksperimentisanja u zavisnosti od bukvalno svih ostalih okolnosti. sinoc skoro pa perfektna partija, vidim da se dugo uvjezbava i pritok jako uspjesno rjesavanje u mismecu, manji igraci nisu nikakva prepreka, odlicno koristi tijelo. ima strucni stab taj koeficijent utakmica kojim mora testirati odredjenu distribuciju koristenja igraca, tako da izgleda da smo u tom dijelu sezone sa visom usage rate za juku. ukupno, portland dobra ekipa, ali previse zavise od small spoljnog dvojca, CJ za Butlera, kud ces vise

veliki procenat ukupnog posla koji trener obavlja u toku sezone jeste stalni "tweaking" kroz dosta eksperimentisanja u zavisnosti od bukvalno svih ostalih okolnosti. sinoc skoro pa perfektna partija, vidim da se dugo uvjezbava i pritok jako uspjesno rjesavanje u mismecu, manji igraci nisu nikakva prepreka, odlicno koristi tijelo. ima strucni stab taj koeficijent utakmica kojim mora testirati odredjenu distribuciju koristenja igraca, tako da izgleda da smo u tom dijelu sezone sa visom usage rate za juku. ukupno, portland dobra ekipa, ali previse zavise od small spoljnog dvojca, CJ za Butlera, kud ces vise
Nije lose.
CJ standardno debil

**** stst kada izgubiš tekmu.
Odlican veceras, 0 TO. Uhvatio je dobar ritam zadnjih 5-6 utakmica
Jedan grad, jedna ljubav!
Igra ko all star ovih zadnjih 6-7 utakmica
-
- Kontakt:
Statsi se računaju kad se pobjedis, ovo jutros je dosta legitmnije, nego neku večer. U odličnom je ritmu za koji se nadam da ce sto duze trajati.
odgledah samo zadnjih 12 min., tesko da jedan centar moze bolje odigrati cetvrtinu od ovog sto je on odigrao.
bravo nurk.
pobjeda im je dosla ko budali samar, sinoc tezak protivnik, levatski poraz...inace gube ovakve tekme.
bravo nurk.
pobjeda im je dosla ko budali samar, sinoc tezak protivnik, levatski poraz...inace gube ovakve tekme.
Zadnja izmjena: babino, dana/u 06 jan 2019, 06:42, ukupno mijenjano 1 put.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Koliko je brat clutch i ofanzivno i defanzivno

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
U Evropi ni da prismrdi tako kvalitetnim igrama. U čemu je problem za Nurkića. 

Trenutno igra najbolju košarku života. A mislim da moze još se iskoristiti. Bravo jukaaaa
https://vote.nba.com/?cid=allstar19%3As ... InWozTug#/
Steta sto smo usrana nacija ... ako on ne zasluzuje da bude na all star....
Steta sto smo usrana nacija ... ako on ne zasluzuje da bude na all star....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- StevieFranchise
- Kontakt:
Da smo kakva nacija imao bi minimum duplo više glasova od Khal Drogoa iz OKCa. Gruzijci su mogli izglasati Zazu kao 4. koji nije ni blizu AS kvaliteta a mi ne možemo Juku ni u razgovor da ubacimo (doduše ni Portland mu ne pomaže promovisanjem glasanja za CJa).