FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod nas bi grohno .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
+1bordobijeli je napisao/la:vidim prica se o iducoj sezoni , misljenja sam da imamo dobar kostur tima od mladji igraca kovacevic,kadusic,mihojevic,radovac,duljevic,bekici 1-2 ,rustemovic i momci iz akademije ,znaci treba ce nam jedno 3-4 igraca al bas da budu pravi i to moze biti pravi tim . to je neka moja zelja al puno je tu stvari koje na znamo ,kako ce zavrsiti ova sezona ,ko ostaje od igraca ,sta ce biti s skupstinom ,ko ce biti trener ,tako da je sve ovo nagadjanje ali volio bi da ovi mladi ostanu ako bi ih zadrzali par godina uz par pojacanja i još prikljucivanja iz akademije mislim da bi mogli puno . ako budemo mjenjali svake polusezone 10 igraca nema nas nigdje
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Kad ga ti uzmes za zub, mora grohnuti. 
Veci pritisak je svakom od njih igrati kod nas, nego u bilo kojem drugom klubu iz lige.
Veci pritisak je svakom od njih igrati kod nas, nego u bilo kojem drugom klubu iz lige.
Zadnja izmjena: rasavoje, dana/u 02 maj 2016, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nemoj i iducu tako ti boga. Pa i ovu smo setalijoker90 je napisao/la:Iduce sezone cemo se prosetati ligom!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad jednom naviknes na setnju ligom, nema vise nazad.19FKS46 je napisao/la:Nemoj i iducu tako ti boga. Pa i ovu smo setalijoker90 je napisao/la:Iduce sezone cemo se prosetati ligom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne bih ga uzimao na zub dok ne prođe period asocijacije u slaganju koji traje cca 6. mjeseci.Otvorenog alkosa sam morao uzeti na zub jer je bezvoljna bahata prebijena mačka koja se obaljuje po terenu . 10 devetki za Stojčeva !
Kakav ba pritisak igraš pred 2000 ljudi 25 utakmica u sezoni
Kakav ba pritisak igraš pred 2000 ljudi 25 utakmica u sezoni
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Umjesto da se šetamo, oni nas šetaju 
Kad bi se doveli najbolji igrači naše lige, bilo bi odlično. Ordagić, Sarić, Kozulj...
Kad bi se doveli najbolji igrači naše lige, bilo bi odlično. Ordagić, Sarić, Kozulj...
Ma bolje okupiti 11 forumasa koji su u formi i koji iole znaju lopte igrat', i koji vole FKS, jos bi i dzaba igrali. 
Kakve navijace imaju ostali klubovi, a kakve mi?
Kakve navijace imaju ostali klubovi, a kakve mi?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Zadnji vezni .
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ne mogu vjerovat da ce nam dilaver doci iz mladosti to bas umjesto sefke 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la:ne mogu vjerovat da ce nam dilaver doci iz mladosti to bas umjesto sefke

What?HeraklitMracni je napisao/la:ne mogu vjerovat da ce nam dilaver doci iz mladosti to bas umjesto sefke
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vezano za forum dream team ; šteta što rasavoje može nastupati samo za SKF 2000 , al' i u obrnutom slučaju imali bi Okića br.2 na terenu 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Heraklit ocekujem da kazes 'bazinga' inace nisi mracni vec crnji od sudanaca!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nesto kontam treba osigurat titulu 5 kola prije kraja sljedece sezone,to je prava titula a ne ovo sto zrinja sad osvaja ili mi prosle godine
Heraltik ne igraj se sa mojim zdravljem svega ti , meni kad se prikaže u istoj rečenici Okić i odlazak puls skače do stratosfere energiju iz mene crpe , i onda se razočaram . Nemoj tako 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I ovaj cuo samo kako okic odlazi a nije cuo kakva krampa treba da ga zamjeni 
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 03 maj 2016, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 15 gostiju.