FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima mislim duplo više golova u ligi od Bakinog zeta , asistencije nemam gdje provjerit, al to na stranu teren Koševa je jedino mjerilo .FrancescoTotti je napisao/la:I ovaj cuo samo kako okic odlazi a nije cuo kakva krampa treba da ga zamjeni
Vidiš dao si mi ideju za potpis .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ŠETANJE POČINJE
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel ti huawei P8 telefon 
Hej ako svo ovo farbanje , promovisanje , photoshopiranje oko Petkovića bude uzaludno ... idem negdje van civilizacije i čekam smjenu generacija na forumu , jer takvu zayebanciju ne bih mogao izdurat'.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dzidic , kuadio , hebib se vraca i dilaver to su sigurni dolasci a odlasci okic , barbaric i ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakvi to, od tih tamo kineza ja samo japance koristimHeraklitMracni je napisao/la:Jel ti huawei P8 telefon
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ko to kaže? opet se igrate insajdera... idi tamo ulizuj se lištici na temi ebo te hrvoje ercegHeraklitMracni je napisao/la:Dzidic , kuadio , hebib se vraca i dilaver to su sigurni dolasci a odlasci okic , barbaric i ?
Uvijek Harba Vazda Benko
- VanCipelic
- Kontakt:
nikad Okic, nikad Sevko...Besic je napisao/la:Uvijek Harba Vazda Benko
I NIKAD NIKAD NIKAD vise Kramar ....ne ponovilo se .... znam da mu je ugovor do 2018 ... al onakve krampe ja u zivotu nisam vidjeo ...VanCipelic je napisao/la:nikad Okic, nikad Sevko...Besic je napisao/la:Uvijek Harba Vazda Benko
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Sta fali Dilaveru?
Momak drugi stijelac lige, ne znam koliko ima godine.. al ako ima ispod 25 to i nije los potez.
Momak drugi stijelac lige, ne znam koliko ima godine.. al ako ima ispod 25 to i nije los potez.
Ja imam osjecaj da pojedinci misle da trebamo sastaviti samo 11 igrača i to je to. Trebamo dovesti adekvatne zamjene. Evo Dulja na svojoj poziciji nema konkurencije i boli ga racku, igra kako hoće i hebe nam živce. Na lijevom beku dovesti Bekiću konkurenciju, u napadu isto tako... Ja na igrače iz akademije baš i ne računam puno. Mislim da pored Mihojevića, Kadušića i Čatakovića, niko iz juniora nije nešto specijalno. Mislim da ćemo morati sačekati generaciju kadeta.
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Stari rezultati, tekme i priča o navijačima nego šta je to ako nije istorija klubaLik je napisao/la:Knjigu nije napisao "nekakav lik" već Sirko, drugo knjiga nije bila historija Sarajeva kako ti kažeš, već je bila o navijačima, a usput su popračeni i neki rezultati i tekme kluba. Kniga se radila 4 godine i u njoj je odlično obrađena tema o kojoj knjiga govori. Da si malo upućeniji, a vidim da nisi onda bi razumio zašto se baš zove " Knjiga vremena". Treće knjiga je bila 140 KM, a ne 160 KM.pitic je napisao/la:Najači su bili kada su onu knjigu prodavali u fan shopu 160 km mislim, ako ne i više![]()
Nakav lik napisao knjigu istorije FKS stavio malo nekih starih slikica i hajde lijepite se pitari. Tražili toliku lovu za knjigu, a nisu bili u knjizi naveli ni polovinu istorije FKS, ali hebo to daj lovu.
I ta cijena je puno, ali ako već pljujemo i ako se žalimo na nešto daj da to bude sa argumentima.
I za kraj da kažem da ne pljujem i svaka čast svima koji nešto naprave vezano za FKS, ali brate nemoj pokušavati guliti raju jer ista ta raja nemaju za karte, članske, godišnje, dresa itd. Period 80 godina i 90 godina istorije FKS za 190 km
SRETAN BROJ - 1725
Jel se ovo pravi tim za evropsko SarajevoHeraklitMracni je napisao/la:Dzidic , kuadio , hebib se vraca i dilaver to su sigurni dolasci a odlasci okic , barbaric i ?
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Po vašim pričama nama je puno i 3. mjesto, pa smo sljedeće sezone odlučili za max 5.
Sabrine mi moje!
Odlasci: Selimovic, E. Kusturica, Kantardzic, Zahirovic.
Tek nakon ovoga mozemo planirati dolaske i nadati se necemu, inace nam ne ginu novi Kramari sa ovom stokom!
Tek nakon ovoga mozemo planirati dolaske i nadati se necemu, inace nam ne ginu novi Kramari sa ovom stokom!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@evander
Niko nije nezamjenjiv, pa tako ni haad. Imao je podrsku na pocetku, imao je i fine dresove, ali kasnije se pogubio totalno - ovo ljeto je podbacio. Ne moze drzati korak sa Klubom, i vrijeme je za rastanak.
Isto je i sa Upravom - niko nije bio protiv na pocetku mandata, kasnije se pogubili, vrijeme je za nove ljude.
Mislim, jednostavno je. Nije to licemjerstvo, nije niko bik pa da gleda samo pravo, kreiramo misljenje prema onome sto vidimo, jbg nismo svi vidoviti kao ti, koji zna odmah ko valja a ko ne valja.
Niko nije nezamjenjiv, pa tako ni haad. Imao je podrsku na pocetku, imao je i fine dresove, ali kasnije se pogubio totalno - ovo ljeto je podbacio. Ne moze drzati korak sa Klubom, i vrijeme je za rastanak.
Isto je i sa Upravom - niko nije bio protiv na pocetku mandata, kasnije se pogubili, vrijeme je za nove ljude.
Mislim, jednostavno je. Nije to licemjerstvo, nije niko bik pa da gleda samo pravo, kreiramo misljenje prema onome sto vidimo, jbg nismo svi vidoviti kao ti, koji zna odmah ko valja a ko ne valja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 19 gostiju.