FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Đelmić nije dobio priliku da ga vidimo u našem dresu a već od njega nemamo nista, Antolović može nama još valjati dok ovaj mali ne stekne iskustvo, jedina šteta što se tiče Tomića je ta što je bio jedan od naših najboljih igrača a nećemo dobiti ništa za njega, e tu krivim i upravu, pa nek je brani ko god hoće
Malo je glavna stranica pretjerala, da je momak ispostovan pa hajd moze se i ono napisati. Ali nije i ovako ce krenuti bespotrebno medijsko prepucavanje.
Opet ce Antolovic biti glavna veza za ofanzivnim dijelom, a kokot se dovodi
Dobro je pa nam dolazi u 16. kolu Olimpik, ako se tradicija nastavi mozemo se nadati Evropi.
Opet ce Antolovic biti glavna veza za ofanzivnim dijelom, a kokot se dovodi
Dobro je pa nam dolazi u 16. kolu Olimpik, ako se tradicija nastavi mozemo se nadati Evropi.
Meni nije krivo zbog TT sto na njega vise ne računamo, nego ne mogu da se rjesim utiska da ova nasa uprava uopste nema pojma sta i kako radi. Nadao sam se da nakon odlaska Amara nece doci do nekih velikih promjena, al izgleda da je sve ovo jedno lagano rasulo.
Volim te Zeljo!!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
ja stvarno ne znam što tolika negativnost. Zbog jednog nepotpisivanja mi pravimo problem i niko nam ne valja. Krenemo redom. Ova uprava, kako je Amar otišao je odovela dva pojačanja, meni jesu realno, i potpisala jednog od dvojice igrača sa kojim se razgovaralo o produženju. Tri od četiri. Dovela i Odu kojeg smo prizivali nakon Amarovog odlaska. Šta nam to govori? Ako su svi ovi ljudi svojim potpisom potvrdili da smo ispali korektni prema njima, onda ne znam što toliko negativnosti zbog Tomića. Sve zbog mahalskih. Ja vjerujem da su se i Tomiću ponudili slični uslovi kao i Kvesi.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ako je na to spao može otići i u p.m.super je napisao/la:hoces li mu zeljeti sve najbolje u karijeri kad na ljeto ode kod konaSchwarz je napisao/la:Izuzetno tesko mi je ovo palo.Ocekivao sam da ce Tomic potpisati.Sad ko je ovdje kriv?Sigurno da ima krivice s obje strane.Ali su nasi morali da nadju neki kompromis i da rijese na obostrano zadovoljstvo.Nego se stvorila sapunica od svega ovog.Tomic je i prosle godine mogao otici, al je ostao i produzio ugovor, sto znaci da nije htio pod svaku cijenu napustiti Zelju.Tomo kralju ja te zelim sve najbolje u daljoj karijeri, onaj go iz Plzena nikad necu zaboraviti.
Mene buni jedna stvar. Kako ova naša uprava (o kojoj realno nisam imao nikakvo mišljenje - nit smrdi nit miriše - neutralno, ali u posljednje vrijeme odnosno kako je otišao Amar sve sam bliže mišljenju da oni nisu nizašta konkretno osim demagogije) misli mijenjati statut, praviti neke investicije, voditi klub naprijed itd. kad nisu u stanju za mjesec i po dana riješiti osnovno, a to je igračka križaljka. Brukaju su nas s Tomićem kao da je Pjanke pa se ne može riješiti, dovode nekakve levate po probama, a ja se ne mogu sjetiti kad je ijedan ostao kod nas, bave se Kokotom je.b.o ih on itd.
Jednog kvalitetnog igrača da su doveli sam bi sebe otplatio kroz posjete utakmicama. Jesu li oni svjesni da ako ne dobijemo Olimpica i popušimo u Hercegovini da im ni dvije milje neće biti na tekmama do kraja sezone, a uz malo pameti mogli su imati petaka. Fakat ne kontam koga oni glume, neku veličinu šta li, a čim im neko spomene pare (jer se valjda igrači dovode za pare) nigdje nikog.
Da ne širim dalje samo se nerviram, ali bojim se da ove Uprave nema ništa, kakav statut kakve investicije i vraćanje dugova, već ćemo mi izgleda ubrzo morati razmišljati o novoj upravi i krenuti od početka kao dvadeset i prve.
Isto tako, prezlazni rok još nije gotov i vjerovatno će se sada tražiti drugo rješenje. Pusteti ljude nek rade. Pa na kraju podvučeš liniju. Tomu nismo mogli pustiti za 80.000 jer nam više on vrijedi da izborimo Evropu koja nam u staru više donosi nego to i plus snižavamo cijene svih ostali igrača. Nakon toga smo pristali na relanih po meni 150.000. On odbio. Meni iskreno ovo sve miriše na igranku menadžera da bi opravdao odlazak. Tomo mi je veći levat što ga slijepo sluša. Jest ti menadžer ali nije ti vlasnik. Ne vjerujem ni da su naši toliko glupi da mu recimo ako je veliki dug nisu ponudili plaćanje na rate, a da se to stavi na papir. Kažem opet ne može Tomo biti iznad Kvese, Stane ni po čemu. Pogotovo ako nije došao na pregovore. Ne vjerujem ni da mu je ponuđeno manje nego što je sa Amarom dogovorio. Ni meni Hare ne djeluje kao taj tip, i ja bi volio da je to Zuban bio, ali treba da pustimo da vidimo kako će raditi. Tomo nije isti kao Kerla i Ara prošle godine. Neće se niko sada brinuti što Bučanu ističe ugovor, ali ćemo mu pustiti da nam pomogne jer na njemu ne možemo zaraditi. Aru smo doveli jer nam je falio takav igrač a i dobili smo jer se prodao zbog nas ponovo.
Rad uprave nema veze sa dovođenjem igrača, to je na haretu sada. Znam treba lova i ta uprava radi na tome. Ako ne uspiju onda je to za kritiku, a ljudi rade i to dobro do sada. Zaboravljamo neke stvari.
Hvala Tomiću, igrao je i povrijeđen, ali isto tako nije bio nikakva prevaga u ovih zadnjih godinu. Vidjelo se kad pojača da može mnogo više, ali ono što je pružao može se lako nadomjestiti i zbog toga mislim da neće biti hendikep da ne gubimo puno. GUbimo zbog love koju smo mogli zaraditi, ali ovo se dešava u svim klubovima, pa i onim koji imaju mnogo love. Gubiš i dobijaš. Svuda je to tkao pa i u Čelziju. Neko nezadovoljan, ode, susprenduju ga. Ovo je prvi takav slučaj u zadnjih godinu dvije i vi odmah frku pravit. Za izolovan slučaj je uvijek kriv taj što je izuzetak a ne ovi što su pravilo.
Slažem se sa tobom da treba dovesti jedno izvikano ime da privuče publiku. Ja to već dugo trubim. I isto tako i neku prijateljsku na Grbi. Nismo o jei mali odavno.
Ja ne branim upravu ali ne smijemo zaboraviti da je on obecao produzenje ugovora kao kvesic koji je potpisao,mi nismo svjesni koji posao trenutno radi uprava oko statuta ili neko misli da je to lahko,siljak se nasao u problemu sa pripremama prvobitno smo trebali u rovinj pa je otpao zbog loseg vremena onda smo zavrsili u medugorju posao oko licence treba zavrsiti i na sve to sada treba dovesti zamjenu za tomica bice zajebano ali ne brinem mnogo izdrzo je ZELJO i gore☺
Ma kod nas ništa ne valja, nismo u Turskoj, Makarskoj pa čak ni u Čitluku na pripremama, nismo produžili sa igračem koji NE ŽELI da produži ugovor, doveli smo 2 bezveze igrača, uprava nema pojma šta radi, turci nas izradili za lovu (koju je inače Amar uzeo sebi), trener nam je bezveze, nemamo najboljeg napadača u istoriji regiona. Jednostavno RASPAD SISTEMA totalni. Užas na šta smo spali.
1 Liga FBIH nam se smješi, zato i igramo propremne sa GOŠK-om, da se naviknemo na prvoligaški fudbal. Jadna nam majka kakvi smo.
P.S. Ne obraćam se nikom direktno, da se opet neko ne nađe prozvan.
1 Liga FBIH nam se smješi, zato i igramo propremne sa GOŠK-om, da se naviknemo na prvoligaški fudbal. Jadna nam majka kakvi smo.
P.S. Ne obraćam se nikom direktno, da se opet neko ne nađe prozvan.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Hajmo malo pogledati sa druge strane neke stvari o Tomicu. Ko je Tomic bio i sta je radio dok se Zola nije povrijedio. Sjedio je na klupi kod Amara skoro cijelu sezonu, kada se je Zola povrijedio tek tada je dobio priliku za igru. Koliko nas je bodova Tomic kostao sjetite se samo njegovih situacija 1 na 1 sta je fulao. Svi pamtimo gol iz Plzena pa na osnovu tog gola nije svetac.
Klub je iznad svega mnogo bolji igraci od njega su presjedili na tribinama, Cocalic,Kerla,Hasagic,Savić. Bekrić je presjedio na klupi zato sto nije zelio produziti ugovor i dobijao je sansu zadbnjih 10 minuta. Shvatite da je Željo iznad svega.
Svi smo mi ljuti zato to se brinemo da li cemo izaci u Evropu. Ali shvatite nije Tomić Željo. Željo mu je pruzio sve napravio od njega igraca za kojeg se je proculo i nabilo mu vrijednost. Mislite li da je ostao u GOSK-u da bi se za njega znalo.
Mnogi igraci su bili i prosli ali Željo je iznad svega zato i postoji 94 godine i niko se ne smije igrati sa renomeom i ugledom kluba, bez obzira na sve podrzavam Upravu maksimalno.
Ovako se otvara prostor za nasu djecu Amira i Dadu samo to treba dobro ukomponovati i uvjeren sam da na ta dva igraca mozemo zaaditi troduplo vise nego na Tomicu.
On je samo jos jedan igrac iz provincije koji je dosao i prosao kroz naseg Želju
Klub je iznad svega mnogo bolji igraci od njega su presjedili na tribinama, Cocalic,Kerla,Hasagic,Savić. Bekrić je presjedio na klupi zato sto nije zelio produziti ugovor i dobijao je sansu zadbnjih 10 minuta. Shvatite da je Željo iznad svega.
Svi smo mi ljuti zato to se brinemo da li cemo izaci u Evropu. Ali shvatite nije Tomić Željo. Željo mu je pruzio sve napravio od njega igraca za kojeg se je proculo i nabilo mu vrijednost. Mislite li da je ostao u GOSK-u da bi se za njega znalo.
Mnogi igraci su bili i prosli ali Željo je iznad svega zato i postoji 94 godine i niko se ne smije igrati sa renomeom i ugledom kluba, bez obzira na sve podrzavam Upravu maksimalno.
Ovako se otvara prostor za nasu djecu Amira i Dadu samo to treba dobro ukomponovati i uvjeren sam da na ta dva igraca mozemo zaaditi troduplo vise nego na Tomicu.
On je samo jos jedan igrac iz provincije koji je dosao i prosao kroz naseg Želju
Velahalve je napisao/la:Đelmić nije dobio priliku da ga vidimo u našem dresu a već od njega nemamo nista, Antolović može nama još valjati dok ovaj mali ne stekne iskustvo, jedina šteta što se tiče Tomića je ta što je bio jedan od naših najboljih igrača a nećemo dobiti ništa za njega, e tu krivim i upravu, pa nek je brani ko god hoće
Zasta nam moze valjati da izborimo evropu pa da opet ispadnemo od nekih slagera gdje ces izgubiti publiku za narednu citavu sezonu ja sam zato kad smo vec dotakli dno daj nasu djecu napravi ugovore jake i vozdra jedan ce upaliti i eto para moje misljenje je da smo vec napravili dvojicu dobrih igraca Riad Bajic po meni izvrstan fudbaler i Memija
Svojim usima slusao Amara prije nego je napustio klub kad kaze,citiram: "Ako ne budu htjeli potpisati(produziti) Kvesa i Tomic imaju tribine" i meni je to bilo drago sto je tako,neces da potpises ides na tribine pa se onda prodaji kako znas i umijes,mi jesmo finansijski na gubitku,ali isto tako je i igrac itekako na gubitku,sami znate da je pola godine bez tekmi puno,jako puno.Da se razumimo ,jeste mi bio drag igrac,na kraju se ispostavilo da nije bio covjek.Pozdrav plava nacijo!!!
amar i jeste do sad jedini od svih naših trenera, menadžera i uprava slao na tribine, on je to "izmislio" kod nas u želji i stavljao i veće na led. pa ne bih bio kategoričan da je "raspad sistema" zato što je on otišao i da bi ovo sigurno bilo drukčije da nije. i tačno, za tomića i kvesića je upravo on izričito najavio da će na tribine ako ne produže. to je bilo i u medijima, ja nisam to čuo svojim ušima, ali je preneseno upravo tako.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Koliko samo negativnosti covjece, pa sta je samo Amar ovako igraca otpisao jer nisu htjeli da produze ugovor
bruku jednu igraca.Boze moj ako hoce neka produzi ako nece klupa i zdravo.
A sto se tice uprave o njima tek na kraju sezone jer ako ne izborimo europu tek onda ih se moze napadati.
bruku jednu igraca.Boze moj ako hoce neka produzi ako nece klupa i zdravo.
A sto se tice uprave o njima tek na kraju sezone jer ako ne izborimo europu tek onda ih se moze napadati.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
za malo više od frtalj godišnjeg budžeta npr. ne valja vam ekipa? e zamislite na šta bi ličila da fali još 600tinjak hiljada KM.CARSON je napisao/la:Velahalve je napisao/la:Đelmić nije dobio priliku da ga vidimo u našem dresu a već od njega nemamo nista, Antolović može nama još valjati dok ovaj mali ne stekne iskustvo, jedina šteta što se tiče Tomića je ta što je bio jedan od naših najboljih igrača a nećemo dobiti ništa za njega, e tu krivim i upravu, pa nek je brani ko god hoće
Zasta nam moze valjati da izborimo evropu pa da opet ispadnemo od nekih slagera gdje ces izgubiti publiku za narednu citavu sezonu ja sam zato kad smo vec dotakli dno daj nasu djecu napravi ugovore jake i vozdra jedan ce upaliti i eto para moje misljenje je da smo vec napravili dvojicu dobrih igraca Riad Bajic po meni izvrstan fudbaler i Memija
a sadiković, bajić i kjosevski imaju još 3,5 godine ugovora, memija 4, amir 2,5. oni su u suštini i prvi s kojima je to odrađeno kako treba.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Boga mi, ne znam. Nisam ni malo ubijedjen ni u jednu krajnost, ni u to da smo bez Tome naebali ni da ce bez njega biti katastrofa. Nisu ni ovi iz uprave sigurno toliki levati da rade bez ikakvog plana.
Sad posmatrajuci nasu formaciju gdje su ispred odbrane dva igraca, a gore poluspic, ispred njega spic i na bokovima dva krila koja pomazu i napadu i odbrani Tomo bi bio vjerovatno sa Eldarom ispred odbrane, ili ponekad iza spica na sadasnjoj poziciji Varee ako bi ovaj presao u spic.
U prvoj varijanti gdje je bi nam onda mogla faliti zamjena sa Eldarom ispred odbrane moguce da Oda planira rotirati. Recimo, staviti Memiju sa Eldarom ili umjesto njega i upariti sa D. Sadikovicem, a prebaciti desno Mladena ili E. Sadikovica. Vidjeli ste da je isprobavao tu varijantu. Ima tu jos par dobrih varijanti rotacijom samo ih treba uigrati i nadam se da bar to sad rade na treninzima.
Ukratko, hocu da kazem da se za Tomino mjesto veze izmedju odbrane i napada moze naci dobra zamjena medju sadasnjim momcima i na jednoj njegovoj poziciji i na drugoj. Defanzivno Memija, Damir, Enis, Uzelac pa i Zeljkovic, gore ispred Varea, Damir, Amir, a mozda i Djelmic jer je i on znao igrati unutra.
Na kraju krajeva, cijelu polusezonu ove i drugu polusezonu prosle god. je Tomo ili bio povrijedjen ili na max nekih 70%. U tom kontekstu meni sve ovo ne izgleda pretjerano tragicno. Mada se, naravno postavlja pitanje sta bi bilo da imamo sad pravog, zdravog i motivisanog Tomu, ali eto.
Ovako je nama sigurno najbitnije da mi dobro utegnemo odbranu i uigramo ovo sto imamo, a imamo dosta potencijala. I sa istom ekipom u odnosu na prvu polusezonu nam je falilo samo malo vise cvrstine i uigranosti da sad budemo mozda i prvi.
Bice ovo, po meni, sve dobro.
Sad posmatrajuci nasu formaciju gdje su ispred odbrane dva igraca, a gore poluspic, ispred njega spic i na bokovima dva krila koja pomazu i napadu i odbrani Tomo bi bio vjerovatno sa Eldarom ispred odbrane, ili ponekad iza spica na sadasnjoj poziciji Varee ako bi ovaj presao u spic.
U prvoj varijanti gdje je bi nam onda mogla faliti zamjena sa Eldarom ispred odbrane moguce da Oda planira rotirati. Recimo, staviti Memiju sa Eldarom ili umjesto njega i upariti sa D. Sadikovicem, a prebaciti desno Mladena ili E. Sadikovica. Vidjeli ste da je isprobavao tu varijantu. Ima tu jos par dobrih varijanti rotacijom samo ih treba uigrati i nadam se da bar to sad rade na treninzima.
Ukratko, hocu da kazem da se za Tomino mjesto veze izmedju odbrane i napada moze naci dobra zamjena medju sadasnjim momcima i na jednoj njegovoj poziciji i na drugoj. Defanzivno Memija, Damir, Enis, Uzelac pa i Zeljkovic, gore ispred Varea, Damir, Amir, a mozda i Djelmic jer je i on znao igrati unutra.
Na kraju krajeva, cijelu polusezonu ove i drugu polusezonu prosle god. je Tomo ili bio povrijedjen ili na max nekih 70%. U tom kontekstu meni sve ovo ne izgleda pretjerano tragicno. Mada se, naravno postavlja pitanje sta bi bilo da imamo sad pravog, zdravog i motivisanog Tomu, ali eto.
Ovako je nama sigurno najbitnije da mi dobro utegnemo odbranu i uigramo ovo sto imamo, a imamo dosta potencijala. I sa istom ekipom u odnosu na prvu polusezonu nam je falilo samo malo vise cvrstine i uigranosti da sad budemo mozda i prvi.
Bice ovo, po meni, sve dobro.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
nije ronaldo. ali treba zamjena. to je tako jednostavno, bez emocija, bez upadanja u bilo kakve krajnosti, bez ocjena ko je kriv i kakav je čovjek...
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Upravo to. Nije bitan Tomić već je bitno da čim su naišli na problem (a nema im Amara) odmah se pogubili i izabrali najgore moguće rješenje - ni jare ni pare. Ako nisi imao para da uđeš u aranžman sa Tomićem (jer frajer je očito vjerovao samo Amaru i sad hoće na papiru) onda brate uzmi 100 milja eura koliko su davali Česi i gotova priča. Misliš da ti igrač vrijedi više e onda buraz plati ga koliko smatraš da ti se isplati, a da dobiješ više na kraju nego što Česi nude i opet gotova priča.zlatandr je napisao/la:Meni nije krivo zbog TT sto na njega vise ne računamo, nego ne mogu da se rjesim utiska da ova nasa uprava uopste nema pojma sta i kako radi. Nadao sam se da nakon odlaska Amara nece doci do nekih velikih promjena, al izgleda da je sve ovo jedno lagano rasulo.
Ako ovako budu padali na smješnim stvarima šta će biti kad krenu krupniji "poslovi". Evo onaj Izet (ne ulazim u to je li on za Želje ili nije, je li trebalo uzeti od njega lovu ili nije) frajer je već uložio pofinu lovu na drugom mjestu u gradu i gotova priča. Kako će sutra izaći na kraj sa ovim i sličnim lauferima kad ne mogu sa jednim Tomićem? Željo je na jednom prelomnom trenutku, možda čak i presudnom za neku bližu budućnost, ali zato takav trenutak traži hrabre i promućurne ljude koji tom izazovu mogu odgovoriti. Teško je vrijeme, preživjeće samo najbolji - sve ostalo će se pogubiti i propasti. Amar je bio jedan takav i pored grešaka koje je imao i opet je teško išlo i nije ni on uspio da uradi ono što je planirao zbog pretežno objektivnih razloga, a šta tek mogu ovi što su ostali, bojim se slabo išta jer su mrtvi prosjek i mahalsko - seljački mentalitet.
Ma mali amir ce biti bolji deset puta od tomica .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
+1BLU SKY je napisao/la:Ma mali amir ce biti bolji deset puta od tomica .
Svaka cast za upravu
Neko rece da ovakvim potezima postajemo mahalski klub,mislim da je upravo suprotno...Mi ne mijenjamo po 10 igraca u prelaznom roku kao vecina lige,zelimo igrace sa stabilnim ugovorima i za narednu sezonu,to je valjda razmisljanje unaprijed. Tako da je ovo sasvim ispravan potez,a Tomic sada treba da se zamisli ako nije uspio da nadje klub koji mu finansijski odgovara sad,kako ce tek na ljeto posle pola godine aktivnog igranja.
Neko rece da ovakvim potezima postajemo mahalski klub,mislim da je upravo suprotno...Mi ne mijenjamo po 10 igraca u prelaznom roku kao vecina lige,zelimo igrace sa stabilnim ugovorima i za narednu sezonu,to je valjda razmisljanje unaprijed. Tako da je ovo sasvim ispravan potez,a Tomic sada treba da se zamisli ako nije uspio da nadje klub koji mu finansijski odgovara sad,kako ce tek na ljeto posle pola godine aktivnog igranja.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Treba provjeriti dobro pravila oko transfera i biti 100% siguran da nemamo ama bas nikakvo pravo na odstetu jer Tomicu je nadjen angazman u Ceskoj ali on odbio pa mozda iz tog razloga ipak imamo pravo na neku minimalnu naknadu????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Neandertalac
- Kontakt:
Meni je recimo Dado Sadikovic bolji igrac od Tomica. Jedino sto na ruku ide Tomicu je bolja ficka pripremljenost i pozicioniranje u fazi odbrane, ostalo sve na Dadinu stranu. Evo recimo prvi ima blizu 300 minuta vise u igri, a isto golova, dok asistencije nisam mogao da nadjem, pa cu zamoliti ako neko ima da izbaci. Mozda malo drugaciju ulogu na terenu imaju, ali sa stasavanjem fizickim i psihickim Dado ga moze prestici vec ove sezone, i odigrati kao centralni vezni bez problema. I nikada mi se nije svidjalo to sto se na njega galamilo i nije imalo razumijevanja, jer ne zaboravite ima tek 19 god, a pokazao je u par navrata da ima lucidnost koja krasi samo vrlo dobre igrace. Hadziahmetovic je jos mlad i nejak za prvog tima, iako bi on bio idealna zamjena formacijski, izgorio bi, iako nisam protiv da mu se daje vise prilika da igra.
Da se nadovezem jos malo na ovog sto nije potpisao. Kralju hvala tebi za sve, ali si u Zelju dosao kao neko ko nikakvu afirmaciju nije imao, sjedio si vecinom na klupi dok su se trofeji osvajali, i u igracki najlosijem Zelji dobio sansu da se malo izdignes kao igrac, da se afirmises za odlazak vani, a ti se"digao", kao da se Bogom dan, ti i taj tvoj menadzer. To sto ti je duzno mozes nailovoj materi pricati, oko 90% onoga sto je "na papiru" ti je isplaceno!!!
Jos jedna stvar, znam za tvoje kockanje, ostajanje po kasinima do kasno u noc i glumljenje povreda da bi se eskivirali jutarnji treninzi a pravi razlog je bio nenaspavanost.
Hajde ti lutka moja, sve najbolje ti zelim, ali niko nije nezamjenjiv!
Da se nadovezem jos malo na ovog sto nije potpisao. Kralju hvala tebi za sve, ali si u Zelju dosao kao neko ko nikakvu afirmaciju nije imao, sjedio si vecinom na klupi dok su se trofeji osvajali, i u igracki najlosijem Zelji dobio sansu da se malo izdignes kao igrac, da se afirmises za odlazak vani, a ti se"digao", kao da se Bogom dan, ti i taj tvoj menadzer. To sto ti je duzno mozes nailovoj materi pricati, oko 90% onoga sto je "na papiru" ti je isplaceno!!!
Jos jedna stvar, znam za tvoje kockanje, ostajanje po kasinima do kasno u noc i glumljenje povreda da bi se eskivirali jutarnji treninzi a pravi razlog je bio nenaspavanost.
Hajde ti lutka moja, sve najbolje ti zelim, ali niko nije nezamjenjiv!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.