Jos sjetimo se kad neko kaze da Celik napravi neku gresku na mecu (sto je sasvim normalno za iskusnijeg igraca, a kamoli momka od 19 godina), odmah ga razapnu ovdje.DeeWa je napisao/la: ↑05 maj 2026, 19:04hurem je napisao/la: ↑05 maj 2026, 18:29S dr. strane, zanimljiva mi je politika Lensa - imaš priliku da staviš u NAJVEĆI izlog (SP) mladog stopera, a ti ga šutneš na tribine i vrlo vjerovatno ga uskracujes za poziv za najveću fudbalsku smotru?!
Nije da im gori pod nogama kada su rezultati u pitanju pa da ne mogu naći 15 minuta za njega u svakoj utakmici ili bar većini utakmica.
Možda sam malo subjektivan, ali to je neko moje razmišljanje.
Šta je tu nejasno? Ljudi su objektivni. Nisu ko mi koji svrsavamo na svakog našeg igrača koji negdje vani igra. Kod nas su svi ili najbolji na svijetu ili panjine koje treba izbaciti iz reprezentacije. Nema sredine.
Muharemović je već sad bolji od prajm Ramosa, Alajbegović će biti najbolje krilo na svijetu na lijevoj, a Esmir najbolji na desnoj. Dedić može biti prvi bek Real Madrida i otjerati Trenta na klupu...a onda sa druge strane ako nije najbolji na svijetu onda ide red ovih igrača koji su krampe i ne trebaju se baviti fudbalom. Nema truna objektivnosti.
Za čelika se zna da je imao prosječne partije i da je pokazao da nije dorastao još za taj nivo. Zato je i vraćen tamo gdje je i bio prije povreda. Oni forumaši koji su gledali njegove utakmice uvijek su govorili da ima potencijala ali da je na svakoj utakmici napravio neke ozbiljne greške. Mora dečko jednostavno da ode negdje u lošiji klub gdje će igrati redovno, jer ovaj klub je prevelik zalogaj za njega. Ima tek 19 godina. Nema potrebe žuriti i gurati ga u seniorsku reprezentaciju kada nije dorastao tome. Doći će i njegovih pet minuta samo nek se trudi.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Desni stoper > lijevi stoper. Nije Pes da guras desnjaka lijevo, a svakako nam fali i desni stoper, cak je i Katic upitan jer dolazi iz povrede koljena.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 maj 2026, 08:53Pa bolje tog malog Smajlovica pozvati na SP nego Radeljica mrtvog od kojeg znas da nemas nista ni sad ni u buducnosti..
Usput, ko nam je onda rezervni lijevi stoper ? Kolasinac krpi lijevog beka i sklon je povredama. Radeljica trazi Dinamo, standarno igra u Rijeci koja je prosle sezone osvojila duplu krunu, ove sezone prosla grupnu fazu, jedva ispali od Strasburga. Nije kakva sreca, al nije ni krampa kakvom se predstavlja.
De navedi te silne lijeve stopere koje imamo ? Ako kazes Mujakić odoh da se objesim
Ma nidje veze, Radeljic sa Tarikom najstandarniji stoper i siguran putnik za SP, sasvim zasluzenoDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑05 maj 2026, 19:26Desni stoper > lijevi stoper. Nije Pes da guras desnjaka lijevo, a svakako nam fali i desni stoper, cak je i Katic upitan jer dolazi iz povrede koljena.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 maj 2026, 08:53Pa bolje tog malog Smajlovica pozvati na SP nego Radeljica mrtvog od kojeg znas da nemas nista ni sad ni u buducnosti..
Usput, ko nam je onda rezervni lijevi stoper ? Kolasinac krpi lijevog beka i sklon je povredama. Radeljica trazi Dinamo, standarno igra u Rijeci koja je prosle sezone osvojila duplu krunu, ove sezone prosla grupnu fazu, jedva ispali od Strasburga. Nije kakva sreca, al nije ni krampa kakvom se predstavlja.
De navedi te silne lijeve stopere koje imamo ? Ako kazes Mujakić odoh da se objesimlik je bio krampa u Hajduku, u nikad gorem Partizanu, ne treba dalje, realno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne zelim ni pomisliti na izostanak Katica, al u slucaju da ne bude mogao, Bicakcicu se zbog iskustva smijesi poziv i drugo SP.
I nije on kriv jer ga je Safet jedva oporavljenog protiv Arg stavio u prvih 11, a ovaj nas sa dva poteza unakazio i mozda kostao prolaska grupe.
I sad zamisli situaciju 12 godina poslije opet sena upitnog Bicakcica oslanjati ....
I nije on kriv jer ga je Safet jedva oporavljenog protiv Arg stavio u prvih 11, a ovaj nas sa dva poteza unakazio i mozda kostao prolaska grupe.
I sad zamisli situaciju 12 godina poslije opet sena upitnog Bicakcica oslanjati ....
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Sam si dao odgovor na pitanje. Bilo ko samo ne on..iz više razloga. Bolje i Čelika sa tribine IMO.Drum je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:16Ne zelim ni pomisliti na izostanak Katica, al u slucaju da ne bude mogao, Bicakcicu se zbog iskustva smijesi poziv i drugo SP.
Bicakcic da je valjao, ne bi dosao u nasu ligu. Nasao bi angazman negdje u Njemackoj.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro, to da bude lijevi stoper lijevak i desni desnjak je naravno optimalno, ali i nije tako da se nebi moglo igrati sa recimo dva lijevaka ili dva desnjaka, to je sasvim normalno i cesto se desava, kad pricamo o bekovima onda je to druga prica i rijetko da se vidi recimo desnjaka na lijevom beku ili obrnuto. Neka idu najbolji stoperi, pa ako igraju dva desnjaka zajedno neka igraju, nikakav problem, i bolje tako nego nazor gurati nekog lijevaka iako su oba desnjaka bolja. Ne govorim o radeljicu ili nasoj repki, nego opcenito u ovom slucajuDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑05 maj 2026, 19:26Desni stoper > lijevi stoper. Nije Pes da guras desnjaka lijevo, a svakako nam fali i desni stoper, cak je i Katic upitan jer dolazi iz povrede koljena.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 maj 2026, 08:53Pa bolje tog malog Smajlovica pozvati na SP nego Radeljica mrtvog od kojeg znas da nemas nista ni sad ni u buducnosti..
De navedi te silne lijeve stopere koje imamo ? Ako kazes Mujakić odoh da se objesimlik je bio krampa u Hajduku, u nikad gorem Partizanu, ne treba dalje, realno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve znam, nego da ne budemo iznenađeni previse ako se pojavi umjesto Katica. Mozda se na njega ne bi racunalo za prvih 11 tek tako. Al zbog iskustva se ipak namece kao opcija.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:21Sam si dao odgovor na pitanje. Bilo ko samo ne on..iz više razloga. Bolje i Čelika sa tribine IMO.Drum je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:16Ne zelim ni pomisliti na izostanak Katica, al u slucaju da ne bude mogao, Bicakcicu se zbog iskustva smijesi poziv i drugo SP.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Tesko, skoro nemoguce, mali je veliki talenat, ima njemacku pred nosom a i hrvatsku prema kojoj ce (realno) imati vise emocija nego prema BiH. Ali svaka cast spahi i kompaniji sto se trude i sto su tako aktivni, ako Bog da jos dugo bili na toj poziciji, a nikad se ne zna mozda i uvjere nekog igraca da dodje nama za kojeg mi mislimo da je nemoguce
Ko ce drugi pisati
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tesko i nemoguce jer na bolje nismo nit navikli u 30 godina zbog nepostojeceg pristupa, angazmana.ElAn10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:40Tesko, skoro nemoguce, mali je veliki talenat, ima njemacku pred nosom a i hrvatsku prema kojoj ce (realno) imati vise emocija nego prema BiH. Ali svaka cast spahi i kompaniji sto se trude i sto su tako aktivni, ako Bog da jos dugo bili na toj poziciji, a nikad se ne zna mozda i uvjere nekog igraca da dodje nama za kojeg mi mislimo da je nemoguce
Nije ni Hrvatima tek tako lako bilo Rakitica privoliti da zaigra za Hrv. Nekoliko puta iz HNS sastancili sa njim i roditeljima. Sa onim Petricem isti slucaj.
Ko bi rekao da cemo Bazdara nagovoriti ...
Tacno, Bravo!Drum je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:13Tesko i nemoguce jer na bolje nismo nit navikli u 30 godina zbog nepostojeceg pristupa, angazmana.ElAn10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:40Tesko, skoro nemoguce, mali je veliki talenat, ima njemacku pred nosom a i hrvatsku prema kojoj ce (realno) imati vise emocija nego prema BiH. Ali svaka cast spahi i kompaniji sto se trude i sto su tako aktivni, ako Bog da jos dugo bili na toj poziciji, a nikad se ne zna mozda i uvjere nekog igraca da dodje nama za kojeg mi mislimo da je nemoguce
Nije ni Hrvatima tek tako lako bilo Rakitica privoliti da zaigra za Hrv. Nekoliko puta iz HNS sastancili sa njim i roditeljima. Sa onim Petricem isti slucaj.
Mali je katolik koji je rodjen i odrasto u njemackoj, dajdza/stric mu je igro za hrvatsku, necu o politici ali tesko da ce hrvat prije za BiH igrati nego za hrvatsku, moramo biti realni. Ali eto, pozitivno je sto je spaha stupio u kontakt i tp je najvaznije, da su aktivni i da se trude oko igracaDrum je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:13Tesko i nemoguce jer na bolje nismo nit navikli u 30 godina zbog nepostojeceg pristupa, angazmana.ElAn10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:40Tesko, skoro nemoguce, mali je veliki talenat, ima njemacku pred nosom a i hrvatsku prema kojoj ce (realno) imati vise emocija nego prema BiH. Ali svaka cast spahi i kompaniji sto se trude i sto su tako aktivni, ako Bog da jos dugo bili na toj poziciji, a nikad se ne zna mozda i uvjere nekog igraca da dodje nama za kojeg mi mislimo da je nemoguce
Sve to stoji. I znamo kako su kod nas krvna zrnca preduslov.ElAn10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:23Mali je katolik koji je rodjen i odrasto u njemackoj, dajdza/stric mu je igro za hrvatsku, necu o politici ali tesko da ce hrvat prije za BiH igrati nego za hrvatsku, moramo biti realni. Ali eto, pozitivno je sto je spaha stupio u kontakt i tp je najvaznije, da su aktivni i da se trude oko igracaDrum je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:13Tesko i nemoguce jer na bolje nismo nit navikli u 30 godina zbog nepostojeceg pristupa, angazmana.ElAn10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:40Tesko, skoro nemoguce, mali je veliki talenat, ima njemacku pred nosom a i hrvatsku prema kojoj ce (realno) imati vise emocija nego prema BiH. Ali svaka cast spahi i kompaniji sto se trude i sto su tako aktivni, ako Bog da jos dugo bili na toj poziciji, a nikad se ne zna mozda i uvjere nekog igraca da dodje nama za kojeg mi mislimo da je nemoguce
Neka nas odbije decko, nije da nismo navikli. Al vidimo li, koliko toga smo postigli samo iz razloga jer smo se prihvatili posla. Odnosno, poceli i mi kao i sav normalan svijet zvati telefonom, kucati na vrata i dogovarati sastanak i razgovor.
Sjetimo se kako smo Huseinbasica sredili u zadnji tren zbog nastupa na EP.
Sta god ko mislio, onaj Sucic je bio blizu nasoj reprezentaciji vise nego sto to shvatamo ili zelimo priznati. Haj ga znaj sta bi bilo da je Spahic tu bio ...
Imamo najbolji strucni stab ikad
Pozdrav za bracu Spahica, Milenkovica i Papca
Nadam se da je na redu i mali Brkic (15) iz Frankfurt U17, mali univerzalan igra lijevog beka, wingback i krilo
13 utakmica, 6 golova i 2 asistencije, a osim sto ima brzinu, ima i snagu
Nadam se da ce nas strucni stab pridobiti Ilicevica koji je golom protiv Barcelone postao drugi najmladji strijelac u historiji omladinske lige prvaka
Takvi nam trebaju u mladim reprezentacijama
Ja da se pitam obecao bih mu cak minute u ligi nacija, jer je puno privlacnije i tako ga kaparisemo zauvijek, a momcic je sigurno na meti klubova poput Reala, Chelsea,Dortmunda
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Imam osjećaj da držiš olovku i papir i pratiš djecu iz vrtića dok izlaze..NoDi80 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 22:07Imamo najbolji strucni stab ikad
Pozdrav za bracu Spahica, Milenkovica i Papca
Nadam se da je na redu i mali Brkic (15) iz Frankfurt U17, mali univerzalan igra lijevog beka, wingback i krilo
13 utakmica, 6 golova i 2 asistencije, a osim sto ima brzinu, ima i snagu
Nadam se da ce nas strucni stab pridobiti Ilicevica koji je golom protiv Barcelone postao drugi najmladji strijelac u historiji omladinske lige prvaka
Takvi nam trebaju u mladim reprezentacijama
Ja da se pitam obecao bih mu cak minute u ligi nacija, jer je puno privlacnije i tako ga kaparisemo zauvijek, a momcic je sigurno na meti klubova poput Reala, Chelsea,Dortmunda
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma ovakve ne treba gomilati, nije ovo jači nivo od barem 6-7 igrača koje imamo.Sindikat12 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 23:03Jos jedan cvajtas, igra top sezonu. Otac iz Bosanskog Šamca.
![]()
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Edincapitano, forgempp, Google [Bot], Konzerva, legendarnadruga, Proximic, tuzlanskinacin i 51 gost.