ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

NadalRafa
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la NadalRafa » 26 okt 2019, 19:36

nikoneznanovic je napisao/la:Rafa je odigrao ovu sezonu, što djed neće odigrati još 3 sezone da igra, pa da ih sve sabere... :lol: :mrgreen:

Tako da Rafa ide na preostale turnire šmekerski lagano, onako kako pravom GOAT-u i pristaje. :kafa: :kralj:

Hvala i prijatno! :salut:
Tebra jadnici nek se raduju Bazelu mrtvom nama u ormaric lagano trofeji Rim Montreal RG US. Plus slag na kraju povratak na broj 1 na ATP listi.
Nizerazrednim teniserima slavlje preostaje Bazelcic i tako ti amaterski turniri :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 okt 2019, 19:36

Ako je Nadal rafaelo onda je Roger Ferrero Rocher
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 okt 2019, 19:38

Uf kako će ih nešto složiti ovako uzdignute, uzyebali se do nebesa :lol:

- ako je iko jadan, vi ste, svaki meč Federera čitam maloumne postove ove napredno inteligentne družine, jel igra Rafa ili Roger? Kompleksi ubijaju nažalost.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 26 okt 2019, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 okt 2019, 19:38

BosniaBoston je napisao/la:Ako je Nadal rafaelo onda je Roger Ferrero Rocher

Rogerito je trenutno Choco lips :rol: :rol: :rol:

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 26 okt 2019, 19:47

NadalRafa je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Ako je Nadal rafaelo onda je Roger Ferrero Rocher

Rogerito je trenutno Choco lips :rol: :rol: :rol:
Roger zvani Chupa Chups... :mrgreen:

P. S.

@AA23

Počinješ malo biti bezobrazan majstore, nazivaš ljude svakakvim imenima...
Ovo treba da je domen zajebancije, a ne vrijedjanja, nemoj da se vrijedjamo, tu je Shevchet br1 kad treba :lol: :nene: :stop:

EDIT:
@Japa

Ti se ne računaš ovdje ni u kakve rasprave sa tobom je suvišno bilo šta diskutovati.

Gdje sam ja rekao da će Rafa pomesti ova 2 turnira?!

Idi liječi oči malo i ti i ovaj "najfuj" lik na forumu @ronaldo99, to je najveća hinja na forumu a veze lik nema ni o jednom sportu... :puke:

Prognozira 165 mečeva pogodi 3 hahahahah ali ne odustaje i dalje prognozira, znači lik je zalutao na temu svega mi na svijetu! :lol:
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 26 okt 2019, 19:57, ukupno mijenjano 5 puta.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 okt 2019, 19:48

AA23 je napisao/la:Uf kako će ih nešto složiti ovako uzdignute, uzyebali se do nebesa :lol:

- ako je iko jadan, vi ste, svaki meč Federera čitam maloumne postove ove napredno inteligentne družine, jel igra Rafa ili Roger? Kompleksi ubijaju nažalost.
Sta pricas druze dozovi se malo..Niko nista nije napisao vec ste vi smorili s ovim nadrkavanjem Babuka ovo babuka ono. Gdje vam je taj babuka bio citave godine **** vas on..Dodje do finala u Bazelu nesto se dignete a za vrijeme US turneje USO i poslije nije vas ni na mapi bilo. Sta smo mi trebali pisat poslije osvajanja slema? Kakvi crni kompleksi ptice na grani znaju ko je bolji igrac trenutno. To sto si ti ludo zaljubljen u starca ili si nemac pojma ne znaci da je Roger na istom nivou kao Nadal i Novak. Izvini jbg al morao sam ti ovo sve reci. Smijesni ispadate vjeruj. Uzivajte dok gerijatricar igra jos uvijek.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 okt 2019, 19:50

ronaldo99 je napisao/la:
japa je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?
Evo sacu ja provjeriti samo dok nadjem broj Federerovih trofeja u Rimu, Monte Carlu i na Olimpijskim..
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Pa cek jesam ja lud ili sta, ovdje se prica kako ide kraj godine i da ce Rafa to sve pomesti, pa ja pitam kako je inace do sada bilo u Parizu i Londonu, jel Rafa inace pomete konkurenciju ili sta.

Niko ovdj ne osporava Rafu na sljaci niti je kad rekao da Rafa tu nije favorit broj 1 protiv svakog tenisera
Ko kaze da ce Rafa sve pomesti? Nije valjda da Sevceta atp listu uzimas za ozbiljno...Ja cu biti iznenadjen ako Rafa osvoji jedan od ova dva turnira koja su ostala. Covjek je osigurao kraj godine kao br.1, a tradiconalno je ovo dio godine kada on igra najslabiji tenis, cak i kada je bio u najboljoj formi tako da da osvoji 1 od 2 u ovim okolnostima kada je osigurao br.1, kada je potrosen na usopenu je veliki uspjeh za njega. Motivacije ima sigurno posto nije nikad osvojio nijedan ali pitanje je kolika je ta motivacija obzirom na okolnosti a i godine i cinjeincu da je sljedeca sezona mnogo bitnija od ova dva turnira.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 okt 2019, 19:54

NadalRafa je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Uf kako će ih nešto složiti ovako uzdignute, uzyebali se do nebesa :lol:

Sta pricas druze dozovi se malo..Niko nista nije napisao vec ste vi smorili s ovim nadrkavanjem Babuka ovo babuka ono. Gdje vam je taj babuka bio citave godine **** vas on..Dodje do finala u Bazelu nesto se dignete a za vrijeme US turneje USO i poslije nije vas ni na mapi bilo. Sta smo mi trebali pisat poslije osvajanja slema? Kakvi crni kompleksi ptice na grani znaju ko je bolji igrac trenutno. To sto si ti ludo zaljubljen u starca ili si nemac pojma ne znaci da je Roger na istom nivou kao Nadal i Novak. Izvini jbg al morao sam ti ovo sve reci. Smijesni ispadate vjeruj. Uzivajte dok gerijatricar igra jos uvijek.

Stani, kakve ti veze imaš sa Federerom?

Ne da se drka ovdje na Rafu i Novaka nego nikada nijedan od nas nije došao sa ciljem da nekog provocira ili da omalovažava datog tenisera, jer svako od nas poštuje te iste. Pogledaj sebe, vidi ti riječnika, kakvo poštovanje ti imaš, ustvari ti da ga imaš ne bi pisao nebuloze iz dana u dan i samo više stavljao svima do znanja da si nivo ispod svih trenutno na ovom PDF-u.

Ne znam zašto se uopšte raspravljam sa frajerom koji nije u stanju napisati ništa osim " :rol: :rol: :rol: :rol: ", kojem je svaki post podyebavanje najvećeg igrača ikad ma koliko tebe boljelo :beba: , vjerovatno je do mene što uopšte produžavam raspravu, uvijek ima ignore i mirna Bosna :zviz:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 okt 2019, 19:59

AA23 je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:

Stani, kakve ti veze imaš sa Federerom?

Ne da se drka ovdje na Rafu i Novaka nego nikada nijedan od nas nije došao sa ciljem da nekog provocira ili da omalovažava datog tenisera, jer svako od nas poštuje te iste. Pogledaj sebe, vidi ti riječnika, kakvo poštovanje ti imaš, ustvari ti da ga imaš ne bi pisao nebuloze iz dana u dan i samo više stavljao svima do znanja da si nivo ispod svih trenutno na ovom PDF-u.

Ne znam zašto se uopšte raspravljam sa frajerom koji nije u stanju napisati ništa osim " :rol: :rol: :rol: :rol: ", kojem je svaki post podyebavanje najvećeg igrača ikad ma koliko tebe boljelo :beba: , vjerovatno je do mene što uopšte produžavam raspravu, uvijek ima ignore i mirna Bosna :zviz:
Cuj lika vidi ti rijecnika da nisi mozda profesor Bosanskog? Sta treba da imam postovanje prema tebi ko si ti majke ti? Ukljuci se malo u forum i temu pa ces vidjet ko sta pise. Fedtardovi pocinju nesto tipa kujica ovo ono a frajer godinama lize Rafku.
Dalje citaj malo moje postove i vidjet ces da ne pisem te smajlije vec iznosim svoje misljenje koje je vjeruj daleko bolje od tvog, da ne kazem najbolje ovdje. To sto ste vi ludo zaludjjeni za Federerom je druga stvar.. I nema tu nikakve rasprave jer sam te dotukao cinjenicama ;) Sad produzi dalje i edukuj se malo. Profesore Bosanskog..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 okt 2019, 19:59

japa je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Koliko Rafa ima osvojenih mastersa u Parizu i zavrsnih mastersa, mozel mi neko reci ovaj podatak?

Pa cek jesam ja lud ili sta, ovdje se prica kako ide kraj godine i da ce Rafa to sve pomesti, pa ja pitam kako je inace do sada bilo u Parizu i Londonu, jel Rafa inace pomete konkurenciju ili sta.

Niko ovdj ne osporava Rafu na sljaci niti je kad rekao da Rafa tu nije favorit broj 1 protiv svakog tenisera
Ko kaze da ce Rafa sve pomesti? Nije valjda da Sevceta atp listu uzimas za ozbiljno...Ja cu biti iznenadjen ako Rafa osvoji jedan od ova dva turnira koja su ostala. Covjek je osigurao kraj godine kao br.1, a tradiconalno je ovo dio godine kada on igra najslabiji tenis, cak i kada je bio u najboljoj formi tako da da osvoji 1 od 2 u ovim okolnostima kada je osigurao br.1, kada je potrosen na usopenu je veliki uspjeh za njega. Motivacije ima sigurno posto nije nikad osvojio nijedan ali pitanje je kolika je ta motivacija obzirom na okolnosti a i godine i cinjeincu da je sljedeca sezona mnogo bitnija od ova dva turnira.
Pa ovdje svi vi pisete da ce pomesti sve do kraja

Elem, nije osigurao No1,Novak ako uzme oba turnira vrlo vjerovatno da ce biti No1 osim ako Rafa oba buda ne bude u finalu, razlika je oko 1300,a u igri je jos 2500 bodova tako da. Ja iskreno se nadam da ce Rafa biti No1 na kraju godine

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 26 okt 2019, 20:04

Dok se mi zezamo nas 6-7 ovdje, nikad zajebancija nije prešla u ružne riječi, čak i super bude podbadanje i zezamo se max...

Kad se u takve stvari uključe @japa @ ronaldo99 i slični likovi, onda to eskalira. :puke:

Prvi jer nema mjeru ni u čemu i dosadan je kao papagaj, a drugi isto jer je papagaj i jer je hinja od lika, niti smrdi niti miriše- vidiš takve likove iz aviona!
Eto post iznad mog, frajer teše priču svoju, džabe ti njemu napisao, kakav lik...

Zato @AA 23 takve likove stavi na ignore a ne Rafu brata, koji iako sirovo nekad iznese stvari, itekako zna šta priča i zna za zajebanciju.

@NadalRafa Samo brate bez uvreda, nemoj da te indijanci neki izbacuju iz takta! :nene:
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 26 okt 2019, 20:10, ukupno mijenjano 3 puta.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 okt 2019, 20:05

Ljudi vrijedjaju Federera zato sto njegovi ljubimci poput tebe sto puta ponavljaju istu laz da je on najveci teniser ikada kada on to odavno nije i to su cinjenice. Naravno da to iritira ljude kada im se pokusa nazor nametati nesto, pogotovo kada imaju priliku zadnjih deset godina da gledaju i da se uvjere da to nije istina.

Ja nisam primjetio da svi pisu da ce Nadal pomesti sve do kraja jer realno obzirom na historiju tu nema nekih osvnova, naravno da Nadal ima kvalitet i da ne bi sad abilo cudo da to uradi ali opet kazem on kroz citavu karijeru ovaj dio godine najslabije igra stoga rekao bih da je od svih djelova sezone u ovome on najmanje favorit ne bi ga otpisao da ce osvojiti ali ne bi sad garantovao da ce bas rutinski pomesti.

Iskren da budem nisam pratio nesto ATP listu nekako sam imao dojam da ako Novak ne odbrani Sangaj da ima minimalne sanse da bude br.1 na kraju, nema veze cekacu Sevcet da mi objasni detaljno to oko liste.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 okt 2019, 20:07

Okej, dotukao me Rafa činjenicama :urnebes:

:rol:

Maskote foruma udružite se! :salut:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 20:08

ronaldo99 je napisao/la:
japa je napisao/la:
Evo sacu ja provjeriti samo dok nadjem broj Federerovih trofeja u Rimu, Monte Carlu i na Olimpijskim..

momci pisu argumentovano :rol: :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 okt 2019, 20:13

Vidis pratis, trubis nesto ovdje, a na kraju valjas gluposti i kazes obezbjedio No1, kad ti se kaze da nije, onda nisam pratio.

Da se puno ne raspravljamo, poenta ovoga svega je ta da ovdje pojedini kazu da je Rafa ogroman favorit protiv Rogera u Parizu i Londonu, a svi koji iole prate ovaj sport ne mogu to reci pogotovo na ta dva turnira i na osnovu njihovih zadnjih 7-8 meceva.

Ja se iskreno nadam da ce Rafa makar u Parizu doci do 1/2, zelim mu da zavrsi kao No1 .

Toliko od mene.

P. S.
Nego turnir u Parizu nikad jaci, svi su tu niko ne fali osim Keia

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 20:14

ama ljudi Rafa njega ne moze vise niakd pobjediti van sljake sta vam je ....to je realnost ....ok da ne pretjerujem od 10 meceva na ostalim podlogama 9 ce dobiti Federer....mozes kurcu sad silovati bekend ...mozes na prasini :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 okt 2019, 20:16

AA23 je napisao/la:Okej, dotukao me Rafa činjenicama :urnebes:

:rol:

Maskote foruma udružite se! :salut:
Da imas sta dodat dodao bi. Sad se sam sebi smijes druze. . Iznio sam sve realne cinjenice a ti sto pises mozes svirat kurcu :D

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 26 okt 2019, 20:19

@delinho

Bratiću, počeo i ti kao ovi likovi neku priču izgleda? :hmmmmm:

Ja taman pohvalio kako se fino zezamo, a ti izgleda kako vjetar puhne... :nedam:

Ja sam sa svima ok na ovom forumu, osim sa ova 2 lika:

@japa
jer frajer je izgubljen u vremenu i prostoru, njega ne treba uzimati za ozbiljno ni u jednoj raspravi,jedan od najgorih forumaša ikad...

@ronaldo99 jer sam na drugoj temi vidio kakva je to hinja od lika, iako sam na početku normalno komunicirao sa njim, dok nisam vidio kakav je...

Znači bratiću, nemoj me te priče ovaj navija za Fedexa pa je ok lik, ovaj protiv njega pa odmah ne valja, tako vi to pričate... :nene:

Da @japa kaže sad Rafa je Tito, ja ne mijenjam mišljenje o njemu, jer je zaslužio to kod mene, ali nemojte mi gladiti ovog @ronaldo 99 jer navija za Fedexa, kad je to isti mentalni sklop, čak i gori od Jape...

NadalRafa je dobar momak i nekad i pretjera, sve stoji, ali nije hinja, ja hinje na kilometar namirišem i nema gorih ljudi na svijetu! :puke:
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 26 okt 2019, 20:21, ukupno mijenjano 2 puta.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 okt 2019, 20:20

delinjo je napisao/la:ama ljudi Rafa njega ne moze vise niakd pobjediti van sljake sta vam je ....to je realnost ....ok da ne pretjerujem od 10 meceva na ostalim podlogama 9 ce dobiti Federer....mozes kurcu sad silovati bekend ...mozes na prasini :D
Na ostalim fedja servisom siluje return.A vala i zadnjih par susreta zna se desit i da bekend siluje Rafu a ne obrnuto :kafa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 20:23

sefkec samo sam realan....znas kad kazem kujica i ono da je to vise zajebancija da Rafana upalim ....ali iskreno mislim da on nema sta traziti protiv Rogera na ostalim podlogama ....fkt ot mislim...na sljaci naravno zna se tu je babuka njegova kujica jbg :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []