FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prpa ne lupaj gluposti i to velike. Nacisticka zastava ne moze biti nikakva furka, to je ogromna uvreda za srpski narod jer je pod tom zastavom napravljen najveci zlocin prema srpskom narodu u novijoj istoriji.
Zato smiri dozivljaje i pazi sta pises
Zato smiri dozivljaje i pazi sta pises
-
- Kontakt:
Spustili nasPrPaAaa je napisao/la:Brate , sminka je to koliko su vas likovi spustili ... tako da nemojte da trazite utjehu po forumima ...

OK sve si rekao nivo IQ ti je veoma velik aj caoPrPaAaa je napisao/la:Brate , sminka je to koliko su vas likovi spustili ... tako da nemojte da trazite utjehu po forumima ...

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Čuj spustili nas,spustili su sebe kloci.Pored zastave Vatikana dizati ono hehe.I Hitler jadnik se prevrce u grobu kakvi ga debili podrzavajuPrPaAaa je napisao/la:Brate , sminka je to koliko su vas likovi spustili ... tako da nemojte da trazite utjehu po forumima ...
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
Sta ti pricas, sta se javljas boga ti ? Mozda i vas neko u nekoliko dana bas spusti na zemlju! Ako je iko nafuran i napuhan onda ste to vi! Ne zaboravi da se Zeljo na Grbavici poigrao sa vama i da odavno niste slavili u duelu sa nama. I dalje mislim da ce glavni konkurenti za titulu na proljece biti Zeljeznicar, Sarajevo i Siroki Brijeg.PrPaAaa je napisao/la:Brate , sminka je to koliko su vas likovi spustili ... tako da nemojte da trazite utjehu po forumima ...
Dabre aj oglođi mi ga loma i idi navijaj za one arijevce sa plavom kosom Wagnera i VareuDabar je napisao/la:Kad ćete pobijediti za vedrana...nikad...nevjerojatno je koliko želite pobjediti,ali ne može to tako protiv nas...hebemo vas u svakom pogledu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Evo vam primjera ko posjecuje utakmice Premier lige, zbog cega ide i sta mu je "furka".PrPaAaa je napisao/la:Brate , sminka je to koliko su vas likovi spustili ... tako da nemojte da trazite utjehu po forumima ...
Koliko imas godina, da li si ikad cuo za pojmove historija, drugi svjestki rat, zlocin. Pod tom zastavom i parolom vam se desio Jasenovac, jadan ti..
Uhvati se ti i slicni tebi traktora, livade pa sve oko kuce "nakaci" te zastave sa "furkom", ako ti to toliko imponuje.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Da, al' to nije sve. Naime, pocijepali su i majice sa Vedranovim likom!sektm87or je napisao/la:sta je to bilo sa transom jel ga policija pocijepala ili???
cuj nedaju vedranov trans al se nacisticka zastava mogla donijeti
i za ovog malog iz Bl
sto bi neko spustio sarajevo sa nacistickom zastavom
nemam pojma jel bio jos neki text al to nije vidjelo sukanja ispali su samo glupi
totalno glupi

JAo ljudi nemojte da ser*ete . ako je iko realan onda sam to ja .. kada su horde stavile zastavu Ljuta **** reko sam ono sminka , kada smo mi isfurali zelju sa prasetom amar osim reko sam sminka , za danasnju koreografiju skripara kazem sminka , sta imate protiv toga ljudi su katolici neka to furaju , fura te i vi zastave ratne armije bih pa niko vam nista ne govori ...
btw ko je pito imam 19 godina , 91 godiste !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
BegAx je napisao/la:Da, al' to nije sve. Naime, pocijepali su i majice sa Vedranovim likom!sektm87or je napisao/la:sta je to bilo sa transom jel ga policija pocijepala ili???
cuj nedaju vedranov trans al se nacisticka zastava mogla donijeti
i za ovog malog iz Bl
sto bi neko spustio sarajevo sa nacistickom zastavom
nemam pojma jel bio jos neki text al to nije vidjelo sukanja ispali su samo glupi
totalno glupi
Majice s' likom Vedrana su vracene,a slika tj. zastava velika s' likom Vedrana je pocjepana.
Kad se dosli pred lišticu uzeli su im majice tj. zahtijevali od njih da skinu.
I kada su se vracali,vratili su im.
Vedranov lik nikad nećete poderati iz našeg srca.
Nemoj da lažeš, rekao si da je nacistička zastava šminka. Pročitaj post od svog sugrađanina jovanaPrPaAaa je napisao/la:JAo ljudi nemojte da ser*ete . ako je iko realan onda sam to ja .. kada su horde stavile zastavu Ljuta **** reko sam ono sminka , kada smo mi isfurali zelju sa prasetom amar osim reko sam sminka , za danasnju koreografiju skripara kazem sminka , sta imate protiv toga ljudi su katolici neka to furaju , fura te i vi zastave ratne armije bih pa niko vam nista ne govori ...

-
- Kontakt:
Kako si samo glup, i plitkog mozga pa ovakve komentare mozes pisati! Momci su dosli i sasvim normalno skandirali Vedranovo ime na stadionu a vi ste odgovorili " javi se " i to ispratili gromoglasnim zvizdukom. To sto su skandirali sigurno nije bilo iz neke namjere da vas isprovociraju, vec to rade na svim terenima sirom Bosne i Hercegovine, sto je i uredu, jer je to najmanje sto se za Vedrana moze uraditi, a nazalost najvise da se otkriju i kazne pocinioci zlocina, jer kako god ta kazna ce opet biti mala za ono sto je ucinjeno. Ne vidim razlog i potrebu komentarisanja na nacin na koji komentarises da " trebaju pobjediti za Vedrana i da im to ne polazi za rukom " i da ih vi hebete u svakom pogledu. Pokusaj se ne doticati nekih stvari koje mogu ne samo navijace sarajeva uvrijediti, nego i sve gradjane Sarajeva, i pokusaj komentarisati i ako vec hoces zezati zezaj na racun vase pobjede i poraza a ne na taj nacin koji u neku ruku moze biti dvosmislen.Dabar je napisao/la:Kad ćete pobijediti za vedrana...nikad...nevjerojatno je koliko želite pobjediti,ali ne može to tako protiv nas...hebemo vas u svakom pogledu
jesam i to se odnosilo na koreografiju !E=mc2 je napisao/la:Nemoj da lažeš, rekao si da je nacistička zastava šminka. Pročitaj post od svog sugrađanina jovanaPrPaAaa je napisao/la:JAo ljudi nemojte da ser*ete . ako je iko realan onda sam to ja .. kada su horde stavile zastavu Ljuta **** reko sam ono sminka , kada smo mi isfurali zelju sa prasetom amar osim reko sam sminka , za danasnju koreografiju skripara kazem sminka , sta imate protiv toga ljudi su katolici neka to furaju , fura te i vi zastave ratne armije bih pa niko vam nista ne govori ...
Nista nas nije slomilo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Pogledaj komentare navijača sarajva,pa onda meni odgovaraj....Pirke_TM87 je napisao/la:Kako si samo glup, i plitkog mozga pa ovakve komentare mozes pisati! Momci su dosli i sasvim normalno skandirali Vedranovo ime na stadionu a vi ste odgovorili " javi se " i to ispratili gromoglasnim zvizdukom. To sto su skandirali sigurno nije bilo iz neke namjere da vas isprovociraju, vec to rade na svim terenima sirom Bosne i Hercegovine, sto je i uredu, jer je to najmanje sto se za Vedrana moze uraditi, a nazalost najvise da se otkriju i kazne pocinioci zlocina, jer kako god ta kazna ce opet biti mala za ono sto je ucinjeno. Ne vidim razlog i potrebu komentarisanja na nacin na koji komentarises da " trebaju pobjediti za Vedrana i da im to ne polazi za rukom " i da ih vi hebete u svakom pogledu. Pokusaj se ne doticati nekih stvari koje mogu ne samo navijace sarajeva uvrijediti, nego i sve gradjane Sarajeva, i pokusaj komentarisati i ako vec hoces zezati zezaj na racun vase pobjede i poraza a ne na taj nacin koji u neku ruku moze biti dvosmislen.Dabar je napisao/la:Kad ćete pobijediti za vedrana...nikad...nevjerojatno je koliko želite pobjediti,ali ne može to tako protiv nas...hebemo vas u svakom pogledu
Jesu ubijani su i normalni Hrvati koji su se protivili tom utaskom režimu koji vi danas velicate na utakmici. Necemo o historiji na ovoj temi. Zalosno je uvijek sto se na utakmicama s vama uvijek u prvi plan stavlja nacionalizam, ustastvo pa tek onda sport, to sve govori kakvi ste vi ljudi..ŠB.TRN je napisao/la:U jasenovcu su ubijani i hrvati i srbi i zidovi i romi itd....Zastavu je donijela grupica navijača Torcide iz Splita a ne skripari.Izgubili ste ali vi ste se vec navikli tako da nema problema za vas![]()
![]()
![]()
Necu vise da raspravljam, rad vas i to nacionalizma je mrtva glava pala prosle godine. Ove slike kao sto sam vec rekao treba adresisrat na pravu adresu, a licno se potrudit da sa kolegama bordo prijatelji da one dospiju tamo, pa se vi pravdajte ko je donio, Torcida ,BBB ili neko treci...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Imal ko kakvih slika sa tekme??
- KB-TM87
- Kontakt:
Šteta komšije za poraz, gledao sam prvih pola sata i niste bili loši, pošto nisam gledao ostattak, možel mi ko reći kad su Hz ušle na stadion ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nepotrebno se palite zbog glupe zastave...
Što više budete oko toga komentarisali, to ćete se više nervirat.
Imate još jednu utakmicu, bolje vam je o tome govorit, ha ja...
Što više budete oko toga komentarisali, to ćete se više nervirat.
Imate još jednu utakmicu, bolje vam je o tome govorit, ha ja...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
Ja samo kazem nije uredu i svako normalan se zgrozio kada je cuo vasu reakciju na skandirenje Vedranovog imena. Ako si iz Sirokob Brijega onda neka te bude stid, jer sve dok pocinilac zlocina ne bude iza resetaka mozes se komotno smatrati ubicom, jer je momak tragicno peminuo na ulicama tvog grada, i te poruke navijaca sarajeva u neku ruku su opravdana jer je mucki ubijen clan njihove grupe a ako je tebi to vase skandiranje i dizanje transparenata kao i zastave o kojoj ne zelim pisati i komentarisati ponos i dika ONDA MOGU RECI SVAKA CAST! Neka je to na tvoj OBRAZ.Dabar je napisao/la:Pogledaj komentare navijača sarajva,pa onda meni odgovaraj....Pirke_TM87 je napisao/la:Kako si samo glup, i plitkog mozga pa ovakve komentare mozes pisati! Momci su dosli i sasvim normalno skandirali Vedranovo ime na stadionu a vi ste odgovorili " javi se " i to ispratili gromoglasnim zvizdukom. To sto su skandirali sigurno nije bilo iz neke namjere da vas isprovociraju, vec to rade na svim terenima sirom Bosne i Hercegovine, sto je i uredu, jer je to najmanje sto se za Vedrana moze uraditi, a nazalost najvise da se otkriju i kazne pocinioci zlocina, jer kako god ta kazna ce opet biti mala za ono sto je ucinjeno. Ne vidim razlog i potrebu komentarisanja na nacin na koji komentarises da " trebaju pobjediti za Vedrana i da im to ne polazi za rukom " i da ih vi hebete u svakom pogledu. Pokusaj se ne doticati nekih stvari koje mogu ne samo navijace sarajeva uvrijediti, nego i sve gradjane Sarajeva, i pokusaj komentarisati i ako vec hoces zezati zezaj na racun vase pobjede i poraza a ne na taj nacin koji u neku ruku moze biti dvosmislen.Dabar je napisao/la:Kad ćete pobijediti za vedrana...nikad...nevjerojatno je koliko želite pobjediti,ali ne može to tako protiv nas...hebemo vas u svakom pogledu
Nazalost tek u drugom poluvremenu.KB-TM87 je napisao/la:Šteta komšije za poraz, gledao sam prvih pola sata i niste bili loši, pošto nisam gledao ostattak, možel mi ko reći kad su Hz ušle na stadion ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.