Nismo još tek nakon 10 juna do tada se strpi.PAPE1 je napisao/la:Jesmo li uspjeli sve otjerati?Da predjemo na neke druge stvari...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
Imamo mi kapaciteta ovdje na forumu da napravimo evropsko Sarajevo,ko ce cekati do 10. juna...
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa tako rekli ovi koji misle da imaju kapaciteta da moramo čekati do 10 juna. Valjda neće slagati kao što su to radili u posljednje vrijeme.PAPE1 je napisao/la:Imamo mi kapaciteta ovdje na forumu da napravimo evropsko Sarajevo,ko ce cekati do 10. juna...
SRETAN BROJ - 1725
Eto vidis sami se javljaju,tesko se nama sa ovakvim navijacima...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nisam rekao da Dzeno zna i umije voditi ekipu, pak sam napisao da je pravio fuseraj, ali on je donosio titule,što ostali nisu,on je imao rezultate...
Sabrine mi moje!
Nadam se da ćemo što prije ponudit ugovor Dženi, jer je opšta jagma za njim. Bojim se da će nam ga neko klepit, tipujem na Zrinjski...
DINO, NE DAJ HIM DZENA IMOS OSTAT KONAS!
DINO, NE DAJ HIM DZENA IMOS OSTAT KONAS!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E moj levatu ti si se otkrio u orvom postu...PAPE1 je napisao/la:Eto vidis sami se javljaju,tesko se nama sa ovakvim navijacima...
Mozel se napisat ista drugo a da se ne brani uprava???
Mi se proteklih dana ispisali svega i svaceg a ti i pojedini tu tek kad se uprava spomene?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Poenta je da je laz info da Catak placa Hurti da igra...neko je to pisao ovdje neki dan. Znaci igra jer je dobar, ne sto placa nekome.bordobijeli je napisao/la:nemaju njegovi para pa ga hurta ne gura ,a igra jel ga je Hurta doveomuhamedhulk je napisao/la:Gledam ga i ja, Puzija
Pricam sa sudijom, sudi u prvoj federalnoj, i govorim mu za Jakupovica...kaze nije gledao utakmicu. Kaze da je zasticen UEFA licencom i ocem, a da se Tiger ne pita vise...u prevodu, boli ga neka stvar...i moguce da je namjerno navlacio malenim - kaze da kad se navlaci pustis da 'tvoji' udaraju, a ove druge kartoniras za iste situacijeNesto mi poznato to...
Za Cataka mi kazu da nemaju njegovi para da dajeuHurticu i Co. da igra (igra jer ga je Hirta i doveo u Sarajevo)...i da je, na lopti, tehnicki najjaci igrac u ekipi, samo mu jos fali da ojaca fizicki (logicno, jos je mlad, a i igrao je mali fudbal prije).
Sutra vratiti Mladosti sa kamatama, za onaj poraz iz prvog dijela sezone...![]()
![]()
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ATENŠN ukrast će nam Sloboda Dženu nećemo vidjeti trofeja više nikad .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma ja sam uprava,hehe...I ja sam za promjene,naravno,ovako vise ne ide,vama pojedincima nista ne valja,o tome se radi,mozete odmah poceti navijati za drugi klub,gdje igraju bolji igraci od Okica i kompanije...
Vratite nam Stojčiluka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja neznam kako cu podnijet kad bude presica Slobode pa vidim Dzenu da prcka nos ....Besic je napisao/la:ATENŠN ukrast će nam Sloboda Dženu nećemo vidjeti trofeja više nikad .
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Gledam , najviše golova dali , najveća gol razlika ostanemo bez Europe

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nećemo mi tako lako biti otjerani, cijeli život smo mi podredili ovom klubu!PAPE1 je napisao/la:Mozete odmah poceti navijati za drugi klub,gdje igraju bolji igraci od Okica i kompanije...
Samo Saraj'vo.
Hajmo malo o utakmici!!
Znači Delač na gol, pružiti šansu Ahmedu odnosno odmoriti Kadušića za Tuzlu. Ja bih također odmorio Dulju i Almira jer će nam trebati njihova snaga i brzina po toj lijevoj strani gdje smo i najjači. Tuzlaci doma igraju jako visok presing i forsiraju brzu igru što znači da nam svi igrači moraju biti spremi ali baš spremni jer utakmica protiv Slobode nam je sve ili ništa! Također sutra najavljuju kišu, čeka nas jako težak teren i mnogi ovdje ne misle na to da poslije ove utakmice imamo samo dva dana odmora, nadam se da je Hurtić dobro svijestan toga! Sisara će učiniti sve da nam ugasi evropu pa i po cijeni kupa!
Znači Delač na gol, pružiti šansu Ahmedu odnosno odmoriti Kadušića za Tuzlu. Ja bih također odmorio Dulju i Almira jer će nam trebati njihova snaga i brzina po toj lijevoj strani gdje smo i najjači. Tuzlaci doma igraju jako visok presing i forsiraju brzu igru što znači da nam svi igrači moraju biti spremi ali baš spremni jer utakmica protiv Slobode nam je sve ili ništa! Također sutra najavljuju kišu, čeka nas jako težak teren i mnogi ovdje ne misle na to da poslije ove utakmice imamo samo dva dana odmora, nadam se da je Hurtić dobro svijestan toga! Sisara će učiniti sve da nam ugasi evropu pa i po cijeni kupa!
Takodje...PitarBordo je napisao/la:Nećemo mi tako lako biti otjerani, cijeli život smo mi podredili ovom klubu!PAPE1 je napisao/la:Mozete odmah poceti navijati za drugi klub,gdje igraju bolji igraci od Okica i kompanije...
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam i dalje da se Boki ne dira sa gola do kraja sezone. Mislim da je toliko zaslužio svojim partijama. Pošteno se nametnuo, prije svega igrač je FK Sarajeva, koliko god mi volili Delača (ili on nas), on ide na kraju pozajmice i opet je bajanje hoće li ga pustiti ili neće.. A sjetite se šta nas je sve koštao strašni Tupi na početku sezone, samo u to ime Boki po meni treba da privede ovu sezonu kraju među stativama.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne, neBesic je napisao/la:Gledam , najviše golova dali , najveća gol razlika ostanemo bez Europe![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da nema ovog glupog limita na 6 stranih igrača uništili bi ligu 
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 25 gostiju.