AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad Rom napise da u iduce dvije idu dva poraza onda svi znamo da dobijamo obe tekme
Da ga je Tonali slusao i radio kontra mozda bi sta i dobio 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Loftus-Cheek and Okafor will miss the game against PSG due to muscular injuries
Ajde RLC, al otkud Okafor, pa nije covjek ni za reprezantaciju igrao
Ajde RLC, al otkud Okafor, pa nije covjek ni za reprezantaciju igrao
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Bitno je Jovica isforsirati. Bitno je skrsiti milione na onog srbina iz Zvezde, kesa od napadaca.
Od toliko balkanaca mi samo dovodimo neke nebitnjakovice. Daj Dedica lijevo, j3bo vas Florenci i Calabria.
Od toliko balkanaca mi samo dovodimo neke nebitnjakovice. Daj Dedica lijevo, j3bo vas Florenci i Calabria.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Loftus je trenirao zadnjih dana ali još uvijek nije fit za mečeve. Za Okafora ništa službeno nisam našao.
Ali zato dva lorda počinju sutra vjerovatno, Krunić i drvene noge poznatiji kao Pobega. U sred Pariza. Mogla bi petarda pući.
Ali zato dva lorda počinju sutra vjerovatno, Krunić i drvene noge poznatiji kao Pobega. U sred Pariza. Mogla bi petarda pući.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Slažem se! Dedić bi nam sjeo ko budali šamar, doduše na desnoj strani
Nadam se da će Krunić izlobirati za kolegu iz reprezentacije.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bgm kako je krenulo čelo će sutra početi meč sa Pobegom i Krunicem. Nevjerovatno. Dva troma igrača protiv brzih igrača iz PSG-a.
Poraz znači i kraj priče u LPa, 90%.
Poraz znači i kraj priče u LPa, 90%.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta se dzaba bojite PSGa, pa zar nisu u raspadu? tako se barem govorilo 
- Romagnoli13
- Kontakt:
PSG uopste ne blista ove sezone. Igraju toplo-hladno. Ali ne blista ni Milan, pogotovo neće blistati sa dva panja na sredini terena.
- Beduin
- Kontakt:
Ja ba, desno. Greska.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tacno ovog Roma i komentara, pa jel moguce ovo vise pred svaku tekmu, prijatelju igrace igraci koji su spremni i nisu povrijedjeni i tu je kraj svake price, kao da si ti nesto gledao tekme PSG-a pa znas kako su im Vitinha-Zaire-Ugarte brzi, to lopta ide tako brzo da ih ne mozes stici
Jbg Krunic je do povrede bio stvarno dobar i neizostavan clan prvi 11, sad vidit cemo kako ce odigrati. Ne svidja se ni meni Pobega na terenu ali boze moj, i povrede nekad kroje sastav, a nije da ih nemamo, a plus valja jos i rotirati jer ovih par utakmica bas zestok raspored. Ne valja kad rotira, ne valja kad ne rotira, yebes ga ko je nama ugodio....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Opšte je poznata činjenica da su Dembele, Mbappe, Kolo Muani, Hakimi izuzetno brzi igrači, a to su njihovi najjači igrači i to im je cijela ofanziva skororonaldo99 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 06:04Tacno ovog Roma i komentara, pa jel moguce ovo vise pred svaku tekmu, prijatelju igrace igraci koji su spremni i nisu povrijedjeni i tu je kraj svake price, kao da si ti nesto gledao tekme PSG-a pa znas kako su im Vitinha-Zaire-Ugarte brzi, to lopta ide tako brzo da ih ne mozes stici
Braćo jeste li podmazali guzove za večeras?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Rekao bi covjek kod nas sve šljašti od kombinatorike u sredini terena kada tu ne igraju Krunic i Pobega,citajuci neke komentare naravno. A mi ziva patnja ko god da tu igra.
Na pocetku je bilo malo entuzijazma po desnoj strani ali ponovo smo se sveli na daj je Leau pa sta bude. I veceras ocekujem isto,defanzivniji pristup pa ako bude prilike za kontre,bude.
Na pocetku je bilo malo entuzijazma po desnoj strani ali ponovo smo se sveli na daj je Leau pa sta bude. I veceras ocekujem isto,defanzivniji pristup pa ako bude prilike za kontre,bude.
- nextterrain
- Kontakt:
Ne očekujem nista, a opet cu se razgovarati. Koliko god da rezultati i nisu losi ove godine, ipak mislim da uz kvalitetnijeg trenera, ekipa bi bila mnogo bolja.
Medjutim, Pioli je u prilici da ima prosjecno najvise osvojenih bodova s Milanom u historiji, a svi znamo kakve je on ekipe sve imao, a kakvi su ostali.
Mislim da nece proci u knock out fazu jer su prvenstveno kiksali kod kuće protiv Newcastlea.
Medjutim, Pioli je u prilici da ima prosjecno najvise osvojenih bodova s Milanom u historiji, a svi znamo kakve je on ekipe sve imao, a kakvi su ostali.
Mislim da nece proci u knock out fazu jer su prvenstveno kiksali kod kuće protiv Newcastlea.
Samo neka Pioli postavi odbranu visoko kao i u derbijima protiv Juventusa i intera i bit ce banja 
Ma večeras i treba stajati nisko u odbrani, slično kao protiv BVB-a jer PSG ima još brže i opasnije igrače. Igrati na tranziciju, imamo vala igrače za to, samo se nadam da ćemo biti prisebniji nego u Dortmundu inače odoše živci opet.
Doduše problem je klupa, ako nema Okafora + Chuk mi osim Romera nemamo brzog ofanzivnog igrača sa klupe al' eto šta je tu je.
Doduše problem je klupa, ako nema Okafora + Chuk mi osim Romera nemamo brzog ofanzivnog igrača sa klupe al' eto šta je tu je.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.