La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ko je kriv Messiju što nema Mendesa i lanac bokserica :kavaMElloo je napisao/la:Ko je messiju kriv sto kad on podbaci barca/argentina prodju lose pa njegove lose partije vise odjeknu
Iz sezone u sezonu je ovako,anonymousHD je napisao/la:Je li ovo tačno?
prošla:
2017 stats individually:
Most goals: Messi
Most assists: Messi
Most chances created: Messi
Most successful dribbles: Messi
Most through balls: Messi
Most Key Passes: Messi
Most MOTM awards: Messi
damn uefa/fifa/internet/fiat 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mislim da Messi nije zasluzio Balun, ali je definitivno zasluzio biti bar u top 3, zbog brutalne statistike i sto je ipak osvojio titule.
Dok s druge strane Salah ima slabiju statistiku a nije osvojio apsolutno NISTA ( ako se vec gleca sta se osvojilo)
Po ovom znaci je dovoljno osvojiti samo LP i odigrati dobro par utakmica a kasnije pa i prije toga drkat ku.rac. Apsolutno smijesno.
Mislim da je cak i Griezmann zasluzio biti ispred Salaha.
Iako ovo nije za Balun ali eto, isto ce biti i sa FF.
Dok s druge strane Salah ima slabiju statistiku a nije osvojio apsolutno NISTA ( ako se vec gleca sta se osvojilo)
Po ovom znaci je dovoljno osvojiti samo LP i odigrati dobro par utakmica a kasnije pa i prije toga drkat ku.rac. Apsolutno smijesno.
27.10.2020
- Fikret1946
- Kontakt:
Ovo je individualna nagrada i treba je dobit igrac koji je bio individualno najbolji. Najbolji je bio Messi a drugi je Salah. Kakav Grizman kakvi bakraci.
Jedino se trofeji trebaju gledati ako dva igraca imaju slicne statistike
Jedino se trofeji trebaju gledati ako dva igraca imaju slicne statistike
Da je malo vise gadjao gol umjesto precku i stativu mozda bi ga i smatrali velikim igracem.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Most assists that could have been. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
A ko je zasluzio?leorey je napisao/la:Mislim da Messi nije zasluzio Balun, ali je definitivno zasluzio biti bar u top 3, zbog brutalne statistike i sto je ipak osvojio titule.
Luka Modric.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Fikret1946
- Kontakt:
Jašta je, ako se gleda sezona od aprila do jula i ako iskljucis jos 6-7 igrača.
Misljenje lika kojem je Lampard bolji igrac od Zizoua je inace jako relevantno.
- Fikret1946
- Kontakt:
Mišljenje lika koji mijenja mišljenje 5 puta u minuti je zato vrlo relevantno.
Barkley > Lampard
Odveo Madrid do titule u lp(cetvrte u zadnjih pet godina i trece zaredom) te Hrvatsku do finala SP.
Ako to nisu kvalifikacije koje daju za pravo nazvati igraca igracem godine ja onda pratim pogresan sport.
Kad se bude dodjeljivala ne za osvojenu titulu nego za driblanje igraca Getafea,Leganesa i Recreativa onda mozemo pricati.
Ovako pushing od Rome i ne znam od koga sa gauchosima potpuno diskvalificira vaseg favorita.
Ako to nisu kvalifikacije koje daju za pravo nazvati igraca igracem godine ja onda pratim pogresan sport.
Kad se bude dodjeljivala ne za osvojenu titulu nego za driblanje igraca Getafea,Leganesa i Recreativa onda mozemo pricati.
Ovako pushing od Rome i ne znam od koga sa gauchosima potpuno diskvalificira vaseg favorita.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Fikret1946
- Kontakt:
vec sam pisao, ali nije belaj ponoviti, Luka je u knockout fazi odigrao samo dobro produzetke protiv Rusije, u polufinalu i finalu ga nije bilo, nije se vidio, protiv Danske takodjer tanak. Ova nagrada njemu za najboljeg igrača prvenstva je jedna od vecih lakrdija koje je svijet vidio, ali boli ga qrac neće se sjecat kako je igro.madridist je napisao/la:Odveo Madrid do titule u lp(cetvrte u zadnjih pet godina i trece zaredom) te Hrvatsku do finala SP.
Da dodam da je konstatacija "odveo madrid do titule" epsko pretjerivanje. Jer ta konstatacija se moze iskoristiti samo za nekog daleko najboljeg igraca kluba sto u Realu u LP prosle sezone niko, pa ni Modric nije bio.Fikret1946 je napisao/la:vec sam pisao, ali nije belaj ponoviti, Luka je u knockout fazi odigrao samo dobro produzetke protiv Rusije, u polufinalu i finalu ga nije bilo, nije se vidio, protiv Danske takodjer tanak. Ova nagrada njemu za najboljeg igrača prvenstva je jedna od vecih lakrdija koje je svijet vidio, ali boli ga qrac neće se sjecat kako je igro.madridist je napisao/la:Odveo Madrid do titule u lp(cetvrte u zadnjih pet godina i trece zaredom) te Hrvatsku do finala SP.
Ne znam ko je ali se moralo naci mjesto za top 3 za Messija.JoeBleck je napisao/la:A ko je zasluzio?leorey je napisao/la:Mislim da Messi nije zasluzio Balun, ali je definitivno zasluzio biti bar u top 3, zbog brutalne statistike i sto je ipak osvojio titule.
Pa sta bi recimo da je Mahrez ili neko imao ovakvu sezonu kao Messi i osvojio to sve, da li bi bilo za njega mjesta?
Mislim da bi. Messi je sviju navikao i kad zabije 50 golova cini se normalno. Sramota.
27.10.2020
Rajaz je napisao/la: Iz sezone u sezonu je ovako,
prošla:
2017 stats individually:
Most goals: Messi
Most assists: Messi
Most chances created: Messi
Most successful dribbles: Messi
Most through balls: Messi
Most Key Passes: Messi
Most MOTM awards: Messi
Zakljucak madridista: Modric najbolji igrac
LOL, nije sve u statistici. 
Ma uvijek ovdje prave gresku pa stavljaju statistiku iz te i te sezone gleda se od 1. januara.
Uostalom, valjda Messi nije upao u ovu nagradu sto FIFA daje i koja je valjda manje bitna? Ko kaze da za Balon nece u top3? Ili sam ja sve pomijesao?
Po meni ce to Ronaldo uzeti osim ako ne nastavi igrati kako igra sad. Mada su mi sad sve te nagrade bezveze jer ih imas milion sad. Onako dok je bila FIFA Balon D'or odnosno spoj nagrade FIFA-e i France Footbala, pa haj. Ovako pravi ceremoniju za ovo, pa opet za ovu drugu. Pa i ova UEFA-ina. Nigdje veze.
Uostalom, valjda Messi nije upao u ovu nagradu sto FIFA daje i koja je valjda manje bitna? Ko kaze da za Balon nece u top3? Ili sam ja sve pomijesao?
Po meni ce to Ronaldo uzeti osim ako ne nastavi igrati kako igra sad. Mada su mi sad sve te nagrade bezveze jer ih imas milion sad. Onako dok je bila FIFA Balon D'or odnosno spoj nagrade FIFA-e i France Footbala, pa haj. Ovako pravi ceremoniju za ovo, pa opet za ovu drugu. Pa i ova UEFA-ina. Nigdje veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.