NK Zvijezda Gradačac
- gradacac10
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jbg doro sve si ti u pravu ali fb nije mjesto za raspravu.. zamisli da se ronaldo i murinjo svadjaju i mi citamo... nije to profesionalno.. boli te briga za ovim ovdje sta misle, nisu ti nista u zivotu, uostalom kad je macku zanimalo sta misevi misle o njoj.. sutnja je zlato
licno poznajem denisa ali nebih se bas slozio da je on pravo rijesenje bar ne sada trenutno[/quote]
ne znam ali momak mi izgleda kao neko ko bi mogo
opet samo kazem volio bih njega da vidim kao trenera[/quote]
volio bi i ja da ga vidim ka trenera, al sad gori pod nogama mislim da se nebi dobro uklopio...svakako denisu dat priliku u drugom dijelu sezone mislim da nasi nebi trebali bjezat od toga[/quote]
Dok je ova Uprave u klubu Denis sigurno neće doći ni na jednu funkciju i mislim da je i on toga svjestan. Ja ga poznajem i mislim da je to veoma dobar stručnjak i sportski radnik, ali koji, po mom mišljenju, trenutno nije dorastao izazovu vođenja jednog premijerligaša, pa makar to bila i naša Zvijezda. Nisam posve siguran da bi i on prihvatio takvu vrstu izazova kada bi mu ga neko uopšte i dao.
I definitivno je danas Vlado napustio naš Grad.....
ne znam ali momak mi izgleda kao neko ko bi mogo

volio bi i ja da ga vidim ka trenera, al sad gori pod nogama mislim da se nebi dobro uklopio...svakako denisu dat priliku u drugom dijelu sezone mislim da nasi nebi trebali bjezat od toga[/quote]
Dok je ova Uprave u klubu Denis sigurno neće doći ni na jednu funkciju i mislim da je i on toga svjestan. Ja ga poznajem i mislim da je to veoma dobar stručnjak i sportski radnik, ali koji, po mom mišljenju, trenutno nije dorastao izazovu vođenja jednog premijerligaša, pa makar to bila i naša Zvijezda. Nisam posve siguran da bi i on prihvatio takvu vrstu izazova kada bi mu ga neko uopšte i dao.
I definitivno je danas Vlado napustio naš Grad.....
Ako je neko bio dobar fudbaler ne mora da znači da bi bio dobar i u vođenju Kluba, tako da, poznavajući Hamzu, mišljenja sam da on sigurno ne bi bio dobar za direktora i takođe, dok ovi ljudi vode Klub, on to vjerovatno neće ni biti. Za tu funkciju treba, bez uvrede, biti neko ko je školovaniji, ko ima dobar dobar vokabular, neko ko može kvalitetno predstavljati Klub u raznoraznim situacijama.
Po mom mišljenju, trebalo bi razdvojiti funkciju direktora, odnosno generalnog menadžera, koji u stvari i ne mora biti neko ko je iz sporta, od funkcije sportskog direktora - koja ljepše zvuči.
Koliko je meni poznato, funkcija sportskog direktora nije bitna u pravilniku o sistematizaciji radnih mjesta koju traži NS/FS, ali generalnog menadžera (direktora) jeste. U tom slučaju bi generalni menadžer (direktor) vodio Klub u segmentu opšteg poslovanja (organizacija Kluba, radno osoblje, finansijsko poslovanje, održavanje i ostalo), a poslove dovođenja igrača prepustiti nekom drugom, nekom ko bi mogao voditi stručni štab i dovoditi igrače, uz dogovor sa generalnim menadžerom oko nekih elemenata dovođenja ili ugovaranja......
Po mom mišljenju, trebalo bi razdvojiti funkciju direktora, odnosno generalnog menadžera, koji u stvari i ne mora biti neko ko je iz sporta, od funkcije sportskog direktora - koja ljepše zvuči.
Koliko je meni poznato, funkcija sportskog direktora nije bitna u pravilniku o sistematizaciji radnih mjesta koju traži NS/FS, ali generalnog menadžera (direktora) jeste. U tom slučaju bi generalni menadžer (direktor) vodio Klub u segmentu opšteg poslovanja (organizacija Kluba, radno osoblje, finansijsko poslovanje, održavanje i ostalo), a poslove dovođenja igrača prepustiti nekom drugom, nekom ko bi mogao voditi stručni štab i dovoditi igrače, uz dogovor sa generalnim menadžerom oko nekih elemenata dovođenja ili ugovaranja......
Zadnja izmjena: Zuk3E, dana/u 19 avg 2013, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gacinovi ... lje/111709" onclick="window.open(this.href);return false;
Gaćinović i službeno više nije trener Zvijezde.
Gaćinović i službeno više nije trener Zvijezde.
Smoke Weed Everyday!
Evo ga Musto sebi traži novo mjesto u klubu ...Zuk3E je napisao/la:Ako je neko bio dobar fudbaler ne mora da znači da bi bio dobar i u vođenju Kluba, tako da, poznavajući Hamzu, mišljenja sam da on sigurno ne bi bio dobar za direktora i takođe, dok ovi ljudi vode Klub, on to vjerovatno neće ni biti. Za tu funkciju treba, bez uvrede, biti neko ko je školovaniji, ko ima dobar dobar vokabular, neko ko može predstavljati Klub u raznoraznim situacijama.

Ako si pročitao prvi dio posta mogao si vidjeti da sam napisao da bi direktor trebao biti neko ko je školovaniji, ko ima dobar dobar vokabular, neko ko može kvalitetno predstavljati Klub u raznoraznim situacijama. Prepoznaješ li ti tu koga? A Mustafa će biti u Klubu koliko on želi.........lifebook je napisao/la:Evo ga Musto sebi traži novo mjesto u klubu ...Zuk3E je napisao/la:Ako je neko bio dobar fudbaler ne mora da znači da bi bio dobar i u vođenju Kluba, tako da, poznavajući Hamzu, mišljenja sam da on sigurno ne bi bio dobar za direktora i takođe, dok ovi ljudi vode Klub, on to vjerovatno neće ni biti. Za tu funkciju treba, bez uvrede, biti neko ko je školovaniji, ko ima dobar dobar vokabular, neko ko može kvalitetno predstavljati Klub u raznoraznim situacijama.
Koliko je meni poznato, funkcija sportskog direktora nije bitna u pravilniku o sistematizaciji radnih mjesta koju traži NS/FS, ali generalnog menadžera (direktora) jeste. U tom slučaju bi generalni menadžer (direktor) vodio Klub u segmentu opšteg poslovanja (organizacija Kluba, radno osoblje, finansijsko poslovanje, održavanje i ostalo), a poslove dovođenja igrača prepustiti nekom drugom, nekom ko bi mogao voditi stručni štab i dovoditi igrače, uz dogovor sa generalnim menadžerom oko nekih elemenata dovođenja ili ugovaranja......![]()
![]()
Na niske smo grane pali.boze pomozi nam
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ulazem kviska...
Dok se raščisti situacija,nađe trener,neki iz uprave dobiju otkaz,neki igrači nogiraju,dovedu mozda novi,ako jos može,uigra ekipa,otklone nedostaci proći će vise od pola sezone.
....Još ako ostani glavni kočničari u klubu tesko da mozemo biti optimistični po pitanju opstanka u PL.EEEE sada,mućke,štimaljke idu poslije 10.kola pa do kraja.Od tog momenta pa nadalje ako nastimamo ili pobijedimo sve domaće utakmice nećemo imati dovoljno bodova za opstanak
To je neka moja laička analiza,ali nismo daleko od toga.

OVO JE NAPISANO POSLIJE UTAKMICE SA ZELJOMmmmirza je napisao/la:BAS SE,ES DA NE KAZEM DRUGACIJE.KAD NAPISES NEKU IZJAVU SA UTAKMICE BAR NAPISI DA JE UREDNA.I JA NAVIJAM ZA ZVIJEZDU ALI REALNO IZNOSIM ONO STO SAM VIDIO NA TERENU A TO JEludinjo22 je napisao/la:prvo PEŠTALIĆU djeces zbog 200 ljudi zabranit DOMAĆIM NAVIJAČIMA da idu na zapad puuu
drugo nije igra loša dobra igra samo jbg-a kad sudija prvo mora malo izjebat zivce i onda taj neki sampion dadne glup gol al hajde kakva država takav i sampion, a ovaj mmmmirza vazda sere sto uopste citate njegove komentare kad malo, malo navija za tog kvazi sampiona
- igraci zvijezde nemaju kondicije i ne mogu parirati vise od 60 minuta, a to ces vidjeti i u sledecem kolu kad prime 2 gola u bijeljini u zadnjih 15-20 minuta
- zvijezda nema sredinu terena nego se sve svodi na nabijanja lopte od strane crnogorca, kuduzovica i maksumica
- Nikolic i kad povede kontru osim pandze nema kome dodati loptu
- bekovi katastrofa , nijednom nisu prosli i nabacili neku upotrebljivu loptu
- pandza usamljen u napadu i sa jednom spicom nemamo sta traziti na svom stadionu, smigalovic kad je usao unio dosta zivosti
- treba cestitati ZELJEZNICARU na pobjedi jer su prije cetiri dana imali izuzetno tesku utamicu, i bez nekolicine igraca su nas bez po muke pobijedili
Danas sam cuo da nam je po dorinoj preporuci dovedeno par igraca a vidimo kakvih na sto sam ostao bez teksta ! O daljim radnjama nebi pisao jer bi izbilo veliko sranje ! Dovoljno je da svi mogu biti istjerani osim njega sto je i na nekim tekmama dokazao pa ga trener vraca na klupu ! Doro care mene si razocarao ako je ovo istina a ako bude lose ti se pise! BEZ UVREDE AL MENI JE KLUB BITNIJI OD POJEDINACA I SVI SU PROLAZNI A ZVIJEZDA OSTAJE!!! GRIJESIM LI ILI INFO KOJI SAM DOBIO OD VISE LJUDI JA SE ISKRENO IZVINJAVAM !
ima li kakvih novosti od sinoc nista novo,zna li neko koji su treneri u igri i jeli bilo kakvih razgovora :sadikovic,capljic,bajramovic,curguz,divkovic,malkocevic,glavas koji trener bi bio najbolje rijesenje a ko od navedenih najbolje kotira??
Malkocevic mozda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne vjerujem da je i jedan nešto bogzna bolji od Amira Dugutovića a sigurno bi više para tražili od Durguta.tuzlajug je napisao/la:ima li kakvih novosti od sinoc nista novo,zna li neko koji su treneri u igri i jeli bilo kakvih razgovora :sadikovic,capljic,bajramovic,curguz,divkovic,malkocevic,glavas koji trener bi bio najbolje rijesenje a ko od navedenih najbolje kotira??
- SiggySinatra
- Kontakt:
Pocela me panika hvatat za vas 

" onclick="window.open(this.href);return false; jedino on nas moze spasiti

Ajmo danas u Sladnu,zabit će sigurno gol,al da li će pobijediti to ne znam

Sladna se opasno pojačava za današnju utakmicu..vatreni je napisao/la:Ajmo danas u Sladnu,zabit će sigurno gol,al da li će pobijediti to ne znam![]()
![]()

Jel dolazite sa prvom ekipom?? Moglo bi se to otić pogledat,pa poslije tekme malo pod šator..

OFK Gradina Srebrenik
Eto ništa od smjene direktora
opet se žale na težak raspored, povrede i ostalo. Opet će doći neki trener i opet će morat igrat kako drugi kažu 

Vidi Mućeta on još tu vratio se iz lepe Subotice valjda večeras nastupa pod šatorom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.