NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Iz dana u dan. Iz utakmice u utakmicu bicemo sve bolji.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kakva je mrtva tisina
Ja sam mišljenja da treba ići iz utakmice u utakmicu, bez ovih razmišljanja kako pušemo u leđa Čeliku i kako trebamo ganjati ulazak u Premijer ligu.
Utakmica protiv Igmana će biti teža od ove protiv Stupčanice, jer Igmanu gori pod nogama, a nas bi pobjeda dodatno učvrstila u vrhu tablice.
Ova ekipa radi odličan posao kada se uzme u obzir da je sve ovo volenterski, ali toliko ima "skrivenih" problema koji svakodnevno izlaze na vidjelo, tako da sve u svoje vrijeme.
Bez obzira na pohvale na našu posjetu, ali ja sam protiv Stupčanice bio i više nego razočaran posjetom. Dobra pozicija na tabeli, zadržana okosnica ekipe, odlično odrađene pripreme, vrijeme za poželjeti, kvalitetan protivnik i ponovo nismo prešli 2000. Sutra nema kiše, imamo pobjedu iz prvog proljetnog kola, došlo je nešto i stranaca kući za Bajram, ako sutra ne bude preko 2500 to je po meni sramota.
Utakmica protiv Igmana će biti teža od ove protiv Stupčanice, jer Igmanu gori pod nogama, a nas bi pobjeda dodatno učvrstila u vrhu tablice.
Ova ekipa radi odličan posao kada se uzme u obzir da je sve ovo volenterski, ali toliko ima "skrivenih" problema koji svakodnevno izlaze na vidjelo, tako da sve u svoje vrijeme.
Bez obzira na pohvale na našu posjetu, ali ja sam protiv Stupčanice bio i više nego razočaran posjetom. Dobra pozicija na tabeli, zadržana okosnica ekipe, odlično odrađene pripreme, vrijeme za poželjeti, kvalitetan protivnik i ponovo nismo prešli 2000. Sutra nema kiše, imamo pobjedu iz prvog proljetnog kola, došlo je nešto i stranaca kući za Bajram, ako sutra ne bude preko 2500 to je po meni sramota.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ja mislim da ce sutra biti dosta vise publike, iako bi danas bilo 30% vise jer sutra pola grada ode nazad. Da igramo na Izacicu bilo bi nas 6000.
Bice teska utakmica, ali vjerujem da mozemo do pobjede. Teze ce biti protiv ekipa iz donjeg dijela tabele, jer tu se svi opuste.
Bice teska utakmica, ali vjerujem da mozemo do pobjede. Teze ce biti protiv ekipa iz donjeg dijela tabele, jer tu se svi opuste.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Dobro odigrana utakmica protiv Igmana.Samo brate onaj nas teren pas se ne može odigrati koliko lopta odskače
Da je teren dobar ovo danas je nasa pobjeda od 3 razlike.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:29Dobro odigrana utakmica protiv Igmana.Samo brate onaj nas teren pas se ne može odigrati koliko lopta odskače
ALI PRIMJER IGRACA KAKO SE BORI, NEMA ZA NJEGA IZGUBLJENE LOPTE, NA SVAKU SE IDE 200% !!! ZATO JE DANAS NAGRADJEN
Bravo svima, idemo dalje, SAMO BORBA
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nek upade jedna majku joj…prvo poluvrijeme nemoguće su promašivali i opet glavni razlog je*eni grbavi TEREN.
Drugo poluvrijeme kao da je ekipa jača 10x izašla.
Ne bih komentarisao po na osob nikog svi su fenomenalni ali Salkanović se mora probuditi pod hitno i Bilić mi i dalje ne ulijeva sigurnost pogotovo kad su prekidi u pitanju
Drugo poluvrijeme kao da je ekipa jača 10x izašla.
Ne bih komentarisao po na osob nikog svi su fenomenalni ali Salkanović se mora probuditi pod hitno i Bilić mi i dalje ne ulijeva sigurnost pogotovo kad su prekidi u pitanju
Cestitke na pobjedi, napasti sad Vitez, mislim da mozemo tamo do tri boda, teren je bolji nego nas.
Posjeta veoma losa, ne znam sta treba nasim ljudima da se probude i podrze klub koji nije bolje igrao i stabilniji bio 15 godina.
1200 ljudi je blago reci katastrofa, i ako je delegat prvobitno stavio 2000 pa prepravio, a misljenja sam da nista manje ljudi nije bilo u odnosu na Stupcanicu prosli vikend.
Posjeta veoma losa, ne znam sta treba nasim ljudima da se probude i podrze klub koji nije bolje igrao i stabilniji bio 15 godina.
1200 ljudi je blago reci katastrofa, i ako je delegat prvobitno stavio 2000 pa prepravio, a misljenja sam da nista manje ljudi nije bilo u odnosu na Stupcanicu prosli vikend.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bilo je minimalno 200 vise nego prosli vikend, po meni dobra posjeta, oko 2000 sigurno. Nema sanse da je bilo 1200.LloriS je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:03Cestitke na pobjedi, napasti sad Vitez, mislim da mozemo tamo do tri boda, teren je bolji nego nas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tako ce biti dok se god "od oka" bude upisivala posjeta kontrolora.harden je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:07Bilo je minimalno 200 vise nego prosli vikend, po meni dobra posjeta, oko 2000 sigurno. Nema sanse da je bilo 1200.LloriS je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:03Cestitke na pobjedi, napasti sad Vitez, mislim da mozemo tamo do tri boda, teren je bolji nego nas.
Ali dugo ce Une proteci dok ova liga bude imala citace karata na ulazima.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Dobra igra danas, za danasnje promasaje nema izgovora Meduseljac 2 zicera masi. Mahmud prazan gol masi nema tu opravdanja to se mora dati.
Svaka cast Duvnjaku ima igru i ideju vidi se da ovaj brod nekuda plovi.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Solidna posjeta...vjer. nesto preko 2000. Dobra igra, osobito u II pol. Obvezno poraditi na realizaciji .
Sve u svemu...Cestitke...U Vitez po 3 boda,da ce biti tesko, bice
Sve u svemu...Cestitke...U Vitez po 3 boda,da ce biti tesko, bice
-
nebeskasila
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme katastrofa. Bezvoljno nekako. Drugo za 10. Oni nama nisu osutali po golu, odbrana igra vrhunski. Napred promasili par cistih situacija, bojao sam se da ce nas to kostati bodova, ali sreca na kraju udje ta jedna. Vidi se teren jer kod one dvije ciste lopte, teren je sjebao sve. Za mene dobra posjeta, tesko je ocekivati 4000 ljudi kad i sami znate da je grad prazan
- superFrankie
- Kontakt:
Ima opravdanja itekako, pogotovo u Mahmudovom slucaju. Lopta mu ruzno odskoci bas kad nije trebala, da je teren bolji ono je lagan golInatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:25Dobra igra danas, za danasnje promasaje nema izgovora Meduseljac 2 zicera masi. Mahmud prazan gol masi nema tu opravdanja to se mora dati.
Upao sam na startu drugog poluvremena i mogu dati opasku da odavno nismo boljeg igraca imali od Obradova. Duvnjak je malo zeznuo sa izmjenama u zadnjih 15 min no valjda ce i njemu biti ovo lekcija.
Drugo valjalo bi da SN pocne skandiranje one pjesme “ Mi volimo, i bodrimo…” zajedno sa zapadom kao sto bude nekad skandiranje Jedinstvo-Bihac
Napasti jos koju utk titulu, ako ne bude islo kasnije afirmirati kojeg igraca i to je to.
Drugo valjalo bi da SN pocne skandiranje one pjesme “ Mi volimo, i bodrimo…” zajedno sa zapadom kao sto bude nekad skandiranje Jedinstvo-Bihac
Napasti jos koju utk titulu, ako ne bude islo kasnije afirmirati kojeg igraca i to je to.
Ma kakva titula
, moramo biti svjesni da Celik mora kiksati tri utakmice do kraja a mi ni jednu.
Ili ih tuci u Zenici da se zakuha, ali tesko, Celik je 90% prvak, a nama je najvaznije dobro igrati nakupiti sto vise bodova i ako je ikako moguce zavrsiti na 2-3 mjestu ovu sezonu.
Ili ih tuci u Zenici da se zakuha, ali tesko, Celik je 90% prvak, a nama je najvaznije dobro igrati nakupiti sto vise bodova i ako je ikako moguce zavrsiti na 2-3 mjestu ovu sezonu.
Ma bilo bi dobro malo radi zabave da se zaganjamo sa Čelikom za prvo mjesto, svakako ne planiramo ući. Ali čisto da bude zanimljivijeLloriS je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:54Ma kakva titula, moramo biti svjesni da Celik mora kiksati tri utakmice do kraja a mi ni jednu.
Ako se uspijemo do 20 kola i utakmice u Zenici približiti Čeliku na 3-4 boda po mom mišljenju pritisak će se prebaciti na Čelik u toj utakmici a za mene nakon toliko očajnih sezona biti ravno ulasku u PL da strpam svoju ženu djecu u auto navratim u Travnik na ćevape i odem maksuz na utakmicu u Zenicu znajući da imamo vrh ekipu koja može iznenaditi i dobiti Čelik.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ako se ne varam vi ovu sezonu ne igrate treću ligu samo zahvaljući Čeliku, jer bilo koja od ostalih 15 ekipa u zadnjem kolu bi prodala Gradini a oni ne smiju zbog navijača. Dobro znam da je Gradina nudila 6 bodova u ovoj sezoni i 20 000 KM a ovi to odbili. Onda oni uzeli sudije međutim to im nije pomoglo i vi ostanete u ligi. Mislim da vas je to i opametilo pa ste mnogo ozbiljnije krenuli u ovu sezonu što se evo pokazalo kao dobro.
BRATSTVO GRAČANiCA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
i?Marokanci58 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:24Ako se ne varam vi ovu sezonu ne igrate treću ligu samo zahvaljući Čeliku, jer bilo koja od ostalih 15 ekipa u zadnjem kolu bi prodala Gradini a oni ne smiju zbog navijača. Dobro znam da je Gradina nudila 6 bodova u ovoj sezoni i 20 000 KM a ovi to odbili. Onda oni uzeli sudije međutim to im nije pomoglo i vi ostanete u ligi. Mislim da vas je to i opametilo pa ste mnogo ozbiljnije krenuli u ovu sezonu što se evo pokazalo kao dobro.