ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

delinjo
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 20:24

BosniaBoston je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ama ljudi Rafa njega ne moze vise niakd pobjediti van sljake sta vam je ....to je realnost ....ok da ne pretjerujem od 10 meceva na ostalim podlogama 9 ce dobiti Federer....mozes kurcu sad silovati bekend ...mozes na prasini :D
Na ostalim fedja servisom siluje return.A vala i zadnjih par susreta zna se desit i da bekend siluje Rafu a ne obrnuto :kafa:
ma hajde evo u Parizu ce imati sansu da se dokazu :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 26 okt 2019, 20:29

delinjo je napisao/la:sefkec samo sam realan....znas kad kazem kujica i ono da je to vise zajebancija da Rafana upalim ....ali iskreno mislim da on nema sta traziti protiv Rogera na ostalim podlogama ....fkt ot mislim...na sljaci naravno zna se tu je babuka njegova kujica jbg :D
Ma nije vezano za to, nego gladite ove likove samo što navijaju za Fedexa, mojne to brate...

Pljujete Japu, sa kojim ja nisam dobar, a Ronaldo vam je ok, jer navija za Fedexa. :crazy:
Razlika izmedju njega i Jape je samo ta što je Pajac galamdžija i vrijedja, a ovaj hinjski i na finjaka podyebava, što dodje na isto!

Znam sve naše zajebancije, to je normala, niko se nije nikad naljutio, jer se zezamo... :thumbup:

A ovo da najbolji igrač ikad, nema šta tražiti protiv djeda na drugim podlogama, čovjek koji ima 4 US Opena i koji je dobar na svakoj podlozi, to neću ni komentarisati, popio si izgleda prije kafane... :lol:

Zovem te na pivu, kad budem u kafani! :mrgreen:

P. S.

Omjer na šljaci pokazuje da je djed bikova kujica na kvadrat 90-10, a omjer na tvrdoj (bez dvorane) pokazuje da je to tu negdje, 60-40 za Fedexa. :lolno:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 20:38

zovi ti na pivu ...to uvijek moze :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 26 okt 2019, 20:44

delinjo je napisao/la:zovi ti na pivu ...to uvijek moze :mrgreen: :mrgreen:
Ako se budeš lijepo igrao sa djecom, možeš izabrati šta piješ... ;) :mrgreen: :thumbup: :salut:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 20:48

hoces i ti sefkec da proslavis 103 titulu :mrgreen: :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 26 okt 2019, 20:58

delinjo je napisao/la:hoces i ti sefkec da proslavis 103 titulu :mrgreen: :mrgreen:
Ma djed je dobar, da njega nema, ne bi imali o čemu cirkus praviti.
Šalu na stranu, valja izbrojati do 103 a ne osvojiti 103 titule, kakve god da su, respekt svakako!

Neka ga još sljedeću godinu, dostojanstveno da ga ispratimo u penziju kao drugog najboljeg igrača svih vremena! :mrgreen: :salut:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 21:00

nikoneznanovic je napisao/la:
delinjo je napisao/la:hoces i ti sefkec da proslavis 103 titulu :mrgreen: :mrgreen:
Ma djed je dobar, da njega nema, ne bi imali o čemu cirkus praviti.
Šalu na stranu, valja izbrojati do 103 a ne osvojiti 103 titule, kakve god da su, respekt svakako!

Neka ga još sljedeću godinu, dostojanstveno da ga ispratimo u penziju kao drugog najboljeg igrača svih vremena! :mrgreen: :salut:
tako vidis kako bar jedan dio posta mozes napisati sa postovanjem ...bravo sefkec lutko :mrgreen: :tokralju:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 okt 2019, 22:08

Federer je imao dobru return igru, kako je omaleni Minaur dobio onog servis bota u Bazelu ne kontam, i to u tie breaku.

Biće zanimljivo, njihov prvi susret, Federer je veliki favorit naravno, ali nije ni Minaur bezopasan.

Sa druge strane, Monfils nije uspio ući u finale a Thiem je pobijedio Beretinija.

Ima jedna scena u meču Thiem - Berettini gdje onaj malac prije početka treba da se slika i nageo se sa Thiemom samo, a Berettini ono " ostao hanging " što bi se reklo - baš cringe situacija :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 22:11

ali statistika babuke u Baselu....60 pobjeda i 3 poraza ...woww
VOLIM ZELJEZNICAR!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 okt 2019, 22:14

delinjo je napisao/la:ali statistika babuke u Baselu....60 pobjeda i 3 poraza ...woww

Nije tačna statistika, nemoguće ustvari.

Enqvist, Henman, Novak, DelPo x2 - 14 finala - 9 titula i 5 poraza

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 22:25

AA23 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ali statistika babuke u Baselu....60 pobjeda i 3 poraza ...woww

i meni je bilo nerealno,medjutim nisam rovio ,a to sam bas procitao na par portala....hvala sto si demantovao ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 okt 2019, 22:35

hahaha kae nema sta Nadal traziti protiv Federera na ostalim podlogama a lik ga na svakoj uzeo cak i na onoj dje ga hoce predstaviti kao najveceg travi, sto se u suprotnom slucaju ne moze reci ali arugmenotvano samo pricaju, doduse mozda su to neki alternativni argumenit kao alternativna istina..

Zaboli me Sevcet za Federera ali na ovakve brutalne neistine se mora reagovati, Federeroljupci hoce da svoju alternativnu istinu o Federeru kao goatu prikazu kao stvarnost, e necete razbojnici! Niste i necete!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 okt 2019, 22:43

delinjo je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

i meni je bilo nerealno,medjutim nisam rovio ,a to sam bas procitao na par portala....hvala sto si demantovao ..
Ništa prijatelju, previše je bilo nerealno :D

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 okt 2019, 22:55

japa je napisao/la:hahaha kae nema sta Nadal traziti protiv Federera na ostalim podlogama a lik ga na svakoj uzeo cak i na onoj dje ga hoce predstaviti kao najveceg travi, sto se u suprotnom slucaju ne moze reci ali arugmenotvano samo pricaju, doduse mozda su to neki alternativni argumenit kao alternativna istina..

Zaboli me Sevcet za Federera ali na ovakve brutalne neistine se mora reagovati, Federeroljupci hoce da svoju alternativnu istinu o Federeru kao goatu prikazu kao stvarnost, e necete razbojnici! Niste i necete!
Uzeo je i fedex njega na sljaci cak mu i krompir dao...to sto ti pod sljaka podrazumijevas jedan turnir...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 22:59

e moj bostone :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 okt 2019, 22:59

delinjo je napisao/la:e moj bostone :D
Samo treba neznalicu prcat :kafa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 okt 2019, 23:06

BosniaBoston je napisao/la:
japa je napisao/la:hahaha kae nema sta Nadal traziti protiv Federera na ostalim podlogama a lik ga na svakoj uzeo cak i na onoj dje ga hoce predstaviti kao najveceg travi, sto se u suprotnom slucaju ne moze reci ali arugmenotvano samo pricaju, doduse mozda su to neki alternativni argumenit kao alternativna istina..

Uzeo je i fedex njega na sljaci cak mu i krompir dao...to sto ti pod sljaka podrazumijevas jedan turnir...
0 na RG ipak pricamo o velikim turnirima a cak i kad uzmes ostale u obzir mislim da ima jednu pobjedu u Hamburgu i Madridu i to je to dok Nadal ima bruku pobjeda nad njim izvan sljake tako da svaka diskusija o tome je glupa, jasno je ko kosi a ko vodu nosi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 23:08

za njega su samo 4 turnira bitna ....ostalo se ne igra .....ne znam sto budale placaju milione da se igraju turniri ....bolje da guze umjesto ida igraju :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 26 okt 2019, 23:22

Ko kaze da su bitna samo 4 turnira? Poceli smo jos i lagati ja sam uvijek tvrdio da veliki turniri su bitni, ovo od 500 sluzi ko ukras, o 250 necu ni da pricam. Od toliko argumenata ostalo im je pozivanje na ovaj ili onaj turnir, malo se pravimo ludi jer je istina brutalna, racunaj samo jedan ili racunaj svaki opet ti Federer ispadne donji kako god okrenes. na prste jedne ruke mu mozes nabrojati pobjede nad Nadalom na sljaci, dok Nadalovih nad Federerom izvan sljake mozes nabrajati "malo" duze.

Kada racunamo GSove, Masterse, Olimpijadu i zavrsne Masterse imamo trenutnu situaciju dje Nadal ima jednu titulu vise od Djokovica i Federera, dakle obzirom na godine vec sada je jasno da ce Federer po velikim trofejima biti iza njih na kraju, moguce je da Federer na kraju bude ispred u ukupnom broju svih turnira ali obzirom na ove podatke jasno je da ce mu tu razliku napraviti nizerazredni turniri iz 500 i 250 serije. E sad neko objetkvian ce reci da je bolje imati vise velikih titula a neki navijca Federera ce reci da je bolje imati vise malih gdje ce pokusati da stavi znak jednakosti izmedju ATP Basela ili Hallea sa Mastersom u Sangaju ili Rimu na nekome sa strane ko nije navijac je da objektivno procjeni sta bi trebalo biti bitnije.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 26 okt 2019, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 okt 2019, 23:23

aha
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []