Imali su sve na stolu, Magoda im je sve ponudio isto kao i Sarajevu, njihov predstavnik je bio za iako suspendovan na vandrednoj sjednici bi ga vratili ali su se iz zeljezničara odmah ogradili od njega i ostali uz trenutno rukovodstvo.Vanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:10Ovo danas u Doboju je i sportski i moralni poraz Zelje...
Sportski, hajde, tu i tamo, desi se svakoj ekipi da se oklizne, da i pored uloge favorita zijani od ekipe koja se bori za opstanak, ali nacin na koji su izgubili danas zapravo je i moralni poraz ekipe...
Sklanjanje u stranu i sutnja prema nastojanju da se smijeni mafijaska organizacija u FS KS, pokazala je danas koliko je integritet ovog kluba pao...
Podrzavas Vicine kerove, ( sutnja je znak odobravanja onih koji su trenutno na vlasti u FS KS ) i kao nagradu dobijes ono danas...
I onda ti dodju na forum raznorazni Galijasevici, prodane duse, ljudski sljam i tim istim Zeljinim navijacima ispiraju mozak, kako su FKS i Mirvic krivi za sve, kako je bolje i Colpa nego neko drugi, izigravajuci vidovitu Vangu kako eto oni znaju da ce sve jos biti gore ako se mafijaska organizacija promjeni![]()
![]()
![]()
![]()
Znaju odlicno u klubu koliko su puta bili pozivani na sastanke,kako im je nudjeno da daju svoje prijedloge na sta su se oglusili, zaista steta za renome takvog kluba...
Ja nikada necu Zelju gledati kao dusmanski klub, imamo mi previse dusmana u ovoj zemlji, oni ce uvijek za mene biti ljuti rivali, ali mi je zao sto u ovom momentu ne mogu napisati i sportski prijatelji...
Steta, jer modul promjena koji treba da krene iz smjene FS KS, u ovom momentu ne podrazumijeva i FKŽ, ne sto ih neko iskljucuje i zaobilazi, vec sto su to sami odlucili...Na zalost...
Kasnije su ponovo uz pritisak Magode pokušali da budu sa ovim Klubovima ali su se pravdali da nemaju dovoljno novca da ulaze u te procese pa im je Mirvić rekao da će pokriti i njihov dio kao i ostalim Klubovima ali su opet odustali. Mada Magoda je uporan da zeljezničar uključi u cijelu priču.
Vidjet ćemo kako će i dali će proći taj upi, sad je to najbotnije a vremena je malo.