nemoj me zaj. imao sam takve snove, doduše počinjali bi sa Dženom Zeničanin s HayataFrancescoTotti je napisao/la:Adidas gotovo sigurno nas oblaci sljedece sezone. Haadalj ce nas tuzit ostali mu ovi nasi mafijasi neke pare duzni
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Wet dreams all around

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Moraju dobit danas , i daj boze da Celik mazne bod
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Osttribine
- Kontakt:
Svi na Kosevo, na Istok prije svega
Vrijeme lose do bola, danas samo standardni bolesnici na Kosevu
, ali uzimamo Dobojlije kod Kaknja 4:1 aBd.
E ne mogu da vjerujem da je kockar dobio priliku ispred Radovca...
Samim time sredine necemo imati
SARAJEVO
- VanCipelic
- Kontakt:
Pavlovic, Kovacevic, Mihojevic, Kadusic, Bekic, Rustemovic, Emerson, Harba, Okic, Duljevic, Benko
Ko ba ?fico je napisao/la:E ne mogu da vjerujem da je kockar dobio priliku ispred Radovca...
Jel Harba igra Playa il Ševko špica??? ne zna čovjek šta je goreVanCipelic je napisao/la:Pavlovic, Kovacevic, Mihojevic, Kadusic, Bekic, Rustemovic, Emerson, Harba, Okic, Duljevic, Benko
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stavio Radovca na klupu kaže ima neugodna iskustva sa MDK , strah Hurtu da mu se ne ponovi Pileći šut.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Oj Emerson trut , joj jesicu jesi nas usrecio , pa stvarno sjedem i mislim prije tog covjeka jest bio malo haos i trebalo se srezat al sta nam je on uradio , ko da ga je seljo poslo, Eno Okica , dal ce trcat danas , dal ce fula 16 zicera i on je ostao od tolikih igraca . Nego fakat nisam nikako upraio sta je sa onim Cezarom
I stvarno ne razumijem cime je Okic zasluzio mjesto u prvih 11! Pa mali Catakovic je sigurno bolji izbor,kakva li je to sema u pitanju!?
Potpuno se slazem da ima boljih izbora , Nije mi jasno kako je on ostao a Velkovski otisao .zagorski je napisao/la:I stvarno ne razumijem cime je Okic zasluzio mjesto u prvih 11! Pa mali Catakovic je sigurno bolji izbor,kakva li je to sema u pitanju!?
- PitarBordo
- Kontakt:
Dođem standardno prvi na Haseta... kad ono pušiona... zijanio sezonsku haman na derbiju.... Dok sam našao bankomat i kartu umro tri put. Sad bi trebalo da mi se to sve vrati na terenu.
Samo Saraj'vo.
Na kojoj je areni , imal iko link spreman da ne rovim
hajmoooooooo braćo hoću da ginete na terenu ko da je bitka na bedru !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Besicu, da Bog da pokis'o k'o mis!

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
A to su ti neki nefudbalski razlozi vjerovatno...paulus je napisao/la:Potpuno se slazem da ima boljih izbora , Nije mi jasno kako je on ostao a Velkovski otisao .zagorski je napisao/la:I stvarno ne razumijem cime je Okic zasluzio mjesto u prvih 11! Pa mali Catakovic je sigurno bolji izbor,kakva li je to sema u pitanju!?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
mozel link ?