Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zanima me koliko će ljudi pratiti Borac kad se vrate u drugu ligu, tamo gdje im je i mjesto. Da li je prazan stadion rezultat bojkota i moralnog stava ljudi da ne budu dio ovog cirkusa ili Borac u Banja Luci trenutno nema više od 1.500 navijača? Ostaje nam da saznamo u bliskoj budućnosti.
-
- Kontakt:
Sarajlijama i dalje pucaju cirevi poslije svake pobjede Zrinje i Borca. A boga mi mogla bi ta dominacija biti i izrazenija narednih godina.
-
- Kontakt:
Slaba posjeta jer je i Zvezda igrala u isto vrijeme kad i BoracHerson je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:56Zanima me koliko će ljudi pratiti Borac kad se vrate u drugu ligu, tamo gdje im je i mjesto. Da li je prazan stadion rezultat bojkota i moralnog stava ljudi da ne budu dio ovog cirkusa ili Borac u Banja Luci trenutno nema više od 1.500 navijača? Ostaje nam da saznamo u bliskoj budućnosti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
*SandžaklijamaTribuneEst je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:02Sarajlijama i dalje pucaju cirevi poslije svake pobjede Zrinje i Borca. A boga mi mogla bi ta dominacija biti i izrazenija narednih godina.
Mi ako uzmemo titulu ove sezone i sljedece opet udjemo u grupnu fazu u Evropi, to je kraj. Tek onda ce svi stati iza Borca i dobicete dominaciju kao sto je u kosarci.TribuneEst je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:02Sarajlijama i dalje pucaju cirevi poslije svake pobjede Zrinje i Borca. A boga mi mogla bi ta dominacija biti i izrazenija narednih godina.
Edit: i navijačiPlatonova je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:41Evo ovoga što se javlja samo kada ih preakočimo na tabeli, valjda mu čir pukne ili šta već...Noke995 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:29Al kakva krmad, od trenera do igrača, nevjerovatno kako su se posložili ovako, valjda krpa nađe zakrpu.
Veliki klubovi jesu uvijek imali malu protekciju, borac nije veliki klub, a i ovo nije protekcija, ovo su krađe za ozbiljne novčane kazne i ko zna kakve još sankcije.
No ničija nije do zore pa nije ni njihova.
Noke, ajde razligu i prestani smarati, ko proljev si sa ovim šavlonskim postovima !
MNON
Pa taj isti Magoda je progurao prakticno sve za izgradnju Juga i neka je, licno bih volio da svaki klub ima stadion kao Alliance Arena i oni na njegove pozive sute...AVNOJ je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:32Imali su sve na stolu, Magoda im je sve ponudio isto kao i Sarajevu, njihov predstavnik je bio za iako suspendovan na vandrednoj sjednici bi ga vratili ali su se iz zeljezničara odmah ogradili od njega i ostali uz trenutno rukovodstvo.Vanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:10Ovo danas u Doboju je i sportski i moralni poraz Zelje...
Sportski, hajde, tu i tamo, desi se svakoj ekipi da se oklizne, da i pored uloge favorita zijani od ekipe koja se bori za opstanak, ali nacin na koji su izgubili danas zapravo je i moralni poraz ekipe...
Sklanjanje u stranu i sutnja prema nastojanju da se smijeni mafijaska organizacija u FS KS, pokazala je danas koliko je integritet ovog kluba pao...
Podrzavas Vicine kerove, ( sutnja je znak odobravanja onih koji su trenutno na vlasti u FS KS ) i kao nagradu dobijes ono danas...
I onda ti dodju na forum raznorazni Galijasevici, prodane duse, ljudski sljam i tim istim Zeljinim navijacima ispiraju mozak, kako su FKS i Mirvic krivi za sve, kako je bolje i Colpa nego neko drugi, izigravajuci vidovitu Vangu kako eto oni znaju da ce sve jos biti gore ako se mafijaska organizacija promjeni![]()
![]()
![]()
![]()
Znaju odlicno u klubu koliko su puta bili pozivani na sastanke,kako im je nudjeno da daju svoje prijedloge na sta su se oglusili, zaista steta za renome takvog kluba...
Ja nikada necu Zelju gledati kao dusmanski klub, imamo mi previse dusmana u ovoj zemlji, oni ce uvijek za mene biti ljuti rivali, ali mi je zao sto u ovom momentu ne mogu napisati i sportski prijatelji...
Steta, jer modul promjena koji treba da krene iz smjene FS KS, u ovom momentu ne podrazumijeva i FKŽ, ne sto ih neko iskljucuje i zaobilazi, vec sto su to sami odlucili...Na zalost...
Kasnije su ponovo uz pritisak Magode pokušali da budu sa ovim Klubovima ali su se pravdali da nemaju dovoljno novca da ulaze u te procese pa im je Mirvić rekao da će pokriti i njihov dio kao i ostalim Klubovima ali su opet odustali. Mada Magoda je uporan da zeljezničar uključi u cijelu priču.
Vidjet ćemo kako će i dali će proći taj upi, sad je to najbotnije a vremena je malo.
Mozes zamisliti kako ce ovi drugi klubovi, poput Saobracajca, Unisa, Radnika gledati prema Zelji, jer i oni rizikuju zamjeranje NS BiH...
Ko biva, mi mozemo poturiti ledja, a neko ce se skloniti u stranu...
Opet kazem steta i zbog renomea i integriteta FKZ...
-
- Kontakt:
To su braca svakako,jaka tvrdjava,bedem.Suvorov je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:04*SandžaklijamaTribuneEst je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:02Sarajlijama i dalje pucaju cirevi poslije svake pobjede Zrinje i Borca. A boga mi mogla bi ta dominacija biti i izrazenija narednih godina.
-
- Kontakt:
Gore je ujkama sto je Vico na celu,bice lijepo pratiti razvoj dalje jer uje tj 5 posto malo im treba da se pocnu ugrozeno osjecatiTribuneEst je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:02Sarajlijama i dalje pucaju cirevi poslije svake pobjede Zrinje i Borca. A boga mi mogla bi ta dominacija biti i izrazenija narednih godina.

A necemo to, mi pratimo i druge sportove i stvari mimo sporta.RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:05Mi ako uzmemo titulu ove sezone i sljedece opet udjemo u grupnu fazu u Evropi, to je kraj. Tek onda ce svi stati iza Borca i dobicete dominaciju kao sto je u kosarci.TribuneEst je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:02Sarajlijama i dalje pucaju cirevi poslije svake pobjede Zrinje i Borca. A boga mi mogla bi ta dominacija biti i izrazenija narednih godina.
Njima je Premijer liga jedina zanimacija uz Zvezde Granda.
Ne treba biti toliko okrutan prema sarajkotlinašima.
-
- Kontakt:
Jest dosljaci iz raznih prip.izdina prate sportSuvorov je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:13A necemo to, mi pratimo i druge sportove i stvari mimo sporta.RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:05Mi ako uzmemo titulu ove sezone i sljedece opet udjemo u grupnu fazu u Evropi, to je kraj. Tek onda ce svi stati iza Borca i dobicete dominaciju kao sto je u kosarci.TribuneEst je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:02Sarajlijama i dalje pucaju cirevi poslije svake pobjede Zrinje i Borca. A boga mi mogla bi ta dominacija biti i izrazenija narednih godina.
Njima je Premijer liga jedina zanimacija uz Zvezde Granda.
Ne treba biti toliko okrutan prema sarajkotlinašima.

-
- Kontakt:
Zao mi je sto nećete nikad moći doživjeti Sarajevo i ljude u njemu onakve kakvi jesu zapravo. Najljepši grad na svijetu i primjer kulture i suzivota. Zao mi je sto u tim malim zatucanim sredinama vam pune mozak glupostima pa ne znate to. Jedino sto su ga pokvarili bas ti takvi sto su ovdje došli i nisu prihvatili mentalni sklop ljudi odavde. Ima ih i jesu i njima svaka čast.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Meni ih nije žao. Takvi kakvi su i treba da ostanu "u mraku".jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:18Zao mi je sto nećete nikad moći doživjeti Sarajevo i ljude u njemu onakve kakvi jesu zapravo. Najljepši grad na svijetu i primjer kulture i suzivota. Zao mi je sto u tim malim zatucanim sredinama vam pune mozak glupostima pa ne znate to. Jedino sto su ga pokvarili bas ti takvi sto su ovdje došli i nisu prihvatili mentalni sklop ljudi odavde. Ima ih i jesu i njima svaka čast.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 05 dec 2024, 09:07, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kontaju sumari da ce im pare u ovoj ligi donijeti neku dominaciju haha kao sto sam rekao cekamo da vam rok trajanja istekne.
Pokvarili su ga ovi kao sa ove teme, a ti dobro znaš na koga mislim.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:18Jedino sto su ga pokvarili bas ti takvi sto su ovdje došli i nisu prihvatili mentalni sklop ljudi odavde. Ima ih i jesu i njima svaka čast.

Sad zamisli kad ljudi sa strane čitaju mosarajvosa, prduluma, tobeta, aneksa, visokohz, đipketa, bvsic, stroj, fcum, pitara, pa onda milion onih klonova tipa relativizam, itd. Izvinjavam se onima koje sam zaboravio, a mnogo ih je.
Ja nemam problem da napišem da je onaj neki "merak", tako nekako, neviđeno smeće i ološ, koji samo igrom slučaja navija za klub za koji ja navijam, ali vi nemate muda nikome od njih prigovoriti kad navijače Želje nazivaju četnicima, reintegrisanim i najstrašnije vrijeđaju.
E oni su ti slika i prilika grada, u većini su, glasni su, oni ti biraju vlast, lako je manipulisati njima, oni ti se pitaju za sve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Baš taj UNIS čije funkcionisanje direktno zavisi od NS BiH i nakon silnih ucjena opet smogao snage i podržao ovu inicijativu rizikujući da izgube sav novac koji dobijaju od Saveza.Vanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:07Pa taj isti Magoda je progurao prakticno sve za izgradnju Juga i neka je, licno bih volio da svaki klub ima stadion kao Alliance Arena i oni na njegove pozive sute...AVNOJ je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:32Imali su sve na stolu, Magoda im je sve ponudio isto kao i Sarajevu, njihov predstavnik je bio za iako suspendovan na vandrednoj sjednici bi ga vratili ali su se iz zeljezničara odmah ogradili od njega i ostali uz trenutno rukovodstvo.Vanja8 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:10Ovo danas u Doboju je i sportski i moralni poraz Zelje...
Sportski, hajde, tu i tamo, desi se svakoj ekipi da se oklizne, da i pored uloge favorita zijani od ekipe koja se bori za opstanak, ali nacin na koji su izgubili danas zapravo je i moralni poraz ekipe...
Sklanjanje u stranu i sutnja prema nastojanju da se smijeni mafijaska organizacija u FS KS, pokazala je danas koliko je integritet ovog kluba pao...
Podrzavas Vicine kerove, ( sutnja je znak odobravanja onih koji su trenutno na vlasti u FS KS ) i kao nagradu dobijes ono danas...
I onda ti dodju na forum raznorazni Galijasevici, prodane duse, ljudski sljam i tim istim Zeljinim navijacima ispiraju mozak, kako su FKS i Mirvic krivi za sve, kako je bolje i Colpa nego neko drugi, izigravajuci vidovitu Vangu kako eto oni znaju da ce sve jos biti gore ako se mafijaska organizacija promjeni![]()
![]()
![]()
![]()
Znaju odlicno u klubu koliko su puta bili pozivani na sastanke,kako im je nudjeno da daju svoje prijedloge na sta su se oglusili, zaista steta za renome takvog kluba...
Ja nikada necu Zelju gledati kao dusmanski klub, imamo mi previse dusmana u ovoj zemlji, oni ce uvijek za mene biti ljuti rivali, ali mi je zao sto u ovom momentu ne mogu napisati i sportski prijatelji...
Steta, jer modul promjena koji treba da krene iz smjene FS KS, u ovom momentu ne podrazumijeva i FKŽ, ne sto ih neko iskljucuje i zaobilazi, vec sto su to sami odlucili...Na zalost...
Kasnije su ponovo uz pritisak Magode pokušali da budu sa ovim Klubovima ali su se pravdali da nemaju dovoljno novca da ulaze u te procese pa im je Mirvić rekao da će pokriti i njihov dio kao i ostalim Klubovima ali su opet odustali. Mada Magoda je uporan da zeljezničar uključi u cijelu priču.
Vidjet ćemo kako će i dali će proći taj upi, sad je to najbotnije a vremena je malo.
Mozes zamisliti kako ce ovi drugi klubovi, poput Saobracajca, Unisa, Radnika gledati prema Zelji, jer i oni rizikuju zamjeranje NS BiH...
Ko biva, mi mozemo poturiti ledja, a neko ce se skloniti u stranu...
Opet kazem steta i zbog renomea i integriteta FKZ...
Ni meni nije jasno kako su se toliko upetljali i zaglavili u tim odnosima sa Čolpom i kompanijom da ne mogu presječ ma koliko god im Magaoda garantovao.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kakav je ono seljakluk s tribina Tušnja, koji šabanluk braćo mila
Pa vama u Sarajevu ljudi kazu da Sarajevo nije sto je nekad bilo! Imam poznanicu iz Sarajeva, stara jezgra, koja kaze da nije bilo žena u burkama gdje im oči vire samo, do ovih nadobudnih šatro mafijaša, i žena (bošnjakinja) je utekla iz Sarajeva u puno manju čaršijujurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 21:18Zao mi je sto nećete nikad moći doživjeti Sarajevo i ljude u njemu onakve kakvi jesu zapravo. Najljepši grad na svijetu i primjer kulture i suzivota. Zao mi je sto u tim malim zatucanim sredinama vam pune mozak glupostima pa ne znate to. Jedino sto su ga pokvarili bas ti takvi sto su ovdje došli i nisu prihvatili mentalni sklop ljudi odavde. Ima ih i jesu i njima svaka čast.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jedan od tih sportova je i sprint u rikverc dionica 400+ metara
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA