FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa nije Alihodzic zaduzen da trazi pare. Gredic i Siljak su zaduzeni da nadu sponzore, generalnog i pare. Kad imas para bio ti Alihodzic, Zubanovic puno je lakse dovesti igraca. Moras imati solidnu situaciju a ostalo ide lakse. Pored toga sto samo trazimo mane i seremo trebamo biti realni. Pripreme su u toku imamo jedan poraz, niko od nas nije gledao utakmicu osim na Grbavici gdje smo igrali odlicno. Malo sabura. Ne moze se pita od go.vana praviti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Pare pare pare pare jehbem ti vise i pare, gdje god krenes sta god da radis to ti srahnje treba
Sta ima za taj statut, jesul se usutili onako, ili se nesto kvalitetno kuha

perodeformero je napisao/la:Pare pare pare pare jehbem ti vise i pare, gdje god krenes sta god da radis to ti srahnje treba![]()
4.3. je skupstina pa ce se abd usvojiti statut pa cemo vidjeti sta i kako dalje
51%--------49%
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
nase najvece pojacanje je odovic,za svoj prvi mandat je u 23 prvenstvene utakmice imao omjer :16 pobjeda 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 57-26 uz jednu bitnu da se ekipa dosta promjenila na polusezoni otislo je par bitnih igraca i ekipa se oslanjala na svoju omladinu(dzeko,hadzic,rascic itd)predvodjeni sa iskusnim vuksanovicem,nemojte zamjeriti al mene ova danasnja situacija podsjeca na tu godinu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Bokaco, mislim da je ovo najbolji post na ovom forumu otkad isti postoji.
Aferim.
Aferim.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
sve to stoji samo da se doveo nyema ili urdinov te hill umjesto kokota bilo bi ok.sve zavisi kako odigramo otvaranje sezone.super je napisao/la:nase najvece pojacanje je odovic,za svoj prvi mandat je u 23 prvenstvene utakmice imao omjer :16 pobjeda 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 57-26 uz jednu bitnu da se ekipa dosta promjenila na polusezoni otislo je par bitnih igraca i ekipa se oslanjala na svoju omladinu(dzeko,hadzic,rascic itd)predvodjeni sa iskusnim vuksanovicem,nemojte zamjeriti al mene ova danasnja situacija podsjeca na tu godinu
51%--------49%
niko od tih nije ono što nam najviše treba, kao ni kokot. nyema bi odlično došao u svakoj varijanti, ali odlaskom tomića je još potrebniji kreativni vezni od destruktivnog. e to, kao sretko vuksanović.
Iskreno ne bih volio Kokota. Imamo napadaca Bajica, tu moze i Varea igrati. ABd izboriti evropu, Bajic zabije koji gol i prodamo ga za 500k€. Nadam se da sa odovicem mozemo izboriti evropu, i da mozemo dogurati daleko makar play pff iskreno, jer samo nekog stopera i nekog u sredini. Zar nam je potreban Kokot ?, zar nije bolji Obradovic. A za statut se nadam da ce proci, ako ne nema veze Boze moj, ne trebamo sad odmah po Gredicu, on se trudi sve ovo staviti kako treba.
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
-
- Kontakt:
A sta ako Bajic ne zabije ni jedan, sta ako se povrijedi nedaj boze i sl. sve je to hipoteticki, ali definitivno treba jos jedan napadac, provjeren. Treba ti neko u sredini ko zna igrati lopte, ali hoce malo i udariti, mislim da je to jasno svakome. Klupa je po meni tobejarabi, nedo bog kakvih kartona ili povreda nahjebali smo ko zuti
Taman je to Kokot
Imali smo na probu 5x boljeg od Kokota pa nije "zadovoljio".

Ma ne bi reko da je Jusufbasic, ako na njeg mislis, bolji od Kokota. Kokot je korektan igrač, iskusan u ovoj ligi da ne kažem da se ubio za ove lige, daj Bože da nam Kokot bude ko Amir Agićlazar je napisao/la:Taman je to KokotImali smo na probu 5x boljeg od Kokota pa nije "zadovoljio".
-
- Kontakt:
Nisam uopste mislio na Kokota, a sta da radis ako ovi procjene da je on taj? On nije kalibar ni za Vrbanjuse, al eto valjda su dometi trenutno toliki
Pero druuže nisam tebe citiro nego lazara, al ipak, na koga si ti mislio
Ako nista, mladji imao bi i neke koristi od njega. I mogao bi ga koristiti na vise pozicija.lisander je napisao/la:Ma ne bi reko da je Jusufbasic, ako na njeg mislis, bolji od Kokota. Kokot je korektan igrač, iskusan u ovoj ligi da ne kažem da se ubio za ove lige, daj Bože da nam Kokot bude ko Amir Agićlazar je napisao/la:Taman je to KokotImali smo na probu 5x boljeg od Kokota pa nije "zadovoljio".
Nadam se da nece a i ako se povrijedi nedo Bog zasto ne bi probali Mujagica, Beganovica u napadu ?perodeformero je napisao/la:A sta ako Bajic ne zabije ni jedan, sta ako se povrijedi nedaj boze i sl. sve je to hipoteticki, ali definitivno treba jos jedan napadac, provjeren. Treba ti neko u sredini ko zna igrati lopte, ali hoce malo i udariti, mislim da je to jasno svakome. Klupa je po meni tobejarabi, nedo bog kakvih kartona ili povreda nahjebali smo ko zuti
ako su se Ara i Bajic kao juniori mogli igrati , mogu i oni
A za klupu ne znam ni ja
51%
51%
-
- Kontakt:
Zato sto ce ti svaki bod trebati ko suho zlato, zato sto je upavo zbog te price Gojak otisao iz Zelje, opravdano mu se nije moglo garantovati da igra jer se ekipa borila za nesto. Mlad neiskusan ti sad nije potreban, mozes ti experimentisati citavu polusezonu, ali nigdje te na kraju nece biti. Olimpika ako ne dobijes i zijanis obadvije u hercegovini, e tad slobodno stavi kadete neka se kalesz21 je napisao/la:Nadam se da nece a i ako se povrijedi nedo Bog zasto ne bi probali Mujagica, Beganovica u napadu ?perodeformero je napisao/la:A sta ako Bajic ne zabije ni jedan, sta ako se povrijedi nedaj boze i sl. sve je to hipoteticki, ali definitivno treba jos jedan napadac, provjeren. Treba ti neko u sredini ko zna igrati lopte, ali hoce malo i udariti, mislim da je to jasno svakome. Klupa je po meni tobejarabi, nedo bog kakvih kartona ili povreda nahjebali smo ko zuti
A za klupu ne znam ni ja
Zna se sto je Gojak otisao, babo mu trazio 800 platu, da igra 45 min i 10 na dresuperodeformero je napisao/la:Zato sto ce ti svaki bod trebati ko suho zlato, zato sto je upavo zbog te price Gojak otisao iz Zelje, opravdano mu se nije moglo garantovati da igra jer se ekipa borila za nesto. Mlad neiskusan ti sad nije potreban, mozes ti experimentisati citavu polusezonu, ali nigdje te na kraju nece biti. Olimpika ako ne dobijes i zijanis obadvije u hercegovini, e tad slobodno stavi kadete neka se kalesz21 je napisao/la:Nadam se da nece a i ako se povrijedi nedo Bog zasto ne bi probali Mujagica, Beganovica u napadu ?perodeformero je napisao/la:A sta ako Bajic ne zabije ni jedan, sta ako se povrijedi nedaj boze i sl. sve je to hipoteticki, ali definitivno treba jos jedan napadac, provjeren. Treba ti neko u sredini ko zna igrati lopte, ali hoce malo i udariti, mislim da je to jasno svakome. Klupa je po meni tobejarabi, nedo bog kakvih kartona ili povreda nahjebali smo ko zuti
A za klupu ne znam ni ja

51%
51%
-
- Kontakt:
E pa ne znam sto nisu o tome razmisljali ranije, kada odredis prioritete onda treba da se ponasas u skladu s tim. Boris se za nesto, a ponasas se ko one ekipe koje ne mogu ni gore ni dole, nije to u redu
- KosevskoHill
- Kontakt:
Tebe je grehota citirati al eto.. Ja stvarno ne znam koji je naš omladinac podbacio kada mu se pružila šansa i kada ga je raja podržala,čak neke i nije podržala kako je trebalo ? Šehić,Višća,Čolić(prije povrede),Zolotić,Sadiković,Hodžić,Bajić,Memija... Naši omladinci su kvalitetni, nisu to djeca koju si pokupio sa termina nego koja su najtalentovanija u gradu i BiH.Neće svih 11 biti odmah u startnoj postavi nego će se povremeno ugrađivati u tim sa iskusnijima ( Antolović,Zeljković,Kvesić,Hasanović,Varea,Đelmić..) i dozirati im se minutaža za pravilan razvoj.Odović je iskusan trener i on će znati za svakog igrača kad je trenutak i utakmica da ga ubaci i dadne određenu minutažu.perodeformero je napisao/la:Zato sto ce ti svaki bod trebati ko suho zlato, zato sto je upavo zbog te price Gojak otisao iz Zelje, opravdano mu se nije moglo garantovati da igra jer se ekipa borila za nesto. Mlad neiskusan ti sad nije potreban, mozes ti experimentisati citavu polusezonu, ali nigdje te na kraju nece biti. Olimpika ako ne dobijes i zijanis obadvije u hercegovini, e tad slobodno stavi kadete neka se kalesz21 je napisao/la:Nadam se da nece a i ako se povrijedi nedo Bog zasto ne bi probali Mujagica, Beganovica u napadu ?perodeformero je napisao/la:A sta ako Bajic ne zabije ni jedan, sta ako se povrijedi nedaj boze i sl. sve je to hipoteticki, ali definitivno treba jos jedan napadac, provjeren. Treba ti neko u sredini ko zna igrati lopte, ali hoce malo i udariti, mislim da je to jasno svakome. Klupa je po meni tobejarabi, nedo bog kakvih kartona ili povreda nahjebali smo ko zuti
A za klupu ne znam ni ja
Željezničar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.