FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
I jos nesto da kazem a neznam kome i gdje da napisem, a zelio bio onom nazovi "objektivnom" tipu sto je pisao izvjestaj na sportsport.ba tamo na naslovnoj stranici da prestane mjesat kruske i jabuke i da napokon napise pravu definiciju onoga sto se nocas desilo. Ne treba vise nikome "objektivnost" u njegovom stilu ...
....U TOKU SUKOB SA POLICIJOM NA TERENU. NOVA SRAMOTA NA STADIONIMA CIRKUSA ZVANOG PREMIJER LIGA BIH.
Ukazi ti na gradove u kojima "gostuje taj cirkus" skoro pa svake godine. Ovo se ne desava u mnogim nasim Bosanskim gradovima i zbog toga nemozete nas sve trpat u isti kos. ZNAM DA CEE OBRISAT AL BAR OVO UPAMTI. ILI IMAJ HRABROSTI ILI BAR SUTITE AKO NE SMIJETE. NE BLATITE SVE JER NISMO SVI ISTI. CIRKUZANTI SE ZNAJU NAS OSTAVITE NA MIRU ....
....U TOKU SUKOB SA POLICIJOM NA TERENU. NOVA SRAMOTA NA STADIONIMA CIRKUSA ZVANOG PREMIJER LIGA BIH.
Ukazi ti na gradove u kojima "gostuje taj cirkus" skoro pa svake godine. Ovo se ne desava u mnogim nasim Bosanskim gradovima i zbog toga nemozete nas sve trpat u isti kos. ZNAM DA CEE OBRISAT AL BAR OVO UPAMTI. ILI IMAJ HRABROSTI ILI BAR SUTITE AKO NE SMIJETE. NE BLATITE SVE JER NISMO SVI ISTI. CIRKUZANTI SE ZNAJU NAS OSTAVITE NA MIRU ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Misliš na ono finale kupa na B.P. i udaranje igrača željezničara u glavu...bparena je napisao/la:I jos nesto da kazem a neznam kome i gdje da napisem, a zelio bio onom nazovi "objektivnom" tipu sto je pisao izvjestaj na sportsport.ba tamo na naslovnoj stranici da prestane mjesat kruske i jabuke i da napokon napise pravu definiciju onoga sto se nocas desilo. Ne treba vise nikome "objektivnost" u njegovom stilu ...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
nicaze_072
- Kontakt:
Nije istina da ga je udario!RBA 1987 je napisao/la:Misliš na ono finale kupa na B.P. i udaranje igrača željezničara u glavu...bparena je napisao/la:I jos nesto da kazem a neznam kome i gdje da napisem, a zelio bio onom nazovi "objektivnom" tipu sto je pisao izvjestaj na sportsport.ba tamo na naslovnoj stranici da prestane mjesat kruske i jabuke i da napokon napise pravu definiciju onoga sto se nocas desilo. Ne treba vise nikome "objektivnost" u njegovom stilu ...
promasio je!
ili na utrcavanje navijaca borca i udaranje igraca Sarajeva Sadovica u glavu ....RBA 1987 je napisao/la:Misliš na ono finale kupa na B.P. i udaranje igrača željezničara u glavu...bparena je napisao/la:I jos nesto da kazem a neznam kome i gdje da napisem, a zelio bio onom nazovi "objektivnom" tipu sto je pisao izvjestaj na sportsport.ba tamo na naslovnoj stranici da prestane mjesat kruske i jabuke i da napokon napise pravu definiciju onoga sto se nocas desilo. Ne treba vise nikome "objektivnost" u njegovom stilu ...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
nicaze_072
- Kontakt:
Ili utrcavanje Hordi zla u teren protiv Sirokog prije godinu dana...mma_hz je napisao/la:ili na utrcavanje navijaca borca i udaranje igraca Sarajeva Sadovica u glavu ....RBA 1987 je napisao/la:Misliš na ono finale kupa na B.P. i udaranje igrača željezničara u glavu...bparena je napisao/la:I jos nesto da kazem a neznam kome i gdje da napisem, a zelio bio onom nazovi "objektivnom" tipu sto je pisao izvjestaj na sportsport.ba tamo na naslovnoj stranici da prestane mjesat kruske i jabuke i da napokon napise pravu definiciju onoga sto se nocas desilo. Ne treba vise nikome "objektivnost" u njegovom stilu ...
Ukazi ti na gradove u kojima "gostuje taj cirkus" skoro pa svake godine. Ovo se ne desava u mnogim nasim Bosanskim gradovima i zbog toga nemozete nas sve trpat u isti kos. ZNAM DA CEE OBRISAT AL BAR OVO UPAMTI. ILI IMAJ HRABROSTI ILI BAR SUTITE AKO NE SMIJETE. NE BLATITE SVE JER NISMO SVI ISTI. CIRKUZANTI SE ZNAJU NAS OSTAVITE NA MIRU ....![]()
Ne - ne pali manijake dzaba jer nece se upaliti na ovu ti jeftinu foru - ovdje mislim na nesto sto nije SPORT.RBA 1987 je napisao/la:Misliš na ono finale kupa na B.P. i udaranje igrača željezničara u glavu...bparena je napisao/la:I jos nesto da kazem a neznam kome i gdje da napisem, a zelio bio onom nazovi "objektivnom" tipu sto je pisao izvjestaj na sportsport.ba tamo na naslovnoj stranici da prestane mjesat kruske i jabuke i da napokon napise pravu definiciju onoga sto se nocas desilo. Ne treba vise nikome "objektivnost" u njegovom stilu ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa ni to tada nije bio sport, više manje je kod svih isto, zato su i vas sa nama strpali u isti koš... Razumiješ...bparena je napisao/la:Ne - ne pali manijake dzaba jer nece se upaliti na ovu ti jeftinu foru - ovdje mislim na nesto sto nije SPORT.RBA 1987 je napisao/la:Misliš na ono finale kupa na B.P. i udaranje igrača željezničara u glavu...bparena je napisao/la:I jos nesto da kazem a neznam kome i gdje da napisem, a zelio bio onom nazovi "objektivnom" tipu sto je pisao izvjestaj na sportsport.ba tamo na naslovnoj stranici da prestane mjesat kruske i jabuke i da napokon napise pravu definiciju onoga sto se nocas desilo. Ne treba vise nikome "objektivnost" u njegovom stilu ...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
nicaze_072
- Kontakt:
Haj matereti sta se ti zgrozavas nad ovim idiotima. Kod nas gola bagra i lopov u upravi. I mi bi uletali u teren ali nemamo muda i bojim se da nasa policija mnogo bolje udara nego u nekim drugim gradovima.bparena je napisao/la:Ne - ne pali manijake dzaba jer nece se upaliti na ovu ti jeftinu foru - ovdje mislim na nesto sto nije SPORT.RBA 1987 je napisao/la:Misliš na ono finale kupa na B.P. i udaranje igrača željezničara u glavu...bparena je napisao/la:I jos nesto da kazem a neznam kome i gdje da napisem, a zelio bio onom nazovi "objektivnom" tipu sto je pisao izvjestaj na sportsport.ba tamo na naslovnoj stranici da prestane mjesat kruske i jabuke i da napokon napise pravu definiciju onoga sto se nocas desilo. Ne treba vise nikome "objektivnost" u njegovom stilu ...
@nicaze_072
Zenica nece nikada biti ono sto su ovi priredili BL i svom Borcu. Mi nebi uletitli sigurno. Ustvari uletili bi zajedno s policijom da sredimo usijane glave na bilo kojoj strani. Nije ovo CIrkus liga - ima cirkuzanata svuda ali svi skupa treba da pomognemo i policiji i drzavi da sklonimo idijote, nacionaliste i fasiste s tribina kako bi svak od nas normalnih ljudi koji kupe ulaznicu odgledali jednu normalnu tekmu. ...
Zenica nece nikada biti ono sto su ovi priredili BL i svom Borcu. Mi nebi uletitli sigurno. Ustvari uletili bi zajedno s policijom da sredimo usijane glave na bilo kojoj strani. Nije ovo CIrkus liga - ima cirkuzanata svuda ali svi skupa treba da pomognemo i policiji i drzavi da sklonimo idijote, nacionaliste i fasiste s tribina kako bi svak od nas normalnih ljudi koji kupe ulaznicu odgledali jednu normalnu tekmu. ...
Nemile scene... propust u organizaciji. Zeljo ovo uzima za zelenim stolom, a Borac se mora rigorozno kazniti!
- Principatus
- Kontakt:
Ovdje je sve receno/otpjevano, stvarno svaka cast:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kako ste dobili u travniku, tako ste izgubili veceras

prekucavači
prekucavači
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Danas u BL otvaranje novog Fan shopa, posebna akcija Kamenje i kamenice u bojama omiljenog kluba.
Također bice uprilicena utrka na 100 m sprint bjezanje od jednog zastitara i jednog cikice u kravati na svom stadionu
pa bujurum
svi su pozvani.
pozz i ugodan dan.
i jos jednom hvala za ova tri boda.
Također bice uprilicena utrka na 100 m sprint bjezanje od jednog zastitara i jednog cikice u kravati na svom stadionu
pa bujurum
svi su pozvani.
pozz i ugodan dan.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- RK Gradacac
- Kontakt:
Blueone je napisao/la:Danas u BL otvaranje novog Fan shopa, posebna akcija Kamenje i kamenice u bojama omiljenog kluba.
pa bujurum
svi su pozvani.
pozz i ugodan dan.
010 ISN'T JUST A CODE
Kakav penal, jasno se vidi da je igrac van 16-erca. Mislim ja bih volio da je bio penal, mozda debili ne bi ni uletili. Ovako nek do kraja sezone Borac igra bez navijaca, bice to vise usluga nego kazna.Dule 078 je napisao/la:Minut prije vaseg gola smo mi pogodili stativu i nije nam sviran penal. Nikad necemo saznati sta bi bilo do kraja,ali ja sam milion posto siguran da Borac u onakvoj atmosferi ne bi izgubio,ali za bodove zahvalite ovima koje psujete....Bianconeri1988 je napisao/la:A niđe veze, Dule, mislim sami ste krivi, mi smo samo iskoristili ponuđeno, isto kao što bi ste vjerovatno i vi...
Hajd da smo mi gubili i onda izašli, već smo vodili, stajali smo bolje na terenu tako da nemaš razloga da pišeš da smo vas mangupski odradili...
Svoj nivo ste pokazali, a ja bih još jednom napisao jednu stvar da ne bi kasnije bilo priče o tome.
IGRAČ ŽELJE KOJI JE IGRAO RUKOM NAKON ŠUTA GRAHOVCA, JE BIO IZVAN ŠESNESTERCA, ŠTO ZNAČI DA I U SLUČAJU SIGNALIZACIJE IGRANJA RUKE TO NIJE PENAL, NEGO SLOBODAN UDARAC !
Uživajte !
IGRAČ ŽELJE KOJI JE IGRAO RUKOM NAKON ŠUTA GRAHOVCA, JE BIO IZVAN ŠESNESTERCA, ŠTO ZNAČI DA I U SLUČAJU SIGNALIZACIJE IGRANJA RUKE TO NIJE PENAL, NEGO SLOBODAN UDARAC !
Uživajte !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- crvenocrni
- Kontakt:
Mislim da ovo nije fer prema drugim klubovima jer dok ti drugi klubovi pucaju svako kolo po 90+ minuta, Borac lagano svako drugo kolo ili 30 ili u vrh glave 45 minuta. Pred kraj prvenstva (ako uopste bude igrano do kraja) ce ljudi bit u optimalnoj formi dok ce druge stizat povrede i umor, nema smisla 
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
bilo bi fino da do kraja sezone igraju pred praznim tribinama
al su mi slatki ovi lesinari 100 ih uleti sa kamenjem velicine nadgrobnih spomenika i opet pobjegnu cim su bacili
onako krajnje kukavicki al eto
takvi su kakvi su
al su mi slatki ovi lesinari 100 ih uleti sa kamenjem velicine nadgrobnih spomenika i opet pobjegnu cim su bacili
onako krajnje kukavicki al eto
Zvanično dvoje ljudi je uhapšeno i to ne zbog divljanja na stadionu nego poslije po gradu. Ispade da zbog prekida utakmice niko neće odgovarat
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.