Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Re: Serie A
Ovo je vec za hapšenja 
Genoa-Milan, Ballardini: 'C'erano due rigori, anzi tre
Genoa-Milan, Ballardini: 'C'erano due rigori, anzi tre
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 08 mar 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Milan ide na poziciju 2 do kraja, iako napoli zasluzuje to mjesto.Al' mora se priznati da su sudije u zadnje vrijeme vjetar u leđa, vjerovatno, sasvim slucajno NE zbog favoriziranja.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Pay back time!!!!
Prosle godine su nas ukrali malo je reci,neka neka nek vracaju malo sad nikakav problem.
Mada je generalno sudjenje kataklizma ziva.
Prosle godine su nas ukrali malo je reci,neka neka nek vracaju malo sad nikakav problem.
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
[quote="AmiciDiNessuno"]
a prosle godine zaradili nadimak AC Penal
, valjda ove ide AC Nije penal.[/quote
Dobar si momak odlicno si to provalio
Muntari,Catania,Firenza dosta od mene.
To sto VAMA nije bio NIJEDAN penal cist koji je nama sudjen to je druga stvar,sto vi svacije vidite a svoje ne vidite jbg branite svetinju vasu ili religiju sta li vec......
Posteno govoreci osteceni su ljudi veceras,nema sta,i mi smo prosle godine pa nikom nista ha idemo dalje lagano.
I nemoj ti kao navijac Juventusa da prigovaras bilo je gresaka koje su isle u vasu korist ove godine ne zajebaji
Dobar si momak odlicno si to provalio
Muntari,Catania,Firenza dosta od mene.
To sto VAMA nije bio NIJEDAN penal cist koji je nama sudjen to je druga stvar,sto vi svacije vidite a svoje ne vidite jbg branite svetinju vasu ili religiju sta li vec......
Posteno govoreci osteceni su ljudi veceras,nema sta,i mi smo prosle godine pa nikom nista ha idemo dalje lagano.
I nemoj ti kao navijac Juventusa da prigovaras bilo je gresaka koje su isle u vasu korist ove godine ne zajebaji
Warrick je napisao/la:Pay back time!!!!![]()
Guranje traje...
[youtube][/youtube]
- francobaresi
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu . Ali koliko čitam bilo je par povrijeđenih igrača , grubih faulova , nesuđenih penala i crveni karton . Sve u svemu izgleda je bilo svega ali najmanje fudbala .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kad smo kod žena:sanjingr je napisao/la:Svim ženama,igracima Juventusa i navijacima Sretan dan žena.
"Koja je razlika između žena i intera? Žene imaju period jednom mjesečno, a inter svako 40 godina." "ukradeno" od jednog gospodina
Postaje žalosno ovo konstantno navlačenje na stranu Milana, haj uredu malo
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Gluplji fazon odavno nisam cuo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
oj gluposti Tito,pa da je i o Liverpoolu napisano
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
[youtube][/youtube]
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Padovan je napisao/la:Kad smo kod žena:sanjingr je napisao/la:Svim ženama,igracima Juventusa i navijacima Sretan dan žena.
"Koja je razlika između žena i intera? Žene imaju period jednom mjesečno, a inter svako 40 godina." "ukradeno" od jednog gospodina![]()
Postaje žalosno ovo konstantno navlačenje na stranu Milana, haj uredu malo, ali ovo je prelazi sve granice...
Treba i Stramacioniju cestitat, malo malo pa place, haman oni dani...
- francobaresi
- Kontakt:

Bovo u stilu velikog Mourinha .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ljudi jel moguce da Cavanijev lakat ostade na zutom kartonu ?
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
slazem se al zahvaljujuci ovomePogba je napisao/la:Kroz 5 kola, Milan i Juventus ce biti bodovno poravnati. Milan je prvi kandidat za scudetto.
http://www.sports.ru/tribuna/blogs/solojuve/432215.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Imate jaci tim od Milana, +8 i utakmicu manje i cekate ih u Torinu. Koju god magiju da izvedu, ne mogu da budu prvi kandidati za lo scudetto.Pogba je napisao/la:Kroz 5 kola, Milan i Juventus ce biti bodovno poravnati. Milan je prvi kandidat za scudetto.
Osim ako ne trolujes, ko po obicaju.
Da, inače mi je troll drugo ime, rijetko konstruktivno pišem, član sam čopora, religija Juventuzam, družim se sa sanjinom i ostalom ekipom.
Sreća pa ja trollam, a nerijetko i vrijeđam forumaše, blago meni.
Iznimno sam ozbiljan, milan se digao iz teške situacije u kojoj je bio i sada je ozbiljna ekipa, ali mene ne brine njihov kvalitet koji je inferioran u odnosu na Juve, mene brine nešto drugo, a mi znamo šta.
Bilo je i +17 ili 18, sada je 8 uz meč manje koji Juve igra sutra, Juve ima relativno teži raspored (gostovanja Bologni, interu, Laziu, Milan kući), sve je moguće, pogotovo u ligi u kojoj sudije i istražni organi kreiraju direktno tabelu.
Sreća pa ja trollam, a nerijetko i vrijeđam forumaše, blago meni.
Iznimno sam ozbiljan, milan se digao iz teške situacije u kojoj je bio i sada je ozbiljna ekipa, ali mene ne brine njihov kvalitet koji je inferioran u odnosu na Juve, mene brine nešto drugo, a mi znamo šta.
Bilo je i +17 ili 18, sada je 8 uz meč manje koji Juve igra sutra, Juve ima relativno teži raspored (gostovanja Bologni, interu, Laziu, Milan kući), sve je moguće, pogotovo u ligi u kojoj sudije i istražni organi kreiraju direktno tabelu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 09 mar 2013, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.