Ja sam uvijek pisao "na zalost ", potpuno svjestan i upoznat sa dosta stvari koji se desavaju kod vas...zeljovolimte je napisao/la: ↑05 dec 2024, 22:32Zeljeznicar nema jednostavno organizaciju u klubu da uopste razmatra to.. koliko sam upucen Magoda je za njih glavni savjetnik. Ljudi su Brkovica zajebaliVanja8 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 22:21Pa zar to nije jos jedan argumenat zbog cega se Zeljo trebao izjasniti za smijenu ?zeljovolimte je napisao/la: ↑05 dec 2024, 21:49
Zao mi je sto tebi odgovaram jer nece razumjeti. Jos se ibretim kad ste haver i ti "kralja Davida prozivali da gori u dzehenemu"..
Normalno da su krali i pljackali sarajevske klubove i one nepodobne tipa MDK. Tacno prije cetri godine Zeljeznicaru su oteli evropu direktno sudije uticale na rezultate, MDK i Olimpik ugasili.. ali malo je bilo.
Vi i Velez (koji je nas trebao zamjeniti) jedini koji ste profitirali.
Ali ste vi tad stimali kupove, titule, pisali "Vico sitnije", "Jedno znam da cemo dominirat i kad Vico bude"..
Zar to nije upravo ono sto je trebalo pokazati jedinstvo sarajevskih klubova da se ova mafijaska organizacija ukloni ?
Da li to znaci da ova Zeljina sutnja daje podrsku svim nabrojanim tvojim argumentima ili je sutnja podrska Colpi i njegovoj familiji ?
Po stavu Zelje, vidim da je ovo drugo u pitanju, jer ne mozete vi pravdati izostanak podrske za smjenu parolom "necemo sa pitarima", nije to samo borba FKS za zastitu sarajevskih klubova, bili ste pozivani i od Magode i od udruzenja klubova, a niste se pojavili...
Zasto, to vi samo znate, jer imate mogucnost delegirati svoje ljude, da se bore da vam se ne desavaju stvari koje si naveo...
Ostalo ne bih komentarisao jer se pjevanjem nikada nisam bavio..., jeste li vi svjesni da oni uopste nemaju neki plan..
Bez strategije ikakve mi nastupamo.
Problem je sa pitarima sto ste vi glavno bili da se ove ublehe izglasaju, a i prethodni saziv saveza bio je preko 80% pitarima. Pa kad je bilo Zrinski ili mi u tom sazivu, vi gurate Zrinski koji je sad toliko jak.
Da ti ne govorim preko koga je dolazio do titula..
Jurisic duski sam i jucer napisao, nije imao sta napisati jer zna da je tako bilo..
Zeljo je toliko svucen u ravan u raznim interesima, da uopste niko ne razmatra bilo kakvo "pitanje" saveza.
Nama je trenutno bitno da klub ne dodje u fazu gasenja i da nas gradjevinska mafija ne unisti.
Mislim, nije moje da govorim sta Zeljo treba da radi, ali mi je uvijek fascinantan bio vas Statut, dok to ne promijenit i dalje cete strahovati od istih stvari...
A za dobrobit i BH fudbala i fudbala u KS, nadam se da ce to biti brzo...