Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 05 dec 2024, 22:57

zeljovolimte je napisao/la:
05 dec 2024, 22:32
Vanja8 je napisao/la:
05 dec 2024, 22:21
05 dec 2024, 21:49

Zao mi je sto tebi odgovaram jer nece razumjeti. Jos se ibretim kad ste haver i ti "kralja Davida prozivali da gori u dzehenemu"..

Normalno da su krali i pljackali sarajevske klubove i one nepodobne tipa MDK. Tacno prije cetri godine Zeljeznicaru su oteli evropu direktno sudije uticale na rezultate, MDK i Olimpik ugasili.. ali malo je bilo.

Vi i Velez (koji je nas trebao zamjeniti) jedini koji ste profitirali.

Ali ste vi tad stimali kupove, titule, pisali "Vico sitnije", "Jedno znam da cemo dominirat i kad Vico bude"..
Pa zar to nije jos jedan argumenat zbog cega se Zeljo trebao izjasniti za smijenu ?
Zar to nije upravo ono sto je trebalo pokazati jedinstvo sarajevskih klubova da se ova mafijaska organizacija ukloni ?

Da li to znaci da ova Zeljina sutnja daje podrsku svim nabrojanim tvojim argumentima ili je sutnja podrska Colpi i njegovoj familiji ?
Po stavu Zelje, vidim da je ovo drugo u pitanju, jer ne mozete vi pravdati izostanak podrske za smjenu parolom "necemo sa pitarima", nije to samo borba FKS za zastitu sarajevskih klubova, bili ste pozivani i od Magode i od udruzenja klubova, a niste se pojavili...

Zasto, to vi samo znate, jer imate mogucnost delegirati svoje ljude, da se bore da vam se ne desavaju stvari koje si naveo...

Ostalo ne bih komentarisao jer se pjevanjem nikada nisam bavio...
Zeljeznicar nema jednostavno organizaciju u klubu da uopste razmatra to.. koliko sam upucen Magoda je za njih glavni savjetnik. Ljudi su Brkovica zajebali 😂 , jeste li vi svjesni da oni uopste nemaju neki plan..

Bez strategije ikakve mi nastupamo.

Problem je sa pitarima sto ste vi glavno bili da se ove ublehe izglasaju, a i prethodni saziv saveza bio je preko 80% pitarima. Pa kad je bilo Zrinski ili mi u tom sazivu, vi gurate Zrinski koji je sad toliko jak.
Da ti ne govorim preko koga je dolazio do titula..
Jurisic duski sam i jucer napisao, nije imao sta napisati jer zna da je tako bilo..

Zeljo je toliko svucen u ravan u raznim interesima, da uopste niko ne razmatra bilo kakvo "pitanje" saveza.
Nama je trenutno bitno da klub ne dodje u fazu gasenja i da nas gradjevinska mafija ne unisti.
Ja sam uvijek pisao "na zalost ", potpuno svjestan i upoznat sa dosta stvari koji se desavaju kod vas...
Mislim, nije moje da govorim sta Zeljo treba da radi, ali mi je uvijek fascinantan bio vas Statut, dok to ne promijenit i dalje cete strahovati od istih stvari...
A za dobrobit i BH fudbala i fudbala u KS, nadam se da ce to biti brzo...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 dec 2024, 23:06

Argentina je napisao/la:
05 dec 2024, 22:44
Vanja8 je napisao/la:
05 dec 2024, 22:28
Argentina je napisao/la:
05 dec 2024, 21:49

Moja greska, do mene.
Dio za koji i dalje tvrdim je ovo sto sam pisao da se predstavlja Sarajevo kao spasilac, a zeznuli su raniji izbor. Kao sto sam napisao, moj klub nije 100% cist.
U tome i jeste poenta, nije FKS spasilac. ovo nezadovoljstvo klubova stanjem u FSKS, medju kojima je i Zeljo bio trebali su, kao dva najveca kluba da zajedno povedu i FKZ i FKS, ali je misteriozno nestala vasa podrska.
Sto je jos gore, od vaseg delegata Mirze Trbonje, koji je medju prvim digao glas, vas klub se ogradio i jasno iznio da to nisu stavovi FKZ...
Zasto je to tako, na zalost i pticama na grani je jasno...
Ti si mozda jedini koji i realno gleda stvari.

Pa kad je Trbonja digao glas, iz Sarajeva ga ignorisali, nasi se ogradili, jos ga iz Sarajeva pokusali ismijati kasnije.

Zasto Zeljo i Sarajevo kao najveci nikako da potrefe momenat da skupa nastupe? Zato sto nisu cisti, samo je pitanje kada je ko i u kojem trenutku sebe ukaljao.
Mislim da nije samo u tome stvar, dosta tu struja ima, neke su ono zagrizene u boju za koju navijaju, ali ima i petokolonasa koji po tudjim instrukcijama svjesno unose sto vece distanciranje izmedju dva kluba...
Kada bi FKZ i FKS imali isti stav , kada bi zajedno digli glas protiv ove mafije u NS BiH, ne bi to bas islo ovako kao sto im prolazi, bila bi to dodatna smjernica i za druge probosanske klubove da se suprostave ovako javnom lopovluku...
Dok god se budemo gledali "preko nisana", ova bruka od lige , namjestanje, kaznjavanje, nacionalizam ce im prolaziti kao noz kroz maslac...

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 05 dec 2024, 23:13

Vanja8 je napisao/la:
05 dec 2024, 22:57
05 dec 2024, 22:32
Vanja8 je napisao/la:
05 dec 2024, 22:21

Pa zar to nije jos jedan argumenat zbog cega se Zeljo trebao izjasniti za smijenu ?
Zar to nije upravo ono sto je trebalo pokazati jedinstvo sarajevskih klubova da se ova mafijaska organizacija ukloni ?

Da li to znaci da ova Zeljina sutnja daje podrsku svim nabrojanim tvojim argumentima ili je sutnja podrska Colpi i njegovoj familiji ?
Po stavu Zelje, vidim da je ovo drugo u pitanju, jer ne mozete vi pravdati izostanak podrske za smjenu parolom "necemo sa pitarima", nije to samo borba FKS za zastitu sarajevskih klubova, bili ste pozivani i od Magode i od udruzenja klubova, a niste se pojavili...

Zasto, to vi samo znate, jer imate mogucnost delegirati svoje ljude, da se bore da vam se ne desavaju stvari koje si naveo...

Ostalo ne bih komentarisao jer se pjevanjem nikada nisam bavio...
Zeljeznicar nema jednostavno organizaciju u klubu da uopste razmatra to.. koliko sam upucen Magoda je za njih glavni savjetnik. Ljudi su Brkovica zajebali 😂 , jeste li vi svjesni da oni uopste nemaju neki plan..

Bez strategije ikakve mi nastupamo.

Problem je sa pitarima sto ste vi glavno bili da se ove ublehe izglasaju, a i prethodni saziv saveza bio je preko 80% pitarima. Pa kad je bilo Zrinski ili mi u tom sazivu, vi gurate Zrinski koji je sad toliko jak.
Da ti ne govorim preko koga je dolazio do titula..
Jurisic duski sam i jucer napisao, nije imao sta napisati jer zna da je tako bilo..

Zeljo je toliko svucen u ravan u raznim interesima, da uopste niko ne razmatra bilo kakvo "pitanje" saveza.
Nama je trenutno bitno da klub ne dodje u fazu gasenja i da nas gradjevinska mafija ne unisti.
Ja sam uvijek pisao "na zalost ", potpuno svjestan i upoznat sa dosta stvari koji se desavaju kod vas...
Mislim, nije moje da govorim sta Zeljo treba da radi, ali mi je uvijek fascinantan bio vas Statut, dok to ne promijenit i dalje cete strahovati od istih stvari...
A za dobrobit i BH fudbala i fudbala u KS, nadam se da ce to biti brzo...
I onda nasi pricaju da smo kup dogovorili (ako ga kojim slucajem uzmemo, nece niko opstat od teorija zavjera) utkamice i slicno.

A nasi u upravi uplatnicu ne znaju ispuniti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2024, 23:20

05 dec 2024, 23:13
I onda nasi pricaju da smo kup dogovorili (ako ga kojim slucajem uzmemo, nece niko opstat od teorija zavjera) utkamice i slicno.

Čovječe nisu to naši, to su lobotomci koji sa namjerom plasiraju sve to što plasiraju, nije im prvi put. Najveće zlo koje pogodilo ovaj klub, gore i od rata i Grbavice u plamenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 05 dec 2024, 23:51

:hmmmm:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 05 dec 2024, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 05 dec 2024, 23:56

Skoro 120 postova za dva dana i to samo sa jednog profila
Dnevnicaru halal vjera, od toga 5 postova svadja neka sa hercegovcem i ostalo o mirivicu

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 05 dec 2024, 23:57

jesi full time? @virtual

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 dec 2024, 23:57

fks74 je napisao/la:
05 dec 2024, 21:57
Činjenica je da je Željezničar ostao u ligi uz pomoć saveza. :salut: Tu se završava sva priča.
I da podrzava pitara Colpu na funkciju :salut: to je prava prica :mrgreen:

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 06 dec 2024, 00:17

Realno, sutra ko god da udje u savez, bio to Mirvic ili neko deseti nema nikakvu moralnu obavezu da se suprotstavi nekome zbog necega sto se desava Zeljeznicaru.
Svjesni su i ovi iz saveza da ako se udruze FKS i FKZ da je to ogroman problem za njih jer onda idu i svi Bosnjacki klubovi a i neki klubovi H i S komponente. Jedini problem je to sto to znaju i ljudi iz uprave FKZ koji rade za savez pa prave ovaj cirkus oko svega. Upravo oni i vi koji pokusavate da opravdate ovo sve ste ukaljali obraz vaseg kluba

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 06 dec 2024, 02:32

Koliko su FKS i FKZ u banani kad se tice uticaja bilo koje vrste u SHS agenturi vidimo na djelu iz kola u kolo,iz sezone u sezonu.
E,sad,zasto se ovi ovako ponasaju mogu biti samo dva razloga:
1.Vode se racunicom milo za drago (korona titula),
1a. Cinjenica je da tamo vlada potpuna anarhija,razne struje i interesne sfere gdje svaka vuce na svoju stranu. Sto za rezultat ima jedan klasicni bosanski lonac u kojem se sve i svasta krcka.
Jer,zamolicu vas lijepo, ko jos normalan moze povjerovati da se ista slucajnost ponavlja drugi put.
(Uplatnica,Prijava,razlog kasnjenje (ne)namjerno)?

2.Vrbovani su i SHS agentura im drzi konjska klijesta na mudima,sto rezultira ovakvim ponasanjem i bez interesa za promjene,gdje se samo deklarativno iste podrzavaju.
E,cuj izminiraju svog covjeka i ograde se od istog?!?

Znam samo jednu stvar niko prismrdit nece dalje od treceg mjesta dok je ova garnitura na vrhu.

Ako FKS prodje i progura se gore mozete tek onda ocekivati da ce vas ovi trenutni pustiti niz vodu,jer se otvara mogucnost koalicija sto je i normalno,a vas tamo nece biti.

Sam pao sam se ubio
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 06 dec 2024, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 06 dec 2024, 04:41

pitara je napisao/la:
06 dec 2024, 00:17
Realno, sutra ko god da udje u savez, bio to Mirvic ili neko deseti nema nikakvu moralnu obavezu da se suprotstavi nekome zbog necega sto se desava Zeljeznicaru.
Svjesni su i ovi iz saveza da ako se udruze FKS i FKZ da je to ogroman problem za njih jer onda idu i svi Bosnjacki klubovi a i neki klubovi H i S komponente. Jedini problem je to sto to znaju i ljudi iz uprave FKZ koji rade za savez pa prave ovaj cirkus oko svega. Upravo oni i vi koji pokusavate da opravdate ovo sve ste ukaljali obraz vaseg kluba
Ne da imaju moralnu obavezu, vec mora da se suprostavi , za bilo koji klub, ako se radi neka nepravda nekom od klubova. Objasni mi zbog čega onda se borimo da skinemo ove jadove, ako nećemo učiniti nikakvu promijenu na bolje. Onda idemo nije nam krivo sto nas kradu, nego hocemo i da mi krademo. To nije onda promijena već ulazak u tal sa ovom koji prave smijuriju od lige, a sve ima svoj rok trajanja i dodje kad tad na naplatu. E, ja ne želim da Sarajevo bude dio tala nego da bude dio rješenja. Ne znam sta se desava sa Željom i iskreno me ne zanima, iako oni ovo nisu podrzali mi i njihove interese trebamo zastupati kao i interese svih klubova. I sve ovo sto se sad desava u bh nogometu ili ti fudbalu ima za cilj da se jednoj strani ogadi sve sto je bh, e to se ne treba dozvoliti. Polako raditi, a sve ce doći na svoje. Jedino poštenim pristupom svemu i svakome možemo doći do rezultata.
Evo i oni tebe selame!

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 06 dec 2024, 05:59

Colpa **** napusi se sjeveru! :wave:
04.10.2009 !

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 06 dec 2024, 07:20

Mubarek petak nemojte mi se svađat danas puno... :pray: :bih:
SARAJEVO SIAMO NOI <3

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 dec 2024, 08:12

Peljto otkazao sudjenje derbija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 dec 2024, 08:43

NajvecaRadosti je napisao/la:
05 dec 2024, 22:27
Colpa out,jedan manje!Hajde Mirva :bih:
Bolje Čolpa nego Mirvić :kafa:
Koševo Zapad

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 06 dec 2024, 08:51

DamirT je napisao/la:
06 dec 2024, 08:12
Najpametnija stvar koju je mogao uraditi.
BosnaE

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 dec 2024, 08:56

Ko je iva Darja ministrica pravde?
Je li korumpirana i kako je ona tu medju glavnima?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 dec 2024, 09:05

DamirT je napisao/la:
Ma ovo samo mister Kazlaga moze suditi... :rol: :rol:

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 06 dec 2024, 09:12

newton_heath_lyr je napisao/la:
06 dec 2024, 08:51
DamirT je napisao/la:
Najpametnija stvar koju je mogao uraditi.
E sad ce biti prava utakmica, da ne gledam debilka koji mora biti u centru paznje.

firenca1998
Kontakt:

Post Postao/la firenca1998 » 06 dec 2024, 09:19

daj gigu i bubreg ulozite na 1

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 18 gostiju.