Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Je l' ovo kolega @delinjo kao i Nole ima zabranu nastupa na US Openu 

⚽FK Garaže⚽
Solidarnost jednog GOATa prema drugom. Veliki delinjo.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
@bosnjo sta je sa tabelom? Da se odrade zadnje kalkulacije 

⚽FK Garaže⚽
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Sta je zajednicko Carlitosu i meni?

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Cekaj zvanicno da ti ne bi Mig i ovu titulu "ukrao"

Cestitke

⚽FK Garaže⚽
Kakav mig, pa on je Marin Cilic - najgori igrac sa GS titulom na touru. Da je covjek ko sto nije, prepustio bi mi i onaj Wimbledon koji mu je pripao jer sam 3 minute zakasnio finale tipovat... tada bi Carlitos imao vec 2 GS i legitiman GOAT tippinga bi bio... ali polahko, tek je krenulo.
Bitno je da je Zverev jos bez GS, tamo dere nake masterse, nebitne za GOAT race

Roger Federer the greatest of all time!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sa malim kašnjenjem radi tehničkih problema evo konačno i završne tabele US Opena te naših ranking listi. Čestitamo @Edin TM87 koji je nakon dugo vremena pokazao neke znakove života i spasio može se reć do sada jako lošu sezonu, te postao novi GS šampion. Čestitamo i ostalim osvajačima bodova.
@Nirton je porazom u finalu osvojio 1440 bodova i po prvi puta u karijeri je došao na svjetski tron te je naš novi broj 1, također čestitke. Zaista fenomenalna sezona mlade nade.
Do kraja sezone nam preostaju još 3 turnira i završni masters. Šangaj je otkazan i nemamo zamjenu za njega a Peking mijenja Nur Sultan koji je 500ica ove sezone i igra se zajedno sa Tokiom u istoj sedmici. Nakon Tokia/Nur Sultana igramo još jednu 500icu Basennu(Basel i Beč), a onda i Bercy koji će biti zadnja prilika za hvatanje završnog mastersa. Imamo u nastavku sezone i 2 nova igrača @Ethel i @FoxMulder koji će pokušati da skupe nekog iskustva za narednu sezonu i borbu sa najboljim igračima toura.

Do kraja sezone nam preostaju još 3 turnira i završni masters. Šangaj je otkazan i nemamo zamjenu za njega a Peking mijenja Nur Sultan koji je 500ica ove sezone i igra se zajedno sa Tokiom u istoj sedmici. Nakon Tokia/Nur Sultana igramo još jednu 500icu Basennu(Basel i Beč), a onda i Bercy koji će biti zadnja prilika za hvatanje završnog mastersa. Imamo u nastavku sezone i 2 nova igrača @Ethel i @FoxMulder koji će pokušati da skupe nekog iskustva za narednu sezonu i borbu sa najboljim igračima toura.

#Punoljetstvo
Cestitke najmladjem (vjv) broju 1 kad je u pitanju tipping.
Alcaraz je Nirton za siromasne.
Alcaraz je Nirton za siromasne.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
De nek taj Carlitos za početak prvo nekad izbori WTF, a nije tamburanje čitavu sezonu pa ga 1 turnir usere i uzme titulu, čuj legitiman GOAT tipinga a nikad u Top 10 nije ušao a kamoli prismrdio broju 1 i sedmicama kao taj Zverev kojeg prozivašEdin TM87 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:42Kakav mig, pa on je Marin Cilic - najgori igrac sa GS titulom na touru. Da je covjek ko sto nije, prepustio bi mi i onaj Wimbledon koji mu je pripao jer sam 3 minute zakasnio finale tipovat... tada bi Carlitos imao vec 2 GS i legitiman GOAT tippinga bi bio... ali polahko, tek je krenulo.
Bitno je da je Zverev jos bez GS, tamo dere nake masterse, nebitne za GOAT racea Zverev ce se sam pronaci
![]()

Kirdžo, s njim se možeš porediti, nikako Carlitos

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zanimljivo da imaju i skoro isti broj bodova 6740-6440

Ide ove godine dobrano izmijenjena postava za atp finals, ako se nastavi u ovakvom ritmu, nove snage su preuzele stvari u svoje ruke.
⚽FK Garaže⚽
-
- Kontakt:
Kakva sezona.Dvije titule , jedna izgubljena u zadnjem kolu. Cetvrtfinale me kostalo titule na Us openu. J.ebeni Beretini
Aj nije lose 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Tek vidio da sam propustio tipovati na Alcaraza
Pogodio bi sve pobjede danas da nisam to zaboravio tipovati. Ne mogu da vjerujem...

Pogodio bi sve pobjede danas da nisam to zaboravio tipovati. Ne mogu da vjerujem...