i zbog boljeg koeficijenta i zbog nase pozicije na tabeli
samo da je nama dovesti tog Centra(Cemal) i mogli bi i buducnost uzeti
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Melo15 je napisao/la:i ja se nadam da ce te uzeti siroki
i zbog boljeg koeficijenta i zbog nase pozicije na tabeli![]()
![]()
samo da je nama dovesti tog Centra(Cemal) i mogli bi i buducnost uzeti![]()
imam osjećaj da će nas opet sjebat..pošto sad i fmp-u gori po d nogama..ali eto neću ništa o tome odmah će se pacijenti nać pa reć kako se izvlačimo na suđenje(čuj izvlačimo)...frenki je napisao/la:šteta!
e,**** stvarno
dvje zaredom u gostima zijanit u produžecima
treba sad bit dobar s psihom...jbt, igraš i igraš dobro i zijaniš
kako se sad motivisati, kad se očekuje pobjeda
ja sad protiv FMP ne bih meda mogao...
auuuu, bolje da se igraci pripreme pa da manemo ovaj fmpImp je napisao/la:Vec pocele pripreme za partizan,popravljaju se vrata na drugom ulazu
100%Imp je napisao/la:to sam nesto cuo,al nista nasigurno.jel to 100 % provjereno,evo dobro FMP al bar da igra protiv partizana.
bio je jednom partizan i bolji od ovoga pa je bilo -30frenki je napisao/la:a koji će vam huac tadprotiv onakvog partizana ne pomaže ni pepe sanchez i pablo prigioni skupa
po ovim igrama u euroligi i cibona i olimpija su male mace... protiv njega imamo sanse kakve takve jedino ako mason bude mogao igrati... nego treba sutra prvo protiv fmp-a probati dobiti, valjda ce nam se vratiti ova dva poraza u produzetcimafrenki je napisao/la:ma dobro, nadati se, daleko od tog...ne igra ni partizan protiv širokog ili bosne kao protiv efesa i olimpiakosa,
nego onako, kao na dopustu![]()
realno su svi male mace za njega u NLB, možda cibona i olimpija malo mogu zaprijetiti...
bio jednom jedan Josip SesarBarney Stinson je napisao/la:bio je jednom partizan i bolji od ovoga pa je bilo -30frenki je napisao/la:a koji će vam huac tadprotiv onakvog partizana ne pomaže ni pepe sanchez i pablo prigioni skupa
![]()
nista se ne zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.