Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
Ko gleda koliko ce da potrosi ne treba nigdje da putuje. To je za ljude koji imaju viska. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Dobro ti trolaš raju sa upisima , smajli na kraju i to je to

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Bas tako. Gledam raja samo vaga cijene smjestaj hrana gorivo tamo vamo. Ja iskesiram 5.000€ za boravak na plazi od 2-3 dana, ali sve full bruda moj, nista ne smije da fali.

- Beduin
- Kontakt:
Ovi retardi se samo kloniraju, kako im ne dosadi logovati se svaki put na drugi akaunt da napisu debilnu recenicu-dvije.
Ja neki dan odem preko vikenda u Tivat, prvi put tamo, cijene vala ogromne. Bas skup, ali i prelijep gradic uz uzasne plaze.
Ja neki dan odem preko vikenda u Tivat, prvi put tamo, cijene vala ogromne. Bas skup, ali i prelijep gradic uz uzasne plaze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Tivat je bas sminka, bas je ono balkanski Monte Carlo. Kada setas Porto Montenegrom imas osjecaj kao da si u drugom svijetu, sve je ekskluziva od jahti, zgrada pa do CIJENA.
Sto se tice plaza ima plaza Waikiki jest da je skupa ona je medju najuređenijim, dok su sve ostale manje plaze skromno uređene.
Zaista ko god nije bio treba posjetiti Tivat a posebno pomorski muzej i podmornicu, kako je gotivan osjeca uci u podmornicu i uzivo vidjeti kako sve to izgleda.
Sto se tice plaza ima plaza Waikiki jest da je skupa ona je medju najuređenijim, dok su sve ostale manje plaze skromno uređene.
Zaista ko god nije bio treba posjetiti Tivat a posebno pomorski muzej i podmornicu, kako je gotivan osjeca uci u podmornicu i uzivo vidjeti kako sve to izgleda.
Sad se Hrvatska ne isplati, ja u Septembru,rezervirao Mallorcu 50€ noć polupansion, ide Se Ryanom do Girone, pa ima Vueling za Mallorcu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- kraljttbvb
- Kontakt:
I u Hrvatskoj je u septembru jeftinije.
Plus sracunaj koliko ćes platiti avio karte do odredista. I jos ako rentas auto da se malo vozas po Mallorci. Gledaj cijeli paket, a ne samo apartman ili sobu u hotelu.
Meni do Hrvatske 150 kilometara, ustvari sad još i manje kako ima dio auto puta od Pocitelja do Ploča.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Barcelona-Mallorca 50 min let 40€ povratnakraljttbvb je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:56I u Hrvatskoj je u septembru jeftinije.
Plus sracunaj koliko ćes platiti avio karte do odredista. I jos ako rentas auto da se malo vozas po Mallorci. Gledaj cijeli paket, a ne samo apartman ili sobu u hotelu.
Meni do Hrvatske 150 kilometara, ustvari sad još i manje kako ima dio auto puta od Pocitelja do Ploča.

Prvo Paris 8 dana, pa Barca iz Parisa par dana, pa Mallorca šlag na tortu 6 dana tako da Max ću da iskoristim godišnji.
Uvijek ima troškova prevoza od aerodroma do smjestaja Ili da rentas auto.
Smještaj u Mallorci je blizu Es Trenca tako da mi je to idealno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
40e sa velikim koferom? Ili planiras 6 dana da nosis isto?emir18 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:38Barcelona-Mallorca 50 min let 40€ povratnakraljttbvb je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:56I u Hrvatskoj je u septembru jeftinije.
Prvo Paris 8 dana, pa Barca iz Parisa par dana, pa Mallorca šlag na tortu 6 dana tako da Max ću da iskoristim godišnji.
Smještaj u Mallorci je blizu Es Trenca tako da mi je to idealno.

Panama
Pa cijene su barem tri puta vece nego u njemackoj. Haj kontam turisticko je mjesto, ali ovo je crazy
naprijed rejal
Sto se tice restorana u Americi je skuplje, pogotovo na tim turistickim mjestima. Jedino ako odes malo van. A neki restorani imaju happy hour.
Tampa i St.Pete su jeftinije jer dosta raje zivi tu.
Jesi na panama city beach?
Ako nadjes vremena otidji do rosemary beach. Tu je pravo fino, za izaci i prosetati. Ima dobrih restorana. Alys beach je dobar takodjer.
Jako cista voda i bijeli pjesak. Mi vecinom odemo pocetkom oktobra.
Ide u kesu lagano 3 sorca i majiceJHam je napisao/la: ↑23 jun 2025, 12:3940e sa velikim koferom? Ili planiras 6 dana da nosis isto?emir18 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:38Barcelona-Mallorca 50 min let 40€ povratnakraljttbvb je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:56
I u Hrvatskoj je u septembru jeftinije.
Smještaj u Mallorci je blizu Es Trenca tako da mi je to idealno.![]()

Ma biti će jedan kofer nije beg cicija

Je, panama city beach. Hocu, hvala drugsoko je napisao/la: ↑24 jun 2025, 05:59Sto se tice restorana u Americi je skuplje, pogotovo na tim turistickim mjestima. Jedino ako odes malo van. A neki restorani imaju happy hour.
Ako nadjes vremena otidji do rosemary beach. Tu je pravo fino, za izaci i prosetati. Ima dobrih restorana. Alys beach je dobar takodjer.
naprijed rejal
Nema problemaSveti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:22Je, panama city beach. Hocu, hvala drugsoko je napisao/la: ↑24 jun 2025, 05:59Sto se tice restorana u Americi je skuplje, pogotovo na tim turistickim mjestima. Jedino ako odes malo van. A neki restorani imaju happy hour.
Ako hoces da probas dobar americki bbq, ima back beach bbq. Imaju dobar brisket i govedja rebra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.