FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Sloga Simin Han
Vojvoda je dobar trener i lako zapaljiv. Sigurno je karakterniji od kapitena ali ovaj ima veliki rejting kod Azmira i to je to. Ninkovic je upao kao u bunar
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ASD
- Kontakt:
Mahmutovic je ove sezone u Celiku dao 5 golova u 10 utakmica, i to sa sa saigracima totalno zalutalim u fudbal.MVN1994 je napisao/la: Druže Mahmutović je propao k'o žeton, nema od njega ništa....
Vrhunac je bio utakmica protiv Zrinjskog kada nije bilo ni Sisica, ni Salcinovica,ni Kouadia, a ni golmana Markovica (ta 4 su uz njeg bili jedini igraci koji se mogu racunati u igrace), kada je tim izgledao najsmjesnije on je opet dao gol. Odigrao je samo pocetnih 14 minuta pa izasao zbog povrede.
U ovoj ligi, on bi i sa 100 kila zabijao, jednostavno je klasa u odnosu na ostale.
Zasto ne zabija, nije problem u njemu, nego u necem drugom.
Vojnički režim u Slogi, Husić bijesan na igrače:
Nova pravila za igrače prvoligaša iz Siminog Hana 29.03.2018 u 21:29
Nakon neočekivano lošeg starta prvenstva, u Siminom Hanu situacija nije baš onakva kakvu je priželjkivao predsjednik Azmir Husić. Fudbaleri Sloge uspjeli su uzeti samo bod u Jajcu zatim su poraženi kući u derbiju, a kap koja je prelila čašu svakako je bio novi poraz od fenjeraša na tabeli, ekipe Jedinstva. Posljedica ovoga prvo je bila smjena nedavno imenovanog trenera Ratka Ninkovića, a nakon povratka kući iz Bihaća, na prvom treningu dosta toga imao je svojim fudbalerima reći i predsjednik Husić. Očigledno nezadovoljan pruženim partijama dobro plaćenih igrača iz svojih redova, odlučio je uvesti i nova pravila, koja sigurno nisu do sada praktikovana u historiji Prve lige FBiH. Naime, po novim pravilima, igrači Sloge moraju doći na zajednički doručak u 9 sati, a nakon toga svi zajedno borave u prostorijama i sobama na stadionu u Siminom Hanu gdje čekaju popodnevni trening. Doslovno, fudbaleri Sloge su u srijedu i četvrtak svoj dan od 9 sati do predvečernjih sati provodili u klubu, jedni uz druge, a do kada će ovaj režim biti zastupljen u trenutno četvrtoplasiranoj ekipi prvoligaškog društva, ostaje da vidimo. Dodajmo i to da će se nakon sutrašnjeg treninga fudbaleri Sloge nalaziti u karantinu sve do utakmice, kako bi spremni dočekali novi derbi. Pred Husićevim izabranicima nalazi se novi težak izazov, za vikend dolazi ekipa Olimpika i samo pobjeda će plavce zadržati u igri za titulu. Sigurno da se pred nama nalazi vrlo zanimljiv sportski vikend u mjestu kraj Tuzle. Sloga trenutno zaostaje sedam bodova za vodećom Zvijezdom, pet za Olimpikom, a ispred njih se sada nalazi i Orašje sa tri boda više.
Nova pravila za igrače prvoligaša iz Siminog Hana 29.03.2018 u 21:29
Nakon neočekivano lošeg starta prvenstva, u Siminom Hanu situacija nije baš onakva kakvu je priželjkivao predsjednik Azmir Husić. Fudbaleri Sloge uspjeli su uzeti samo bod u Jajcu zatim su poraženi kući u derbiju, a kap koja je prelila čašu svakako je bio novi poraz od fenjeraša na tabeli, ekipe Jedinstva. Posljedica ovoga prvo je bila smjena nedavno imenovanog trenera Ratka Ninkovića, a nakon povratka kući iz Bihaća, na prvom treningu dosta toga imao je svojim fudbalerima reći i predsjednik Husić. Očigledno nezadovoljan pruženim partijama dobro plaćenih igrača iz svojih redova, odlučio je uvesti i nova pravila, koja sigurno nisu do sada praktikovana u historiji Prve lige FBiH. Naime, po novim pravilima, igrači Sloge moraju doći na zajednički doručak u 9 sati, a nakon toga svi zajedno borave u prostorijama i sobama na stadionu u Siminom Hanu gdje čekaju popodnevni trening. Doslovno, fudbaleri Sloge su u srijedu i četvrtak svoj dan od 9 sati do predvečernjih sati provodili u klubu, jedni uz druge, a do kada će ovaj režim biti zastupljen u trenutno četvrtoplasiranoj ekipi prvoligaškog društva, ostaje da vidimo. Dodajmo i to da će se nakon sutrašnjeg treninga fudbaleri Sloge nalaziti u karantinu sve do utakmice, kako bi spremni dočekali novi derbi. Pred Husićevim izabranicima nalazi se novi težak izazov, za vikend dolazi ekipa Olimpika i samo pobjeda će plavce zadržati u igri za titulu. Sigurno da se pred nama nalazi vrlo zanimljiv sportski vikend u mjestu kraj Tuzle. Sloga trenutno zaostaje sedam bodova za vodećom Zvijezdom, pet za Olimpikom, a ispred njih se sada nalazi i Orašje sa tri boda više.
Ja volim FK Tuzla City
Hvala za info Slogaš.slogash je napisao/la:Igro je za Slogu i posle osto da radi kao trener.Pomocni je jos od kad je Milenko bio,a radi i u Sloginom omladinskom pogonu.sloboda72 je napisao/la:Ja o ovom Mensuru ne znam ništa.Nikad čuo.Mislio sam da je greška na Transfermarktu.Hitman22 je napisao/la:Aaaaa gluho bilo, nisam imao pojma da ima Dedić još neki a ja bas kontam jel to Azmir pomahnitao
Ja volim FK Tuzla City
Poturalić je u Jajcu odigrao jako dobro,bio mrđu najboljim.Na žalost dobio je treći žuti i nije igrao protiv Zvijezde.Hitman22 je napisao/la:Poturalic pretprostavljam treba još pola sezone da se navikne na sredinu. Iz iste je lige ali očekivao sam dominaciju
Ja volim FK Tuzla City
Pa ima Sloga :Mitrović.Omerović ,Hebibović.GEC je napisao/la:Samo POTURALIĆ U21sloboda72 je napisao/la:...........................................................
.
....................................................LALIĆ.......................................TRENER:MENSUR DEDIĆ
......EFENDIĆ................KOJIĆ...................KOSTIĆ..............HRELJA
...........................STJEPANOVIĆ..............BOŠNJAK
...... .. JAZVIN..........................MILAKOVIĆ..................STOKIĆ
................................................POTURALIĆ
..........................................................................................................................
............................................M.KARIĆ
............TATAR.......................ZEBA....................KOVAČ
........................BIBIĆ............................ALEŠEVIĆ
....D.STOJANOVIĆ........JUSIĆ................ČIZMIĆ.............BLAIĆ
...............................................HODŽIĆ
.............................................................................................TRENER: HAJRUDIN ĐURBUZOVIĆ
...................................................................
Ja volim FK Tuzla City
13:16, 13. 1. 2014. | SPORT NIŠ
Radnički počeo pripreme za nastavak sezone
Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
"Od novih lica bili su mladi fudbaler Radničkog - Nikola Mitrović (1997. godište), - zatim levokrilni napadač Ivan Pejčić, - štoper Ivan Kostić iz kruševačkog Napretka, - vezni igrač Marko Zdravković, dete Radničkog, dolazi iz Budućnosti iz Popovca i vezni igrač Saša Marjanović iz Šerifa. - Svi ovi igrači su rođeni u Nišu". -
- Ivan Kostić je kumovao dolasku Nikole Mitrovića u Slogu u ljeto 2017.
- Kako bi Husić prije saznao za Mitrovića nego od Kostića.
- Formalno došli su zajedno.
Radnički počeo pripreme za nastavak sezone
Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
"Od novih lica bili su mladi fudbaler Radničkog - Nikola Mitrović (1997. godište), - zatim levokrilni napadač Ivan Pejčić, - štoper Ivan Kostić iz kruševačkog Napretka, - vezni igrač Marko Zdravković, dete Radničkog, dolazi iz Budućnosti iz Popovca i vezni igrač Saša Marjanović iz Šerifa. - Svi ovi igrači su rođeni u Nišu". -
- Ivan Kostić je kumovao dolasku Nikole Mitrovića u Slogu u ljeto 2017.
- Kako bi Husić prije saznao za Mitrovića nego od Kostića.
- Formalno došli su zajedno.
Ja volim FK Tuzla City
Kostić: Sve osim ulaska u Premijer ligu BiH je neuspjeh
Novi kapiten Sloge iz Siminog Hana
E. Dindić
30.06.2017. 12:52
- Šef stručnog štaba Sloge iz Siminog Hana Darko Vojvodić danas je održao prozivku čime su i zvanično počele pripreme za slijedeću sezonu u Prvoj ligi FBiH.
- Na prvom treningu se pojavilo 25 fudbalera, a među njima i dobro poznato ime i bivši fudbaler Slobode Ivan Kostić.
Kostić je na današnjoj prozivci dobio i kapitensku traku.
On je na konferenciji za medije istakao kako mu je drago što je došao u Slogu.
- "Pred nama je cilj koji moramo da ostvarimo, a to je plasman u Premijer ligu. Imamo jako dobru ekipu i sve osim ulaska ekipe u Premijer ligu smatraće se neuspjehom. Poznajem većinu fudbalera iz kluba, sa nekima sam igrao, sa šefom se jako dobro poznajem, tako da sam mu na raspolaganju što se svega tiče, oko kluba, fudbalera i svega ostalog. Imaće moju punu podršku", rekao je Kostić.
https://sportsport.ba/fudbal/kostic-sve ... jeh/242816
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Kostić odmah nakon promocije u kapitena kao "šef "najavljuje: "sa šefom se jako dobro poznajem, tako da sam mu na raspolaganju što se svega tiče, oko kluba, fudbalera i svega ostalog. Imaće moju punu podršku", rekao je Kostić........
- KOSTIĆU ,ZAŠTO SI SE UŠUTIO ? OGLASI SE BRE.NISI RIBA U AKVARIJUMU.HOĆE LI I NAREDNI TRENER IMATI TVOJU PUNU PODRŠKU ? DOBRO SI PODRŽAO I NINKOVIĆA ,HALAL TI VJERA.

Novi kapiten Sloge iz Siminog Hana
E. Dindić
30.06.2017. 12:52
- Šef stručnog štaba Sloge iz Siminog Hana Darko Vojvodić danas je održao prozivku čime su i zvanično počele pripreme za slijedeću sezonu u Prvoj ligi FBiH.
- Na prvom treningu se pojavilo 25 fudbalera, a među njima i dobro poznato ime i bivši fudbaler Slobode Ivan Kostić.
Kostić je na današnjoj prozivci dobio i kapitensku traku.
On je na konferenciji za medije istakao kako mu je drago što je došao u Slogu.
- "Pred nama je cilj koji moramo da ostvarimo, a to je plasman u Premijer ligu. Imamo jako dobru ekipu i sve osim ulaska ekipe u Premijer ligu smatraće se neuspjehom. Poznajem većinu fudbalera iz kluba, sa nekima sam igrao, sa šefom se jako dobro poznajem, tako da sam mu na raspolaganju što se svega tiče, oko kluba, fudbalera i svega ostalog. Imaće moju punu podršku", rekao je Kostić.
https://sportsport.ba/fudbal/kostic-sve ... jeh/242816
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Kostić odmah nakon promocije u kapitena kao "šef "najavljuje: "sa šefom se jako dobro poznajem, tako da sam mu na raspolaganju što se svega tiče, oko kluba, fudbalera i svega ostalog. Imaće moju punu podršku", rekao je Kostić........
- KOSTIĆU ,ZAŠTO SI SE UŠUTIO ? OGLASI SE BRE.NISI RIBA U AKVARIJUMU.HOĆE LI I NAREDNI TRENER IMATI TVOJU PUNU PODRŠKU ? DOBRO SI PODRŽAO I NINKOVIĆA ,HALAL TI VJERA.

Ja volim FK Tuzla City
Tatar: Meč u Simin Hanu je jedan od bitnijih za nas
Olimpika sutra čeka veliki derbi protiv Sloge
S. Mlaćo
30.03.18. 12:30

- Olimpik sutra gostuje u Siminom Hanu protiv ekipe Sloge i svakako da je toj utakmici pripao epitet derbija 19. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.
Kerim Tatar, jedan je od najzaslužnijih za pobjedu u prethodnom kolu u kojoj je njegov tim savladao ekipu Igmana iz Konjica.
Upravo je to bila i tema razgovora sa napadačem Vukova.
"Prošlo kolo smo igrali sa Igmanom. Izuzetno teška i tvrda utakmica, kao što smo i očekivali. Dobro smo otvorili utakmicu, napravili par šansi, a zatim i došli do pogotka koji nam je olakšao ostatak utakmice. Imali smo još prilika, nismo ih iskoristili, ali smo na kraju sasvim zasluženo pobijedili.".
Ekipa Olimpika ovog proljeća igra vrlo dobro.
"Ekipa iz kola u kolo igra sve bolje i bolje. Tri utakmice u nizu smo bez poraza i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama u narednom periodu."
Slijedi duel sa Slogom u Siminom Hanu?
"U subotu gostujemo u Siminom Hanu i svakako da je to jedna od bitnijih utakmica za nas. Kao i u svakom derbiju očekujem tvrdu utakmicu i pozitivan rezultat moje ekipe koji bi nam pomogao u ostvarivanju konačnog cilja. Na nama je da damo sve od sebe i da se pobjednik odlučuje na zelenom terenu."
Olimpik će se danas nakon popodnevnog treninga uputiti prema Tuzli gdje će dočekati duel sa Slogom, koji se igra sutra (subota) sa početkom od 16 sati.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Olimpika sutra čeka veliki derbi protiv Sloge
S. Mlaćo
30.03.18. 12:30

- Olimpik sutra gostuje u Siminom Hanu protiv ekipe Sloge i svakako da je toj utakmici pripao epitet derbija 19. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.
Kerim Tatar, jedan je od najzaslužnijih za pobjedu u prethodnom kolu u kojoj je njegov tim savladao ekipu Igmana iz Konjica.
Upravo je to bila i tema razgovora sa napadačem Vukova.
"Prošlo kolo smo igrali sa Igmanom. Izuzetno teška i tvrda utakmica, kao što smo i očekivali. Dobro smo otvorili utakmicu, napravili par šansi, a zatim i došli do pogotka koji nam je olakšao ostatak utakmice. Imali smo još prilika, nismo ih iskoristili, ali smo na kraju sasvim zasluženo pobijedili.".
Ekipa Olimpika ovog proljeća igra vrlo dobro.
"Ekipa iz kola u kolo igra sve bolje i bolje. Tri utakmice u nizu smo bez poraza i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama u narednom periodu."
Slijedi duel sa Slogom u Siminom Hanu?
"U subotu gostujemo u Siminom Hanu i svakako da je to jedna od bitnijih utakmica za nas. Kao i u svakom derbiju očekujem tvrdu utakmicu i pozitivan rezultat moje ekipe koji bi nam pomogao u ostvarivanju konačnog cilja. Na nama je da damo sve od sebe i da se pobjednik odlučuje na zelenom terenu."
Olimpik će se danas nakon popodnevnog treninga uputiti prema Tuzli gdje će dočekati duel sa Slogom, koji se igra sutra (subota) sa početkom od 16 sati.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Ja volim FK Tuzla City
EVO KAKO JE KOSTIĆ ČUVAO KRPIĆA KOD PRVOG GOLA ZA SLOBODU. (SLOBODA - SLOGA 2:0)
29.11.2017.1/4 KUPA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SLOGA - ZVIJEZDA 1:2
KORNER ZA ZVIJEZDU I CVIJANOVIĆ ISPRED ZASPALOG KOSTIĆA POSTIŽE GOL ZA 0:1
18.03.2018.17 KOLO 1.LFBIH
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JESENJA SEZONA 2017/18 SVE KOSTIĆEVE KOBNE GREŠKE
2.KOLO ,CVIJANOVIĆ POSLAO PO ĆEVAPE KOSTIĆA I HLADNO DAO GOL (ZVIJEZDA - SLOGA 2:0)
4.KOLO, DOK KOSTIĆ ČEKA ODBIJENU LOPTU ,MILOVIĆ ULAZI I DAJE GOL 1:0 (OLIMPIK - SLOGA 2:0)
4.KOLO, ŠĆEPANOVIĆ ŠUTIRA LOPTA IDE RAVNO U KOSTIĆEVU GLAVU.
NA ŽALOST KOSTIĆ SE IZMIČE I TEK JE OKRESAO LOPTU TAMAN DA ZBUNI GOLMANA I GOLJE NEMINOVAN (OLIMPIK - SLOGA 2:0)
9.KOLO PROTIVNIČKI IRAČ JE SMOTAO KOSTIĆA U ZVRK I POSTIGAO GOL (SLOGA - BOSNA 6:1)
14. KOLO DOK KOSTIĆ GRADI LOPTU CIJELU VJEČNOST PRILAZI MU S LEĐA IGRAČ IGMANA I POSTIŽE GOL (IGMAN SLOGA 1:1)
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 mar 2018, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Neću se bezveze raspravljati, Ajdin više nije za ozbiljnog fudbala, od povrede koljena od prije 3-4 godine nikada se nije oporavio, karijera mu ide nenormalno silaznom putanjom...ASD je napisao/la:Mahmutovic je ove sezone u Celiku dao 5 golova u 10 utakmica, i to sa sa saigracima totalno zalutalim u fudbal.MVN1994 je napisao/la: Druže Mahmutović je propao k'o žeton, nema od njega ništa....
Vrhunac je bio utakmica protiv Zrinjskog kada nije bilo ni Sisica, ni Salcinovica,ni Kouadia, a ni golmana Markovica (ta 4 su uz njeg bili jedini igraci koji se mogu racunati u igrace), kada je tim izgledao najsmjesnije on je opet dao gol. Odigrao je samo pocetnih 14 minuta pa izasao zbog povrede.
U ovoj ligi, on bi i sa 100 kila zabijao, jednostavno je klasa u odnosu na ostale.
Kao i ti sada, identično je većina govorila kad je Ajdin potpisao za Čelik, da je i nespreman najbolji napadač PL-e, da će prekucati ligu bla bla, kad ono šipak...
I još nešto; nema potrebe da Mahmotović više uopšte zabija ili igra, jer ima platu istu kao i u Čeliku (circa 6.000 km) i ugovor do 2020.
A Azmir po ko zna koji put preveslan, prvo u Slobodi od strane Husrefa i Vugdalića, a evo i u Slogi od Bulića i co.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
DE BA, NEKA TE.("Mahmutovic je ove sezone u Celiku dao 5 golova u 10 utakmica").Ovo je mjerilo za napadača.MVN1994 je napisao/la:Neću se bezveze raspravljati, Ajdin više nije za ozbiljnog fudbala, od povrede koljena od prije 3-4 godine nikada se nije oporavio, karijera mu ide nenormalno silaznom putanjom...ASD je napisao/la:Mahmutovic je ove sezone u Celiku dao 5 golova u 10 utakmica, i to sa sa saigracima totalno zalutalim u fudbal.MVN1994 je napisao/la: Druže Mahmutović je propao k'o žeton, nema od njega ništa....
Kao i ti sada, identično je većina govorila kad je Ajdin potpisao za Čelik, da je i nespreman najbolji napadač PL-e, da će prekucati ligu bla bla, kad ono šipak...
I još nešto; nema potrebe da Mahmotović više uopšte zabija ili igra, jer ima platu istu kao i u Čeliku (circa 6.000 km) i ugovor do 2020.![]()
A Azmir po ko zna koji put preveslan, prvo u Slobodi od strane Husrefa i Vugdalića, a evo i u Slogi od Bulića i co.
Ja volim FK Tuzla City
- ASD
- Kontakt:
Nemamo se sta raspravljati, lik je sa totalnim panjevima igrao u Celiku pa opet zabijao golove.MVN1994 je napisao/la:Neću se bezveze raspravljati, Ajdin više nije za ozbiljnog fudbala, od povrede koljena od prije 3-4 godine nikada se nije oporavio, karijera mu ide nenormalno silaznom putanjom...ASD je napisao/la:Mahmutovic je ove sezone u Celiku dao 5 golova u 10 utakmica, i to sa sa saigracima totalno zalutalim u fudbal.MVN1994 je napisao/la: Druže Mahmutović je propao k'o žeton, nema od njega ništa....
I još nešto; nema potrebe da Mahmotović više uopšte zabija ili igra, jer ima platu istu kao i u Čeliku (circa 6.000 km) i ugovor do 2020.![]()
Vec sam gore spomenuo kako je zabijao golove sa igracima koji nisu nikada igrali Premijer ligu, znaci, od 10 igraca na terenu devet je igraca zalutalo u fudbal, jednom prenijeli loptu preko centra i Ajdin zabije gol.
Jednostavno je klasa, eh sad je druga stvar sto neke druge stvari ne stimaju u Slogi, sto je igracki kadar na nekim pozicijima prenatrpan, a negdje fali igraca i sto su totalno neuigrani, a stil igre zahtijeva odlicnog golmana, Abdihodzic to nije.
- ASD
- Kontakt:
Nemam namjeru da branim Kostica ali kod vecine situacija on nije kriv, kad bi se tako gledalo onda je svaki defanzivac kriv za svaki gol.sloboda72 je napisao/la:
EVO KAKO JE KOSTIĆ ČUVAO KRPIĆA KOD PRVOG GOLA ZA SLOBODU. (SLOBODA - SLOGA 2:0)
29.11.2017.1/4 KUPA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SLOGA - ZVIJEZDA 1:2
KORNER ZA ZVIJEZDU I CVIJANOVIĆ ISPRED ZASPALOG KOSTIĆA POSTIŽE GOL ZA 0:1
18.03.2018.17 KOLO 1.LFBIH
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JESENJA SEZONA 2017/18 SVE KOSTIĆEVE KOBNE GREŠKE
2.KOLO ,CVIJANOVIĆ POSLAO PO ĆEVAPE KOSTIĆA I HLADNO DAO GOL (ZVIJEZDA - SLOGA 2:0)
4.KOLO, DOK KOSTIĆ ČEKA ODBIJENU LOPTU ,MILOVIĆ ULAZI I DAJE GOL 1:0 (OLIMPIK - SLOGA 2:0)
4.KOLO, ŠĆEPANOVIĆ ŠUTIRA LOPTA IDE RAVNO U KOSTIĆEVU GLAVU.
NA ŽALOST KOSTIĆ SE IZMIČE I TEK JE OKRESAO LOPTU TAMAN DA ZBUNI GOLMANA I GOLJE NEMINOVAN (OLIMPIK - SLOGA 2:0)
9.KOLO PROTIVNIČKI IRAČ JE SMOTAO KOSTIĆA U ZVRK I POSTIGAO GOL (SLOGA - BOSNA 6:1)
14. KOLO DOK KOSTIĆ GRADI LOPTU CIJELU VJEČNOST PRILAZI MU S LEĐA IGRAČ IGMANA I POSTIŽE GOL (IGMAN SLOGA 1:1)
Evo recimo, ta tekma protiv Zvijezde , kod prvog gola je Ostojic bio zaduzen za Cvijanovica, on je ispao pa je Kostic tu samo mogao spasiti situaciju, a nikako on ne moze biti kriv jer je drugi igrac ispao.
Kod drugog gola on jeste dobrim dijelom krivac jer je ostao iza, da je se naprije pomjerio bila bi ofsajd zamka.
Nego, prije gola je odbrana jos jednom ispala kompletna, ali je Hamzabegovic vrhunski sisao s gola.
Dobar je Kole,TOP. Minirao Slobodu zavaljivao kajle blokirao licencu donjeo nepostojeći i naknadno napravljen anex Itd Itd. Cuko koji mora da grize pa barem i gazdu!!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 05 apr 2018, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Jutros rano sam nesto poslom isao u Tuzlu, kad pored mene prodje autobus s igracima Sloge, i kad sam se vracao sreo ga na ulazu u Gradacac, vraca se.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Voza ih Azmir u gepeku, za kaznuSMR187 je napisao/la:Jutros rano sam nesto poslom isao u Tuzlu, kad pored mene prodje autobus s igracima Sloge, i kad sam se vracao sreo ga na ulazu u Gradacac, vraca se.
- ASD
- Kontakt:
Vjezbaju gostovanja. 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno Slogi danas... nadam se da ce igraci odigrati u skladu sa primanjima mada mislim da je Sloga svoju sansu vec prokockala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.