Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bravo Arnold 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nije Arnold kriv sto onaj retard sto glumi napadaca doda loptu igracima Chelsea...vadi ga vise iz igre, salji ga u Brazil i nek mu zabrane ulazak u Englesku...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
45 minuta, pazite sad, niste dugo pročitali: Očaja
Svaki meč ista taktika, isti princip i isti rezultat. Trebalo je biti par razlike, al' bit će. Peti poraz u nizu na Anfieldu, prvi put u historiji kluba.
@stevie nema bek šta veznjaku puštati da preuzme. Šalji sve koji nisu Evropljani na matične kontinente.
Inače. Jota, Keita, Shaq in, Mane, Bobby i Thiago out .
Svaki meč ista taktika, isti princip i isti rezultat. Trebalo je biti par razlike, al' bit će. Peti poraz u nizu na Anfieldu, prvi put u historiji kluba.
@stevie nema bek šta veznjaku puštati da preuzme. Šalji sve koji nisu Evropljani na matične kontinente.
Inače. Jota, Keita, Shaq in, Mane, Bobby i Thiago out .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovo mora da nešto ne štima u timu.Mogu se desiti i povrede, loša forma i sve.Ali u vas isto smrdi na raskol u ekipi.Zasićenost za 2 sezone ne može također biti.
Nije Fabinho veznjak 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ovo je smiješno kako nam prebacuju odbranu, tako su dali i onaj poništeni gol, tako i ovaj priznati. Bukvalno duga lopta, znaš da će neko od njihovih da je pokupi.
Živim za dan kad ću ponovo da gledam štoperski tandem VVD-Gomez.
Naravno, ne smije se zaboraviti ni napad, koji je bezidejan potpuno.
Jedino ostaje da se uzdamo u Jotu.
Živim za dan kad ću ponovo da gledam štoperski tandem VVD-Gomez.
Naravno, ne smije se zaboraviti ni napad, koji je bezidejan potpuno.
Jedino ostaje da se uzdamo u Jotu.
I ja to mislim. Chelsea je nakon titule sa Mourinhom imao isto ovakav kolaps i svi su znali da je problem u svlačionici. Vidjelo se na Mourinhu, no ovdje Klopp to dobro krije, al' i on djeluje bez emocija pored linije.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:11Ovo mora da nešto ne štima u timu.Mogu se desiti i povrede, loša forma i sve.Ali u vas isto smrdi na raskol u ekipi.Zasićenost za 2 sezone ne može također biti.
- Pensioner26
- Kontakt:
Samo pitanje je zašto ? Kada je išlo sve onako perfektno, da li su normalni dozvoliti sebi to ? Ne postoji valjan razlog za narušiti harmoniju, koja god je zvijezda u pitanju, odmah to treba tjerati.Otelo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:15I ja to mislim. Chelsea je nakon titule sa Mourinhom imao isto ovakav kolaps i svi su znali da je problem u svlačionici. Vidjelo se na Mourinhu, no ovdje Klopp to dobro krije, al' i on djeluje bez emocija pored linije.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:11Ovo mora da nešto ne štima u timu.Mogu se desiti i povrede, loša forma i sve.Ali u vas isto smrdi na raskol u ekipi.Zasićenost za 2 sezone ne može također biti.
Na stranu sve, ali kako ovo Kanteovo nije penal, u kom univerzumu??
Ne znam, al' od uzvrata protiv Atletica Liverpool nije izgledao vrhunski. Bilo je nekih solidnih predstava od tad, al' sve nekako na mučenje. Samo pogledaj rezultate od tada. Ok, taj period nastavka sezone su bili već prvaci i može se reći da je to razlog tadašnjih lošijih igara, no od početka ove sezone nije to to. One pobjede sa početka su bili ne individualnu kvalitetu, a sad je i to stalo. No, potrebne su promjene u ekipi, pogotovo u napadu.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:18Samo pitanje je zašto ? Kada je išlo sve onako perfektno, da li su normalni dozvoliti sebi to ? Ne postoji valjan razlog za narušiti harmoniju, koja god je zvijezda u pitanju, odmah to treba tjerati.Otelo je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:15I ja to mislim. Chelsea je nakon titule sa Mourinhom imao isto ovakav kolaps i svi su znali da je problem u svlačionici. Vidjelo se na Mourinhu, no ovdje Klopp to dobro krije, al' i on djeluje bez emocija pored linije.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:11Ovo mora da nešto ne štima u timu.Mogu se desiti i povrede, loša forma i sve.Ali u vas isto smrdi na raskol u ekipi.Zasićenost za 2 sezone ne može također biti.
I još da dodam da kad su se desile povrede VVD, Gomeza, Matipa očekivao sam lude rezultate; 5:3, 3:2; 4:4, a ne mečeve bez šuta u okvir gola.
Edit: Sad kad pročitah komentar od Torresa, sjetih se da se Salah naljutio što je Origi dobio kapitensku traku u Danskoj, a ne on.
Ide izmjena u 65 min, ocekujem ulazak invalida keite ili saqa.
Sta ocekivat od mrtve ekipe i mrtvog trenera kad igracu koji napusta klub za 3 mjeseca dadnu kapitensku traku?
Sta ocekivat od mrtve ekipe i mrtvog trenera kad igracu koji napusta klub za 3 mjeseca dadnu kapitensku traku?
Zubalo na klupi ceka da primimo drugi go pa da izvrsi izmjene i pokusa da promjeni ritam tekme
Ubjedljivo najgori top trener po pitanju izmjena tokom utakmice i mijenjanja ritma ekipe
Ubjedljivo najgori top trener po pitanju izmjena tokom utakmice i mijenjanja ritma ekipe
A koga ce ubacit svega ti?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Oxa naravno
Vadi Salaha i Jonesa
Tebe
prebaci se na bocanje, fuzbal je previse za tebe
Pored Bobbya i Thiaga ovu dvojicu vadi 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
I Mane i Firmino su trebali prije out, nego Salah, ali eto Klopp bolje zna. Da je pametan, nek večeras traži transfer. Ne vjerujem kakav tip.
Tako blizu, a tako daleko.
Zasto Salaha , pored Firmina mijenjas? Ubacuje Oxa umjesto Jonesa ? Vela havle sta radi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Eto ti izmjene debilu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.