NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
UNIS-STUPCANICA 6:0
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
NK ČELIK ZENICA DRUŠTVENE MREŽE
Facebook - 17,632 https://www.facebook.com/nkcelik.ba/
Instagram - 8,10 https://www.instagram.com/nk.celik/?hl=en
Linkedin - 169 https://ba.linkedin.com/company/nkcelik
Youtube - 2,000 https://www.youtube.com/channel/UCmbUdV ... HNyVN_vlvw
Ko ne može finansijski ili posjetom, može na ovaj način pomoći klubu! Podrži Čelik lajkom, subscribe-om i follow-om

Facebook - 17,632 https://www.facebook.com/nkcelik.ba/
Instagram - 8,10 https://www.instagram.com/nk.celik/?hl=en
Linkedin - 169 https://ba.linkedin.com/company/nkcelik
Youtube - 2,000 https://www.youtube.com/channel/UCmbUdV ... HNyVN_vlvw
Ko ne može finansijski ili posjetom, može na ovaj način pomoći klubu! Podrži Čelik lajkom, subscribe-om i follow-om

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Re: NK Čelik Zenica
https://www.zenica-blog.com/okupila-se- ... useinovic/
Futsal igraci su se pokazali kao pravi potez. Treba i ovom malom pruziti priliku mozda.
Futsal igraci su se pokazali kao pravi potez. Treba i ovom malom pruziti priliku mozda.
- BatistutA19
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i idemo dalje .Zasluzena pobjeda al uglavnom sve isto previse soliranje driblanje komplikovanje i istog samo povrede dodju neke i previse neozbiljnosti u napadu al eto sve to moramo istrpit .Imamo posjed lopte 300% al previse komplikujemo i fizicki su spremni igraci u odnosu na druge ekipe sve i na kraju bicemo medju prve tri ekipe.
Trenera bi sve drzo Pavleta sve dok ne krenemo pohod na PL jer nemas ti ni izboora nekog zenickog imas Hukic,Brkic,Paskalj,Kopic i to je to asvima je zelja Boris Pavic al sad za sad nerealno.
Trenera bi sve drzo Pavleta sve dok ne krenemo pohod na PL jer nemas ti ni izboora nekog zenickog imas Hukic,Brkic,Paskalj,Kopic i to je to asvima je zelja Boris Pavic al sad za sad nerealno.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja imam dugo Sofa Score i od drugih liga samo imaju rezultati Zapad i Jug a Sijever i Centar nema ,bio je na pocetku al nije bilo rezultata Centar samo od prosle god a sad nema nikako i obriso sam i ponovo instaliro i opet nema.Kod mene nema a kod ostalih ne znamkirat410 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:17
Možete i na aplikaciji SofaScore pratiti Čelik i Drugu ligu, rezultate, raspored, tabelu, strijelce... Imate opciju da zapratite Čelik i dolaziti će vam obavijeti i kada utakmica počinje, kada je postignut gol, ko je strijelac pa eto koga zanima sve to na jednom mjestu tu je
Utakmica odlična,visoku pobjedu odlučila je fizička sprema,problem je dugo držanje lopte,fulanje 100% šansi. Što se tiče posjete za ovaj rang solidno,meni se svidjelo da ima puno djece i žena. Mislim da može više i bolje,ja sam sa svojim porodicom danas prešao 250x2KM da budemo na utakmici. Imam jednu malu zamjerku i mislim da to može uprava popraviti,a to je da otvore na zapadnoj tribini 1 WC za žene.
Čelik kada ubaci fizički u brzinu više demolira protivnika..
To se desilo par puta vec, kao da te masina uhvati mljeti..
Kamo sreće da imaju snage za takvo poluvrijeme barem svakih 7 dana.
Protiv Unisa kad su ih demolirali na Kamberovicu je bilo slicno kao danas u drugom poluvremenu Natron..
Isto da gledas Čelik protiv ekipe tri ranga ispod.
Realno uzivanje iako je treci rang igra ljepsa nego u PL
I onda dodje neki Azot gdje sansu ne napravis.
Te su oscilacije moguce radi mladosti ekipe i to Skočibušić treba svesti na sto manji procenat da nam se desava.
To se desilo par puta vec, kao da te masina uhvati mljeti..
Kamo sreće da imaju snage za takvo poluvrijeme barem svakih 7 dana.
Protiv Unisa kad su ih demolirali na Kamberovicu je bilo slicno kao danas u drugom poluvremenu Natron..
Isto da gledas Čelik protiv ekipe tri ranga ispod.
Realno uzivanje iako je treci rang igra ljepsa nego u PL
I onda dodje neki Azot gdje sansu ne napravis.
Te su oscilacije moguce radi mladosti ekipe i to Skočibušić treba svesti na sto manji procenat da nam se desava.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Volim te Čelik.Da nam Čelik zivi !!!
Apsolutno si upravu, dosta zena i djece posebno zenske je pocelo dolaziti i mislim da treba srediti jedan wc za njih.Cod je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:32Utakmica odlična,visoku pobjedu odlučila je fizička sprema,problem je dugo držanje lopte,fulanje 100% šansi. Što se tiče posjete za ovaj rang solidno,meni se svidjelo da ima puno djece i žena. Mislim da može više i bolje,ja sam sa svojim porodicom danas prešao 250x2KM da budemo na utakmici. Imam jednu malu zamjerku i mislim da to može uprava popraviti,a to je da otvore na zapadnoj tribini 1 WC za žene.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Druge ekipe su nešto fizičke slabije, u 2. poluvremenu padnu i onda mi imamo privid da ih meljemo. Ne kažem da nismo bolji, ali ja volim vidjeti nekada dobru akciju, kontru isl. Sve bude dobro do postizanja gola, onda useremo i kada se pojavi ekipa koja malo jače stoji sa snagom (npr. Mošćanica na BP, ne znam da li ljudi redovno treniraju, ali su stajali jako) onda teško imamo rješenja.
Ali dobro, opet kažem, za ovaj rang i naše ambicije više nego dobro.
Čudnih rezultata ima, liga je zanimljiva. Dobro bi se bilo Stupčanici još malo približiti zbog draži neizvjesnosti.
Podpuno se slazem sa tvojim postom, bas ima cudnih rezultata, kao npr 6-0 lider primi hajd izgubit sa 1 -0 ali brate 6 komada primit. Pavle mora vise raditi na prekidima, masa prekida, kornera a ne znam da smo iskoristili i jedan.limvolikce1945 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 07:41Druge ekipe su nešto fizičke slabije, u 2. poluvremenu padnu i onda mi imamo privid da ih meljemo. Ne kažem da nismo bolji, ali ja volim vidjeti nekada dobru akciju, kontru isl. Sve bude dobro do postizanja gola, onda useremo i kada se pojavi ekipa koja malo jače stoji sa snagom (npr. Mošćanica na BP, ne znam da li ljudi redovno treniraju, ali su stajali jako) onda teško imamo rješenja.
Ali dobro, opet kažem, za ovaj rang i naše ambicije više nego dobro.
Čudnih rezultata ima, liga je zanimljiva. Dobro bi se bilo Stupčanici još malo približiti zbog draži neizvjesnosti.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Jestel vi svjesni da se naša ekipa sastoji od 90% ispod 23 godine? Sigurno da će biti oscilacija ali kroz ove utakmice stječu ogromma iskustva. Ovaj mali što ulazi na beka već par utakmica solidno odigra svaku. Mahmut sinoc na nivou i pokazao da kad hoće može zabiti gol dva svakoj ekipi.
Prije početka lige svi su nam prognozirali sredimu tabele, a mi smo u vrhu i do sad smo sigurno najviše pokazali. Nadam se da sa Žunom nije ništa ozbiljno i da će se brzo oporaviti.
Prije početka lige svi su nam prognozirali sredimu tabele, a mi smo u vrhu i do sad smo sigurno najviše pokazali. Nadam se da sa Žunom nije ništa ozbiljno i da će se brzo oporaviti.
Treba ponekad poslije svake utakmice press organizivat ili naredni dan pogotovo ovako kada imamo povrede, zute kartone ko ne igra narednu tekmu isto tako koji zelimo znati vise o tome kakva je povreda kod zune u pitanju koliki ce odsutan biti, ono da smo u toku sa pressom.
Evo gola Mahmutovića ukoliko neko nije vidio, klasa...
Moguće da se još nije liga učitala, jer sam tek jučer ažurirao neke podatke i ekipe. Pokušaj da nađeš na onom početnom meniju gdje ti pokazuje sve današnje utakmice. Traži BiH amateri i vidi ima li Druga CentarBatistutA19 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:22Ja imam dugo Sofa Score i od drugih liga samo imaju rezultati Zapad i Jug a Sijever i Centar nema ,bio je na pocetku al nije bilo rezultata Centar samo od prosle god a sad nema nikako i obriso sam i ponovo instaliro i opet nema.Kod mene nema a kod ostalih ne znamkirat410 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:17
Možete i na aplikaciji SofaScore pratiti Čelik i Drugu ligu, rezultate, raspored, tabelu, strijelce... Imate opciju da zapratite Čelik i dolaziti će vam obavijeti i kada utakmica počinje, kada je postignut gol, ko je strijelac pa eto koga zanima sve to na jednom mjestu tu je
Dobra ideja, makar intervju sa trenerom i kapitenom na terenuCelicni je napisao/la: ↑31 okt 2021, 10:54Treba ponekad poslije svake utakmice press organizivat ili naredni dan pogotovo ovako kada imamo povrede, zute kartone ko ne igra narednu tekmu isto tako koji zelimo znati vise o tome kakva je povreda kod zune u pitanju koliki ce odsutan biti, ono da smo u toku sa pressom.
Ma ja bi onog malog iz juniora sa 16-17 godina vec sad gurnuo mjesto Zune ako je teze povrjedjen.
Kako se zove sto smo ga spominjali ovdje ? Ali...tako nesto..nek se čeliči.
Fizicka sprema je 80% u današnjem fudbalu, ono ostalo taktika.
I Mahmut da smrsa 7-8 kila mogao bi izdominirati i federalnu ligu...Dzeko je njegova generacija pa nije ni blizu kraja karijere..
I sinoć travnjak kao na Wembleyu..Alba ga dobro odrzava i sprema za reprezentaciju..nadam se da će se i Čelik oduziti savezu i prebaciti trening na Kamberovice jer vise nemamo utakmica na BP do proljeca
Kako se zove sto smo ga spominjali ovdje ? Ali...tako nesto..nek se čeliči.
Fizicka sprema je 80% u današnjem fudbalu, ono ostalo taktika.
I Mahmut da smrsa 7-8 kila mogao bi izdominirati i federalnu ligu...Dzeko je njegova generacija pa nije ni blizu kraja karijere..
I sinoć travnjak kao na Wembleyu..Alba ga dobro odrzava i sprema za reprezentaciju..nadam se da će se i Čelik oduziti savezu i prebaciti trening na Kamberovice jer vise nemamo utakmica na BP do proljeca
Al ih potopiše 7 komada u Tesnju fino..
A loseg terena jbt, sta je ovo. Nisam ocekivao ovakav teren u Tesnju, mislio sam da je daleko bolji.
Svaka cast momcima na pobjedi
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.