Prije nego napises Dzeko moras da ustanes pa da napises njegovo prezime,sram te biloQuartararo je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:11Previše bosančerosa je ljubomorno i zavidno. Pa meni naprimjer zavide što imam sada već tri tvrtke, mnogo love, moćna auta i dosta žena.invincible1921 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 11:26Lik dobija priliku i igra u PSVu u ligi prvaka..i to sa jedva 20 godina...a ovdje pojedini pisu kao da je propo![]()
Koliko trenutno igraca sa nasim pasosem se nalazi na tom nivou fudbala?..starijih, mladjih nebinto...jos bolje pitanje koliko ce ih uopste ikada biti![]()
Bajraktar će sigurno postati bh. GOAT. Džeka je svakako precjenjena letva. Sramota da nam on bude najveći ikada.![]()
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Što je najjače, lik ima u Hajduku odigranih utakmica i upisanih minuta koliko imamo i ti i ja, dakle 0.
Odigrao je ustvari 25 minuta u nekom pretkolu kupa protiv NK Bilogore 1991, četveroligaš-petoligaš, ali to nigdje i ne piše

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Vama je krivo sto Sosic igra za Zeljubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 17:55Što je najjače, lik ima u Hajduku odigranih utakmica i upisanih minuta koliko imamo i ti i ja, dakle 0.
Odigrao je ustvari 25 minuta u nekom pretkolu kupa protiv NK Bilogore 1991, četveroligaš-petoligaš, ali to nigdje i ne piše![]()

Trenutno korisnika/ca: General505, imekorisnicko, Jegres, Kaunas, L-Train, s4mke i 66 gostiju.