Prljaca
Timkov Susa Kadic Pantic
Mevkic/Moussa Delic Kadric Halilovic
Smajlovic Mrkovic
Klupa:Zukic,Zahirovic,Omerovic,Mevkic/Moussa,Murselovic,Kahrimanovic,Poturalic,Suljic..... Jaka ekipa pravo

Moderator/ica: GracanicaAA
Golman Prljaca je ispod 21 godine**** je napisao/la:Osim Mrkovića treba ti još jedan ispod 21 godine,,
Buraz pito sam cokaru on mi rece pitaj brku u **** u onoj zurbi ja zaboravim....Samo su mi rekli da su pomocni sminkali i da su nasli neki novi bunar pa ce trava bit odlicna a sto se tribina nemam pojma nista...NkBratstvoGracanica je napisao/la:@cesc4 Jesi uspio sta saznati za stadion, hoce l' bit sta ove godine. Vidio sam da su uklonili ona stabla pored stadiona, ostao samo jedna hrast.
Pa koji će im klinac onda Zukić iz Gradine ako je Prljača prvi golman,,,plaćat čovjeka da sjedi na klupi,,,mogo je komotno Kukuruza iz Malešića uzet,,,cesc4 je napisao/la:Golman Prljaca je ispod 21 godine**** je napisao/la:Osim Mrkovića treba ti još jedan ispod 21 godine,,
Valjda bude sta. A sto se tice pomocnog, red je neki da se i on sredi, da ne moramo trenirat u Pribavi. ABd ovu sezonu travnjak ce bit tip top.cesc4 je napisao/la:Buraz pito sam cokaru on mi rece pitaj brku u **** u onoj zurbi ja zaboravim....Samo su mi rekli da su pomocni sminkali i da su nasli neki novi bunar pa ce trava bit odlicna a sto se tribina nemam pojma nista...NkBratstvoGracanica je napisao/la:@cesc4 Jesi uspio sta saznati za stadion, hoce l' bit sta ove godine. Vidio sam da su uklonili ona stabla pored stadiona, ostao samo jedna hrast.
Ne znam druze vrlo je vjerovatno i da Zukic brani ali problem je onda koga izbacit iz prve postave i koga ubacit.....**** je napisao/la:Pa koji će im klinac onda Zukić iz Gradine ako je Prljača prvi golman,,,plaćat čovjeka da sjedi na klupi,,,mogo je komotno Kukuruza iz Malešića uzet,,,cesc4 je napisao/la:Golman Prljaca je ispod 21 godine**** je napisao/la:Osim Mrkovića treba ti još jedan ispod 21 godine,,
Da da vidis odlucili su trenirat dole zato sto pomocni nije gotov a hoce da travnjak bude tip top jer znas da gradimo tu pas igruNkBratstvoGracanica je napisao/la:Valjda bude sta. A sto se tice pomocnog, red je neki da se i on sredi, da ne moramo trenirat u Pribavi. ABd ovu sezonu travnjak ce bit tip top.cesc4 je napisao/la:Buraz pito sam cokaru on mi rece pitaj brku u **** u onoj zurbi ja zaboravim....Samo su mi rekli da su pomocni sminkali i da su nasli neki novi bunar pa ce trava bit odlicna a sto se tribina nemam pojma nista...NkBratstvoGracanica je napisao/la:@cesc4 Jesi uspio sta saznati za stadion, hoce l' bit sta ove godine. Vidio sam da su uklonili ona stabla pored stadiona, ostao samo jedna hrast.![]()
Necu komentarisati nista osim ovog za Mujku.Protiv Mujke nemam nista dobar igrac , znao odlucit utakmicu ali znao i usrat utakmicu.Kod njega se vidjelo da se zasitio Bratstva i vala neka je otisao.A imam ja jedan prijedlog,Bratstvo je u prosloj sezoni ostvarila sledeci uspjeh. Zabijenih 34 , primljenih 28 , gol razlika 6,bodova 42.Ajde da se ja i ti okladimo da ce bez Mujke Bratstvo imat vise zabijenih nego prosle sezone(smijem cak rec i preko 40) da ce imat dosta manje primljenih golova, puno vecu gol razliku (cak i preko 10) te da ce imati preko 50 bodova, i da Mujka nece u slobodi zabit vise od 12 golova u cijeloj sezoni ? Znaci ne vrijedam te ne omalazavam te nego ti cisto nudim da se okladimo da naparvimo sebi sezonu zanimljivijom jer si navalio da mi bez Mujke ne mozemo nista i da smo slabija ekipa.I ovo nije prijedlog samo za tebe nego za svakog navijaca Bratstva koji misli kao ti.I da jos samo nesto,vjeruj Bratstvo je dosta jaca ekipa,otidi na trening pa pogledaj kako Smajlovic "piči" momak najmanje 3 il 4 put izade sam pred golmana a 30 mu je godina7aprildomemoj je napisao/la:Koliko god neki omalovažavali Mujku tek ove sezone će se uvidit šta je on bio Bratstvu. Čovjek nas je uveo svojim golovima u Prvu ligu a pretprošle sezone je bio najbolji strijelac Prve lige FBiH. Koliko će ga Smajlović moći zamijeniti to ćemo tek da vidimo. U odbrani smo dosta slabiji u odnosu na prošlu sezonu jer nam fale Rizva i Efa. Panta objektivno nije više onaj kalibar igrača što je bio ranije. Koliko je utakmica odigrao ove sezoneJednu odigra i dobije crveni pa pauzira dvije. I tako redom. Previše je živčan i više naškodi nego što donese koristi. Ponavljam da ova ekipa trenutno koju imamo je za 40 % slabija u odnosu na prošle sezone. Poštujem svačije mišljenje pa i onih koji vjeruju u obećanja o PL. Ljudski je se nadati ali to su bajke za malu djecu. Bratstvo tradicionalno dobro započne sezonu ali onda slijedi pad. Objektivno biti među prvih pet ekipa u ovoj ligi i ovim uslovima je potpuni uspjeh. Kad pogledamo ekipe poput Slobode, Jedinstva ili Iskre a bile su prvoligaši i drugoligaši u bivšoj Yugi, koje su završile iza nas na tabeli treba biti zadovoljan
Kad bi Nedim Musić npr. bio Predsjednik kluba mi bi davno bili Premijerligaši jer bi čovjek namakeo od privrednika 200-300 hiljada plus općina i to je to
Hahaha prihvatam opkladu**** je napisao/la:Preoptimističan si,zaključke donosiš na osnovu dva tri treninga,sačekaj početak prvenstva,Smajlović je ne upitan kvalitet,pitanje je forme i samopouzdanja,a navest ću ti primjer MAHOVIĆA ,,čovjek je naa turniru u Klokotnici razvaljivo nisu mu lopte mogli uzet ja kontam reko ovo je frajer ubica a ono ispade kanta,,,za premijer ligi treba izmešu 55 i 60 bodova,,a evo ja tebi nudim opkladu da se nebi zamarali statistikom da Bratstvo neće bit među 3 ekipe,,,
A brate i ptice na grani znaju zasto se u zadnja dva kola primilo 9 golova.Ja prognoziram borbu za prvo mjesto i zavrsetak na prvom ili 2 mjestu7aprildomemoj je napisao/la:Moguće da zabijemo ove sezone više od 34 gola i nadam se iskreno tome. Kad kažem da smo oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu to više mislim na odbranu. Efendić, Rizvanović i Pantić koji više nije igrač kakav je bio je razlog za to. Trening nije nikakvo mjerilo pa ni pripremne tekme. Moraš imat ekipu koja će igrat konstantno, makar 25 kola da odigraju na nivou, neka je i gubiti ali da se zalažu. Eto neka 5 kola imaju loše tekme halalit ćemo im. Prošle sezone odbrana granit u prvih 13 kola prime samo 4 gola a onda u zadnja 2 kola prime 9 golovaPrognoziram između 4 i 7 mjesta da ćemo biti na kraju
Sa ovakom ekipom kuci mozemo dobit svakog**** je napisao/la:ti već ukalkuliso sve pobjede kući,,,,svi će doć u čaršiju i sami skinut gaće,,,dobar si,,,a ta ideja sa Timkovom na boku,svaku treću ima da pauzira,,
Hahahaha ma dobro svasta moze bit jbg da se zna ko ce uc ne bi se ni igralo.Kod kuce nemaju vrisnut protiv koga rasucemo svakog osim ako ne dode sudija na zadatku**** je napisao/la:Ma smo se ti nadaj,,,jednu će vrisnut i to ti je garant plus par remija,,,na gostovanju između 10 i 15 bodova,,i eto te na odličnom 5 mjestu,,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.