Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Tarik14
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 12:44

Ako Supic uopste ima kvaliteta onda nebi branio za Javor iz Ivanjice i nebi tamo primao tri gola, to je cinjenica. :roll:

Nisam siguran da on uopste ima bosansko drzavljanstvo. :?

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 mar 2009, 12:46

na ovoj temi više spamova nego nekakvih ozbiljnih komentara.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2009, 13:02

Transfermarkt kaze da ima bosansko drzavljanstvo. To sto je primio sada u jednoj igri vise golova, boze dragi, nemoramo zbog toga praviti paniku. Niti ja, niti ti znamo kakva je njihova odbrana, itd. golman kao svaki drugi igrac treba ipak pravu okolinu da bi pokazao svoje kvalitete.

Evo kako citam na 24sata.info, da ce Ibisevic biti kod terapeuta Njemacke fudbalske reprezentacije i sa njim raditi na oporavljanju. Velika sreca i za nas sto Ibisevic i Salihovic igraju u jednom Hoffenheimu Dietmar Hoppa, znaci mnogo imati samo najbolje medicinske strucnjake okolo sebe.

Isto je rekao da se Salihovic osjeca bolje i dolazece sedmice pocinje sa treningom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 mar 2009, 13:30

ma daj ba ljudi kakav supic.jadni mi ako se nadamo da je on nasa nova zvijezda.da je on valjao do sad bi otisao negdje vani..pored kakvih golmana mi zovemo neke supke

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2009, 13:40

Pri svom razumjevanjem tvog stava, ipak ne razumjem zasto je potrebno jednog reprezentativca zvati supkom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 mar 2009, 14:21

Principatus je napisao/la:Pri svom razumjevanjem tvog stava, ipak ne razumjem zasto je potrebno jednog reprezentativca zvati supkom.
ma dobro mozda ga i imas pravo ;) ,al sta ces covjeku malo i dignu pritisak ove glupe situacije u nasem nogometu..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 15:15

Jednostavno imamo mnogo boljih golmana nego Supic a to su Buric, Mujkic, Brasnic, Sehic itd. :|

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 mar 2009, 15:45

Tarik14 je napisao/la:Ako Supic uopste ima kvaliteta onda nebi branio za Javor iz Ivanjice i nebi tamo primao tri gola, to je cinjenica. :roll:

Nemoj se provaljivati Tarik@, primio covijek 3 gola i odma nevalja, e stvarno si smijesan
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 15:48

I da nije primio 3 gola, ja bi morao govoriti protiv njega jel je on opet jedan anonimus koji nema nikakve veze sa reprezentacijom BIH. :evil:

Svakako imamo mnogo boljih golmana nego sto je on!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 mar 2009, 15:49

amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ako Supic uopste ima kvaliteta onda nebi branio za Javor iz Ivanjice i nebi tamo primao tri gola, to je cinjenica. :roll:

Nemoj se provaljivati Tarik@, primio covijek 3 gola i odma nevalja, e stvarno si smijesan
amire razumijes sta ti covjek hoce reci...da je on dobar golman on ne bi igro za javor nego bi igro za neki bolji tim...a dobar golman kad igra za manji tim, ako je dobar golman ili je mlad ili je star pa doso da igra za neki klub u kome je poceo karijeru ili nesto slicno...
a u oba slucaja ova nije..a jos nesto...zasto mi moramo uzimate optapke od srbije..covjek ne moze da brani za srbiju a moze za nas...al da je normalan selektor ne bi mogo...al kod cire sve moze..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 mar 2009, 15:53

Ne ulazim ja u to da li on valja ili nevalja, ali kaze primio 3 gola i nevalja, nemoze se po tome ocijeniti golman, a mozda stvarno nevalja, a mozda i valja ko zna, ja nisam rekao ni jedno ni drugo.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 15:56

amir je napisao/la:Ne ulazim ja u to da li on valja ili nevalja, ali kaze primio 3 gola i nevalja, nemoze se po tome ocijeniti golman, a mozda stvarno nevalja, a mozda i valja ko zna, ja nisam rekao ni jedno ni drugo.
Javor iz Ivanjice je slab klub a ako u tom klubu golman primi tri gola onda ne zasluzuje da bude pozvan u reprezentaciji a kamoli da igra u vrlo vaznom dvomecu protiv Belgije. :roll:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 mar 2009, 15:58

Shvatite vi da je Srbijanska liga jaca od nase 5 puta, i taj Javor od toga supica bi razvalio sve i jedan klub iz BiH, znaci jaci su od nasih klubova.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 mar 2009, 16:01

a evo sad mi pade nesto na pamet..kad je bio onaj bojkot kad je smjenjen Meho Kodro zasto on nije bio pozvan...pa nije se ni znalo za njega...pa kako ne mozete svatiti da su ovo samo menadzerske igrice i prodavanje igraca preko repke...a svi pljuju po Dzemi Berberovicu jer ga menadzer gura a ovaj vam je dobar...pa i njega menadzer gura...da je ovaj dobio i da ima kvalitete za reprezentaciju srbije (mada nema ni za nasu reprezentaciju, a nije srbija nista kvalitetnija od nas) nikad on ne bi igro za nas...
@amir
jeste jaca srbijanska liga al javor nije toliko jaci..pa u srbiji imas partizan i zvezdu koji razvaljuju a ovi ostali su tarabe...pa bolje je zvati nurkovica i brasnica..on bar igra u boljem klubu od javora...i prvjereno ne kvalitetan golman al je najbolje sto sad imamo trenutno (bez ovih mladih)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 16:08

Mnogo bi bolje bilo da je Ciro pozvao Jasmina Burica koji igra trenutno u Poljskoj ligi za Lech Poznan zajedno sa Stilicem. On je sigurno jedan odlican golman koji ima kvaliteta za reprezentaciju. Ako me nevjerujete onda pogledajte ovaj snimak :

;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 mar 2009, 16:17

@amir
pa zar nije Lech kvalitetniji od Javora??!!??
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 15 mar 2009, 17:44

Puno prijedloga za razne igrace covjek procita na raznin portalima pa i na ovom.Mislim da sam upravo ovdje citao prijedloge za Nemanju a evo sad kad je pozvan "nekom"smeta.Prvo ne mogu svi biti pozvani u repku a samim tim sto jedanaest igra ne mogu svi pozvani igrati.Drugo selektor poziva i mi bi setrebali s tim pomiriti.Jer previse je selektora u nasoj drzavi a svuda je jedan dovoljan.Trece mi samo znamo kritikovati te star te krive mu noge itd.Sto nije zvao ovog ili onog mislim da je vec receno ali dajte malo pozitive.Pa nije valjda taj Nemanja bas tolika rupa da ga odma blatimo.Neko je za Mujkica neko za Nurkovica oni treci za Sehica i Ramovica nije nama niko u mogucnosti svima ugoditi.Evo ja sam naprimjer pratio Ramovica dok je branio u BL i nije bio nesto narocito(dokaz posto je branio desetak utakmica)isti slucaj je i sa Jakupovicem.Nama su potrebni razlozi da napadamo i ne budemo zadovoljni ili jednostavno da imamo izgovor za neuspjehe jer se istih plasimo.
Mislim da se trebamo postaviti muski naspram svojih strahova i prestati se plasiti neuspjeha a to je najlakse pozitivnim razmisljanjem jer i iz neuspjeha se mozda dosta toga nauciti.Ja razmisljam pozitivno i kazem da cemo pobjediti u Belgiji a i ako ne pobjedimo nije kraj svijeta ova generacija nam je najbolja do sada i sto kaze Barbarez imaju sansu da igraju par ciklusa zajedno i da nesto ostvare.pozdrav

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 15 mar 2009, 18:14

Pa je li iko od vas gledao Supica ? Po kojem osnovu vi o njemu sudite, je li to sto igra za Javor ili sto ima 26-27 godina znaci da je slab :?:
Lik barem redovno brani za razliku od Burica koji utakmice gleda sa klupe ili tribina.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 15 mar 2009, 18:33

na golu intera iz zapresica branio 16-godisnji matej delac zanci nije branio brasnic, a ne znam sad za belgiju...otpali su brasnic mi trovic(kazu da je povreda sad..) znaci ostali smo na neiskusnom nurkovicu(nemojte me pogresno shvatiti dobar golman, strasan ali mlad i nema puno utakmica) i novopecenom reprezentativcu supicu...a ko zna mozda se ovaj supic dokaze kao izvrstan golman, pa mozda bude drugi golman repke...a sta ga napadate jer igra u ligi srbije, bar su 4. na tabeli a brasnicev inter je primio najvise golova u ligi tj brasnic ih je primio i ovi su medju zadnja tri kluba u ligi...i nemojte syavljati sehica i burica to su sasvim mladi golmani gdje je jedan pozvan u mladu repku a drugi ne brani u poljskoj...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2009, 21:10

taj 16- godisnjak je cudo branio, ali nevazno, brasnic nije za repku sta je sve primao pa ga 16-godisnjak zamjnio, imamo dobre igrace, kakav respekt prema belgiji idemo ih zgaziti.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.