Ako dobiju Spaniju, ja cu go prohodati Ferhadijom.Goldy je napisao/la: ako je Grčka mogla 2004 osvojiti EP u nogometu....zašto se nešto slično ne bi moglo desiti u košarci?![]()
na kraju krajeva makedonci imaju mccaleba!
![]()
![]()
a grci ga nisu imali, zar ne?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ako dobiju Spaniju, ja cu go prohodati Ferhadijom.Goldy je napisao/la: ako je Grčka mogla 2004 osvojiti EP u nogometu....zašto se nešto slično ne bi moglo desiti u košarci?![]()
na kraju krajeva makedonci imaju mccaleba!
![]()
![]()
a grci ga nisu imali, zar ne?
BRAVOOOOOO Makedonci mada mi je zao i Litvance kao kosarkasku naciju sto nisu stigli makar do polufinalasamson je napisao/la:Ima li kakav duzi pregled same tekme? Nisam gledao, a rado bih. Makedoncima svala cast, lijep uspijeh..
ovdje ide ona cuvena Sabitova,cuti Muricu p.... ti m......retro je napisao/la:
![]()
![]()
2-3 a ostale su dobili uvjerljivo!rogeRF je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Makedonija prosla u polufinale. Nisam gledao utakmicu, ali, sad sam se bas iznenadio. Koliko su oni samo dobili ovih utakmica sa 2-3 razlike na ovom EP-u..
je ovo montaza (ubrzanje) il ga je stvarno malo jace opalio?santos je napisao/la:ovdje ide ona cuvena Sabitova,cuti Muricu p.... ti m......retro je napisao/la:
![]()
![]()
Špance nije bilo teškolegenda reala je napisao/la:
Šta to ti treba za kladionicu![]()
Španija -Slovenija pobjeda Španaca u hendikepu ,Slovenija sa nakvom formom glavnih igrača i nezainteresovanosti Maljkovića nema nikakvih šansikolko god da je hendikep igraj to ti je jedan par od mene
Makedonija -Litvanija preskači tu može svašta biti ,ako Makedonci dobro odigraju odbranu ,Litvance stane šut ,eto belaja ,znači preskači ,ja možda odigram Makedonce![]()
hodža & The Game jeste postali milionerilegenda reala je napisao/la:
hoćete konkretno
Španija h1![]()
Makedonij 1![]()
znas da jesamlegenda reala je napisao/la:hodža & The Game jeste postali milioneri![]()
jedna stvar mi pomalo zapada za oko...kako koja reprezentacija biva pobijeđena ili nadigrana od makedonije ona odmah biva proglasavana ne baš tako sjajnom...na kraju ako pobjede i špance imam osjecaj da ce mnogi reći pa dobro spanci i nisu bili nesto ...izgubili su vec od turske, francuska ih je pustila i sl.neno#4 je napisao/la:@BIHfan, jel' i dalje mislis da je pametno to odradio Collet?! Da ne ide na domacina?
Fino sam ti rekao za Litvaniju. Nisu ulijevali nimalo povjerenja.
Vrati se nazad i vidi sta sam pisao za Litvaniju prije.Goldy je napisao/la:jedna stvar mi pomalo zapada za oko...kako koja reprezentacija biva pobijeđena ili nadigrana od makedonije ona odmah biva proglasavana ne baš tako sjajnom...na kraju ako pobjede i špance imam osjecaj da ce mnogi reći pa dobro spanci i nisu bili nesto ...izgubili su vec od turske, francuska ih je pustila i sl.neno#4 je napisao/la:@BIHfan, jel' i dalje mislis da je pametno to odradio Collet?! Da ne ide na domacina?
Fino sam ti rekao za Litvaniju. Nisu ulijevali nimalo povjerenja.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.