BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ĆeMa
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la ĆeMa » 29 jul 2010, 23:01

denni avdic dao gol za elfsborg
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2010, 23:50

CeMa je napisao/la:denni avdic dao gol za elfsborg
Lik je najbolji strijelac lige. Ima jednu tekmu za Svedsku, ali nije zvanicna. Ako ima nase drzavljanstvo, jos moze igrat za nas. Ali niko izgleda ne obraca paznju na njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 30 jul 2010, 00:22

BIHfan je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Ove momke moramo pozivati u mladje kategorije,to je obavezno,istina trenutno nemaju kvalitet za A selekciju,ali za U21 sigurno imaju:

Deniz Mujic- Bayern II
Ermin Bicakcic - Stuttgart II
Haris Seferovic -Fiorentina
Haris Vuckic -Newcastle
Mahir Hadziresic-Mlada Boleslav
Ermin Besic-AS Beauvais
Sead Hajrovic-Arsenal
Muhamed Besic -HSV
Tino Susic-Liége
Na kojem Football Manageru si ih nasao? Ja na svom ne mogu bas sve da nadjem,u glavnom na igrici razvaljuju.
ma imamo talenata na sve strane. ja sam se pozabavio jednom time, i trazio mlade igrace sa nasim drzavljanstvom ili koji vuku nase korjene ili za koje sam predpostavljaju da su nasi a nisam mogao pronaci odakle su. samo sad nemogu da nadjem taj spisak. nasao sam ih sigurno 50ak a mozda i vise, po klubovima iz bundeslige, druge bundeslige, svicarske, austrije, holandije, itd naravno da nece svi biti vrhunski fudbaleri. ali ima veliki fond igraca, a kad vidim odakle oni zovu mlade reprezentativce iz nekakvih petih liga srbije i slicno, a mlade ekipe, stuttgarta, freiburga, st.paulia, 1860, grasshoppersa itd. puni nasih igraca.

sto sam primjetio, a to je da se stalno spominje seferovic od one trojice koji su sa svicarskom osvojili, sta je ono bilo u17 ep ili sp? nije bitno uglavnom bili su troje bosanaca. a kad uspiu da se probiju u ekipi koja je svjetski ili evropski prvak, sigurno su dobri i za nas. a tu su jos bili odbrambeni arsenala sead hajrovic i maik nakic.

meni je steta sto se nikako neprica o anelu hadzicu i harisu bukvi. moram priznati bukva, jeste da su ga redovno zvali u austrijsku u-21, ali meni i nije bio nesto posebno. medjutim ove sezone igra vrlo dobro, i moze na finom nivou odigrat 90 minuta. i sto je najvaznije: igra redovno u sturmu gdje muratovic vec pola godine samo ulazi s klupe. sto? zato sto je postao prespor cak i za austrijsku ligu. trener ga ubacuje samo zadnjih 20-30 minuta, da pokrene koju akciju, jer znanja ima, samo je vec u godinama. ali takav igrac nama igra u starnoj postavi.
i tu je onda jos jedan igrac koji bi nam bio puno bitniji od bukve, koji igra na krilima. a to je anel hadzic. 20-godisnji defanzivni igrac. jaca mu je lijeva noga. moze da igra na poziciji defazivnog veznog, centralnog odbrambenog igraca ili lijevog beka!. osim toga vrlo dobro puca slobodne igrace. i vec 2 godine je standardni prvotimac rieda, koji je stabilni austrijski prvoligas. naravno da to sad nije lyon, ali ako muratovic moze da igra u repki moze i on. pa mozda prvo dobije poziv u-21. ali i on je trenutno u-21 igrac austrije, ali sve se to moze promjeniti, i nadam se da hoce.
ne boli glava od viska ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 jul 2010, 00:36

Pasodzigera je napisao/la:Ove momke moramo pozivati u mladje kategorije,to je obavezno,istina trenutno nemaju kvalitet za A selekciju,ali za U21 sigurno imaju:

Deniz Mujic- Bayern II
Ermin Bicakcic - Stuttgart II
Haris Seferovic -Fiorentina
Haris Vuckic -Newcastle
Mahir Hadziresic-Mlada Boleslav
Ermin Besic-AS Beauvais
Sead Hajrovic-Arsenal
Muhamed Besic -HSV
Tino Susic-Liége
Bolje im je u stranim mladjim selekcijama, da osvajaju razna takmicenja. Kod nas bi se samo razocarali
100% sportski i krajnje opušten potpis

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 31 jul 2010, 21:46

deniz mujic je pozvan u prvu ekipu bayerna da se priprema sa njima za predstojeci liga-kup

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 avg 2010, 00:50

Evo veceras ovaj Deniz igrao za Bayern...
A za salke ovaj "nas" neki Mario Gavranović...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 01 avg 2010, 03:08

Nista od "naseg" Gavranovica, rekao je davno da ce igrati za Hrvate.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 avg 2010, 03:14

Za_raju je napisao/la:Evo veceras ovaj Deniz igrao za Bayern...
A za Bayen i naš Nazif Hajdarević počeo. Demichelis ga mijenjao nakon pola sata. Bayern: Mujić, Hajdarević...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 01 avg 2010, 05:24

Samo sto je Nazifu 25, a kod Deniza stoji samo austrisko drzavljanstvo... No da se to sredit :)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 avg 2010, 13:40

Real Madrid keep tabs on Hercules youngster Eldin Hadzic

Real Madrid are keeping tabs on Hercules youngster Eldin Hadzic.

The 19 year-old starlet is set to sign a new three-year contract with Hercules with a buyout clause of €5 million.

Real are weighing up a summer move for the teenage Bosnia

sta je snjim? :? Hercules igra ove sezone u Primeri i misli se tamo zadrzat a Hazdic je produzio ugovor do 2013 .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 avg 2010, 19:25

Zabio Mujic za Bayern. Igrao lijevog veznog.
Haris Bukva dva gola za Sturm danas. Tri asistencije i dva gola u tri utakmice. Igra lijevog veznog. Neki dan u europi je imao asistenciju.
Zadnja izmjena: soko, dana/u 02 avg 2010, 02:09, ukupno mijenjano 2 puta.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 avg 2010, 22:57

kako je moguce da nema harisa u nasoj repci,,,,

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 01 avg 2010, 23:01

ako je jedan pjanic teskom mukom dosao do nastupa u nasoj reprezentaciji, kako mislis da ce jedan bukva?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 avg 2010, 02:09

soko je napisao/la:
Zabio Mujic za Bayern. Igrao lijevog veznog.
Haris Bukva dva gola za Sturm danas. Tri asistencije i dva gola u tri utakmice. Igra lijevog veznog. Neki dan u europi je imao asistenciju.
Evo ova dva gola danas
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/oes ... 28586.html

I dvije asistencije 19/7
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/oes ... 28057.html

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 avg 2010, 09:52

Mislim da bi ovaj Bukva moga pruziti dosta za nas,izgleda da zna igrat lopte a mlad je.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 avg 2010, 11:34

retro je napisao/la:Nista od "naseg" Gavranovica, rekao je davno da ce igrati za Hrvate.
Ma rekao sam i ja sebi 100 puta da necu piti i duvati pa se opet ponekad ubijem :lol:
Da li se njega ono pravo sluzbeno zovne dosao bi on kao brzi voz...
"No God is Good God "

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 02 avg 2010, 23:31

Damir Kurtović, 19-godišnji perspektivni stoper još je jedan u nizu mladih fudbalera na kojeg moramo obratiti pažnju jer se radi o sjajnom defanzivcu.

Damir je prije dva mjeseca potpisao i svoj prvi profesionalni ugovor sa ekipom Munchena 1860 u kojem će provesti naredne dvije godine. Za portal **** Damir govori o svojoj dosadašnoj karijeri kao i planovima za budućnost.

- Karijeru sam počeo sa šest godina u Betaclub Bubamari gdje mi je prvi trener bio Predrag Pašić. 2002. godine odlazim u Njemačku gdje sam igrao za nekoliko manjih timova. Na jednom turniru su me primjetili treneri iz RW Ahlena i pozvali me da se pridružim njihovoj juniorskoj ekipi. Poslije završetka juniorskog staža planirao sam ostati u Ahlenu, ali na moju adresu stigla je ponuda Munchena 1860 koju jednostavno nisam mogao odbiti sa njima sam potpisao ugovor na dvije godine.

Kako si se snašao u novoj sredini i koji su planovi kluba u sezoni pred nama?

- Ovdje sam se fantastično snašao, ekipa je odlična. Cilj nam je da budemo u vrhu tabele, a moj lični cilj je da se izborim za status standardnog prvotimca, što ću nadam se svojim zalaganjem i uspjeti.

Jedno vrijeme bio si pozivan i u juniorsku reprezentaciju naše zemlje, šta se desilo pa te više nema na okupljanju naših selekcija?

- Da, imao sam priliku zaigrati za našu juniorsku reprezentaciju na prijateljskim utakmicama. Upisao sam četiri nastupa u najdražem dresu, ali nakon toga više me niko nije zvao. Razlog zbog kojeg nisam više pozivan u reprezentaciju stvarno ne znam jer sam u te četiri utakmice stvarno dao sve od sebe.

Koji su ti dalji planovi što se tiče klupske i reprezentativne karijere?

- Što se tiče klupske karijere želja mi je da jednog dana obučem dres ekipe Borussije iz Dortmunda i tako ispunim želju svog oca. Što se tiče moje dalje karijere to sam prepustio mom menadžeru koji mi je velika podrška.

- Reprezentacija je svakom igraču svetinja pa tako i meni. Mislim da imam kvalitet za taj nivo i ako krene sve kako treba u novom klubu sasvim sigurno očekujem poziv u našu mladu reprezentaciju. Ubjeđen sam da ću svojim dobrim igram zavrijediti pažnju selektora
Ima obraza momak ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 avg 2010, 08:13

nek mu je sa srecom...a primjetio sam da imamo dosta talenata za stopera koji puno obecavaju...kurtovic pa hajrovic pa onaj iz svedske iz malma sunjic iz zrinjskog pa muhamed besic...samo zestoko...

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 03 avg 2010, 09:04

REALNO BiH po Evropi i Svijetu ima talenata da Pape "može" sastaviti još jednu repku,pored ovih standardnih igrača!Da,SVE se MOŽE da Nam je N/F Savez kakav bi trebao biti.LOPOVI u savezu misle samo na svoj dzep,a ne na talente,koje Nam svako malo uzmu Hrvatska,Srbija,pa čak i Slovenija!Neko bi trebao pratiti te talente,te na svakoj tekmi repke pozvati po dvojicu i dati im nešto minutaže,tako da imaju zabilježen nastup za "A" selekciju.Vremenom bi se vidjelo ko stvarno ima potencijala za repku i gotova stvar,a i susjedi ih nebi mogli pozvati u svoje repke.Pozdrav.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 avg 2010, 10:23

zlaja-73TM87 je napisao/la:REALNO BiH po Evropi i Svijetu ima talenata da Pape "može" sastaviti još jednu repku,pored ovih standardnih igrača!Da,SVE se MOŽE da Nam je N/F Savez kakav bi trebao biti.LOPOVI u savezu misle samo na svoj dzep,a ne na talente,koje Nam svako malo uzmu Hrvatska,Srbija,pa čak i Slovenija!Neko bi trebao pratiti te talente,te na svakoj tekmi repke pozvati po dvojicu i dati im nešto minutaže,tako da imaju zabilježen nastup za "A" selekciju.Vremenom bi se vidjelo ko stvarno ima potencijala za repku i gotova stvar,a i susjedi ih nebi mogli pozvati u svoje repke.Pozdrav.
Nije Papetov posao da sastavlja repku od talenata, za to su zaduženi Tulić, Bubalo i ostali
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.