NK Vitez
Re: NK Vitez
Nadam se da cemo biti opet fino docekani u Vitezu kao prosli put kad smo gostovali u Federalnoj ligi, sad cemo se sresti opet ali u Premijer ligi, i naravno fin vam je sad stadion kakav je bio los na odnosu prosli put. 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Fin stadioncic, super. Samo ga jos malo usminkati
Koliki je kapacitet stadiona sada, i koliko bi trebalo ostati za gostujuce navijace? Zna li se koji od ovih sektora bi se trebao ograditi za goste?

Koliki je kapacitet stadiona sada, i koliko bi trebalo ostati za gostujuce navijace? Zna li se koji od ovih sektora bi se trebao ograditi za goste?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
Ja mislim da je kapacitet 3.200 a za gostujuce navijace 2 sektora negdje oko 4oo, nisam siguran.AdiFKS je napisao/la:Fin stadioncic, super. Samo ga jos malo usminkati![]()
Prije rekonstrukcije bio je k'o nabacani beton u redovima.fukara87 je napisao/la:Nadam se da cemo biti opet fino docekani u Vitezu kao prosli put kad smo gostovali u Federalnoj ligi, sad cemo se sresti opet ali u Premijer ligi, i naravno fin vam je sad stadion kakav je bio los na odnosu prosli put.
fukara87 je napisao/la:Nadam se da cemo biti opet fino docekani u Vitezu kao prosli put kad smo gostovali u Federalnoj ligi, sad cemo se sresti opet ali u Premijer ligi, i naravno fin vam je sad stadion kakav je bio los na odnosu prosli put.
naravno stari zar sumnjas u gostoprimstvo?

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Bice pivaFanVitez je napisao/la:
naravno stari zar sumnjas u gostoprimstvo?dok su zabrane gostujucim navijacima bile,mi smo vas primili bili. sad ce vam udobnije biti
i plati pivu kad dodes

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ali je zadnja slika najbolja
pozz

Kako vama izgleda sastav? Fali li iko?
pozz
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa sta fali slici,tako bi ulaz trebao izgledati i to je to
mi smo kako sam cuo kompletni,fale nam samo Hrkač i Pinjuh dva dobra igraca,jer ce papiri i registracijie biti gotove tek do 3-4 kola
dobro dosli i nek bolji dobije.

TH 1950
Nisam mislio biti sarkastican, nego iskreno mislim da izgleda jako lijepo sa pozadinom, veliki oblaci leze lagano preko planine
Bas lijepa slika.
Bice bas zanimljiva utakmica ovog vikenda.

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Nisam mislio biti sarkastican, nego iskreno mislim da izgleda jako lijepo sa pozadinom, veliki oblaci leze lagano preko planineBas lijepa slika.
Uz lijepo vrijeme ocekuje se pun stadion..

TH 1950
Gotovo
Dobrodosli ove sezone svi u Vitez!

TH 1950
Cini mi se da na ovom ulazu nebi skodilo nekih 5cm asfalta ili novi beton 

-
- Kontakt:
SRAMOTA !
Toliko očekivana utakmica je bila toliko jadna i publika je bila toliko tiha da su se glasnije culi tonovi sa mobitela !
HUSNIJA ODLAZI !
Toliko očekivana utakmica je bila toliko jadna i publika je bila toliko tiha da su se glasnije culi tonovi sa mobitela !
HUSNIJA ODLAZI !
Ziku kapije jos ista od kad ju je moj dedo rahmetli vario 60- tih ili kojih vec. To je kad se majstorski povari ima da prkosi vremenu. Hoce li se ice dalje sa gradnjom i sminkanjem stadiona? Dobro bi pasala jedna fina tribina iza gola prema Mahali da se fino spoji sa ove dvije.FanVitez je napisao/la:GotovoDobrodosli ove sezone svi u Vitez!
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:
Dodat ce se jos tu stvari (novi ulazi,WC,svlacionice,možda i semafor). Za tribinu iza gola nisam siguran, ali bi bilo fino da se i to uradi 

Ante Pinjuh i Dragan Jurčević umalo priredili iznenađenje kola
Nogometaši Širokog Brijega svladali su Vitez u sklopu 3. kolu Premijer lige BiH, rezultatom 2:1. Pred oko 500 gledatelja na stadionu Pecara Široki Brijeg je teže nego se očekivalo svladao Vitežane, a strijelci za pobjedu bili su Kožulj i Zakarić, dok je za Vitez pogodio Ante Pinjuh.
Usprkos dominaciji tijekom većeg dijela susreta i vodstva 2:0 nakon prvog dijela susreta Široki Brijeg je strepio do posljedneg sučevog zvižduka.
Nakon što je ovosezonsko pojačanje Viteza, Pinjuh, zatresao mrežu domaćina u 83. minutu Vitežani su diktirali tempo, a Široki Brijeg je spasila nevjerojatna sreća nakon fantastičnog udarca mladog Dragana Jurčevića, koji je uzdrmao gredu. U sučevoj nadoknadi domaće je osim sreće spasio i glavni sudac susreta, koji nakon očiglednog prekršaja Markovića nad Draganom Jurčevićem ne sudi najstrožu kaznu u korist Viteza, nego Jurčeviću pokazuje žuti karton za navodno simuliranje.
Vitežani su tako i nakon trećeg kola Premijer lige BiH ostali na osvojenom jednom bodu, a u narednom susretu, koji se igra u subotu, 23, kolovoza na Gradskom stadionu u Vitezu, protiv Slavije očekuje se puni plijen i tri boda.
Nogometaši Širokog Brijega svladali su Vitez u sklopu 3. kolu Premijer lige BiH, rezultatom 2:1. Pred oko 500 gledatelja na stadionu Pecara Široki Brijeg je teže nego se očekivalo svladao Vitežane, a strijelci za pobjedu bili su Kožulj i Zakarić, dok je za Vitez pogodio Ante Pinjuh.
Usprkos dominaciji tijekom većeg dijela susreta i vodstva 2:0 nakon prvog dijela susreta Široki Brijeg je strepio do posljedneg sučevog zvižduka.
Nakon što je ovosezonsko pojačanje Viteza, Pinjuh, zatresao mrežu domaćina u 83. minutu Vitežani su diktirali tempo, a Široki Brijeg je spasila nevjerojatna sreća nakon fantastičnog udarca mladog Dragana Jurčevića, koji je uzdrmao gredu. U sučevoj nadoknadi domaće je osim sreće spasio i glavni sudac susreta, koji nakon očiglednog prekršaja Markovića nad Draganom Jurčevićem ne sudi najstrožu kaznu u korist Viteza, nego Jurčeviću pokazuje žuti karton za navodno simuliranje.
Vitežani su tako i nakon trećeg kola Premijer lige BiH ostali na osvojenom jednom bodu, a u narednom susretu, koji se igra u subotu, 23, kolovoza na Gradskom stadionu u Vitezu, protiv Slavije očekuje se puni plijen i tri boda.
TH 1950
Turnir u Busovaci:
Iskra Bugojno 1:3 Vitez
Vitez 2:1 Čelik
Raduje me dobra igra protiv Širokog dole,i na ovim utakmicama... Slaviju moramo dobitiii
Iskra Bugojno 1:3 Vitez
Vitez 2:1 Čelik
Raduje me dobra igra protiv Širokog dole,i na ovim utakmicama... Slaviju moramo dobitiii

TH 1950
Momci kakvo je stanje pred Slaviju ? Ima li suspendovanih ili povrijedjenih ?
Pappy je napisao/la:Momci kakvo je stanje pred Slaviju ? Ima li suspendovanih ili povrijedjenih ?
Ha stari da ti iskreno kazem dugo ovako nije losije bilo sto se povreda ticee

TH 1950
Radosavljevic nam je vec sakupio tri kartonaFanVitez je napisao/la:Pappy je napisao/la:Momci kakvo je stanje pred Slaviju ? Ima li suspendovanih ili povrijedjenih ?
Ha stari da ti iskreno kazem dugo ovako nije losije bilo sto se povreda ticeeglavni fizioterapeut reprezentacije Braco ce imati pune ruke posla da proba osposobiti igrace
Kapetana nema za ovu utakmicu,povrijedio se protiv Olimpica.. Smriko,Vidovic i Badrov su upitnii
kod vas?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.