Dobar tekst.

Novogodišnja turneja.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Eurosport.
Upravo zbog ovoga sam ovo prestao vec davno pratiti,kako su poceli izmisljati bodove na vjetar i tako te glupostilegenda reala je napisao/la: ↑01 jan 2022, 15:59osam metara duže skočiš i izgubiš, samo u ovom smiješnom sportu moguće
Ma ok ti bodovi za vjetar, al svi skocili i ti na zadnjem skakacu pomjeras zaletiste i direktno odlucis pobjednika glupost neviđenaronaldo99 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:03Upravo zbog ovoga sam ovo prestao vec davno pratiti,kako su poceli izmisljati bodove na vjetar i tako te glupostilegenda reala je napisao/la: ↑01 jan 2022, 15:59osam metara duže skočiš i izgubiš, samo u ovom smiješnom sportu moguće
Isto.Nekad sam ovaj sport religizono pratio nisam propustao niti jedne skakaonice u sezoni.Otkad su uveli koeficient vjetra i kapije ne gledam viseronaldo99 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:03Upravo zbog ovoga sam ovo prestao vec davno pratiti,kako su poceli izmisljati bodove na vjetar i tako te glupostilegenda reala je napisao/la: ↑01 jan 2022, 15:59osam metara duže skočiš i izgubiš, samo u ovom smiješnom sportu moguće
Onaj 4-ti cini mi se oba puta imao duze skokove od 3-eg mjesta al zavrsio iza zbog tih glupih pravila
Zar nije koeficijent kapije bio uvijek (pod ovim mislim da period od kada pratim, to je tamo 2004, mada se i ranije sjećam dok je skakao Hanavald).MElloo je napisao/la: ↑03 jan 2022, 19:26Isto.Nekad sam ovaj sport religizono pratio nisam propustao niti jedne skakaonice u sezoni.Otkad su uveli koeficient vjetra i kapije ne gledam viseronaldo99 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:03Upravo zbog ovoga sam ovo prestao vec davno pratiti,kako su poceli izmisljati bodove na vjetar i tako te glupostilegenda reala je napisao/la: ↑01 jan 2022, 15:59osam metara duže skočiš i izgubiš, samo u ovom smiješnom sportu moguće
Onaj 4-ti cini mi se oba puta imao duze skokove od 3-eg mjesta al zavrsio iza zbog tih glupih pravila
I koeficijent vjetra i kapije su uvedni skupa ,negdje početkom prošlog desetljeća,mislim 2010god.Mokes je napisao/la: ↑03 jan 2022, 19:30Zar nije koeficijent kapije bio uvijek (pod ovim mislim da period od kada pratim, to je tamo 2004, mada se i ranije sjećam dok je skakao Hanavald).
Koeficijent vjetra je uveden zadnjih godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.