Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Naravno da je zasluzan .. ali njegov prevashodni zadatak je da odradi svoje u odbrani !!! Al ne znam koji se k.urac kacis za mene ... odj.ebaus ...Mozda ti fali ocinske ljubavi pa trazis paznju nemam pojma ne mogu da te izanaliziram totalno jos preko foruma samo mi je jasno da nije sve na broju. Pogotovo kad procitah ono za Viscu da je profesor za Lulica umalo ne padoh sa stolice. Ima ono odma da stavim u potpisŽeljovac je napisao/la:Stručnjače za govor tijela - kimbo, zašto ne spomeneš i da je Spahić najzaslužniji za pobjedonosni gol, kad si tako analitički precizan?!![]()
naporan si.kimbo je napisao/la:Naravno da je zasluzan .. ali njegov prevashodni zadatak je da odradi svoje u odbrani !!! Al ne znam koji se k.urac kacis za mene ... odj.ebaus ...Mozda ti fali ocinske ljubavi pa trazis paznju nemam pojma ne mogu da te izanaliziram totalno jos preko foruma samo mi je jasno da nije sve na broju. Pogotovo kad procitah ono za Viscu da je profesor za Lulica umalo ne padoh sa stolice. Ima ono odma da stavim u potpisŽeljovac je napisao/la:Stručnjače za govor tijela - kimbo, zašto ne spomeneš i da je Spahić najzaslužniji za pobjedonosni gol, kad si tako analitički precizan?!![]()
![]()
Super. Stavi to u potpis i onda vidi ko je to napisaokimbo je napisao/la:Naravno da je zasluzan .. ali njegov prevashodni zadatak je da odradi svoje u odbrani !!! Al ne znam koji se k.urac kacis za mene ... odj.ebaus ...Mozda ti fali ocinske ljubavi pa trazis paznju nemam pojma ne mogu da te izanaliziram totalno jos preko foruma samo mi je jasno da nije sve na broju. Pogotovo kad procitah ono za Viscu da je profesor za Lulica umalo ne padoh sa stolice. Ima ono odma da stavim u potpisŽeljovac je napisao/la:Stručnjače za govor tijela - kimbo, zašto ne spomeneš i da je Spahić najzaslužniji za pobjedonosni gol, kad si tako analitički precizan?!![]()
![]()
Ne znam je l' misliš na onu povredu na utakmici protiv Njemačke.Za_raju je napisao/la:zbog ovakve cvoruge Mravac je bio u bolnici...
Odbrambenom igraču našeg nacionalnog tima je utvrđeno da ima slomljena dva rebra, te da ima oštećenje jetre i slezene.
Najveci nasi igraci poslije rata.
Ne mogu shvatiti kako je neko spreman da slaze i potvori nekog samo zato sto mu ne lezi.Mravac mi nije neka igracina,ali brate lik tijelo postavi na kopacku da spasi gol.Pa poslije toga je krv pisao..RiNo je napisao/la:Ne znam je l' misliš na onu povredu na utakmici protiv Njemačke.Za_raju je napisao/la:zbog ovakve cvoruge Mravac je bio u bolnici...Odbrambenom igraču našeg nacionalnog tima je utvrđeno da ima slomljena dva rebra, te da ima oštećenje jetre i slezene.
A gdje je tu Dzeko? Ne znam koji qurac dizete Kodru toliko. Samo zato sto je zalutao u Barcu. Hasan, Barbarez, Dzeko, Baljic, Bolic i Misimovic su svi ispred njega.mirzza je napisao/la:Najveci nasi igraci poslije rata.
1. Kodro Meho
2. Salihamidzic Hasan
3. Barbarez Sergej
3. Bolic Elvir
4. Baljic Elvir
5. Hibic Mirsad
6. Konjic Muhamed
svi su kompletniji igraci, bolji od Spahica.
Da je mozda borbenost u pitanju, to je vec druga stvar. Podmece glavu gdje neko ne bi nogu.
Kodro najbolji strijelac spanske lige, kao stranac preko 100 golova dao. Nemoj mi na Mehu. A sada nisam ove sadasnje stavljao, od ovih Miske, Spaha, Dzeko pa Pjana i Rahimic. Sve je to subjektivna stvar al meni je Kodro za Dzeku igrac.Cartman je napisao/la:A gdje je tu Dzeko? Ne znam koji qurac dizete Kodru toliko. Samo zato sto je zalutao u Barcu. Hasan, Barbarez, Dzeko, Baljic, Bolic i Misimovic su svi ispred njega.mirzza je napisao/la:Najveci nasi igraci poslije rata.
1. Kodro Meho
2. Salihamidzic Hasan
3. Barbarez Sergej
3. Bolic Elvir
4. Baljic Elvir
5. Hibic Mirsad
6. Konjic Muhamed
svi su kompletniji igraci, bolji od Spahica.
Da je mozda borbenost u pitanju, to je vec druga stvar. Podmece glavu gdje neko ne bi nogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.