Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Željovac
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 16:09

Stručnjače za govor tijela - kimbo, zašto ne spomeneš i da je Spahić najzaslužniji za pobjedonosni gol, kad si tako analitički precizan?! :lol: :oops:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 mar 2011, 16:21

Željovac je napisao/la:Stručnjače za govor tijela - kimbo, zašto ne spomeneš i da je Spahić najzaslužniji za pobjedonosni gol, kad si tako analitički precizan?! :lol: :oops:
Naravno da je zasluzan .. ali njegov prevashodni zadatak je da odradi svoje u odbrani !!! Al ne znam koji se k.urac kacis za mene ... odj.ebaus ...Mozda ti fali ocinske ljubavi pa trazis paznju nemam pojma ne mogu da te izanaliziram totalno jos preko foruma samo mi je jasno da nije sve na broju. Pogotovo kad procitah ono za Viscu da je profesor za Lulica umalo ne padoh sa stolice. Ima ono odma da stavim u potpis :mrgreen: :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 27 mar 2011, 16:50

spaha je odigrao dobro koliko je samo sigurnija nasa odbrana sa njim, dobio je skoro sve svoje dvoboje na terenu pravo kapitenski..za gol su svi pomalo krivi jbg desi se svakome,tu moramo agresivnije ici na protivnika i ne cekati sta ce on uraditi..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 27 mar 2011, 17:56

kimbo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Stručnjače za govor tijela - kimbo, zašto ne spomeneš i da je Spahić najzaslužniji za pobjedonosni gol, kad si tako analitički precizan?! :lol: :oops:
Naravno da je zasluzan .. ali njegov prevashodni zadatak je da odradi svoje u odbrani !!! Al ne znam koji se k.urac kacis za mene ... odj.ebaus ...Mozda ti fali ocinske ljubavi pa trazis paznju nemam pojma ne mogu da te izanaliziram totalno jos preko foruma samo mi je jasno da nije sve na broju. Pogotovo kad procitah ono za Viscu da je profesor za Lulica umalo ne padoh sa stolice. Ima ono odma da stavim u potpis :mrgreen: :mrgreen:
naporan si.

Spaha je sinoc sam drzao odbranu. Ne vidis kad je ispravio katastrofalnu gresku Mravca na samom pocetku utakmice. Dobio je milion duela i pospremio Mutua u dzep. Kapitenski.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 18:46

kimbo je napisao/la:
Super. Stavi to u potpis i onda vidi ko je to napisao :lol: :oops: Kačim se zato što si nafurani kompleksaš. Ako si ga već pokudio za jedan gol, onda je red i da ga pohvališ za odlučujući. Čisto da ne bude tendencije ;) :oops:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 mar 2011, 10:03

Svaka cast na prebacivanju kod drugog gola, iskupio se za kiks kod prvog gola.
Cuva Bog Zelju svog!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 28 mar 2011, 10:33

definitivno je bila greska kod primljenog gola... ali isto tako je cesto stizao i ono sto nije morao, poturao glavu gdje neko ne bi nogu... a udio u odlucujucem golu je veci nego dzekin... u svakom slucaju ukupan ucinak je bio veliki...

na stranu to sto mu forma stagnira u posljednje vrijeme, sto su prouzrokovale po mom misljenju opravdane suspenzije (brzo gubi zivce, udara i svoje i protivnicke igrace), ali utakmicu u subotu je odigrao onako kako se od njega ocekuje...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 mar 2011, 10:37

odigrao je odlicno iako je znao i bolje odigrat...ali dovoljno dobro rumuni su imali samo jos jednu sansu pored primljenog gola

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 28 mar 2011, 11:03

Ne gotivim ja previše Spahu zbog svega onoga što radi van terena ali brate, na terenu je lav i naš najbolji igrač, što je pokazao i u ovoj utakmici. Pa on je dobio 90% vazdušnih duela prilikom ispucavanja Rumuna (koji su samo to i radili) i to u situacijama gdje je uvijek bio niži od protivničkog igrača. Nema se šta prigovoriti njegovoj igri.

Kod primljenog gola nije mogao ništa, jer je lopta promjenila smjer kretanja. Šta je trebao, da predvidi pod kojim će uglom lopta da pogodi Mujdžu i gdje će nakon toga završiti? Ma dajte. A povrh toga, snosi najveće zasluge za pobjedonosni gol jer je on prenio tu ključnu loptu, koju je onda protivnički igrač gotovo pospremio u gol. Nakon toga je samo bilo pitanje da li će Senijad ili Edin istu pospremiti.

Emir nije za kapitena, ali ono što on radi na terenu, kada je u pitanju reprezentacija, je maestralno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 28 mar 2011, 11:35

Ljudi ne grijesite dusu o nasem najvecem igracu (naravno uz Barbu,Bolu,Balju...) u poslijeratnoj BiH...
Pogledaj te samo na ovoj slici "cvoruge" i covjek igrao kao da je samo ogreban,zbog ovakve cvoruge Mravac je bio u bolnici...
slika
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 mar 2011, 11:40

Za_raju je napisao/la:zbog ovakve cvoruge Mravac je bio u bolnici...
Ne znam je l' misliš na onu povredu na utakmici protiv Njemačke.
Odbrambenom igraču našeg nacionalnog tima je utvrđeno da ima slomljena dva rebra, te da ima oštećenje jetre i slezene.
100% sportski i krajnje opušten potpis

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 mar 2011, 12:26

Za_raju je napisao/la:Ljudi ne grijesite dusu o nasem najvecem igracu (naravno uz Barbu,Bolu,Balju...) u poslijeratnoj BiH...
Pogledaj te samo na ovoj slici "cvoruge" i covjek igrao kao da je samo ogreban,zbog ovakve cvoruge Mravac je bio u bolnici...
slika
Najveci nasi igraci poslije rata.

1. Kodro Meho
2. Salihamidzic Hasan
3. Barbarez Sergej
3. Bolic Elvir
4. Baljic Elvir
5. Hibic Mirsad
6. Konjic Muhamed

svi su kompletniji igraci, bolji od Spahica.

Da je mozda borbenost u pitanju, to je vec druga stvar. Podmece glavu gdje neko ne bi nogu.
Cuva Bog Zelju svog!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 28 mar 2011, 13:50

RiNo je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:zbog ovakve cvoruge Mravac je bio u bolnici...
Ne znam je l' misliš na onu povredu na utakmici protiv Njemačke.
Odbrambenom igraču našeg nacionalnog tima je utvrđeno da ima slomljena dva rebra, te da ima oštećenje jetre i slezene.
Ne mogu shvatiti kako je neko spreman da slaze i potvori nekog samo zato sto mu ne lezi.Mravac mi nije neka igracina,ali brate lik tijelo postavi na kopacku da spasi gol.Pa poslije toga je krv pisao..
"Za_raju" to samo o tebi govori ko covjeku.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 mar 2011, 14:00

Ma ovu utakmicu je Spahić namjestio- klasična iz 2 u 1. Još je sredio sa ljudima iz BHT da mu specijalnim efektima namjeste da izgleda preko TV-a kako ima čvorugu na glavi, u stvarnosti on nije ni potrčao za loptom :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 28 mar 2011, 14:10

bolji je spahic za klasu od sporog konjica..za mene je uz hibica najbolji stoper BiH zadnjih 15 godina...
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 mar 2011, 14:17

mirzza je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ljudi ne grijesite dusu o nasem najvecem igracu (naravno uz Barbu,Bolu,Balju...) u poslijeratnoj BiH...
slika

1. Kodro Meho
2. Salihamidzic Hasan
3. Barbarez Sergej
3. Bolic Elvir
4. Baljic Elvir
5. Hibic Mirsad
6. Konjic Muhamed

Da je mozda borbenost u pitanju, to je vec druga stvar. Podmece glavu gdje neko ne bi nogu.
A gdje je tu Dzeko? Ne znam koji qurac dizete Kodru toliko. Samo zato sto je zalutao u Barcu. Hasan, Barbarez, Dzeko, Baljic, Bolic i Misimovic su svi ispred njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 mar 2011, 14:26

Cartman je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
slika

1. Kodro Meho
2. Salihamidzic Hasan
3. Barbarez Sergej
3. Bolic Elvir
4. Baljic Elvir
5. Hibic Mirsad
6. Konjic Muhamed

A gdje je tu Dzeko? Ne znam koji qurac dizete Kodru toliko. Samo zato sto je zalutao u Barcu. Hasan, Barbarez, Dzeko, Baljic, Bolic i Misimovic su svi ispred njega.
Kodro najbolji strijelac spanske lige, kao stranac preko 100 golova dao. Nemoj mi na Mehu. A sada nisam ove sadasnje stavljao, od ovih Miske, Spaha, Dzeko pa Pjana i Rahimic. Sve je to subjektivna stvar al meni je Kodro za Dzeku igrac.
Cuva Bog Zelju svog!

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 28 mar 2011, 14:32

Ma Spaha je jedan od najboljih stopera danasnjice, a ako Bod da i napravi trasnfer u jacu ligu to ce se i pokazatii... Treba pogledati samo njegovu kretnju i postavljanje i sve je jasno... Samo onaj koji ne zeli-ne vidi koliko on znaci nasoj drzavi...
Spaha hvala ti za jos jednu fantasticnu tekmu!

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 28 mar 2011, 14:45

Spaha je uvijek igrao srcem za našu repku i niko ne može reći nešto suprotno od toga...
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 mar 2011, 14:48

Bolic i Kodro su izmislili fudbal za Dzeku, Baljic da je uspio(da nije baksuzli bio), Dzeko bi mu samo "mogao kopacke " da cisti, Mujcin je majstor, svi ga zaboravljaju jer eto igrao je u Dinamu a ne u Man Cityu i slicno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.