NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Rafael30
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Rafael30 » 13 jul 2013, 12:25

staragarda je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:
smijesno je to tvoje omalovazavanje Slobode..al svakom svacije....Sloboda je i sad institucija za vecinu klubova u BIH...znas li koliko je velikih klubova ispadalo u nizi rang takmicenja pa nisu ixgubili nista na reputaciji...kolko god da smo losi i dotakli dno vecina klubova koji igraju ovu ligu a i igraca iz ove lige obilazi i slika se na Tusnju..a ti nastavi kako nema veze ko je sta bio....cuj,nema veze sta je bila :? :? :D...po toj tvojoj logici i vi ste klub u rangu sa mladosti pored kaknja,orasja,goska,branitelja iz rodoca...u svoj toj prici je kljuca rijec RENOME KLUBA...nema veze sta je rendzers,juve,river..sve su to bivsi drugoligasi :?..ja na klubove ne gledam tako...al svako ima pravo da poslozi prioritete po volji,zar ne...a najbolji primjer ti je i ovaj forum...Sloboda kao drugoligas ima 1700 stranica na svom pdf...otprilike ko 12 premijerligasa i svi ovi drugoligasi zajedno...toliko o nezaineresovanosti

Boga mi i vi ste, igrate sa njima. Rekao sam ti da ja ne omalovazavam Slobodu, da je izuzetno cijenim. Djecom ne želim raspravljati. Da je igrač koji je postavio svoje uslove u Jedinstvu otisao igrati u Slobodu gotovo za džaba, nemojte biti smješni. Pa ti igrači žive od toga, i svako će otići gdje mu više ponude. Od imena kluba i stare slave se ne živi. Ako je vama cilj PL ove sezone, zasto su vasa 2 igrača ( Ribić i Gojković) otisla igrati u Čelik, ako ćete se vi prosetati ligom i od sljedece igrati PL. Gdje je ljubav prema Slobodi? Sloboda je Sloboda, vidis da nije. Svako ide da zaradi. Ako je tebi mjerilo ko ima vise stranica na ovom forumu onda je Željo 8 puta veci klub od Slobode, oni imaju preko 8000. Navijači Jedinstva imaju svoju stranicu, i forum tako da ovdje niko i ne ulazi, osim nas 3-4.
Vi samo pisete sta je bilo 1960 i neke, sta ja znam. A ni jedan od vas nije bio rođen tad. Igralo je Jedinstvo i prije rata sa Slobodom. Gledaj sad u ovom vremenu sto zivis.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 jul 2013, 13:45

Čast svakom! Uzajamno poštovanje izmedju navijača ova dva kluba je uvijek postojalo. S takvim kao ti ne treba ni raspravljati jer pišeš nebuloze i nerealne stvari. Veliki pozdrav za Silu Nebesku :) 8-)
075

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 13 jul 2013, 13:54

Koja god da je liga i kakvi god da su rezultati ja opet isto ne mogu gledat npr. jedan Podgrmec i Jedinstvo.
Uvjek ima veca doza respecta prema Jedinstvu da su 5 liga nego Podgrmecu da su PL.

High

Post Postao/la High » 13 jul 2013, 13:55

Otkad je Čala trener Jedinstva? Je l' napravio šta od ekipe?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 13 jul 2013, 14:06

:idea:
High je napisao/la:Otkad je Čala trener Jedinstva? Je l' napravio šta od ekipe?
Od drugog dijela prosle sezone. Dovoljno je reci da nas je preuzeo kad smo bili na samom dnu tabele i sa 90% istom ekipom u drugom dijelu sezone dosao do 7. mjesta.
Treba napomenuti da taj drugi dio sezone pod njegovim vodstvom Jedinstvo je zavrsilo kao prvoplasirano (kad bi se gledali rezultati samo proljetnog djela sezone).

Ove godine nazalost ostao bez kostura ekipe, ali slaze lijepo nova pojacanja. Ukoliko dodje jos jedan kvalitetan napadac, uz Calu ocekujemo sami vrh tabele.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

High

Post Postao/la High » 13 jul 2013, 14:13

Dobar je Čala trener, zna solidno, ako ne i odlično voditi svoj posao. Bilježio je odlične rezultate dok je bio šef struke našeg tima, tad smo imali priliku ući u grupnu fazu EL, ali nas je stativa izbacila iz tih kombinacija i sna o grupnoj fazi. U tim evropskim tekmama dok je on bio trener smo izuzetno kombinirali na terenu i odlično igrali, imali nešto više od igre, ali se nije dalo.

Neka vam je sa srećom i da sa Čalom uđete u Premijer ligu. Bihać to zaslužuje. Uvijek sam to govorio!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 13 jul 2013, 14:14

TzBulevar87 je napisao/la:Čast svakom! Uzajamno poštovanje izmedju navijača ova dva kluba je uvijek postojalo. S takvim kao ti ne treba ni raspravljati jer pišeš nebuloze i nerealne stvari. Veliki pozdrav za Silu Nebesku :) 8-)
Mlad si ti dečko da shvatiš neke stvari ;) Rekao sam svaka čast za proslost EX-Yu, ali u BiH nogometu od osamostaljenja u 18-19god. niste nista uradili. I kazes ja pisem nebuloze. Navedi neki uspijeh od 1994.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 13 jul 2013, 14:31

Rafael30 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Čast svakom! Uzajamno poštovanje izmedju navijača ova dva kluba je uvijek postojalo. S takvim kao ti ne treba ni raspravljati jer pišeš nebuloze i nerealne stvari. Veliki pozdrav za Silu Nebesku :) 8-)
Mlad si ti dečko da shvatiš neke stvari ;) Rekao sam svaka čast za proslost EX-Yu, ali u BiH nogometu od osamostaljenja u 18-19god. niste nista uradili. I kazes ja pisem nebuloze. Navedi neki uspijeh od 1994.
Evo neki http://www.fksloboda.ba/tradicija/slobo ... up-2003-04" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fksloboda.ba/tradicija/slobo ... kup-200405" onclick="window.open(this.href);return false;
Sezona 2008/09 3 mjesto nisu nam dali u evropu.
Finalisti kupa 5 puta od 95. godine.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 13 jul 2013, 14:35

Skojevski je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:
Evo neki http://www.fksloboda.ba/tradicija/slobo ... up-2003-04" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fksloboda.ba/tradicija/slobo ... kup-200405" onclick="window.open(this.href);return false;
Sezona 2008/09 3 mjesto nisu nam dali u evropu.
Finalisti kupa 5 puta od 95. godine.

Jel znas mozda koji je prvi klub u BiH od osamostaljenja koji je prosao 1 kolo nekog eur. takmicenja?

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 jul 2013, 15:27

zamal' Budućnost :D :lol:
1947!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 13 jul 2013, 15:34

Ljumani_Banovici je napisao/la:zamal' Budućnost :D :lol:
hehee ma vi gola niste dali :), Drnovice su prejake bile :)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 13 jul 2013, 15:35

Rafael30 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:zamal' Budućnost :D :lol:
hehee ma vi gola niste dali :), Drnovice su prejake bile :)
bitno je ucestvovat' :mrgreen:
1947!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 jul 2013, 17:01

Ime i tradicija kluba ne igraju nikakvu ulogu, to se mora shvatiti! Mi navijaci to cijenimo jer ipak je to nase, ali od proslosti se ne zivi. Ako brzo to shvatite, brzo cete se izvuci odavde. Mi izgleda jos to skontali nismo. Ex-Yu, prvi nastup u samostalnoj drzavi bla bla bla...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jul 2013, 17:29

Rafael30 je napisao/la:

Jel znas mozda koji je prvi klub u BiH od osamostaljenja koji je prosao 1 kolo nekog eur. takmicenja?
stani ba druzze postujem vas fakat i to svako zna da smo uvjek igrali 3 za 3 jer su to bili prijateljski klubovi..jedina mrlja je onaj strt Mehadzica na Sadikovicu koji je zavrsio karijeru nakon onoga..cak je i mene zabolilo na tribinama koliko je ono samo puko.. ali ckaj brate nemoj zabraviti da smo za taj ttoto kup vam uprvo mi dali 3 igraca da igraju za vas da vam pomognu..a nemoj zaboravit da ste vi tad upravo te godine zijanili upravo od te Slobode 4-0 kad je Enes Mesanovic dao sva 4 gola.

sretno vam u narednoj sezoni !!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 13 jul 2013, 18:17

SaltCityAttack je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:

stani ba druzze postujem vas fakat i to svako zna da smo uvjek igrali 3 za 3 jer su to bili prijateljski klubovi..jedina mrlja je onaj strt Mehadzica na Sadikovicu koji je zavrsio karijeru nakon onoga..cak je i mene zabolilo na tribinama koliko je ono samo puko.. ali ckaj brate nemoj zabraviti da smo za taj ttoto kup vam uprvo mi dali 3 igraca da igraju za vas da vam pomognu..a nemoj zaboravit da ste vi tad upravo te godine zijanili upravo od te Slobode 4-0 kad je Enes Mesanovic dao sva 4 gola.

Ti igrači su dosli za 2. kolo, i to u revansu: Osmanhodzic, E.Mesanovic, Hota, i jos neki... vise su nam odmogli nego pomogli, bez sumlje bili su to kvalitetni igrači. Ali problem je bio sto su u Bihać dosli svi ljudi iz saveza, 3. kolo Juventus ako se prodje. Naš trener stavlje te igrače u sastav umjesto naši ofanzivni, naše napadače Stupca, Tulića stavlja u odbranu...znas kako je kad napadači igraju odbranu... A jedan Jasmin Hurić koji je dosao iz Dinama, i Samir Pinjo iz česke Sparte ostanu na klupi... (to mi ni danas 14 god. poslje nije jasno)... Ja sam rekao da nemam nista protiv Slobode, da mi je draga... a problem je sto ovdje neki dečkići dođu pa provociraju bezze... kao odakle vama da ponudite Jaranoviću 5000, + 600 platu... i ja kažem da je toliko golman Hadzic trazio od Jedinstva (3000, + 800), sto ti je u konačnici isto, razlika u stotinjak maraka, i nije dobio, pa otisao u Slobodu. I onda neko kaže on nije dosao zbog para, nego sto je Sloboda, Sloboda. Ti si stariji pa razumijes, dali neko u ovoj drzavi igra zbog ljubavi... to su sve profesionalni igrači koji zive od ti para. Zar misli da bi neki igrač koji zivi od ti para rekao ja neću od Jedinstva "lupam" 10 000KM koje mogu zaraditi u godini, ode ja u Slobodu gdje ću zaraditi 5000KM, a ista liga...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jul 2013, 19:44

Rafael30 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:
smijesno je to tvoje omalovazavanje Slobode..al svakom svacije....Sloboda je i sad institucija za vecinu klubova u BIH...znas li koliko je velikih klubova ispadalo u nizi rang takmicenja pa nisu ixgubili nista na reputaciji...kolko god da smo losi i dotakli dno vecina klubova koji igraju ovu ligu a i igraca iz ove lige obilazi i slika se na Tusnju..a ti nastavi kako nema veze ko je sta bio....cuj,nema veze sta je bila :? :? :D...po toj tvojoj logici i vi ste klub u rangu sa mladosti pored kaknja,orasja,goska,branitelja iz rodoca...u svoj toj prici je kljuca rijec RENOME KLUBA...nema veze sta je rendzers,juve,river..sve su to bivsi drugoligasi :?..ja na klubove ne gledam tako...al svako ima pravo da poslozi prioritete po volji,zar ne...a najbolji primjer ti je i ovaj forum...Sloboda kao drugoligas ima 1700 stranica na svom pdf...otprilike ko 12 premijerligasa i svi ovi drugoligasi zajedno...toliko o nezaineresovanosti

Boga mi i vi ste, igrate sa njima. Rekao sam ti da ja ne omalovazavam Slobodu, da je izuzetno cijenim. Djecom ne želim raspravljati. Da je igrač koji je postavio svoje uslove u Jedinstvu otisao igrati u Slobodu gotovo za džaba, nemojte biti smješni. Pa ti igrači žive od toga, i svako će otići gdje mu više ponude. Od imena kluba i stare slave se ne živi. Ako je vama cilj PL ove sezone, zasto su vasa 2 igrača ( Ribić i Gojković) otisla igrati u Čelik, ako ćete se vi prosetati ligom i od sljedece igrati PL. Gdje je ljubav prema Slobodi? Sloboda je Sloboda, vidis da nije. Svako ide da zaradi. Ako je tebi mjerilo ko ima vise stranica na ovom forumu onda je Željo 8 puta veci klub od Slobode, oni imaju preko 8000. Navijači Jedinstva imaju svoju stranicu, i forum tako da ovdje niko i ne ulazi, osim nas 3-4.
Vi samo pisete sta je bilo 1960 i neke, sta ja znam. A ni jedan od vas nije bio rođen tad. Igralo je Jedinstvo i prije rata sa Slobodom. Gledaj sad u ovom vremenu sto zivis.
u redu je ciko....posto je meni tek 40 i slabo hodam i pratim Slobodu a vidim da sve znas i da si sve objasnio jer si puno stariji ja ti se izvinjavam na ovom mom postu...haj zdrao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 13 jul 2013, 20:17

Jes ti 40, ali u hr. kunama ;) haj ž

Sloboda ostala i bez Šerifa Hasića. "Klub trenutno nalikuje mjesnoj zajednici. Ovako ne ide", poručio je jedan od članova Skupštine FK Sloboda.
A vi pisete kako je sve bajno hahahaa

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jul 2013, 03:09

Rafael30 je napisao/la:Jes ti 40, ali u hr. kunama ;) haj ž

Sloboda ostala i bez Šerifa Hasića. "Klub trenutno nalikuje mjesnoj zajednici. Ovako ne ide", poručio je jedan od članova Skupštine FK Sloboda.
pa covjece nije sve bajno ali je situacija za 200% bolja nego prosle sezone, a to za Hasica pa covjek je povrijedjen uopce nece moci igrati polusezonu, tako da nemamo vremena za njega! ne brini ti za nas ove godine ;)
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jul 2013, 04:17

Rafael30 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:

Ti igrači su dosli za 2. kolo, i to u revansu: Osmanhodzic, E.Mesanovic, Hota, i jos neki... vise su nam odmogli nego pomogli, bez sumlje bili su to kvalitetni igrači. Ali problem je bio sto su u Bihać dosli svi ljudi iz saveza, 3. kolo Juventus ako se prodje. Naš trener stavlje te igrače u sastav umjesto naši ofanzivni, naše napadače Stupca, Tulića stavlja u odbranu...znas kako je kad napadači igraju odbranu... A jedan Jasmin Hurić koji je dosao iz Dinama, i Samir Pinjo iz česke Sparte ostanu na klupi... (to mi ni danas 14 god. poslje nije jasno)... Ja sam rekao da nemam nista protiv Slobode, da mi je draga... a problem je sto ovdje neki dečkići dođu pa provociraju bezze... kao odakle vama da ponudite Jaranoviću 5000, + 600 platu... i ja kažem da je toliko golman Hadzic trazio od Jedinstva (3000, + 800), sto ti je u konačnici isto, razlika u stotinjak maraka, i nije dobio, pa otisao u Slobodu. I onda neko kaže on nije dosao zbog para, nego sto je Sloboda, Sloboda. Ti si stariji pa razumijes, dali neko u ovoj drzavi igra zbog ljubavi... to su sve profesionalni igrači koji zive od ti para. Zar misli da bi neki igrač koji zivi od ti para rekao ja neću od Jedinstva "lupam" 10 000KM koje mogu zaraditi u godini, ode ja u Slobodu gdje ću zaraditi 5000KM, a ista liga...
ma ja Osmanhodzic, ENES Mesanovic i Tahirovic -Copak... uglavnom bili su to fini trenutci gledati Jedinstvo u toto kupu, bas kao i nas dvije godine za redom ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jul 2013, 04:24

Rafael30 je napisao/la:Jes ti 40, ali u hr. kunama ;) haj ž

jeste covjek tih godina i uz Slobodu je kao malo ko posebno u tim godinama za svoj kllub ovo ti ja odgovorno tvrdim :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.