staragarda je napisao/la:Rafael30 je napisao/la:
smijesno je to tvoje omalovazavanje Slobode..al svakom svacije....Sloboda je i sad institucija za vecinu klubova u BIH...znas li koliko je velikih klubova ispadalo u nizi rang takmicenja pa nisu ixgubili nista na reputaciji...kolko god da smo losi i dotakli dno vecina klubova koji igraju ovu ligu a i igraca iz ove lige obilazi i slika se na Tusnju..a ti nastavi kako nema veze ko je sta bio....cuj,nema veze sta je bila![]()
![]()
...po toj tvojoj logici i vi ste klub u rangu sa mladosti pored kaknja,orasja,goska,branitelja iz rodoca...u svoj toj prici je kljuca rijec RENOME KLUBA...nema veze sta je rendzers,juve,river..sve su to bivsi drugoligasi
..ja na klubove ne gledam tako...al svako ima pravo da poslozi prioritete po volji,zar ne...a najbolji primjer ti je i ovaj forum...Sloboda kao drugoligas ima 1700 stranica na svom pdf...otprilike ko 12 premijerligasa i svi ovi drugoligasi zajedno...toliko o nezaineresovanosti
Boga mi i vi ste, igrate sa njima. Rekao sam ti da ja ne omalovazavam Slobodu, da je izuzetno cijenim. Djecom ne želim raspravljati. Da je igrač koji je postavio svoje uslove u Jedinstvu otisao igrati u Slobodu gotovo za džaba, nemojte biti smješni. Pa ti igrači žive od toga, i svako će otići gdje mu više ponude. Od imena kluba i stare slave se ne živi. Ako je vama cilj PL ove sezone, zasto su vasa 2 igrača ( Ribić i Gojković) otisla igrati u Čelik, ako ćete se vi prosetati ligom i od sljedece igrati PL. Gdje je ljubav prema Slobodi? Sloboda je Sloboda, vidis da nije. Svako ide da zaradi. Ako je tebi mjerilo ko ima vise stranica na ovom forumu onda je Željo 8 puta veci klub od Slobode, oni imaju preko 8000. Navijači Jedinstva imaju svoju stranicu, i forum tako da ovdje niko i ne ulazi, osim nas 3-4.
Vi samo pisete sta je bilo 1960 i neke, sta ja znam. A ni jedan od vas nije bio rođen tad. Igralo je Jedinstvo i prije rata sa Slobodom. Gledaj sad u ovom vremenu sto zivis.