Kansas City Chiefs 17 3 7 10 0 7
Baltimore Ravens 23 7 7 14 6 7
Green Bay Packers 30 10 6 16 0 14
Philadelphia Eagles 24 7 3 10 7 7
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Manning će sigurno odigrati još nekoliko sezona. Najmanje još 3, ja bih reko. Coltsi će sljedeće sezone imati sličnu ekipu ko i ove, što znači da će opet biti u krugu najboljih ekipa. Uz malo više sreće sa povrijedama neće im SB biti nedostižan. Vjerujem u ovo jer da bi zadržali Manninga moraju mu obezbijediti ekipu koja je kompetitivna na visokom nivou.EdinTM87 je napisao/la:Izgubio sam volju za sve, ne gleda mi se PO, mislio sam proslavit prolaz i gledat veceras obje tekme, pogledat idemol na patse ili steelerse, al teeeeesko...
Manning ima 34 godine, ne vjerujem da ce prici Favreu po broju godina, koji ne razmislja da se oprosti na sa 40, al nikad se ne zna, da je da ostane jos min 4 godine, ako Bog da.. Idalje mi nije jasno kako odbrane odigra drugo poluvrijeme, grozno, al jbg, to je proslost, sto vise mislim to gore, da je zadrzat ovaj tim, sa mozda nekim pojacanjem u odbranu ili drafotvati nekog LB-a, sa Sandersom, Clarkom, Collie to ce bit puno bolje sljedece sezone...
Ne bih se skroz složio sa nekim od tvojih konstatacija.the_packer je napisao/la:ma za bearse cemo vidjeti kada budu igrali utakmicu PO-a. a jetsi su sto se mene tice posle patsa najbolja ekipa u afc-u. prije pocetka sezone su za mene bili prvi izbor za SB. ljudi imaju igrace na svim pozicijama. Govorite nesto o Sanchezu a momak je tek drugu godinu tu a u PO-u ima omjer 4-1. Ima mnogo boljih QB ali covjek ima sve sto treba da izraste u elitnog QB samo mu treba iskustva. ladanian i greene na rb. holmes i edwards na wr, revis i cromartie vjerovatno najbolji par cb-a u NFL-u. Samo pogledajte koliko su 3rd down-a sinoc zaustavili i sve ce vam biti jasno. prije par mjeseci sam rekao da su Coltsi otpuhali svoje, Manning stari a jos je ove sezone isprepadan sa presjecenim loptama. sinoc je imo kamaru prilika pogotovo na 3rd down da baci loptu vertikalno otvorenim igracima ali izgleda ne smije, vec trazi neke screenove koji su dovoljni samo za 1st down i pola ih je fulo. i sto se tice patriotsa sam skeptican medjutim jos se drze. Najjaca ekipa po meni sada je atlanta a imaju i prednost domaceg do SB-a tako da bi reko da su 80% u SB.
evo prognoza:
baltimore 24 0 7 7 14 3
kansas city 10 0 7 7 0 3
green bay 35 0 14 14 7 14
philadelphia 28 7 7 14 14 0
Kansas je možda najveće pozitivno iznenađenje ove sezone. Mlada ekipa koja je pravljena za uspjeh u narednih par godina. Imaju nekoliko početnika u postavi. Ali prevazišli su sebe, uzeli diviziju i ušli u doigravanje. Mislim da neće žaliti previše ako sada izgube.the_packer je napisao/la:ma za dallas svi znamo da su losi, pogotovo ove sezone, ali ja govorim o ekipama od kojih se na osnovu rezultata puno ocekuje a zakazu prije vremena. btw chiefsi lijepo igraju. nisam ni jednu njihovu utakmicu pratio ove sezone. trcanje im je ekstra a ni odbrana nije za podbacit. nece ovo biti lako za ravense, ako uopste i mognu proci.
Boga mi Vick se tesko bori sa odbranom Packersa, vec je imao 2-3 sacks. Packers do sad bez greske, sve im ide od ruke.Taktičar je napisao/la:Nekoliko grešaka Eaglesa u prvoj četvrtini i uz to povrijeda Jacksona. Packersi su to iskoristili, 7-0.
Lajkam ti postTaktičar je napisao/la:Manning će sigurno odigrati još nekoliko sezona. Najmanje još 3, ja bih reko. Coltsi će sljedeće sezone imati sličnu ekipu ko i ove, što znači da će opet biti u krugu najboljih ekipa. Uz malo više sreće sa povrijedama neće im SB biti nedostižan. Vjerujem u ovo jer da bi zadržali Manninga moraju mu obezbijediti ekipu koja je kompetitivna na visokom nivou.EdinTM87 je napisao/la:Izgubio sam volju za sve, ne gleda mi se PO, mislio sam proslavit prolaz i gledat veceras obje tekme, pogledat idemol na patse ili steelerse, al teeeeesko...
Manning ima 34 godine, ne vjerujem da ce prici Favreu po broju godina, koji ne razmislja da se oprosti na sa 40, al nikad se ne zna, da je da ostane jos min 4 godine, ako Bog da.. Idalje mi nije jasno kako odbrane odigra drugo poluvrijeme, grozno, al jbg, to je proslost, sto vise mislim to gore, da je zadrzat ovaj tim, sa mozda nekim pojacanjem u odbranu ili drafotvati nekog LB-a, sa Sandersom, Clarkom, Collie to ce bit puno bolje sljedece sezone...
Ja sam tako i počeo navijati za Ravense. U godinama kada sam počeo pratiti NFL imali su još bolju i brutalniju odbranu nego sadaEdinTM87 je napisao/la:Lajkam ti postDo kraja navijam za Ravense, zbog lude odbrane, imate najbolju odbranu u NFL, haj sto je Cassel silovan, QB desava se, al ovi siluju RB-ove
Jaki ste drama, front line i secondary grmi, OL pristojan, dobri recieveri, dobri RB-ovi, samo da imate malo boljeg QB od flake niko vam ne bi nista mogo...
Tesko cu prebolit ovu sezonuSto je Manning stariji, ja sam tuzniji
Kontam, da uzme 2 SB do kraja karijere...
Pa dobro, nije jos receno, FG i TD + 2 pt conv i tu smo... Ovde navijam za Eaglese zbog Vicka, to QB kakav treba jednoj ekipi, nije sve u pasu, kad imate jak front line, on to probija pasom, kad imate jak secondary, on to probija runom, al sad nesto nije u formi... Prizeljkujem Ravens - Eagles SB, tad bi Vick dobro naebo zbog beton odbrane Ravensa...Hare_BvB je napisao/la:Rastavise nas ljudi. Tesko cemo se izvuci iz ovog ambisa. Ponadat se nekom INT ili slicno, za momentum change, ali tesko uz ovakvu odbranu. Napad pravi greske u elementarnim stvarima a odbrana Packersa je ionako medju najboljim u ligi. Packersi su moj pick za SB iz NFC, i imaju moje simpatije, ako se neko cudo ne dogodi u nastavku ovog meca.
Fumble na polovini Packersa. Možda je to ta promjena u momentumu koju priželjkuješ. I evo TD.Hare_BvB je napisao/la:Rastavise nas ljudi. Tesko cemo se izvuci iz ovog ambisa. Ponadat se nekom INT ili slicno, za momentum change, ali tesko uz ovakvu odbranu. Napad pravi greske u elementarnim stvarima a odbrana Packersa je ionako medju najboljim u ligi. Packersi su moj pick za SB iz NFC, i imaju moje simpatije, ako se neko cudo ne dogodi u nastavku ovog meca.