Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Bravo Izo
Kako vrijeme bude odmicalo, bice opusteniji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Kod Mancinija je sve moguce, nepredvidiv je. Citiracu ga: ''This is futbol and futbol iz strejndz''Virtu4l je napisao/la:Istorija kaže da je kralj rotacija i za puno manje grešaka znao igrača posaditi 5-6 utakmica na klupu.Goalgetter je napisao/la:Izeta je dokrajcila nervoza, par stvarno amaterskih i glupih gresaka je imao, koje mu se ne smiju desavati.Nekad nije bilo dovoljno i kad zabiješ četiri gola na utakmici
Ko ce znati sta ceka Izu, ali u sljedecoj utakmici vec ocekujem da ovo bude malo bolje, da se greske ne desavaju, a bude li pokazivao ono sta, kralj rotacija ce da ozbiljno racuna na njega.
A ako ne uspije, neka ode igrati 3 mjeseca golfa u Bosni, pa se vrati, odmah ce uletiti u prvi sastav
Bit će ovo mnogo bolje. Trema je učinila svoje, ali je opet bio vrlo dobar. Samo naprijed, Izete!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
mislim da se u par navrata nije ni razumio sa saigračima, imao je nekoliko dobrih poteza a i nekoliko loših. istina, djelovao je nervozno na terenu. ali ne brinem se za njega.
viKK je napisao/la:mislim da se u par navrata nije ni razumio sa saigračima, imao je nekoliko dobrih poteza a i nekoliko loših. istina, djelovao je nervozno na terenu. ali ne brinem se za njega.
to je toBaDa12 je napisao/la:Bit će ovo mnogo bolje. Trema je učinila svoje, ali je opet bio vrlo dobar. Samo naprijed, Izete!
btw.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nakon onog što je pokazao protiv Slovačke, mislio sam da neće imat ovih problema sa tremom sad , al et... biće bolje
jedno je klub, drugo je reprezentacija.H.I.M je napisao/la:Nakon onog što je pokazao protiv Slovačke, mislio sam da neće imat ovih problema sa tremom sad , al et... biće bolje

15.10.2013.
Ko nije gledao drugo poluvrijeme
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Moje misljenje je da je sasvim dobro odigrao prvu utakmicu. Vidi se da preko njega mogu ici brzi kontra napadi, imao je dobre pasove i ja sam vidio samo dvije greske i ono jedno pucanje pored gola da se moze reci da nije OK, ovo ostalo po meni vrlo dobro. Isao u napad, vracao se u odbranu. Odlican sut, nesto kao protiv Slovacke, imat ce toga Izet jos i davati golove tako, a steta sto i ova ne udje u gol. Samo naprijed Izete i da te zdravlje posluzi.
Sto se tice borbenosti i rada na terenu, Izet tu ima Njemacki mentalitet i drago mi je da imamo barem 7-8 takvih igraca sada.
Hvala @gringobih za video, sad sam pogledao drugo poluvrijeme, samo nesto nije u redu sa tonom. Ja sam samo razumio Hajrovic, Susic, Bosna i Aksam.
Sto se tice borbenosti i rada na terenu, Izet tu ima Njemacki mentalitet i drago mi je da imamo barem 7-8 takvih igraca sada.
Hvala @gringobih za video, sad sam pogledao drugo poluvrijeme, samo nesto nije u redu sa tonom. Ja sam samo razumio Hajrovic, Susic, Bosna i Aksam.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Izgleda da Galatasaray pregovara sa Sagnom kojem ističe ugovor sa Arsenalom na ljeto.
Još jedan stranac koji bi imao skoro pa zagarantovano mjesto u prvih 11 kad bi došao.
Još jedan stranac koji bi imao skoro pa zagarantovano mjesto u prvih 11 kad bi došao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Svidja mi se kod izeta da uvjek stvara opasnost.cilj mu je samo kako je poderat u gol.jos igra ljevo i desno.tehnicki dobar.on je spreman za prve 11 malo iza dzeke i vede
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije ga strah odapeti po golu, to se i meni svidja. Medunjanin je slican tip, puca cim vidi priliku.svaler je napisao/la:Svidja mi se kod izeta da uvjek stvara opasnost.cilj mu je samo kako je poderat u gol.jos igra ljevo i desno.tehnicki dobar.on je spreman za prve 11 malo iza dzeke i vede
Ali u defanzivi mi Izet izgleda kao da je uvijek jedno 5-10 metara ispred pozicije na kojoj bi trebao biti. Ne govorim samo na osnovu jucerasnje utakmice nego i ranije sam to primjetio.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Uvijek gleda akciju zavrsiti sa sutem pa makar i sa 25 metara i to je dobro. Po meni treba poraditi u igri 1 na 1 gdje mi izgleda sporo i neodlucno u driblinzima.svaler je napisao/la:Svidja mi se kod izeta da uvjek stvara opasnost.cilj mu je samo kako je poderat u gol.jos igra ljevo i desno.tehnicki dobar.on je spreman za prve 11 malo iza dzeke i vede
U mojjim očima je imao loš debi. Nije mu ništa išlo za " nogom ". Par puta pogrešno doda pas, pa se par puta spetlja sa loptom i još jednom promaši cijelu loptu... Uspio je eto jednom kako Bog zapovjeda ošutati po golu..
Tek ćemo za par utakmica moći vidjeti šta on može ponuditi Galati.
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je ali biti ce to bolje, sigurno. Mali ima sve sto treba za taj nivo kluba. Jedino da malo razbije tremu.delija je napisao/la:U mojjim očima je imao loš debi. Nije mu ništa išlo za " nogom ". Par puta pogrešno doda pas, pa se par puta spetlja sa loptom i još jednom promaši cijelu loptu... Uspio je eto jednom kako Bog zapovjeda ošutati po golu..
[youtube][/youtube]
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Samo sto se zove Sagna nemora znaciti da ima zagarantovano mjesto u prvih 11! Neigra samo ime lopte nego i znanje i forma itd. itd.ceze je napisao/la:Izgleda da Galatasaray pregovara sa Sagnom kojem ističe ugovor sa Arsenalom na ljeto.
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
kad se pogleda ovaj Video, naravno da ima tu jos prostora za napredak, ali vala nije ni bilo toliko lose kao sto ovdje pojedini komentarisu..odigrao je sasvim solidno a sto je meni licno najvaznije i najdraze..momak ima nevjerovatan potencijal..im finu tehniku, brzinu a pogotovo pregled igre..bice to, aBd za pola godine ce mo da se ponosimo sa njim na SPvedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
A tek smo prestali Manciniju j.bt majku