Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Savrseno poluvrijeme Srbije. Francuzi se istrosili protiv Spanije.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Gdje je podrska Francuzima ovdje? Onoliko slavlje nakon pobjede protiv Spanaca a sada nista. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. utakmicu zaredom ljudima sve ulazi..za nepovjerovati.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ubise njih Srbi ali ovih 14 poena prednosti nije nikakva garancija jer sam siguran da to Francuzi mogu sustici za 5 minuta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Komšije natrpaju Francuze za poluvrEme kao Španci za cijelu tekmu 
Teo objasnio, još da Bogdan i Bjelica prorade

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tada se navijalo protiv Spanije a ne za Fracusku. 
Ne svidja mi se ovo. Gang-bang je trebao da padne u drugom djelu ovako Franci su jos uveliko u igri...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ne svidja mi se ovo. Gang-bang je trebao da padne u drugom djelu ovako Franci su jos uveliko u igri...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AlfredBorden
- Kontakt:
i onda ce ih u finalu ameri zalijepit za pod sto je najgore, sve ce im stat imam osjecajClutch je napisao/la:3. utakmicu zaredom ljudima sve ulazi..za nepovjerovati.

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Francuzi su inace poznati kao napadacki dobra ekipa.Omerbavarac je napisao/la:Ubise njih Srbi ali ovih 14 poena prednosti nije nikakva garancija jer sam siguran da to Francuzi mogu sustici za 5 minuta.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bolje da stane tad nego sad u 2. poluvremenuAlfredBorden je napisao/la:i onda ce ih u finalu ameri zalijepit za pod sto je najgore, sve ce im stat imam osjecajClutch je napisao/la:3. utakmicu zaredom ljudima sve ulazi..za nepovjerovati.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Re: $: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
ma jok, Demarcus. A brada jest' lud al' ne moze sam sebe nalupatAlfredBorden je napisao/la:koje govedo, raduljicu?

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- anelbavarac
- Kontakt:
Gotovo je ovde.
Francuzi podbacili, a i ovima sve ulazi.
Kada Markovic ubaci 9 p. za poluvrijeme dovoljno govori.
Francuzi podbacili, a i ovima sve ulazi.
Kada Markovic ubaci 9 p. za poluvrijeme dovoljno govori.
- AlfredBorden
- Kontakt:
onda ti nisi svjestan kakva je budala cousins i to ne samo verbalno i radi reda onako al etobrazzo je napisao/la:ma jok, Demarcus. A brada jest' lud al' ne moze sam sebe nalupatAlfredBorden je napisao/la:koje govedo, raduljicu?
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
nije ovde još ništa gotovo, imaju francuzi snage za jedan dobar nalet
nema potpisa
- storm_raider
- Kontakt:
A zasto je govedo?
Navijam za komsije, ali bice tesko zadrzati ove procente u drugom poluvremenu. Bogdanovic bi morao vise suteva uzeti. Ima ova Francuska jos da pokaze. Ja bih volio gledati mec Teo vs Kyrie, kada su obojica kao Teo veceras, a Kyrie sinoc. Svega bi tu bilo.
Navijam za komsije, ali bice tesko zadrzati ove procente u drugom poluvremenu. Bogdanovic bi morao vise suteva uzeti. Ima ova Francuska jos da pokaze. Ja bih volio gledati mec Teo vs Kyrie, kada su obojica kao Teo veceras, a Kyrie sinoc. Svega bi tu bilo.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Bjelica i Krle ofanzivno i po učinku ništa. Da su oni na nivou ovo bi već bilo 25+.rio_Ferdy88 je napisao/la:Komšije natrpaju Francuze za poluvrEme kao Španci za cijelu tekmu
Ništa nije gotovo ima još mnogo vremena. Do kraja pametno i hladne glave, slaviće i Divac Vlade

p.s. Super su mi ovi vidoviti Živoradi koji umjesto da pišu o utakmici, pišu o tabanju u finalu...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa Srbija nije nista promasila ali bukvalno. Imali su sjajnih akcija ali sve ulazi, jos kada Teodosic igra ovaku tekmu, onda je ovo i dobar rezultat.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
bojim se da te ne kontam. Hoces da kazes da je kao gangsta lik i to ? Nema veze takvih je puna NBA liga, uostalom zna se kad balkanac poludi nema te sile koja ce mu se isprijecit pogotovo bradatoj mrcini. A vala je ovaj nakupulj'o cijeli turnir, treba mu 'isplatit' kad ako ne u finaluAlfredBorden je napisao/la:
onda ti nisi svjestan kakva je budala cousins i to ne samo verbalno i radi reda onako al eto

It was turned around so that right looked wrong
- storm_raider
- Kontakt:
Jeste kada balkanac poludi pola NBA lige drhti... Pogotovo bradati balkanac.brazzo je napisao/la:bojim se da te ne kontam. Hoces da kazes da je kao gangsta lik i to ? Nema veze takvih je puna NBA liga, uostalom zna se kad balkanac poludi nema te sile koja ce mu se isprijecit pogotovo bradatoj mrcini. A vala je ovaj nakupulj'o cijeli turnir, treba mu 'isplatit' kad ako ne u finaluAlfredBorden je napisao/la:
onda ti nisi svjestan kakva je budala cousins i to ne samo verbalno i radi reda onako al eto

Sport je lijek za tijelo i duh.
Krstic k'o da nikad nije drzao kosarkasku loptu. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.