FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 07 maj 2009, 01:57

Ovo prelazi svaku granicu bahatosti i bezobrazluka, na ovakvom vaktu, onolike cijene karata, pa stvarno, ona go.... treba pobiti sve od Faruka preko doticnog "odgovorno tvrdim", mars iz Zelje stoko seljacka, pohlepna, Da se ima sta vidjeti pa hajd. Gledacemo valjanje po terenu i jednih i drugih i mucenje ovih jadnih navijaca. Nek im mater dodje pa nek bodri Zelju.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 07 maj 2009, 02:29

neka ih jos ova tri kola do kraja,dani su im odbrojani definitivno,da se ja pitam pobrinuo bi se da samir i kompanija nebi mogli vise ni prici blizu stadiona a kamoli da udju i gledaju utakmicu,zabranio bi im ulaz do kraja zivota,mamu im j...m lopovsku......

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 07 maj 2009, 04:20

hocel biti preko soupcast ? (DERBI)
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 07 maj 2009, 08:39

E sad da su svi navijači Želje odnosno Sarajeva složni, pa da u što manjem broju prisustvuju utakmici,
to bi bio definitivno pravi odgovor na ovu morbidu.
Mislim da se to nažalost neće desiti jer navijači Želje će to propratiti po običaju sa transparentima protiv uprave, ali kad već uđu na stadion. I još jedna vrlo bitna stvar je da ovaj novac koji treba dati za kartu nije sporan, ali davati ga zato da gledamo medicinsko osoblje na terenu više nego iole solidnu tekmu je SULUDO.
Od derbija Željo - Sarajevo ostalo je samo jedno, a to je da je gradski. Sasvim je sigurno da ću bez ikakve dvojbe gledati utakmicu bundes lige taj dan nego valjanje po terenu.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 07 maj 2009, 09:03

Ti gledaj bundesligu a ja ću gledati sarajevo pa makar bili najlošija eklipa na svijetu. POZRDRAV ZA HZ

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 maj 2009, 09:20

roki... je napisao/la:Sarajevo poslije zrinjskog,mozda u zadnji nekoliko kola i igra bolje od njih,a ti ih nazivas karana ekipom :roll:
Ma jašta je nego karanana. Mlad si momak vjerovatno i nisi imo prilike da vidiš ekipu i igraće. Jedini igrać koji je kod vas igr'o a da se može nazvati igraćem je Zeko doduše i on je naša škola. Evo ti naš primjer. Dželo je naš najbolji igrać poslije rata (Džeku i Štilića ne računam jer su tako malo igrali kao da i nisu), a on je nivo prijeratnog Unisa. I ost'o bi u Unisu da nije rata bilo. Ili uzmi vašeg Škoru. Neviđeni talenat, priča ovo ono i šta bi. Ništa, truba.
Naše ekipe su ti tipa jedan-dvojica k'o nešto znaju, 4-5 su prosjek naše lige, a ostatak ne bili pojačanje ni za jednu ekipu i igraju kod nas jer ih niko neće. Sadašnja vaša ekipa je sa našom u pet deka samo što je Čala dobar čova i umije i što je pametno urađeno s vaše strane kad ste prodali što se moglo prodati, uzeli ste pare da bi redovno mogli isplačivati igraće, niste ništa dovodili i to je to. Ista ova vaša ekipa da je Brko vodi i da nemaju plate mjesecima bi bila isti klinac kao i ovi naši.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 07 maj 2009, 09:32

FCS je napisao/la:Ti gledaj bundesligu a ja ću gledati sarajevo pa makar bili najlošija eklipa na svijetu. POZRDRAV ZA HZ
Znam da ćeš ti gledati, nisam ni sumnjao u "vatrene navijače" Sarajeva.
Samo me brine što vi ne gledate fudbal kao umjetnost i igru koja bi trebala da animira sve gledaoce na stadionu, već dolazite (prvo jer ste ispod 19 godina) ,a drugo da se istresete na utakmici svu negativnu energiju. Gledajte i dalje vaše Sarajevo i vašeg Željezničara, a ove glavonje nek vam uzimaju pare i vrijeme koje ionako uzalud trošite.

Sretno!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 maj 2009, 10:02

Gerrard je napisao/la:
čamac je napisao/la:
roki... je napisao/la:Sarajevo poslije zrinjskog,mozda u zadnji nekoliko kola i igra bolje od njih,a ti ih nazivas karana ekipom :roll:
Ma jašta je nego karanana. Mlad si momak vjerovatno i nisi imo prilike da vidiš ekipu i igraće. Jedini igrać koji je kod vas igr'o a da se može nazvati igraćem je Zeko doduše i on je naša škola. Evo ti naš primjer. Dželo je naš najbolji igrać poslije rata (Džeku i Štilića ne računam jer su tako malo igrali kao da i nisu), a on je nivo prijeratnog Unisa. I ost'o bi u Unisu da nije rata bilo. Ili uzmi vašeg Škoru. Neviđeni talenat, priča ovo ono i šta bi. Ništa, truba.
Naše ekipe su ti tipa jedan-dvojica k'o nešto znaju, 4-5 su prosjek naše lige, a ostatak ne bili pojačanje ni za jednu ekipu i igraju kod nas jer ih niko neće. Sadašnja vaša ekipa je sa našom u pet deka samo što je Čala dobar čova i umije i što je pametno urađeno s vaše strane kad ste prodali što se moglo prodati, uzeli ste pare da bi redovno mogli isplačivati igraće, niste ništa dovodili i to je to. Ista ova vaša ekipa da je Brko vodi i da nemaju plate mjesecima bi bila isti klinac kao i ovi naši.
Koliko ljubomore u tvom postu da je to za nepovjerovati :o Znas sta je Skoro za ove Zeljine igrace sad , ti ga nazivas trubom a za njih je vanzemaljac ... moj Camac zna te vecina raje na jugu ,ako si ti taj na kojeg mislimo , ne brukaj se vise , opsjednut si Sarajevom covjece , a priznao ili ne Sarajevo sada lici na ekipu za razliku od tvog kluba !
Nisam taj, znam na koga misliš.
E ima se našta biti ljubomoran. Imate strašnu ekipu. A jesam opsjednut sam Sarajevom, ali gradom. Ko normalan vama kao niđe veze klubom može biti opsjednut. Nisam ba iz Lješeva, šta ti je. Bruka je samo da takva jedna tvorevina nosi ime ovog grada. Da ste ostali Torpedo pa hajd'. Karadžić je bio opsjednut vašom tvorevinom (radio godinama ko psiholog vam u klubu) pa smo vidjeli dokle je doguro. Jeb.ote kad se sjetim šta ste sve radili u onom režimu, vazda sam starom svom govorio, da su mi pitari kao klub uzor posto bi kriminilac. Sad će ispast opet Čamac laže jer tako je najlakše zatvarati oči pred istinom. Ja znam više o vama nego sva ova balavurdija vaša zajedno, mada neko posebno znanje nije ni potrebno jer sve stane u tri riječi: sila, režim i sramota. Sve ostalo se lahko uklapa pa i liga od 19 klubova jedne godine. Bježi ba djete, mojne se upuštat' u rasprave kad veze nemaš ni sa čim. Budi pametan k'o ostala balavurdija pa reci nije nas briga šta je bilo i kako je bilo. Osvojili smo dvije titule bivše države, a Željo samo jednu. Nismo nikad ispadali, a Željo jeste. Eto to je sva vaša priča.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 07 maj 2009, 10:15

Ko bolan ima 19. godina, ako te baš zanima 29. a i kakve to veze ima. Nije to poenta, i ja bih gledao bundes ligu da ne igra moj klub. O kakvoj ti umjetnosti pričaš. Možda o onoj koju forsira Abramović, kupi 100. igrača i odjednom hoće da je najveći klub na svijetu, igrači tipa Bekama imaju platu 25 mil. godišnje i više. Da, to je umjetnost. Babe i šeici na utakmicama, da to je umjetnost. E pa, neka radije ću navijati za nekoga ko možda nije neki kvalitet ali ima dušu nego za zelembaće. Pozdarav prijatelju

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 maj 2009, 10:37

E ima se u čem opstat i ima se šta osvojiti u p.m. Vi možete dogurat' i do polufinala kupa Uefa, ali ćete vazda ostati to što jeste. Nažalost, to se ne može nikad saprati. Real je najtrofejniji evropski klub, ali i u isto vrijeme i jedan od najomraženijih (čim iz Madrida i okolice izađeš) zbog svoje zna se već kakve prošlosti. Shvati samo jedno nikom i nikad niste bili uzor i niko i nikad ko je imalo razmišljao nije opsjednut vama. Ne pričajte o historiji jer je nemate. Ne pričajte o sebi kao ekskluzivnom gradskom klubu jer to niste. Ne nazivajte Želju seljačkim klubom jer je on klub svijetle tradicije i klub svih ljudi pa i seljaka i ljudi iz svih gradova širom države. Pričajte isključivo o rezultatima i nema problema. Rezultati su relativna stvar i mjenjaju se stalno kao i sve u životu. Nekad vi nekad mi, tako je to. UEFA je prije par godina sabrala sve (i bivše lige i sadašnju i evropske nastupe i sve) i proglasila Želju najboljim bh. klubom u posljednjih 50 godina kao što je i Papeta proglasila našim najboljim igračem. Šta će biti u slijedećih 50 ili manje, ne znam. Možda ti i moje dijete doživite, ja neću. Zato ne talasajte jer nemate čim.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 maj 2009, 10:46

Ma i nemoj ko danas šta čita. Ufati se škole ako ćeš već nešta čitati, valjaće ti u životu. Ovo je i onako samo najvažnija, ali sporedna stvar.
Ne znam za karte. Ima ove mlađe raje koja to prati pa će neko vjerovatno napisati. Ja i onako odem malo ranije i kupim kartu i to je to.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 maj 2009, 11:17

Ovaj potez uprave je sramotan,zele zaradu preko leđa nas i pitara,a nisu sposobni da sami naprave plan kako da se povecaju prihodi ili da privuku sponzore... :oops: :evil:

a sad jedna pozitivna vijest igracima isplacene sva dugovanbja koja je klub imao prema njima ostala neka starija premija i plata za igrace koji su vec duze tu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 07 maj 2009, 11:39

ma los potez uprave skoz, prvo prema domacim navijacima, hajd da je to samo pitarima ok i oni su nama, ali ovako je sramotno :roll:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 07 maj 2009, 11:53

Halo gerrard, noga s teme, od... u skokovima pa pricaj nebuloze na nekoj drugoj temi, vise pisete ovdje neg bilo gdje drugo, sto moze znaciti samo jedno, da ste jedini komlexasi ustvari vi, UDBASI. A ti plati 15 KM pa gledaj "velikog" skoru, hahaahhh. Al stvarno nemogu da se dozovem kad cujem skoro igracina, pa jbt jeste vi normalni, koje vama isprao mozak. Strasni talenat zavrsio ponovo u torpedu nakone velikih klubova iz austrije i hrvatske. Bas nije vrijedno pomena.
Uglavnom, udbasi razligu s ove teme, nije vam ovdje mjesto, ustvari nije vam nigdje mjesto al haj.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 maj 2009, 11:59

07.05.1992 godine c.etnici zapalili zapadnu tribinu stadiona GRBAVICA i prostorije sportskog drustva ZELJEZNICAR na stadionu GRBAVICA.

OPROSTA I ZABORAVA NEMA!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 07 maj 2009, 12:47

bistrikboy je napisao/la:07.05.1992 godine c.etnici zapalili zapadnu tribinu stadiona GRBAVICA i prostorije sportskog drustva ZELJEZNICAR na stadionu GRBAVICA.

OPROSTA I ZABORAVA NEMA!!!
niti cemo im oprostiti niti zaboraviti...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 07 maj 2009, 12:57

Igrači obećali borbu do posljednjeg daha ;)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 07 maj 2009, 13:44

Gerrard je napisao/la:Znate li kada ce karte biti pustene u prodaju :)
sutra najvjerovatnije...a cijene su sjever 15KM, istok 10KM, zapad 30KM i jug 7KM...:D:D

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 07 maj 2009, 13:53

SRAMOTA! Da su zlatne sjedalice, s obzirom na prikazano na terenu ni jedan karta po nekom mom mišljenju u ovoj državi ne bi smijela iznositi više od 10KM osim možda neke VIP lože koje naši stadionu svakako nemaju.
U Mostaru su najskuplje bile kad smo igrali protiv Partizana i to 15KM zapad gore,a 20Km zapad dolje.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 maj 2009, 15:06

10.000 x 10KM (prosjek) = 100.000KM lijepe pare za jedan dan, taman da "vrate dio duga" :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek i 41 gost.