KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Jel istina da je Sabahudin Basovic trener mladjih kategorija Bosne?I ima li naznaka da ce se poceti ozbiljnije raditi na planu dovodjenja talentovane djece u klub?
Izgleda da dobijamo pojacanja i u igrackom kadru i u trenerskom, trebalo bi se vise znat u toku dana..
? са SM-N910C уз - &
? са SM-N910C уз - &
samo pomocnici ili promjena trenera?zirado80 je napisao/la:Izgleda da dobijamo pojacanja i u igrackom kadru i u trenerskom, trebalo bi se vise znat u toku dana..
? са SM-N910C уз - &
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Branko Jorovic u strucnom stozeru, a tko su igraci?
Re: RE: Re: KK Bosna Royal
Ja koliko sam cuo, bice samo jedan igrac, na poziciji 4-5, za sada..sb1996 je napisao/la:Branko Jorovic u strucnom stozeru, a tko su igraci?
? са SM-N910C уз - &
Hoće li neko prenositi bosnine utakmice u ABA 2 ligi?
-
- Kontakt:
Televizija Arena Sport je na svom sajtu, odnosno u pregledu programa, već objavila da će prenositi utakmicu Bosne u prvom kolu. Koliko vidim, neće se prenositi sve utakmice u svakom kolu, ali za pohvalu je da će prenosa ipak biti.ovisnik je napisao/la:Hoće li neko prenositi bosnine utakmice u ABA 2 ligi?
Prenos u utorak na AS 2 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Prenos u utorak na AS 2

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Studenti su prije nekoliko dana pojačali stručni štab. Pomoćnik prvom treneru Aleksandru Damjanoviću bit će Branko Jorović, bivši reprezentativac Srbije koji je tokom karijere nosio dres brojnih klubova te bio član ekipe Igokee koja je svojevremeno osvojila prvo mjesto u regularnom dijelu ABA lige. Tu je i jedno značajno igračko pojačanje.
“Prije nekoliko dana priključio nam se Staphon Blair. Riječ je o takozvanom “undersize” centru, košarkašku visokom 206 centimetra koji je prošle sezone igrao za belgijski Okapi Aalstar. Nastupao je četiri godine i u NCAA ligi, vjerujemo da će nam biti od velike pomoći u reketu. Sa njim smo potpisali ugovor na mjesec dana, s mogućnošću produženja. Što se tiče Jorovića, mislim da ne treba trošiti riječi. Bio je vrhunski košarkaš, već sada se na treninzima vidi malo drugačija atmosfera, igrači rado prihvataju njegove sugestije. Našem Aci Damjanoviću također će biti dragocjena njegova pomoć”, zaključuje Krupalija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
I opet forsiranje jakih četvorki na petice, ne znam baš treba li nam treći Amerikanac, ali hajde eto makar je pojačanje u reketu.... 

Ja evo upravo pregledao neke njegove hajlajtse. Djeluje da je jak kao bik, ali je vjerovatno upitno njegovo kosarkasko umijece. Nema veze, kao takav ce sigurno koristiti u obrucu (mada, sve zavisi u kakvom je fizickom stanju trenutno), iako sam ja protiv ovog gomilanja nekakvih stranaca.kovacic je napisao/la:I opet forsiranje jakih četvorki na petice, ne znam baš treba li nam treći Amerikanac, ali hajde eto makar je pojačanje u reketu....
Je li Bradford ostao sa ekipom? Znam da jedno vrijeme nije igrao pripremne utakmice, pa kontam da se nisu razisli s njim. Nije lose ni sto je Jorovic tu, jer ce sigurno svojim znanjem i iskustvom pomoci kosarkasima koji pokrivaju krilne pozicije. Dobro bi bilo da se i narod malo vise pocne interesovati za Bosnine utakmice, mozda ce to znaciti da ce i Arena sto cesce uzimati da prenosi nas klub, kad vec od nasih TV kuca ocigledno nema nista.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Arena je uzela domaće utakmice Bosne i Splita (nezvanično), vidjet ćemo da li je to istina, bilo bi dobro da jeste.kobe24 je napisao/la:Ja evo upravo pregledao neke njegove hajlajtse. Djeluje da je jak kao bik, ali je vjerovatno upitno njegovo kosarkasko umijece. Nema veze, kao takav ce sigurno koristiti u obrucu (mada, sve zavisi u kakvom je fizickom stanju trenutno), iako sam ja protiv ovog gomilanja nekakvih stranaca.kovacic je napisao/la:I opet forsiranje jakih četvorki na petice, ne znam baš treba li nam treći Amerikanac, ali hajde eto makar je pojačanje u reketu....
Je li Bradford ostao sa ekipom? Znam da jedno vrijeme nije igrao pripremne utakmice, pa kontam da se nisu razisli s njim. Nije lose ni sto je Jorovic tu, jer ce sigurno svojim znanjem i iskustvom pomoci kosarkasima koji pokrivaju krilne pozicije. Dobro bi bilo da se i narod malo vise pocne interesovati za Bosnine utakmice, mozda ce to znaciti da ce i Arena sto cesce uzimati da prenosi nas klub, kad vec od nasih TV kuca ocigledno nema nista.

Ugovor sa ovim Blairom potpisan samo na mjesec dana, ništa neobično u bh. prvenstvu, ali ako odigra dobro valjda neće otići.
Potpisan izuzetno solidan ugovor sa Pivovarnom Laško oko sponzorstva, kao i sa GRASom oko važenja karata za sve domaće utakmice u javnom prevozu od 2h prije utakmice do 23:59 na dan utakmice. Konačno neki kvalitetniji marketinški potez, nadajmo se da ćemo startati pobjedom u ABA2, Vršac je sasvim sigurno vrlo kvalitetna ekipa, dosta lako su riješili kvalifikacioni turnir, tu je i neka historija u vidu Hemofarma, nadajmo se da su se momci uigrali i da će se vratiti san o nepobjedivosti kod kuće.

Na znam kakva je priča sa Jorovićem/da li je u pitanju neki deal sa menadžerima tipa Miško Ražnjatović ili Rašković/ali nije mi jasno da kao pomoćnog trenera u najveći BiH klub dovode bivšeg srbijanskog reprezentativca i igračku legendu Igokee.Ako se treba razvijati neki mladi trener koji ima predispozicije da naslijedi Damjanovića, onda se šansa trebala dati nekom našem mladom treneru a ne Joroviću.
ali čuj u maloj dvorani...
Uranili, naspavali Bosnasi 

Ima li u nekoj kladionici ovaj danasnji mec mozda ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Danas ocekujem tvrdu utakmicu,na mali broj poena.Nekako za mene,prateci pripremne utakmice prvi favorit u ovoj Aba 2 jeste Split.Pored Splićana dosta očekujem od Zrinjskog i Borca(Čačak).Što se tiče Bosne,ocekuejm da se bore za tu cetvrtu poziciju i plasman u play off.Danas ocekujem i vjerujem u pobjedu od 10+ !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Idemo Bosno! 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.