Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Arvid
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arvid » 12 feb 2025, 23:13

🤣
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 12 feb 2025, 23:15

Arvid je napisao/la:
12 feb 2025, 23:13

🤣
Ovo nas je i yebalo
Srce, čast i ponos!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 13 feb 2025, 00:21

nerkolfc je napisao/la:
12 feb 2025, 23:04
Ma glupost od Slota, nista dobro Kloppu nisu donijeli ti ispadi na sudije.
Ma sto je najgore Slot nije imao ogroman ispad, ako sam dobro na snimku vidio zadrzao mu je ruku duze jednu sekundu kad su se rukovali i rekao mu good job. Ovaj se upalio i dao mu crveni. Slot ce vjerovatno kasnije objasniti sto se desilo jer obzirom da je dobio crveni ne smije ici na press ili kamere nego odma kuci. Pravilo valjda da se zastite sudije. Pritisak Oliveru glave dosao jer Goodison je građe skoro kao Anfield gdje su navijaci tik uz liniju i cujes sve sto ti psuju i stvaraju pritisak i ovom se smucilo

Ni za produzetak nema se puno primjedbi jer zna se da je tih 5 minuta MINIMUM koliko ce ce ici, uvijek se radi povrede ili zadrzavanja lopte doda koji minut. Plus se izbjegava prekinuti igra ako je sat otkucao na polovini protivnika a ti imas loptu. Kao sto je ovdje Everton drzao loptu na nasoj polovini jer nasi nisu bili sposobni da izbace nego nesto meljaju. Liverpulova je krivica sto se dopustilo da ljudi bukvalno loptom glavom od glavu dođu do kaznenog i jos dobiju onakav prostor za sut.

I cudno za slota da ne uvede Endu obzirom da on uvijek uđe kada treba zatvorit tekmu. A lik uveo Jotu da ga onaj Branthwaite od 2 metra pojede zajedno sa Diazom koji je metar i zilet i samo se zabijao u njihovu odbranu citavu tekmu :roll:

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 13 feb 2025, 00:34

Morao sam izaći da pročistim glavu.
Poput Newcastlea i ova je apsolutna greška odbrane. Loš ofsajd, praćen još gorim promašajem cijele lopte. Tužno da ovakav antifudbal ti zabije dva. Fuj.
Bio sam zadovoljan i sa bodom samo da ne bude povreda, sad mi žao prosuta dva. Ide period baš teških utakmica ( Villa i City) u gostima, ne bih da ova dva dodatna budu zlatna.
Seljaci poput crvenih govana iz Manchestera, žive sezonu za derbi, vidjelo se u startu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Zaniolo2
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo2 » 13 feb 2025, 07:18

Arvid je napisao/la:
12 feb 2025, 23:13
🤣
Ovo je usporeni snimak. Ovo se tačno desilo u ca.93:55 odnosno tada je prekinuta igra.Krenulo se igrat u ca. 95:00, Tarkowski je dao gol u ca.97:05. Otprilike minutu više nego što treba.

I nakon spavanja, teško za prihvatit.
Nisam siguran da smo zaslužili pobjedu uopšte, da se razumijemo. Ništa posebno nismo uradili. Osim ta dva gola, nismo ništa pravili. Jedino šut Salaha i odbrana Pickforda. Jest ono derbi i očekuješ tvrdu utakmicu, ali boriš se za titulu.

Znam samo da sam 5-7min prije nego je Salah dao gol, razmišljao na fazon 'ma daj samo nek završi, može i ovih 1:1, daj samo kraj da se ide dalje' zbog užasnog kvaliteta utakmice. A na kraju tako gorak ukus.

Kao što sam i prognozirao, 3 pobjede i 2 remija su potpuno ok iz ovih pet utakmica u februaru. 4 pobjede prognozirane od nekih forumaša sada izgledaju jako teško dostižne.
Nije zbog remija, nego kako će ovo uticat na ekipu. To je najveća briga, meni lično.
Kako ide crveni karton suspenzija za menadžera, koliko sad nema Slota pored aut-linije?

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 13 feb 2025, 09:14

Dobro jutro, dobri ljudi. Sto kaze kolega, fakat tezak rezultat za prihvatiti, cak i nakon prospavane noci.

Ovo oko offside-a ce uvijek praviti frku, uvijek ce biti polemike za tih centimetar-dva. Zadnja im tekma na Goodisonu, liga se lomi, pritisak navijaca- nema sanse da su likovi mogli dosuditi u nasu korist, pogotovo nakon onako dobre zavrsnice Tarkowskog i eksplozije na tribinama, pa zapalili bi ih likovi na putu kuci :-D

Sto mene iskreno vise kopka je ono guranje Konate-a koji je isao da ocisti loptu, guranje s ledja ga je vidno sprijecilo u tome. Ali o tome ni sekunde sinoc nije bilo polemike. Po meni faul, mozda slab, ali gledajuci okolnosti, to ga je sprijecilo da eventualno izbije loptu iz kaznenog i utakmica zavrsi u nasu korist. Ali nidje veze, to je sad palamudjenje, nit ce sta promijeniti, izgubili smo dva boda, to treba prihvatiti i nastaviti kampanju jos jacim tempom.

I dalje sam misljenja da su promjene u drugom poluvremenu donijele puno bolju igru s nase strane, oni su bili pali, a mi smo bolje koristili prostor. Nazalost, plavi su bili ekstremno nabrijani i svaki duel je bio iznimno tezak. Steta sto ne zabismo jos taj jedan, koji bi nam olaksao zavrsnicu tekme...

"Mali" Braithwaithe fakat nije los igrac, ima dosta potencijala, sinoc je dominirao ove nase niske trkace.

Brinu me ovi crveni kartoni, pitaj Boga kako ce sad PGMOL procijeniti stetu i koliko ce Jones i Slot izbivati. On a side note, Jones si je sinoc kod supportera kupio dozivotnu podrsku onom akcijom, trebalo je imati damu :-D

U nedjelju Vukovi na Anfieldu, hocemo li uspjeti reagirati i vratiti se na pobjednicke staze? Nadam se da ce Anfield da gori, treba im njihova podrska vise nego ikada.

Jer poslije idu dva gostovanja i to kod Ville i Citya, bit ce zafrkano. Ali, ako ti je cilj osvojiti ligu, moras sve te izazove savladati.

Sezona se lomi momci, i dalje imamo sve u svojim nogama :-D

Moja prognoza u sljedecih 3 tekme - 6 bodova, mislim da nazalost jednu gubimo. Sa 7 bih bio prezadovoljan.

What say you?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 feb 2025, 10:15

Otelo je napisao/la:
06 feb 2025, 17:52
Noćas ide neki X i ispadanje, nakon toga jedva prolaz za vikend, pa poraz protiv Evertona i remi sa Wolvesima. Nema potrebe da gledate i nervirate se.
To je tu negdje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 13 feb 2025, 22:51

U 30 sekundi vidiš koliko je inteligentan i duhovit, sve što kolumbijsko govedo nije.

:urnebes: :tokralju:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 feb 2025, 10:11

Gakpo doubt, znači Diaz starta. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 14 feb 2025, 15:40

Postaje sve teze probijati ove odbrane, duple blokove itd. Ceka se stalno da Salah nesto uradi i covjek isporucuje redovno,bez njega bi bili tu negdje ispod Foresta. Ta jednodimenzionalna igra je problem cisto zbog loseg performansa pojedinaca naprijed odn. neucinkovitosti. Diaz premalo konkretnog ucinka naprijed, Jotu reckaju povrede i nema ritma, Nunez je Nunze jbg. Sreca da je Gakpo ove sezone ispratio Salaha i nadam se da je samo out ovu tekmu pereventivno. Naprijed mora biti promjena na ljeto definitivno, Diaz i Nunez moguci odlasci, razmisliti o Joti cisto zbog previse izostanaka svake sezone i covjek je pola sezone u ambulanti.

Kad vec pricam o ovoj temi da se nadovezem da sto se tice sredine vidjeti sta s Elliotom, mozda i s Endom, ovo ostalo ok uz neki dodatak.

Nazad takoder dosta posla na ljeto kao i sto se tice napada, mora se rijesiti lijevi bek, Tsimi nije za prvu opciju i par paartija dobrih u sezoni nije dovoljno za ovaj rang fudbala, a Robo je ostao bez gasa i ne moze vise da ponudi kvalitet koji je nudio prije. Potreban stoper klase Konatea, na mladog Quansu se ne moze racunati ozbiljno, Gomez pod upitnikom.

Trent, Salah i Virgil posebna prica i ugovori ali ova prica ide na kraju sezone, sad treba u 5u brzinu i rijesiti narednih par tekmi jer ce se ovdje lomiti sezona sto se tice lige, napokon isti broj odigranih tekmi i sad ko prvi ispusti bodove to ce biti krucijalno sto se tice mentalne strane igre.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 feb 2025, 13:48

slika
Opet Diaz
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 feb 2025, 13:50

Pa nema Gakpa, i šteta što ga nema.
Sa njim u prvih 11 bi ovo bilo najbolje što možemo ponuditi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 feb 2025, 13:56

gaston je napisao/la:
16 feb 2025, 13:50
Pa nema Gakpa, i šteta što ga nema.
Sa njim u prvih 11 bi ovo bilo najbolje što možemo ponuditi.
Pa sad. Ima jedan koji igra svaku, a ne zaslužuje ni biti na tribinama.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 16 feb 2025, 14:16

Vrijeme je da Jota ude u seriju dobrih utakmica i po mogucnosti do kraja sezone zdrav. Sad ce biti krucijalno od svakog da igra na maximumu do kraja i zbog previse tekmi, nekad Salah nece moci sam donositi bod(ove). Takoder odbrana bi mogla da se vrati u formu s pocetka sezone, ne bi bilo lose jer treba pregrmiti ovaj period do kraja mjeseca gdje bi cak mogli i da rijese pitanje titule 80%.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 feb 2025, 14:18

Ali forsira kloca diaza koji gori cak i od darwina :rol: :rol:

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 16 feb 2025, 15:13

Zasto imam osjecaj da oni lakse dolaze do naseg gola nego mi do njihovog.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 16 feb 2025, 15:15

Konačno.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 16 feb 2025, 15:20

Dao je gol i opet je ubjedljivo najgori na terenu

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 16 feb 2025, 15:21

JayCatwright je napisao/la:
16 feb 2025, 15:20
Trent je trenutno najgori sa svojim nerezonskim pasovima.

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 16 feb 2025, 15:23

Fuerza je napisao/la:
16 feb 2025, 15:21
JayCatwright je napisao/la:
16 feb 2025, 15:20
Trent je trenutno najgori sa svojim nerezonskim pasovima.
Trent nije dobar u glavi nikako. Pasovi ko qrac, govor tijela nikakav

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.