mozes ti biti realan i u jednom postu? Drugi faul je fantomski !Neutral je napisao/la:Imaš na drugoj strani očajnog defanzivca Boozer-a i onda napraviše dva faula od kojih ne znaš koji je bio gluplji. E moj Mirza.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.dcast.tv/channel.php?u=tash1" onclick="window.open(this.href);return false;pinoglavi je napisao/la:znal ko kakva je ovo furka sa dresovima?
i jel ima sportklub stream?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
veci merakYucca je napisao/la:Jest neobican ovaj termin za tekmu navikli smo biti nocne ptice![]()
![]()
krene fino i onda sranje...bez faula kad se vratis molim te ko Boga
Termin je sila 
ajmo Mirza 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koga briga kakav je faul bio. Trener je kriv Džeki, trener je kriv Mirzi, sada je sudija kriv Mirzi. Okani se mojih postova ako ti se ne sviđa. Pratim Mirzu od vremena kada je Mejdan prozivao Mensu što ga nije ubacivao i onda mi neko dođe soliti pamet o njegovoj igri, faulovima i slično.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
hvalaFecox je napisao/la:http://www.dcast.tv/channel.php?u=tash1" onclick="window.open(this.href);return false;pinoglavi je napisao/la:znal ko kakva je ovo furka sa dresovima?
i jel ima sportklub stream?
sjećam se čim je došo u nba komentariso sam da nije ništa napravio dok u ponude ne dodje.I eto ga
samo nek se čuva prekršaja sad i po 15+ poena sa dobrom odbranom
EDIT: proguglo sam dok Mirze nema,uvijek furaju ove dresove za Božić
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 25 dec 2013, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/sport-klub" onclick="window.open(this.href);return false;pinoglavi je napisao/la:jel ima sportklub stream?
15.10.2013.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bravo, ti sve znasNeutral je napisao/la:Koga briga kakav je faul bio. Trener je kriv Džeki, trener je kriv Mirzi, sada je sudija kriv Mirzi. Okani se mojih postova ako ti se ne sviđa. Pratim Mirzu od vremena kada je Mejdan prozivao Mensu što ga nije ubacivao i onda mi neko dođe soliti pamet o njegovoj igri, faulovima i slično.
I uostalom sto da zaobilazim postove, ovo je forum, sta sad ocekujes da ti pratim postove i samo pisem bravo bravo, dijelim misljenje. Ako se tebi ne svidja sto ja pisem, imas ignore listu pa je bujrum uredi.
Ma valja biti kontra uvijekBosniacum Lilium je napisao/la:bravo, ti sve znasNeutral je napisao/la:Koga briga kakav je faul bio. Trener je kriv Džeki, trener je kriv Mirzi, sada je sudija kriv Mirzi. Okani se mojih postova ako ti se ne sviđa. Pratim Mirzu od vremena kada je Mejdan prozivao Mensu što ga nije ubacivao i onda mi neko dođe soliti pamet o njegovoj igri, faulovima i slično.Ko je kriv Dzeki sto ne trci. Kojja si ti samo sifra, non stop pises neke nebuloze.
Nebuloza što je sviran čest faul u NBA. Bravo, koji si ti pačenik. Termin idealan za one koji prate NBA na baterije pa ubiše sa konstruktivnim postovima.
I naravno da ne znam sve, ali za tebe sam doktor za ovaj sport.
I naravno da ne znam sve, ali za tebe sam doktor za ovaj sport.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 dec 2013, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
- majestic24
- Kontakt:
kobe je kobe pa napravi 2 faula u nizu pa zavrsi na klupi a komoli da to "nesmije"napraviti jedan taletovic
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
koje je cist faul? sta ti pricas? DRUGI FAUL NIJE BIO!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Al ste glupi u pm pa svako nakon 2 faula izlazi , ence trener da rizikuje da pokupi 3 licne u 4 minute imajte malo mozga molim vas. I totalno bespotrebni fauli aj necu pisat jel il nije nebitno XD... BTW teletovic je doktor i za odbranu za evansa buzer ga ubi
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 25 dec 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakav si ti mentolNeutral je napisao/la:Nebuloza što je sviran čest faul u NBA. Bravo, koji si ti pačenik. Termin idealan za one koji prate NBA na baterije pa ubiše sa konstruktivnim postovima.
e moja ubleho, drugo je to sto ti ne citas sta ja pisem. Kad god uletim na temi o NBA, uvijek pisem o vremenu 10 godina unazad i uporedjujem sa onim sada, to je drugo sto ti volis da se pravis pametan, ali samo pravis, daleko si ti od toga moj jarane
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 25 dec 2013, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Mirza je postao Brus Bowen za Evansa u odbrani, al covjek pokupi sve u skoku hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Normalno da ce izaci, niko to ne spominje. Samo drugi faul je fantomskimajestic24 je napisao/la:kobe je kobe pa napravi 2 faula u nizu pa zavrsi na klupi a komoli da to "nesmije"napraviti jedan taletovic
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije lose. Bowen je isto znao iznenaditi s tricamaultrasstyle_tz je napisao/la:Mirza je postao Brus Bowen za Evansa u odbrani, al covjek pokupi sve u skoku hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.