U petak ujutru kiša prestaje temp u sub. 15ak stepeni dan sunčan prelijep aBd. nadati se većoj posjeti pogotovo na krilima ove pobjede reprezentacije nadati se samo što kažeš da će se travnjak osušiti.Bihac1299 je napisao/la: ↑01 apr 2026, 13:28Ja vidim neko sunce na prognoziBosnianRahatluk je napisao/la: ↑28 mar 2026, 15:44Bice ipak sasvim ok vrijeme...bez padavina oko 15 st C..nebeskasila je napisao/la: ↑28 mar 2026, 11:37Odgodjena utakmica protiv Viteza.
Cisto sumnjam da cemo za vikend moci igrsti i u Bihacu jer ce isto biti vrijeme katastrofa
Takve su najave za narednih 10ak danajoš samo da ne pada kiša u petak makar malo da se travnjak isuši…
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Mislio sam da će popustit eurofija oko repke ali mene i dalje drži ovo sve više i jače neg kad smo prvi put otišli u Brazil…
Ovo treba iskorsititi za subotu pogotovo kad grane sunce od jutra i treba podržati momke, jer vidim da su na treninzima preluda ekipa, zajebancija i ozbiljnost u jednom i treba zaslužuju momci podrški ogromnu u subotu!!!!
Ovo treba iskorsititi za subotu pogotovo kad grane sunce od jutra i treba podržati momke, jer vidim da su na treninzima preluda ekipa, zajebancija i ozbiljnost u jednom i treba zaslužuju momci podrški ogromnu u subotu!!!!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Savrsen dan za utakmice. Napokon sunce, nakon dvije sedmice. Dijaspore ima dosta po gradu, nadam se bas nekoj dobroj posjeti, pa vidjecemo.
Idemo do pobjedee deckii
Idemo do pobjedee deckii
Danas nema izgovora, temperatura 18 stepeni, dijaspora stigla kući, klub u vrhu tabele, igra protiv direktnog konkurenta, pobjedom idemo na drugu poziciju.
Ako bude posjeta ispod 2.000 to će biti sramotno.
Ako bude posjeta ispod 2.000 to će biti sramotno.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Sve mi se cini da dijasporu NKJ jako malo zanima… ne mijenja se posjeta nesto mnogo kad su u gradu i kad nisu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Pozdrav i čestitke na pobjedi. Ako neko može reći kakva je utakmica bila
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ovi sa ss veze nemaju kakve tekstove objavljuju, po njima je travnik drugi, Jedinstva inace nigdje nema, ne samo u ovom tekstu, i nekako mi je drago sto nas niko nigdje ne spominje.Danas prvo pol pristojno bolji za taj jedan gol, u drugom smo nekako djelovali puno bolje, svjezije, rastrcanije, sasvim dovoljno za novu pobjedu.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Danas…moglo je i bolje, navikli smo na napadački fudbal, previše grešaka ali idemo dalje super je ovo sve.
I dalje mislim da Salkanović ne postoji u napadu, od odlaska Adžema to više nije onaj Keno, presporo se kreće, spori izlasci iz ofsajda, uopšte ne ide na skok igru, ne gradi se, sporo kretanje kad ide kontra jer vecinom ide lopta na Alija ili desno krilo i nakon toga oni nemaju kome dati loptu da postigne gol u sredini jer naravno Keno kasni…po meni malog Balića staviti u špicu ili preambiciozno Hadru, opet kažem nije to taj Keno iz one sezone, šta mu bi ne zna se…al brojke sve govore, jedini špic u ligi koji je na 4 gola nakon 17 utakmica…sve je jasno!
I dalje mislim da Salkanović ne postoji u napadu, od odlaska Adžema to više nije onaj Keno, presporo se kreće, spori izlasci iz ofsajda, uopšte ne ide na skok igru, ne gradi se, sporo kretanje kad ide kontra jer vecinom ide lopta na Alija ili desno krilo i nakon toga oni nemaju kome dati loptu da postigne gol u sredini jer naravno Keno kasni…po meni malog Balića staviti u špicu ili preambiciozno Hadru, opet kažem nije to taj Keno iz one sezone, šta mu bi ne zna se…al brojke sve govore, jedini špic u ligi koji je na 4 gola nakon 17 utakmica…sve je jasno!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Po meni lijepa posjeta, ne znam koliko su stavili zvanicno da je bilo. Takodjer igrali su bas koliko nam je dovoljno da pobijedimo, teren ne dozvoljava vise. Katastrofa je bilo.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
2000 stoji zvanicnonebeskasila je napisao/la: ↑04 apr 2026, 19:04Po meni lijepa posjeta, ne znam koliko su stavili zvanicno da je bilo. Takodjer igrali su bas koliko nam je dovoljno da pobijedimo, teren ne dozvoljava vise. Katastrofa je bilo.
Razocaran sam danas svim, utakmicom, posjetom, ponasanjem publike ( mrtvi vecinu vremena ) i igracima.
Keno ako ne dadne gol on je igrac protivnicke ekipe, Setkic uzas izvadi ga gol.
Keno ako ne dadne gol on je igrac protivnicke ekipe, Setkic uzas izvadi ga gol.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Čelik sve bliže povratku u društvo najboljih, Sloboda slavila protiv GOŠK-a
I ovaj naslov na ss.ba je bezveze. Sloboda slavila koja je na sred tabele, pobijedila nakon sto utakmica al eto de neka pisu o njima. Mi smo uvijek svima zadnja rupa na sviralu.
Mislim Čelik mora biti u naslovu jer je prvi, ali kakve veze ima Sloboda koja je 8. na tabeli. Pa bolje da su spomenuli Radnik iz Hadzica koji je uvezao tri pobjede zaredom.
Neko vec spomenu Kenu, nije uopste za prve ekipe, samo sto nismo nasli zamjenu za njega pa zbog toga igra. Setkic isto bezveze, ali vjerujem da je igrao jer sad slijede dvije utakmice u tri dana, pa onda da mogu svi odraditi to kako treba.
I ovaj naslov na ss.ba je bezveze. Sloboda slavila koja je na sred tabele, pobijedila nakon sto utakmica al eto de neka pisu o njima. Mi smo uvijek svima zadnja rupa na sviralu.
Mislim Čelik mora biti u naslovu jer je prvi, ali kakve veze ima Sloboda koja je 8. na tabeli. Pa bolje da su spomenuli Radnik iz Hadzica koji je uvezao tri pobjede zaredom.
Neko vec spomenu Kenu, nije uopste za prve ekipe, samo sto nismo nasli zamjenu za njega pa zbog toga igra. Setkic isto bezveze, ali vjerujem da je igrao jer sad slijede dvije utakmice u tri dana, pa onda da mogu svi odraditi to kako treba.
Ma tačno mi zafalio onaj što smo ga pljuvali prije par sezona ja misl Ensar Imamagic, nije bio talenat al je trcao i borio se a keno je trenutno izgleda fizicki u bihacu a psihicki ostao u ,, sta sam zajebao u zelji na pripremama
Ma Zgonja nema konkurencije kakav Šetkić, Hadra je liga prvaka za njega!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Taj Imamagic je bi Demirovic prije Demirovica. Steta sto nista pogoditi nije mogao.Bihac1299 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 19:55Ma tačno mi zafalio onaj što smo ga pljuvali prije par sezona ja misl Ensar Imamagic, nije bio talenat al je trcao i borio se a keno je trenutno izgleda fizicki u bihacu a psihicki ostao u ,, sta sam zajebao u zelji na pripremama,,
Ma Zgonja nema konkurencije kakav Šetkić, Hadra je liga prvaka za njega!
Onaj penal protiv Zrinjskog mu je zavrsio karijeru u Bihacu.
4 pobjeda u nizu, cestitke igracima, napokon imamo ekipu gdje u gostima ne moramo strepiti od nikoga pa tako ocekujem tri boda u Vitezu da se ucvrstimo na drugom mjestu jer smo sigurno bolja ekipa.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Prije svega lijep je osjećaj vidjeti nas u vrhu tabele, jer realno tome trebamo uvijek težiti.
Bilo bi super zadržati drugu poziciju do kraja sezone, siguran sam da bi to diglo dodatno atmosferu za sezonu 2026/2027.
U Vitezu trebamo ganjati tri boda, iako ne bih bio nezadovljan ni sa neriješenim rezultatom.
Ono što me ponovo razočaralo je posjeta, pa ono je definitivno žalosno. Priželjkujem dvije gostujuće pobjede do kraja ove sedmice, pa da onda vidim hoće li biti izgovora za slabu posjetu na utakmici protiv Radnika iz Hadžića.
Bilo bi super zadržati drugu poziciju do kraja sezone, siguran sam da bi to diglo dodatno atmosferu za sezonu 2026/2027.
U Vitezu trebamo ganjati tri boda, iako ne bih bio nezadovljan ni sa neriješenim rezultatom.
Ono što me ponovo razočaralo je posjeta, pa ono je definitivno žalosno. Priželjkujem dvije gostujuće pobjede do kraja ove sedmice, pa da onda vidim hoće li biti izgovora za slabu posjetu na utakmici protiv Radnika iz Hadžića.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nažalost, moram napisati par riječi jer stvarno više nema smisla trpiti i šutati. Skoro 2 godine rada u NK “Jedinstvo” donijele su mi mnogo ponosa, radosti, tuge, brige, rada, ali i uvrede, prijetnje i izbušene gume na autu pa se iz inata nastavilo dalje jer imam osobe oko sebe u koje imam povjerenje, a mislim i oni u mene, međutim “vrijeđanje mozga” više neželim i neću.
U trenutku dolaska na čelno mjesto odnosno podrške prije svega gradonačelnika Sedića, ali i počasnog predsjednika Abdića, nije bilo druge strane jer je situacija bila bezizlazna bar je tako izgledala, ni bodova ni para…
Neću nabrajati urađeno jer svi koji danas dolaze na utakmice to i vide u svakom vidu, ali znamo i mi da može i bolje međutim tu dolazimo do pitanja podrške u bilo kom vidu a najviše u sredstvima.
Razlog za ovu moju reakciju nalazi se u konstantnom omalovažavanju i “podmetanju noge” od strane menadžmenta JU za sport, odmor i rekreaciju, bivšeg i sadašnjeg direktora.
Zadnji put molim da se urazume jer roditelji preko 200 djece, treneri, i svi uključeni u NKJ imaju visok prag tolerancije ali dosta je vaše nesposobnosti i pokušaja da MI budemo u svađi sa drugima zbog Vaše nesposobnosti.
Sasu treba podrzati na sve nacine.
U trenutku dolaska na čelno mjesto odnosno podrške prije svega gradonačelnika Sedića, ali i počasnog predsjednika Abdića, nije bilo druge strane jer je situacija bila bezizlazna bar je tako izgledala, ni bodova ni para…
Neću nabrajati urađeno jer svi koji danas dolaze na utakmice to i vide u svakom vidu, ali znamo i mi da može i bolje međutim tu dolazimo do pitanja podrške u bilo kom vidu a najviše u sredstvima.
Razlog za ovu moju reakciju nalazi se u konstantnom omalovažavanju i “podmetanju noge” od strane menadžmenta JU za sport, odmor i rekreaciju, bivšeg i sadašnjeg direktora.
Zadnji put molim da se urazume jer roditelji preko 200 djece, treneri, i svi uključeni u NKJ imaju visok prag tolerancije ali dosta je vaše nesposobnosti i pokušaja da MI budemo u svađi sa drugima zbog Vaše nesposobnosti.
Sasu treba podrzati na sve nacine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.