BTW ignore ovog separatistu hejtera. Pogledao sam jutros Malagu i kakav im penal dosudio pa smiješniji je bar duplo od ovog večeras bem ti špansku ligu i suđenje.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma to je znoj nisu suze što bi plako 3 bobe u džepu jedino da je igro dvicu na Udine 
BTW ignore ovog separatistu hejtera. Pogledao sam jutros Malagu i kakav im penal dosudio pa smiješniji je bar duplo od ovog večeras bem ti špansku ligu i suđenje.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 03 feb 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
[youtube][/youtube]
Hoce ga ovaj okvir gola..
@Pogba
Mislim da je u pitanju znoj..
Hoce ga ovaj okvir gola..
@Pogba
Mislim da je u pitanju znoj..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- muha milanez
- Kontakt:
Tako i meni izgleda, valjda ce se izjasnit o razlogu, nije valjda zbog tog sto je Balotelli izodio penal..Pogba je napisao/la:Jeste li primjetili na ovoj slici gore, da je Sharawy plakao?
El Sharawy kralju nas, ne daj se
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ozbiljno igrate u petak sa parmom?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ahahahah Romario vi Katalonci (karinasi) treba u zvijezde da kujete 3 imena:Bjorn Kuipers,Wolfgang Stark i Hening Ovrebo....nemate pravo price,drkajte rinuKa Platiniju jer da nije njega ispadali bi redovno u 1/4 finalu.... 
De ba sta vam je, pa isplako bi se valjda 3 put do sad kad je neko drugi izveo penal
. Dosta je previjo tamo nakon starta, moguce da je bol od udarca ako je uopste zaplako 
Pogba je napisao/la:Jeste li primjetili na ovoj slici gore, da je Sharawy plakao?
To on vidio Stramu danas kako place pa ga dirnulo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ako je suditi po ovoj utakmici, što svakako ne mora značiti, El Shaarawy je bio u drugom planu i dosta rezervisan. Možda će to biti jedan od problema dolaska Balotellija, jer ipak on će sad vjerovatno biti glavni igrač i treba vidjeti kako će funkcionisati taj tandem...
Ali, eto sačekat ćemo, ovo kažem na osonovu večerašnje tekme.
Ali, eto sačekat ćemo, ovo kažem na osonovu večerašnje tekme.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 03 feb 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- muha milanez
- Kontakt:
Subota: Juventus-Fiorentina 18hAndrej je napisao/la:ozbiljno igrate u petak sa parmom?
Lazio-Napoli 20:45h
Nedelja: Cagliari-Milan 15h
Inter-Chievo 20:45h
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- LegendKiller
- Kontakt:
kakav peti sudija pa oni su presmiješni, od kako su uvedeni ja neznam ni jednu situaciju u kojoj su se oni pokazali kao opravdani stvarno neznam cemu služe. Pete sudije su do sada poznate samo po greškama toliko su napravili grešaka da ih je davno trebalo ukinuti a pozitivne stvari ni na vidiku od njih.muha milanez je napisao/la:Nije mi drago zbog penala, prvenstveno mislim da je greska sudije u pitanju jer cesto ove sezone sudije podlegnu pritisku, ali opet taj tzv. peti sudac je mogao reagovati.. vise bih volio da je 1-1 nego ovako, optuzbe na sve strane..volio bih kad bi manje ovakvih situacija bilo, ali generalno ne moze proci ni jedno kolo a da se neko ne zali i sl.! nadam se da ce bit manje ovakvih situacija do kraja.. Idemo dalje.. Forza Milan!!
U Italiji je stvarno užasno suđenje, izgleda da Kolina ipak bolje sudi na terenu neko van njega!
- francobaresi
- Kontakt:
Ma kakve suze, to je znoj
Kao i uvijek Stephan je ostavio srce na terenu .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Hahahahaha,dobar.Yucca je napisao/la:To on vidio Stramu danas kako place pa ga dirnulo![]()
![]()
evo ovaj beela je postavio video gdje se tacno vidi da je penal bio 100% kao sto sam i rekao na pocetku. faraon vrhovima kopacke gurnuo loptu a ovaj ga slozio i to je to. ne bitno koja je minuta bila penal je postojao. a ovi sto ulijecu sa pricom da nije nek mlo bolje pogledaju i nek prvo vide svoje ekipe. toliko... cuj sharaf plako sto nije izveo penal hahahahhahahaah odavno se nisam nasmijao ovako, pa momak ni do dolaska balonje nije izvodio penale sto bi se sad bunio 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
" onclick="window.open(this.href);return false;
BALO-BALO TELLI-TELLI
BALO-BALO TELLI-TELLI
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Da vas obradujem dodatno, Nainggolan je dobio protiv Rome peti karton, kao i lijevi bek Avelar, tako da će Cagliari biti znantno oslabljen.
Očekujem sigurnu pobjedu Milana.
Očekujem sigurnu pobjedu Milana.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Hahahahahafrancobaresi je napisao/la:Ma kakve suze, to je znoj![]()
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
- francobaresi
- Kontakt:
hahhahahhahhaa a jesi ub'o svaka ti dalabetton je napisao/la:Hahahahahafrancobaresi je napisao/la:Ma kakve suze, to je znoj![]()
[youtube][/youtube]
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
[youtube][/youtube]
koji je tiziano kraljmne vjerujem
koji je tiziano kraljmne vjerujem
- muha milanez
- Kontakt:
Da, ali u jednom trenutku se ucinilo kao da je ljut i da je krenuo prema svlacionici.. to je malo zbunjujuce bilo, al dobro je..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.