https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... e=5553B968" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka tekma haman uzivo
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... e=5553B968" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sad to nesto gledam i kontam, pa nije nam uopste los raspored
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
raspored k'o raspored, al' ekipa nam nije čemu.
Ni liga nije cemu..
Prve četiri utakmice minimum 6 bodova ako želimo sigurnu Europu, sve ispod je razočarenje a sve iznad je premija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A kad bude 28.kolo i najava :
" A Plavi sa Grbavice u gradski derbi ulaze nakon 8 vezanih pobjeda"

" A Plavi sa Grbavice u gradski derbi ulaze nakon 8 vezanih pobjeda"
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinMinjore je napisao/la:A kad bude 28.kolo i najava :
" A Plavi sa Grbavice u gradski derbi ulaze nakon 8 vezanih pobjeda"![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sta je bilo jucer, jesu uplatila ona djubrad pare?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Pozdrav brateMauMau je napisao/la:Pozdrav plava braćo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Čitajući postove u zadnjih mjesec ili dva dana, došao sam do nekih zaključaka, odnosno oni se sami nameću, a to su:
- bez novog statuta odnosno ako isti ne bude usvojen desit će nam se isto kao u ovom jednom ratnom razgovoru (koji mi je neko prepričao) izmedju dva važna čovjeka, koji ći pokušati parafrazirati:
- Helem bila je neka (ratna) bitka na frontu negdje u srednjoj Bosni i predsjednik je po završetku iste zvao iz Sarajeva tog komandanta i pitao ga kako smo u toj bici prošli ?
Komandant mu je vojnički odgovorio "Predsjedniče "meščini" da smo ga p.p.šili"
- bez novog statuta odnosno ako isti ne bude usvojen desit će nam se isto kao u ovom jednom ratnom razgovoru (koji mi je neko prepričao) izmedju dva važna čovjeka, koji ći pokušati parafrazirati:
- Helem bila je neka (ratna) bitka na frontu negdje u srednjoj Bosni i predsjednik je po završetku iste zvao iz Sarajeva tog komandanta i pitao ga kako smo u toj bici prošli ?
o naprijed Željo do pobjedeChoks je napisao/la:Ja volim Želju za njega sve ..
Ukoliko je tekma protiv Travnika?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mene nesto pozitiva drma...
Gledam ovaj raspored, pa ako ljudi izvucemo iz prve cetiri utakmice 8 bodova, mi slobodno mozemo na titulu.
Naravno, nije nemoguce, ali je daleko, ali opet se nikada ne zna. Kad nas svi otpisuju mi se dignemo....
Ako bude gusto do kraja, mogao bi ovaj derbi na Kosevu biti veoma dobro posjecen, cak i vise od onog 100-tog...
Gledam ovaj raspored, pa ako ljudi izvucemo iz prve cetiri utakmice 8 bodova, mi slobodno mozemo na titulu.
Naravno, nije nemoguce, ali je daleko, ali opet se nikada ne zna. Kad nas svi otpisuju mi se dignemo....
Ako bude gusto do kraja, mogao bi ovaj derbi na Kosevu biti veoma dobro posjecen, cak i vise od onog 100-tog...
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Sto smo se ovo nesto uljuljali!? Ima li kakvih informacija? Ja jedva cekam nikad proci...
Kralj price
Ne mora značiti, samo što bi nam put bio nešto teži. U prošloj godini zarađeno je 2.100.000 KM, a na redovne troškove 1.500.000 KM. Zamisli da je tih 600.000 što je otišlo na dugove potrošeno na ekipu i da je Oda od početka bio na klupi, sad bismo bili konkurentni za titulu. Kad se riješimo dugova i kad sav prihod budemo davali za ekipu, ponovo ćemo se vratiti u vrh.MATORI je napisao/la:Čitajući postove u zadnjih mjesec ili dva dana, došao sam do nekih zaključaka, odnosno oni se sami nameću, a to su:
ULTRAS NO POLITICA!
51%
51%
Sjajno, samo što će nam u tom slučaju pojačanja i dalje biti, Kokot, Uzelac, i ostali ku.ci - palci, jer naša djeca ne mogu sve, ma koliko da su talentovani, perspektivni.......MauMau je napisao/la:Ne mora značiti, samo što bi nam put bio nešto teži. U prošloj godini zarađeno je 2.100.000 KM, a na redovne troškove 1.500.000 KM. Zamisli da je tih 600.000 što je otišlo na dugove potrošeno na ekipu i da je Oda od početka bio na klupi, sad bismo bili konkurentni za titulu. Kad se riješimo dugova i kad sav prihod budemo davali za ekipu, ponovo ćemo se vratiti u vrh.MATORI je napisao/la:Čitajući postove u zadnjih mjesec ili dva dana, došao sam do nekih zaključaka, odnosno oni se sami nameću, a to su:
-
KontraNogama
- Kontakt:
perSu ba evo sa'ce mrak. Ponedeljak pri kraju imal' sta dobrog buraz???
Da ne moramo davati pare na dugove, mogli smo dovesti bolje igrače od Kokota i Uzelca. Nepopravljivi sam optimist što se tiče Želje, ne mogu ja tu ništa 
ULTRAS NO POLITICA!
51%
51%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.