AMIN.(sa Tuzla Cityem je ugovor potpisao na godinu).
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 09 jul 2023, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Tako brate govorite malo.Ubi ova tišina.Hvala i tebi i Husrefbegu..TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑09 jul 2023, 13:50Jeste, nas je igrac..Pusti tuzlaka, njemu sve sumnjivo i u svemu nadje teorije zavjere.
Zakarić se vratija iz Zadra i na udaju je.Treba li on nama?
-
- Kontakt:
Moje licno misljenje da ne treba. Ne igra bas za sicu, ali nije ono sto je bio.
Elvir Baljic
I ja mislim da je on dostigao svoj zenit.Iako je mlad momak nema motiva za igru ali ,ima za pare.Takav bi kvario svlačionicu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:30Moje licno misljenje da ne treba. Ne igra bas za sicu, ali nije ono sto je bio.
Puno smo tih istrosenih igrača dovodili i ništa. I ja nisam za.tuzlac je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:32I ja mislim da je on dostigao svoj zenit.Iako je mlad momak nema motiva za igru ali ,ima za pare.Takav bi kvario svlačionicu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:30Moje licno misljenje da ne treba. Ne igra bas za sicu, ali nije ono sto je bio.
Mehmedagić iz Slobode?
Misliš na Mehmedovica.
Mlad ali meni licno nije neki potencijal kakvog ga predstavljaju. Volio bih da igra PL jer je doživio strašnu porodicnu tragediju.
Zadnja izmjena: husrefbeg, dana/u 09 jul 2023, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nije dosao kad smo ga zvali, cak i obecao i skrenuo za BL. Takodje isto mislim, istrosen igrac koji gleda samo kako sto vise para da uzme, fudbal je za njega proslosthusrefbeg je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:34Puno smo tih istrosenih igrača dovodili i ništa. I ja nisam za.tuzlac je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:32I ja mislim da je on dostigao svoj zenit.Iako je mlad momak nema motiva za igru ali ,ima za pare.Takav bi kvario svlačionicu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:30
Moje licno misljenje da ne treba. Ne igra bas za sicu, ali nije ono sto je bio.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 09 jul 2023, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
"TUZLAC" Pitanje glasi. Hoćeš li zaista i do kada izdržati kako si nam obecao bez Sinana Sakica i onog tvog folklora. Ako izdržis pišemo punom parom.tuzlac je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:26Tako brate govorite malo.Ubi ova tišina.Hvala i tebi i Husrefbegu..TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑09 jul 2023, 13:50Jeste, nas je igrac..Pusti tuzlaka, njemu sve sumnjivo i u svemu nadje teorije zavjere.
Zadnja izmjena: husrefbeg, dana/u 09 jul 2023, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Izvinjavam se .Eldar Mehmedović?
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 09 jul 2023, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Apsolutno.Trebalo je izdržati 1+5 godina(federalna + pl).Sada idemo svojim nogama bez poštapanja.Nema više pjevanja na pdf.niti slika.Nema kopiranja osim siže iz nekog teksta dok traje prelazni.Star sam čovjek ,sramota bi bilo lagati a Boga mi i grehota.Od Boga ću iskati pomoć riječima a ne preko slika sudija.Ako ima još nešto naspomente me.husrefbeg je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:41"TUZLAC" Pitanje glasi. Hoćeš li zaista i do kada izdržati kako si nam obecao bez Sinana Sakica i onog tvog folklora. Ako izdržis pišemo punom parom.tuzlac je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:26Tako brate govorite malo.Ubi ova tišina.Hvala i tebi i Husrefbegu..TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑09 jul 2023, 13:50
Jeste, nas je igrac..Pusti tuzlaka, njemu sve sumnjivo i u svemu nadje teorije zavjere.
Ništa više. Dovoljno i previše. Hvala.tuzlac je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:49Apsolutno.Trebalo je izdržati 1+5 godina(federalna + pl).Sada idemo svojim nogama bez poštapanja.Nema više pjevanja na pdf.niti slika.Nema kopiranja osim siže iz nekog teksta dok traje prelazni.Star sam čovjek ,sramota bi bilo lagati a Boga mi i grehota.Od Boga ću iskati pomoć riječima a ne preko slika sudija.Ako ima još nešto naspomente me.
-
- Kontakt:
Onda nam ostaje da se ukljucimotuzlac je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:49Apsolutno.Trebalo je izdržati 1+5 godina(federalna + pl).Sada idemo svojim nogama bez poštapanja.Nema više pjevanja na pdf.niti slika.Nema kopiranja osim siže iz nekog teksta dok traje prelazni.Star sam čovjek ,sramota bi bilo lagati a Boga mi i grehota.Od Boga ću iskati pomoć riječima a ne preko slika sudija.Ako ima još nešto naspomente me.
Elvir Baljic
"Ordagić, koji je posljednji angažman imao u redovima norveškog Sandefjorda, otputovao je za Kupres, gdje će vjerovatno sutra obaviti i prvi trening sa ekipom".
Vodimo 1-0. Ajdin Nukić
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 09 jul 2023, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
2-0 vodimo, Hadžić
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 09 jul 2023, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je nek samo nema povreda.
-
- Kontakt:
Odlicno, veliki broj igraca se rotira, ne primamo golove (sto me dodatno raduje) sa druge strane psiholoski se ekipa dize dobrim rezultatima.
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, schalke, soxx i 13 gostiju.