uNbx je napisao/la:Benko da ne fula ovoliko, imao bi 50 golova po sezoni. Na kraju, ne bi igrao za FCS nego za Sevillu, i to u ovim godinama.Kako da mu čovjek zamjeri kad je opet najbolji strijelac lige i najviše pretrči svaku tekmu, a najstariji. Ima odnos prema dresu i srčan je ko da je i začet i rođen na stadionu Koševo.
Grijeh ga je poredit s nekima koji su u neka doba počeli samo odmahivat rukama, i ganjat protivnika svakih 30 min.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Eo idem sad da je uzmem!FrancescoTotti je napisao/la:Cijena je popularna
http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/produ ... im-komplet
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zbog ovog klipa opet jutros moram suzu pustiti zbog Stojceva i Cimirota...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
uNbx je napisao/la:Benko da ne fula ovoliko, imao bi 50 golova po sezoni. Na kraju, ne bi igrao za FCS nego za Sevillu, i to u ovim godinama.Kako da mu čovjek zamjeri kad je opet najbolji strijelac lige i najviše pretrči svaku tekmu, a najstariji. Ima odnos prema dresu i srčan je ko da je i začet i rođen na stadionu Koševo.
Grijeh ga je poredit s nekima koji su u neka doba počeli samo odmahivat rukama, i ganjat protivnika svakih 30 min.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Benko je veliki profesionalac, za razliku od ostalih, naših igrača. Razlika hrvatske i naše lige je što je tamo profesionalizam na dosta većem nivou nego ovdje, a ako ne brojimo Dinamo i Rijeku, kvalitet je isti.
Benko prednjači u tome, ali nije on jedini, da se razumijemo.SiouxLukavac je napisao/la:Benko je veliki profesionalac, za razliku od ostalih, naših igrača. Razlika hrvatske i naše lige je što je tamo profesionalizam na dosta većem nivou nego ovdje, a ako ne brojimo Dinamo i Rijeku, kvalitet je isti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- prdimahovina
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Svi se slažemo da treba uraditi drastične promjene u igračkom kadru, jer ovaj trenutni ne ulijeva mnogo optimizma.
Nije situacija da nam treba 2-3 igrača, lahko bi za to, ali nama treba duplo više od tog ako ne i više igrača, naravno kvalitetnih i iskusnih, kako bi se mogli čemu nadati u evropi i u narednoj sezoni.
Prvo, nije lahko naći kvalitetnog igrača, a i da se nađe/u, treba vremena da se to uigra.
Bojim se da ljudi u upravi ne vode dovoljno računa po tom pitanju, bojim se da će biti kasno i da ćemo se patiti i u narednoj, pa sigurno nikad jačoj i kvalitetnijom ligom.
Nije situacija da nam treba 2-3 igrača, lahko bi za to, ali nama treba duplo više od tog ako ne i više igrača, naravno kvalitetnih i iskusnih, kako bi se mogli čemu nadati u evropi i u narednoj sezoni.
Prvo, nije lahko naći kvalitetnog igrača, a i da se nađe/u, treba vremena da se to uigra.
Bojim se da ljudi u upravi ne vode dovoljno računa po tom pitanju, bojim se da će biti kasno i da ćemo se patiti i u narednoj, pa sigurno nikad jačoj i kvalitetnijom ligom.
Znači plodimo ih.prdimahovina je napisao/la:a skakić sudi u TZ........
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
mi mozemo imati problem samo u evropi jer vec 30.Juna bi igrali, a sto se lige tice to je sasvim dovoljno vremena da se dovedu adekvatna pojacanja, sa strane dovesti samo 2 eventualno 3 igraca al bas klasna a ne hronicno povrijedjene, ostalo se u ligi moze naci bez problema a i sredina nam je najveci problem i to prvo moramo rijesavatiSiouxLukavac je napisao/la:Svi se slažemo da treba uraditi drastične promjene u igračkom kadru, jer ovaj trenutni ne ulijeva mnogo optimizma.
Pyro is not a crime !
Lopova Skakića poslali u Tuzlu, to je to razapeo nas je u Lištici ( nakon čega je dobio 8 utakmica suspenzije ) uraditi će isto i u Tuzli. Lopov koji se šalje po zadatku.
btw.
Rekoh ja jučer da kuhinja sa druge strane Miljacke servira priču da smo premirali Čelika. Pa su danas novinari zvali igrače i ljude iz Čelika koji su to odmah demantovali. Kuhinja i samo kuhinja to je jedino što znaju.
btw.
Rekoh ja jučer da kuhinja sa druge strane Miljacke servira priču da smo premirali Čelika. Pa su danas novinari zvali igrače i ljude iz Čelika koji su to odmah demantovali. Kuhinja i samo kuhinja to je jedino što znaju.
SRETAN BROJ - 1725
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Najbolje bi bilo dovesti igrače iz naše lige koji su najviše pokazali u ovoj sezoni i koji su konstantno igrali dobro. Ima dosta takvih ali jesmo li sposobni dovesti te igrače jer su, većina njih vezana ugovorom?! Do sada nismo, čim treba nešto platiti, transfer propadne. I oni bez ugovora, odu negdje drugo (Subić - Partizan).
Npr. kada bi htjeli dovesti Ordagića iz Slobode ili nekog drugog igrača, svejedno, on će sigurno imati bolju ponudu od nekog tima iz Turske, Azerbejdžana, a i njima je sića ponuditi 200k€ dok mi toliko na transfere nismo potrošli kad bi spojili zadnjih 10 sezona.
Npr. kada bi htjeli dovesti Ordagića iz Slobode ili nekog drugog igrača, svejedno, on će sigurno imati bolju ponudu od nekog tima iz Turske, Azerbejdžana, a i njima je sića ponuditi 200k€ dok mi toliko na transfere nismo potrošli kad bi spojili zadnjih 10 sezona.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sudija koji je pola godine bio suspendovan jer nas je oštetio u Lištici, nam sada sudi u još bitnijoj gostujućoj utakmici... Providno.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad je vrijeme da dokaze da ipak ne radi protiv nas
Sutra ocekujem posteno sudjenje, i nasu pobjedu aBda 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako je neko podmaz'o Skakića, na nama je samo da mu ponudimo više. Njega boli qrac kome će zašiljit, samo mu pare daj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Joj kad DZidic dodje pa a mulalic nalozi svoje na nase , pa kad ih dzida pocne marisati 
E hebo im Skaķić sve! Kako ovo moguće?!
- PitarBordo
- Kontakt:
Na kraju ispostavit će se dvije najbitnije gostujuće utakmice nam sudi baš on, jednu je bio suspendovan na pola godine... Da vidimo eto drugu. 
Samo Saraj'vo.
e drugu bi ga vala ja suspendovao za cijeli zivot...PitarBordo je napisao/la:Na kraju ispostavit će se dvije najbitnije gostujuće utakmice nam sudi baš on, jednu je bio suspendovan na pola godine... Da vidimo eto drugu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin