Ja se iskreno pribibojavam istog ili slicnog scenarija i onda ce ga suspendovati do kraja sezone,kao i JakupovicaPitarBordo je napisao/la:Na kraju ispostavit će se dvije najbitnije gostujuće utakmice nam sudi baš on, jednu je bio suspendovan na pola godine... Da vidimo eto drugu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako naši budu pametni, neće doć do tog.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
FK Sarajevo
Dok ne vidim tri linije u vidu sponzora, ili u najgorem slučaju Macroon, ne razmišljam o bilo kakvoj kupovini u FKS fanshopu. Kupio sam dres onaj bijeli sa ljiljanima, nema šanse da ga mogu nosit na sebi. Isto ko da me ko reže ispod pazuha. Neshvatljivo glupo skrojen. NABIJEM NA QRAC HAAD I KO GA JE DOVEO!FrancescoTotti je napisao/la:Cijena je popularna
http://fanshop.fcsarajevo.ba/shop/produ ... im-komplet
EDIT: Za ovu popularnu cijenu yebem mrtve i najmilije onom ko ju je postavio.
Toliko od mene što se tiče fanshopa.
JOŠ JEDAN EDIT: YEBEM VAM MATER DEBILSKU, PA ŠTO SE NE BUNITE ZA SUDIJU. SVE VAM YEBEM NESPOSOBNO. ČEKAT ĆEMO DA NAS ISKASAPI PA DA SE ŽALIMO. YEBEM LI VAM NEKADAŠNJE!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: amorovski, dana/u 06 maj 2016, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- PitarBordo
- Kontakt:
Zajedno sa ovim našima koji su to dozvolili, gotovo skrštenih ruku.pitic je napisao/la:Razapne li nas kao u Lištici treba zapaliti i njega i savez.
Samo Saraj'vo.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Bice mi zao ako budemo morali izbaciti Olimpik.
Nadam se bar remiju u Tuzli. Valjda su orijentisani na kup.
Nadam se bar remiju u Tuzli. Valjda su orijentisani na kup.
Skakic je nagodan, za pare ce povaliri svoju porodicu ako treba, zato treba poslat punca za Gradisku dok jos nije kasno 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nisu otputovali Cezar,Simeunovic,Plakalo i Dzemo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
E bas bi volio da izbacimo Olimpic. Hiljadu puta su zapeli protiv nas a konama se redovno naguze
SARAJEVO
Nervira me ova glupa sutnja nasih. Jakupovica izvrsi genocid nad nama u derbiju oni sute,vrlo bitnu utakmicu nam sudi sudija koji nas je vec ostetio ove sezone i za to bio kaznjen sa 8 utakmica,oni opet sute.
E pa nek' nas je8e onda ko stigne...
E pa nek' nas je8e onda ko stigne...
Sace ona Denijeva Blekica ovdje zavristati...'aaaaa pa deni je najbolje desno krilo....aaaaa hurtic pojma nema...aaaaa'Majkl je napisao/la:Nisu otputovali Cezar,Simeunovic,Plakalo i Dzemo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Blekica je razonoda, znamo barem da nije trol, nego samo malo iskompleksirana sponzyy... 
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Blekica je razonoda, znamo barem da nije trol, nego samo malo iskompleksirana sponzyy...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Debili, traze izgovor.pitic je napisao/la:Lopova Skakića poslali u Tuzlu, to je to razapeo nas je u Lištici ( nakon čega je dobio 8 utakmica suspenzije ) uraditi će isto i u Tuzli. Lopov koji se šalje po zadatku.
btw.
Rekoh ja jučer da kuhinja sa druge strane Miljacke servira priču da smo premirali Čelika. Pa su danas novinari zvali igrače i ljude iz Čelika koji su to odmah demantovali. Kuhinja i samo kuhinja to je jedino što znaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa sjecate li se neke godine njihovog poraza od Veleza, 4-2 je mislim bilo, koja kuknjava je tad bila, pa samo su trebali jos javno da kazu kako Veleza treba da bude sram i stid sto ih nisu pustili, taj mentalni sklop je nevjerovatan, kad god im se ovako nesto desi pokusavaju na sve nacine da okrenu pricu u svoju korist i da oni budu zrtve a nazalost imaju dovoljno svojih novinara koji ce ih pogurati s tim, no srecom ostatak drzave je dobro vidio ono sto se desavalo u Zenici
Pyro is not a crime !
Sigurno ce Sloboda morati malo kombinovati, s obzirom na finale kupa, nase je to da iskoristimo 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nada zadnja umire 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337 i 23 gosta.