Pa bolje je da se stvore neki rivaliteti,Milan,Inter,Juve u Italiji u Engleskoj Man,Chelsea,Arsenal zato i jesu najzanimljivije lige,dok u Njemačkoj klub osvoji ligu iduće sezone se bori za ostanak(Stutgart,Wolsburg),evo Borussia osvojila Bl,a tamo dovodi neka pojačanja iz 4. lige,htjeo ti priznat ili ne,igrači će radije izabrati Englesku ili Talijansku ligu nego Njemačku,i to ti je realnost...FRANK RIBERY je napisao/la:Nikad ja to nisam rekao.JA samo kažem da se zna ko osvaja titulu.Da li je to MAn Utd,Chelsi,Arsenal to je svejedno.Uglavno uvijek isti osvajaju trofej.Liga je monotona.trebevic je napisao/la:Govoris da u posljednjih 20 godina jedan klub osvaja titule u Engleskoj, ManU je u posljednjih 25 godina koliko ga vodi Ferguson osvojio 12 titula prvaka Engleske, dok je Bayern za isti period osvojio 13 titula.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Englesku će zbog novca,u Italiju idu samo u Inter ili MIlan.Ostali klubovi teško da svojom atraktivnošću mogu privući iole neku klasu od igrača.Serija A je iz Bundeslige i to je jedina realnost vrijedna spomena kolega Dabar.Dabar je napisao/la:Pa bolje je da se stvore neki rivaliteti,Milan,Inter,Juve u Italiji u Engleskoj Man,Chelsea,Arsenal zato i jesu najzanimljivije lige,dok u Njemačkoj klub osvoji ligu iduće sezone se bori za ostanak(Stutgart,Wolsburg),evo Borussia osvojila Bl,a tamo dovodi neka pojačanja iz 4. lige,htjeo ti priznat ili ne,igrači će radije izabrati Englesku ili Talijansku ligu nego Njemačku,i to ti je realnost...FRANK RIBERY je napisao/la:Nikad ja to nisam rekao.JA samo kažem da se zna ko osvaja titulu.Da li je to MAn Utd,Chelsi,Arsenal to je svejedno.Uglavno uvijek isti osvajaju trofej.Liga je monotona.trebevic je napisao/la:Govoris da u posljednjih 20 godina jedan klub osvaja titule u Engleskoj, ManU je u posljednjih 25 godina koliko ga vodi Ferguson osvojio 12 titula prvaka Engleske, dok je Bayern za isti period osvojio 13 titula.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Hmmm.. evo citao sam sve postove i svako od vas je barem po nesto napisao sto se meni svijdja odnosno sto je paralelno sa mojim stavovima.
Ribery kaze da Bundsliga ima navise talenata to je sad malo upitno jer npr. u Bundesligi si sa 20-22 talenat a u Engleskoj je C.Ronaldo sa 21 bio najbolji igrac.
Seria A --- da je pala jeste pala, moje misljenje da je glavni krivac EPL jer je mogao vise ponuditi o Italijana u domenu te rasipnicke politike i svega....a Italijani nisu navikli da budu strpljivi pa lagano da grade igrace, nego samo daj gotov proizod.Njemcima opet nista ne smeta to sto se tamo daju milioni ---oni imaju svoje i ne zanima ih apsolutno sta se vani desava.ZATO JA VOLIM BUNDESLIGU , JER JE ZDRAVA SREDINA ( nema dugova , enormnih ponuda, stadioni puni , ...itd isli ) I SA TE STRANE BUNDESLIGA JE NAJBOLJA LIGA.(to je moje misljenje imam pravo na njega, mnogi ce reci al tu nece nikad zaigrat Messi, Ronaldo , Kaka , Rooney i tako ova rasprava ide u nedogled )
Taj " sallary cap " ako se uvede u skorije vrijeme , mogao bi bundesligu baciti u prvi plan ! do tad nista.
Neko je napisao kako se igraci prodaju za sitnis i to mi nikako ne ide u glavu kako njemac tako lose da posluje jer se non stop igraci prodaju za sitnis....eto npr. svjez je Sahin koji odlazi za 10 mil. ali valjda ce to sve biti malo bolje u narednom periodu !
Ribery kaze da Bundsliga ima navise talenata to je sad malo upitno jer npr. u Bundesligi si sa 20-22 talenat a u Engleskoj je C.Ronaldo sa 21 bio najbolji igrac.
Seria A --- da je pala jeste pala, moje misljenje da je glavni krivac EPL jer je mogao vise ponuditi o Italijana u domenu te rasipnicke politike i svega....a Italijani nisu navikli da budu strpljivi pa lagano da grade igrace, nego samo daj gotov proizod.Njemcima opet nista ne smeta to sto se tamo daju milioni ---oni imaju svoje i ne zanima ih apsolutno sta se vani desava.ZATO JA VOLIM BUNDESLIGU , JER JE ZDRAVA SREDINA ( nema dugova , enormnih ponuda, stadioni puni , ...itd isli ) I SA TE STRANE BUNDESLIGA JE NAJBOLJA LIGA.(to je moje misljenje imam pravo na njega, mnogi ce reci al tu nece nikad zaigrat Messi, Ronaldo , Kaka , Rooney i tako ova rasprava ide u nedogled )
Taj " sallary cap " ako se uvede u skorije vrijeme , mogao bi bundesligu baciti u prvi plan ! do tad nista.
Neko je napisao kako se igraci prodaju za sitnis i to mi nikako ne ide u glavu kako njemac tako lose da posluje jer se non stop igraci prodaju za sitnis....eto npr. svjez je Sahin koji odlazi za 10 mil. ali valjda ce to sve biti malo bolje u narednom periodu !
kao sto neko rece, najveca reska uprave bayerna je sto nisu nastavilu svoju staru tradiciju i kupovali uglavnom ono najbolje u njemackoj. da ste ujagmili igrace kao sto su ozil kedira, sahin..., bili bi puno jaci, no opet se postavlja pitanje dal bi ti momci i htjeli doci u bayern kad s druge strane imaju ponudu jednog reala, ali to je bila mozda i greska vase uprave, jer da ste prodali riberija mogli ste dovesto ovu svu trojicu za te para, a svaki je pojedinacno bolji od te vase zvijezde u koju se uzdate, a koji ili je povrijedjen, ili suspendiran, ili indisponiran na terenu vec tri godine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Effe,
Djelimično si u pravu. Recimo to ovako, kada je razlika između plate u Bayernu i Realu u nekih 300.000 - 500.000 Eura (u korist minhenskog kluba), današnji fudbaleri bi izabrali Madrid. Zbog čega? Jednostavno, to je klub koji je san svakog fudbalera (osim onih koji su ponikli u Barci
), a uvijek će se boriti za trofeje, kako u domaćim, tako i u evropskim takmičenjima (sad, to što u posljednje vrijeme i nisu bili uspješni, to je drugi par cipela). Uostalom, Portugalac je to, znaš i sam da mu više odgovara ta klima koja je u Španiji, nema potrebe da uči strani jezik, a i stil igre je sličan (odnosi se isključivo na Coentraoa). Dakle, mišljenja sam da su Bayern i Real dobro zagrizli, opet bi se on odlučio za Real.
Što se tiče ulaganja, upravo to ti i govorim. To zdravo poslovanje im i dolazi glave. Kada se svi odlučuju za dovođenje zvučnih imena na kojima bi gradili svoj tim, Bayern kopa po bundesligaškoj bašti i tamo nalazi Schlaudraffe, Jansene, Ismaele, Buytene...Znaš i sam koliko biste konkurentniji bili da se ne gleda u svaki prokleti eurocent koji će se izdvojiti? Jbt, pa Bayern pazi na obeštećenja (ok, razumljivo), al' ne štedi na platama. To mi je čudno. Kada se već odlučiš za to, onda je logično da ćeš nabaciti koju nulu i tako dovesti neko provjereno ime. Ne znam, meni su neke stvari nejasne. Da se razumijemo, bilo bi dobro kada bi svi radili ovako (tada bismo se mogli uvjeriti u dosta toga...jačinu škole, kakvi su treneri u mlađim uzrastima, scouting...), no u današnjem svijetu fudbala, kada jedan Carroll vrijedi 40 miliona Eura (
), to je nepojmljivo. Valjda shvataš šta želim reći.
Za legalno obilaženje ovog finansijskog fair playa, moćnici će pronaći način, budi siguran u to. Ne može se preko noći od evropskog fudbala napraviti NBA (koja i sama ima neke momčadi koje su dosta jače od ostalih); za to su potrebne decenije. Živi bili pa vidjeli.
Djelimično si u pravu. Recimo to ovako, kada je razlika između plate u Bayernu i Realu u nekih 300.000 - 500.000 Eura (u korist minhenskog kluba), današnji fudbaleri bi izabrali Madrid. Zbog čega? Jednostavno, to je klub koji je san svakog fudbalera (osim onih koji su ponikli u Barci
Što se tiče ulaganja, upravo to ti i govorim. To zdravo poslovanje im i dolazi glave. Kada se svi odlučuju za dovođenje zvučnih imena na kojima bi gradili svoj tim, Bayern kopa po bundesligaškoj bašti i tamo nalazi Schlaudraffe, Jansene, Ismaele, Buytene...Znaš i sam koliko biste konkurentniji bili da se ne gleda u svaki prokleti eurocent koji će se izdvojiti? Jbt, pa Bayern pazi na obeštećenja (ok, razumljivo), al' ne štedi na platama. To mi je čudno. Kada se već odlučiš za to, onda je logično da ćeš nabaciti koju nulu i tako dovesti neko provjereno ime. Ne znam, meni su neke stvari nejasne. Da se razumijemo, bilo bi dobro kada bi svi radili ovako (tada bismo se mogli uvjeriti u dosta toga...jačinu škole, kakvi su treneri u mlađim uzrastima, scouting...), no u današnjem svijetu fudbala, kada jedan Carroll vrijedi 40 miliona Eura (
Za legalno obilaženje ovog finansijskog fair playa, moćnici će pronaći način, budi siguran u to. Ne može se preko noći od evropskog fudbala napraviti NBA (koja i sama ima neke momčadi koje su dosta jače od ostalih); za to su potrebne decenije. Živi bili pa vidjeli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kako bolan sa 22 godine.Pa zar Gotze, Holtby, Muller, Badstuber,Draxler ,Gundoghan,Hummels,... nisu bili talenti sa 17 i 18 godina.Zar Gotze nije bio prvak Ep sa 17,Draxler je u prvoj postavi sa 17,Gundoghan je već dvije godine najbolji igrač Nurnberga , a tek mu je 20, Holtby je sa 18 imao sjajnu sezonu u Aachenu.Pogledaj njemačku reprezentaciju i sve će ti se kazati.Koliko je mladih igrača instalirano u današnju reprezentaciju.Koliko je mladih igrača preuzelo ključne uloge u svojim klubovima.ZAr Gotze, Holtby, Schurrle, Sam, Muller, Petersen, Reus, Scheiber, Hummels,Ekici, Howedes i da dalje ne nabrajam nisu ponajbolji igrači u svojim klubovima.Razlika u tvojoj rečenici jeste da su talenti od malena, a sa 20-21 su zvijezde i ponajbolji igrači u svojim klubovima.U Italiji jednog PAstorea dizu u nebesa, a Reus je za klasu bolji igrač od njega.HzBvB je napisao/la:Hmmm.. evo citao sam sve postove i svako od vas je barem po nesto napisao sto se meni svijdja odnosno sto je paralelno sa mojim stavovima.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Daj budi realan,jedini ti ovdje tvrdiš suprotno,pa ti igrači mogu biti dobri u domaćoj ligi u nekim slabijim utakmicama,aje nek sa toliko godina razvaljuje u ligi prvaka,kao npr. Bale,Ronaldo,Messi što su radiliFRANK RIBERY je napisao/la:Kako bolan sa 22 godine.Pa zar Gotze, Holtby, Muller, Badstuber,Draxler ,Gundoghan,Hummels,... nisu bili talenti sa 17 i 18 godina.Zar Gotze nije bio prvak Ep sa 17,Draxler je u prvoj postavi sa 17,Gundoghan je već dvije godine najbolji igrač Nurnberga , a tek mu je 20, Holtby je sa 18 imao sjajnu sezonu u Aachenu.Pogledaj njemačku reprezentaciju i sve će ti se kazati.Koliko je mladih igrača instalirano u današnju reprezentaciju.Koliko je mladih igrača preuzelo ključne uloge u svojim klubovima.ZAr Gotze, Holtby, Schurrle, Sam, Muller, Petersen, Reus, Scheiber, Hummels,Ekici, Howedes i da dalje ne nabrajam nisu ponajbolji igrači u svojim klubovima.Razlika u tvojoj rečenici jeste da su talenti od malena, a sa 20-21 su zvijezde i ponajbolji igrači u svojim klubovima.HzBvB je napisao/la:Hmmm.. evo citao sam sve postove i svako od vas je barem po nesto napisao sto se meni svijdja odnosno sto je paralelno sa mojim stavovima.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Muller je sa 20 urnirao po Engleskoj i Argentini.Bale,Messi i Ronaldo nisu ni Italijani ni Englezi.Ja u svom postu spominjem njemačke igrače.Ja tvrdim suprotno zato što više znam o Bundesligi od većine.JA ne pratim samo Bayern.JA pratim i omladinsku ligu i drugi ligu i malo sam upućeniji kad je u pitanju njemački nogomet.JA samo pričam o kvoti mladih Engleza koji igraju u prvim postavama engleskih klubova, a također se podrazumjeva i za Italijane.Ukazujem na problem koji je evidentan u tim ligama.To što neki "HzBvB" Reusa ili Muller naziva talentom, a ne već izgrađenim igračem to je druga stvar.Inače najbolje bi bilo da o ovoj temi nastavimo u topicu "Bundesliga da ne bi bilo suvišnih komentara padobranaca koji se ne tiču BAyerna.Dabar je napisao/la:Daj budi realan,jedini ti ovdje tvrdiš suprotno,pa ti igrači mogu biti dobri u domaćoj ligi u nekim slabijim utakmicama,aje nek sa toliko godina razvaljuje u ligi prvaka,kao npr. Bale,Ronaldo,Messi što su radiliFRANK RIBERY je napisao/la:Kako bolan sa 22 godine.Pa zar Gotze, Holtby, Muller, Badstuber,Draxler ,Gundoghan,Hummels,... nisu bili talenti sa 17 i 18 godina.Zar Gotze nije bio prvak Ep sa 17,Draxler je u prvoj postavi sa 17,Gundoghan je već dvije godine najbolji igrač Nurnberga , a tek mu je 20, Holtby je sa 18 imao sjajnu sezonu u Aachenu.Pogledaj njemačku reprezentaciju i sve će ti se kazati.Koliko je mladih igrača instalirano u današnju reprezentaciju.Koliko je mladih igrača preuzelo ključne uloge u svojim klubovima.ZAr Gotze, Holtby, Schurrle, Sam, Muller, Petersen, Reus, Scheiber, Hummels,Ekici, Howedes i da dalje ne nabrajam nisu ponajbolji igrači u svojim klubovima.Razlika u tvojoj rečenici jeste da su talenti od malena, a sa 20-21 su zvijezde i ponajbolji igrači u svojim klubovima.HzBvB je napisao/la:Hmmm.. evo citao sam sve postove i svako od vas je barem po nesto napisao sto se meni svijdja odnosno sto je paralelno sa mojim stavovima.
Hocu da ti kazem da je C.Ronaldo sa 21 god. bio top 5 najboljih igraca svijeta !!!!!! i Messi da je sa 21 nabolji igrac svijeta , a to niko od ovih tvojih nije i nece biti dok ne ode iz Bundeslige i tamo na velikoj sceni se dokaze...velika scena ti je Engleska i Spanija ( Real Barcelona ).Ozila niko nije cijenio toliko dok nije odradio sezonu u Real-u.Ovo je surova realnost ali tako je !
Upravo tako,velika scena je Engleska,Španjolska pa i Italija,najbolji igrači su u tim ligama već godinama,Italija(Zidane,Ronaldo,Del Piero),Engleska(Henry,Ronney,)Španjolska(Messi,Ronaldo,Carlos,Ronaldinho...)dok u Njemačkoj poslije Bekenbauera tek je bio Oli Kahn za kog se moglo reći da je bio u svoje vrijeme,najbolji golman svijeta...HzBvB je napisao/la:Hocu da ti kazem da je C.Ronaldo sa 21 god. bio top 5 najboljih igraca svijeta !!!!!! i Messi da je sa 21 nabolji igrac svijeta , a to niko od ovih tvojih nije i nece biti dok ne ode iz Bundeslige i tamo na velikoj sceni se dokaze...velika scena ti je Engleska i Spanija ( Real Barcelona ).Ozila niko nije cijenio toliko dok nije odradio sezonu u Real-u.Ovo je surova realnost ali tako je !
Monolog je napisao/la: no u današnjem svijetu fudbala, kada jedan Carroll vrijedi 40 miliona Eura (), to je nepojmljivo. Valjda shvataš šta želim reći.
još jedan primjer ^^ Gomez za 35 mil.
@monolog: hoce mocnici naci nacin, al vidis kako npr. moćnici više skoro pa ne mogu pomoć italijanskom fudbalu, tamo kvalitet drasticno pada....i bez tih mocnika bayern osvoji ligu prvaka 2001, pa dodje do finala prosle godine...znaci prvi bayern nece nikad past, a njemacki klubovi htjeli neki priznat il ne opet se dižu....nije jedini primjer uefina rang lista, a i samo to osvajanje treceg mjesta na toj listi i 4 predstavnika za njemacku u ligu prvaka ce donijet vise para ligi.....i pored svih mocnika koji koliko donose atraktivnost fudbalu toliko ga i unistavaju bayern ce opet uvijek biti konkurentan...a mocnicima ce prostor biti ograničen il će fudbal propast, pa ev fudbal zaista ne ide dobrim putem kada vidimo šta se sve dešava u fifa-i i uefa-i....mnogo je vise utakmica i u evro kupovima namješteno nego što mi možemo i zamislit....a sudije su sve češće u centru pažnje, ništa nije slućajno
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:@monolog: hoce mocnici naci nacin, al vidis kako npr. moćnici više skoro pa ne mogu pomoć italijanskom fudbalu, tamo kvalitet drasticno pada....i bez tih mocnika bayern osvoji ligu prvaka 2001, pa dodje do finala prosle godine...znaci prvi bayern nece nikad past, a njemacki klubovi htjeli neki priznat il ne opet se dižu....nije jedini primjer uefina rang lista, a i samo to osvajanje treceg mjesta na toj listi i 4 predstavnika za njemacku u ligu prvaka ce donijet vise para ligi.....i pored svih mocnika koji koliko donose atraktivnost fudbalu toliko ga i unistavaju bayern ce opet uvijek biti konkurentan...a mocnicima ce prostor biti ograničen il će fudbal propast, pa ev fudbal zaista ne ide dobrim putem kada vidimo šta se sve dešava u fifa-i i uefa-i....mnogo je vise utakmica i u evro kupovima namješteno nego što mi možemo i zamislit....a sudije su sve češće u centru pažnje, ništa nije slućajno
nista se ne sekiraj effe, naredne sezone gledat ces vrhusnki fudbal na alianz areni, kad barca dodje tamo da odbrani titulu prvaka evrope heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
FRANK RIBERY je napisao/la:Kako bolan sa 22 godine.Pa zar Gotze, Holtby, Muller, Badstuber,Draxler ,Gundoghan,Hummels,... nisu bili talenti sa 17 i 18 godina.Zar Gotze nije bio prvak Ep sa 17,Draxler je u prvoj postavi sa 17,Gundoghan je već dvije godine najbolji igrač Nurnberga , a tek mu je 20, Holtby je sa 18 imao sjajnu sezonu u Aachenu.Pogledaj njemačku reprezentaciju i sve će ti se kazati.Koliko je mladih igrača instalirano u današnju reprezentaciju.Koliko je mladih igrača preuzelo ključne uloge u svojim klubovima.ZAr Gotze, Holtby, Schurrle, Sam, Muller, Petersen, Reus, Scheiber, Hummels,Ekici, Howedes i da dalje ne nabrajam nisu ponajbolji igrači u svojim klubovima.Razlika u tvojoj rečenici jeste da su talenti od malena, a sa 20-21 su zvijezde i ponajbolji igrači u svojim klubovima.Jednog PAstorea dizu u nebesa, a Reus je za klasu bolji igrač od njega.ogHzBvB je napisao/la:Hmmm.. evo citao sam sve postove i svako od vas je barem po nesto napisao sto se meni svijdja odnosno sto je paralelno sa mojim stavovima.
Zaboravio sam Riberia koji je uistinu bolji od Pastorea ali samo on... znaci bio bi 2. igrac Bundeslige...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@romarioo: opet lupaš....neg nikako da mi kažeš kad češ ti pogledat jednu utakmicu barce na tv-u, al mojne mi price liga prvaka nego u ligi
a zna se kad se igra na njemackom tlu, ko titule osvaja
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Napali na Italijani, pomoooooc!
Koliko samo offtopica u zadnje vrijeme, uhh.
Pomalo ljudi, pomalo.
Rafinha ce izgleda nositi broj 13.

Koliko samo offtopica u zadnje vrijeme, uhh.
Rafinha ce izgleda nositi broj 13.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
bilo bi lijepo da se sretnemo naredne sezone, odavno se nisu obracunali barca i bayern, zato potrudite se da prodjete pretkoloeffe_sa je napisao/la:@romarioo: opet lupaš....neg nikako da mi kažeš kad češ ti pogledat jednu utakmicu barce na tv-u, al mojne mi price liga prvaka nego u ligi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url] transfer Neuera završen konačna potvrda se očekuje u četvrtak.
Uploaded with ImageShack.us[/url] transfer Neuera završen konačna potvrda se očekuje u četvrtak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kako su neki dali i naslutiti Neuer i Rafinha su novi igrači Bayerna.To je i službeno.Rafinha je potpisao 3godišnji , a Neuer 5godišnji ugovor .

http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /29687.php
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 548a5f0eb9

http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /29687.php
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 548a5f0eb9
Hvala Bogu vise i cestitke na odlicnom transferu. Schalke i Bayern su vec potvrdili informacije na zvanicnim stranicama.
http://www.schalke04.de/aktuell/news/ei ... ayern.html
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 1897846809
Bilo je naporno svaki dan slusati neku novu sapnuicu iz Gelsenkirchena i ako je vecini bilo jasno da ce Neur od naredne sezone igrati za Bayern. Jos jednom sve cestitke na ovom transferu.
Dakle po meni je potrebno dovesti jos dva kvalitetna stopera i jednog veznog igraca i prvih 11 naredne sezone bi izgledali ovako:
----------------------Neuer--------------------
Rafihna--Boateng----------??????------Lahm
----------------------Vidal---------------------
------Schweinsteiger------Gustavo---------
Robben--------------------------------Ribery
----------------------Gomez------------------
Eh jedini problem nastaje sta sa Muellerom, no ukoliko Heynckes bude igrao sa dva napadaca onda ce Gustavo na klupu, a Mueller igrati malo povucenije iza Gomeza.
Boateng i Vidal su "crveni" jer se nagadja da bi trebali potpisati ugovore sa Bayernom no nema zvanicne informacije od strane uprave. Po meni bi bilo odlicno kada bi se rjesili van Byutena i doveli jos jednog kvalitetnog stopera - Mertesacker mozda - a imli bi u Brenu i Badstuberu kvalitetne zamjene.
http://www.schalke04.de/aktuell/news/ei ... ayern.html
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... 1897846809
Bilo je naporno svaki dan slusati neku novu sapnuicu iz Gelsenkirchena i ako je vecini bilo jasno da ce Neur od naredne sezone igrati za Bayern. Jos jednom sve cestitke na ovom transferu.
Dakle po meni je potrebno dovesti jos dva kvalitetna stopera i jednog veznog igraca i prvih 11 naredne sezone bi izgledali ovako:
----------------------Neuer--------------------
Rafihna--Boateng----------??????------Lahm
----------------------Vidal---------------------
------Schweinsteiger------Gustavo---------
Robben--------------------------------Ribery
----------------------Gomez------------------
Eh jedini problem nastaje sta sa Muellerom, no ukoliko Heynckes bude igrao sa dva napadaca onda ce Gustavo na klupu, a Mueller igrati malo povucenije iza Gomeza.
Boateng i Vidal su "crveni" jer se nagadja da bi trebali potpisati ugovore sa Bayernom no nema zvanicne informacije od strane uprave. Po meni bi bilo odlicno kada bi se rjesili van Byutena i doveli jos jednog kvalitetnog stopera - Mertesacker mozda - a imli bi u Brenu i Badstuberu kvalitetne zamjene.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.