Meni su gori ti sto ne igraju nikako ili sa malo minutaze. Ovi standardni, kakav motiv imaju poslije aston vile, dok ovi puni dokazivanja i zelje. Moraju nasi shvatiti da moraju dati ne 100%, nego 250% od sebe i da mozemo izaci na kraj sa njima.Celicni je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:50Oni ce izaci u izmjesanom sastavu to je sigurno, jer imaju mnogo igraca sa malom ili nikakvom minutažom i da vide šta dalje sa tim igračima koji nisu imali priliku da se dokažu.
Naravno tu ce biti 3-4 igrača koji su sigurno konstantno u prvoj postavi ili ulaze sa klupe.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Da, ima i toga.Jedino ovi sto nisu imali minutazu nikako ili malo, nemaju taj takmicarski kontinuitet ne igraju po 15-20 dana ili mjesec dana, a to se može iskoristiti samo ako naši budu grizli onako kao protiv Sarajeva i nebudu imali respekta, kao što su se odmah u startu postavili napadački i bez respekta prema Sarajevu.E sad ako i kod njih ti igrači zakažu Zrinjski ima toliki kvalitet gdje se odma mogu vratiti u utakmicu sa ubacivanjem 2 igrača iz prve postave.Tako da jednostavno imaju taj kvalitet i mogu da rade sa utakmicom šta žele.A jako dobar mentalitet imaju vraćanja u utakmicu kada gube po 2:0, 3:0 tako da im to nije ništa, izgradili su taj mentalitet velikih evropskih klubova.Ko je imalo pratio Zrnju vidio je.Bilo kako bilo, samo bi volio vidjeti borbu, a na kraju samo moze onda presuditi kvalitet.redbull93 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:53Meni su gori ti sto ne igraju nikako ili sa malo minutaze. Ovi standardni, kakav motiv imaju poslije aston vile, dok ovi puni dokazivanja i zelje. Moraju nasi shvatiti da moraju dati ne 100%, nego 250% od sebe i da mozemo izaci na kraj sa njima.Celicni je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:50Oni ce izaci u izmjesanom sastavu to je sigurno, jer imaju mnogo igraca sa malom ili nikakvom minutažom i da vide šta dalje sa tim igračima koji nisu imali priliku da se dokažu.
Naravno tu ce biti 3-4 igrača koji su sigurno konstantno u prvoj postavi ili ulaze sa klupe.
Kad god sam imao los osjecaj i da cemo zijaniti sve, ono bude kontra. Kad sam uvjeren da mozemo dobro odigrati i imati rezultat oni sjebu sve. Tako da mozda nas sutra i iznenade 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Marsal
- Kontakt:
Iskreno, nije mi toliko bitno kako ćemo proći na zelenom terenu, nadam se da ćemo samo dobro napuniti kasu kluba.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BatistutA19
- Kontakt:
Sutra najbitnije napunit stadion koliko se moze ,ja mislim da ce bit preko 5000 ,na terenu samo ocekujem neku borbu a vijerujem da ce je bit i ocekujem castan poraz .Realno nama dajem 5% Zrinjskom 95% kakav god sastav bio apsolutni favoriti su,nek samo bude castan poraz natopljen znojem nece im niko.zamjerit a sad mastat nesto ok je ali nerealno je na terenu.
Meni su bitnije ove sljedece 3 utakmice u ligi nego Zrinjski.
Koliko god mi bili bijesni na igrace i rezultate i poziciju na tebeli moramo bit ponosni sta je uradjeno da je vraceno u ovoj godini oko milion maraka sto je receno jucer na presu.Nek bude neka zlatna sredina na kraju ,nek se deblokira racun je i malo se pojacat na zimu opet je to po meni sezona iz snova.
Meni su bitnije ove sljedece 3 utakmice u ligi nego Zrinjski.
Koliko god mi bili bijesni na igrace i rezultate i poziciju na tebeli moramo bit ponosni sta je uradjeno da je vraceno u ovoj godini oko milion maraka sto je receno jucer na presu.Nek bude neka zlatna sredina na kraju ,nek se deblokira racun je i malo se pojacat na zimu opet je to po meni sezona iz snova.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako ide otplata rata tako se i dug smanjuje, a kamata ce biti "izbrisana" iz ovog famoznog registra iz kojeg novinari samo automataki prepisuju cifre
NK Čelik - HŠK Zrinjski (Zenica, 02.11.2023. - 18:00 sati)
Glavni sudija: Tomić Antonio - Kreševo
Prvi asistent: Milić Dženan - Sarajevo
Drugi asistent: Čolić Josip - Kupres
Četvrti sudija: Ljajić Nihad - Sarajevo
Delegat: Šarić Damir - Tuzla
Posmatrač suđenja: Paradžik Goran - Ljubuški
Bezbjednost: Alić Hajrudin - Tešanj
Glavni sudija: Tomić Antonio - Kreševo
Prvi asistent: Milić Dženan - Sarajevo
Drugi asistent: Čolić Josip - Kupres
Četvrti sudija: Ljajić Nihad - Sarajevo
Delegat: Šarić Damir - Tuzla
Posmatrač suđenja: Paradžik Goran - Ljubuški
Bezbjednost: Alić Hajrudin - Tešanj
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ide to sve svojim tokom ne treba se tu zamarat puno a ne moze nam nista smetat za ligu i utakmice.To grad Zenica sve redovno izmiriva i klub svoje.Najbitnije nema duga prema igracima,trenerima,bivsim uposlenicima..
A sad su ciljevi
1..DEBLOKADA USKORO i vracanje ostalim koji nisu blokirali
2..VIK to sa gradom pokusat neke sastanke ugovorit i pokusat to rijesit.
3..SPORTSKI polahko i hajd i podrzat koliko god svi razocarani bili nekad jednostavno moramo
I to bi bilo otprilike to koliko ja mislim
Samo gledam Zeljo je odlicno vratio svaka im cast mada i njih liga ne ide ali ovo je mozda bitnije od lige.
Sloboda znaci istina sve sto se pisalo plus 60 k
A sad su ciljevi
1..DEBLOKADA USKORO i vracanje ostalim koji nisu blokirali
2..VIK to sa gradom pokusat neke sastanke ugovorit i pokusat to rijesit.
3..SPORTSKI polahko i hajd i podrzat koliko god svi razocarani bili nekad jednostavno moramo
I to bi bilo otprilike to koliko ja mislim
Samo gledam Zeljo je odlicno vratio svaka im cast mada i njih liga ne ide ali ovo je mozda bitnije od lige.
Sloboda znaci istina sve sto se pisalo plus 60 k
Jel se moglo prodati do sad 1000 karata ?
Kako tendenciozan naslov na Klixu. Ima li iko da im **** mater?
Ako citaju igraci ovo, hajde sutra konacno obradujte svoje navijace. Dajte sve od sebe, odigrajte utakmicu zivota. Natopite teren znojem, pokazite borbu, trud i zelju. Uz takvo zalaganje i da izgubite nece niko zamjeriti.
U kost muski, po pobjedu. Durmo povedi ih!

U kost muski, po pobjedu. Durmo povedi ih!
Jos jedan lijep potez uprave i sponzora. Ne znam kako je na drugim stadionima u drzavi, ali kako vidim najbolju ponudu na stadionima imamo upravo mi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ne možeš pojedincima objasnit da se ne može alkohol točit na stadiona i da su kazne za to preko 10.000 KM.
Odličan potez da se svako osvježi na poluvremenu ili prije utakmice. Somersby 0% odličan!

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Vidio sam na fb haha
Stvarno smo narod za izucavanja. Takvi su u manjini, a vjerujem da ih pola i ne dolazi na stadion.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Stvarno super potez, malo po malo se modernisemo

Sto se tice sutra, rezultat treba biti u drugom planu sto se tice navijacke strane, a logicno igraci da ne spustaju gace.
Samo da nam ne zgade fudbal jer kakvi smo past ce interesovanje previse.
Bitno je samo napuniti kasu!
BašČelik!
Ovi šankovi me podsjećaju na aerodrome. Jedno pored drugih različite radnje.
Sad imamo PAN i Bella Ciao, proširujemo se uskoro još

Sad imamo PAN i Bella Ciao, proširujemo se uskoro još

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.